I know you want to make him see how much this pain hurts.

Han är synsk. Han måste veta när det är bra. Jag förstår inte. Av vilken anledning fortsätter han?

Men jag har en underbar pojkvän och nya jeans. För helvete, jag orkar inte om det skiter sig nu.Och nu snackar jag inte jeansen. Det är dåligt att tycka om någon så mycket. Det räcker med att ha ETT as i sitt liv. Fan, G får aldrig bli ett as.

Sååå.. Idag var sista dagen som rökare. Har redan börjat fundera på hur jag kan råka få lite nikotin i mig med en bra ursäkt. Folk brukar ju typ unna sig ett kilo godis när dom känner att Gud pissar på dem. Så jag borde ju faktiskt kunna få ta en liten giftpinne om jag skulle råka köra över ett djur eller något med min cykel. Jag kanske tycker att det är traumatiskt.
Jag och Emma kommer tvingas fly landet annars, för det gäller bara inom Sveriges gränser. Turkiet nästa tack, ja tack!

Hångel.

Vissa är as, andra är bara kåta

Ikväll orkade jag koncentrera mig på tv:n vilket känns lite som en prestation för mig. Det brukar alltid komma någonting i vägen, eller också tröttnar jag på reklampauserna och fastnar framför datorn.
Anyway, jag har tittat på tv två dagar i rad och kommit på att någon därute antagligen vill åt mig på något sätt. Så jävla kul att råka ut för både "vi äter oss till döds" samt "tre stora brudar och en klänning" (eller vafan det hette) på samma kväll! Det är skrattretande att se på och sorgligt för brudarna som faktiskt ställer upp i tv och låter sig förnedras av en utmärglad brittisk kärring.
Fast vet ni vad det mest patetiska är? Att jag faktiskt lipade när det där f.d. fettot återförenades med sin boyfriend. Varför kan inte min pojkvän vara och slåss i Irak och längta ihjäl sig efter mig?
Varför måste MIN (?) pojkvän befinna sig i Norge och köra lastbil hela nätterna? Varför måste min pojkvän lägga på när Paradise Hotell börjar?

Varför träffar jag bara en massa jävla supande as utan varken ambitioner eller handlingsförmåga? 
Beter JAG mig så illa att jag förtjänar det?

Onödig info

Jag har shoppat. Oversize från Gestuz. And I like.

Har även varit på min efterlängtade sånglektion och satan vad jag har saknat det. Det finns helt klart på topp tio för mig trots en ringrostig hals och en igenrostad sångteknik.

Och man får ju inte glömma att jag har sett på folk som skadar sig för pengar ^^
Just an update.


Who needs a heart when a heart can be broken?

Förresten kommer jag aldrig komma till svenskalektionen med Calle. Vi har nk- lektionen innan med Gullock.
Har lovat mig själv en kofta på MQ och Hanky Panky- trosor om jag lyckas genomlida hela lektionen utan att se otrevlig ut.
Håll tummarna nu för jag vill ha dem.
I get no kick out of you, because you sold your drug to someone else.

Jag vet inte om jag vill ha filosofi

En sak är säker. Jag är inte skapt till att gå i skolan till tio över fyra. Speciellt inte när sista lektionen är idrott och till råga på ett ett stort jävla skämt. Jag vill inte gå in på detaljer men det var väl ungefär när hon började prata om att kaniner behöver närhet eller något liknande som jag frustade högt.

Lärare är ju bara människor. Men vissa människor borde inte vara lärare. Jag saknar Björne som började komma ihåg våra namn i samband med en hjärtslitande förflytt till Sannarp.

Efter den här tärande skoldagen investerade i lite cancer och förbättrade brännan på Norra vägen med Dennis. Ganska osmart egentligen då jag solade solarium senast igår.
Men, som Sofia sa, är det kräftsäsong så är det!



Svällande läppar

Förresten springer det omkring en brud på stan med läppglans för 500 spänn som tydligen ska få hennes läppar att svälla. Hon har tagit lager på lager under hela dagen och tänker bestämt dra på mera innan hon går och lägger sig. Läppgrejen heter City Lips och bruden med den sviktande ekonomin heter Emma Karlsson och jag älskar henne trots detta <3

Bort med tassarna, brudjävlar!

Idag hade jag två lektioner, varav två av dem var inställda. Det var väldigt uppskattat av mig och väldigt gynnsamt för stadens klädbutiker. Det är märkligt hur lycklig det kan göra en. Shopping.

Dock hade jag en satans otur; någon i min size och med min klädsmak verkar ha dammsugit Halmstad på MINA tilltänkta kläder. Jävligt surt. Jag vill inte låta otrevlig, men om någon vet med sig att den har snikit åt sig ett par 26:or Miss Sixty i den snyggaste modellen på Carlings eller en randig skjorta från Only, hoppas jag att du spiller ketchup över hela skiten. Eller tvättar sönder dem. För jag missunnar ANDRA kläder som är MINA.

Hur som helst tänker jag faktiskt gå på idrotten imorgon så att jag en anledning till att unna mig själv ett par, enligt mig, vrålsnygga stövlar på Bianco. För 1200 pix är de mina. Och rör du, dör du.


Baby, dry your eye

Det har varit alldeles för lite shopping för att vara den 25:e. Tog en frappe med Dennis och köpte en hudkräm som jag ändå glömde på jobbet. Life is a bitch.
Hur som helst. Det tar emot att säga det, men att vara tillbaka i den prestationsångestfyllda skolmiljön kändes ganska bra. Jag har saknat folket. Och jag log mot mrs Kelley. Det är så märkligt hur saker kan förändras. För ca ett och ett halvt år sen var det hon som tafatt försökte organisera min skolgång och ta hand om mig.
Sorgligt nog ser det faktiskt ut som om hon behöver hjälp. Typ rehab och näringsdryck.

Deleted

Jag raderade inlägget. Tack för att jag lite intelligens kvar. Tack.


Not another night

Inte ens en liten del av mig är pepp på att dra iväg på någon fest i Gullbrandstorp. Har bara gått omkring i någon slags dimma idag, vilket självklart inte bidrar till någon brilliant och serviceminded tjej. Var förresten väldigt längesen jag kände mig såhär ful också. Fet. Och ögonen tycks sitta ungefär tio cm in från ansiktet efter en waynig natt. Fick vara i tvåan och var allmänt otrevlig mot det mesta. Svor som en huligan på VM. Yippie.

Ska iallafall festa ikväll, alkoholen kommer enligt Sofia att sitta finfint för mig. Jag tvivlar på det men måste bara bort från den här jävla verkligheten en stund om det så ska resultera i en jävla snefylla. Och Alexandra och Sofia verkar inte ha någonting att betala mig för att komma haha.

Duschen kanske. Borde kanske äta något. Eller inte.


Kim Wilde


These days it always seems so hard
When it started it came easy
I should have know you'd play my heart
The rule they twist and turn
Anyway you please
Just when I think I'm over you
I feel myself falling, falling

[Chorus]
It's not me
No more lies, I won't cry for tomorrow
It's not me
Read my mind, are you blind to this sorrow
You need the perfect girl to fit inside your perfect world
It's something I'll never be
You know it's not me
You know it's not me


Så äckligt bra det känns att  det finns låttext på det nu då.

I'm not ofuckingkay

Jag hade gjort nästan vad som helst för att bara få ha honom här ikväll. Eller inte här, inte där. Var som helst där ingen känner oss.
Hur kan man bli så slut av att bara gå till skolan och ställa iordning fika för ettorna? Jag försöker verkligen bry mig om det där jävla stället, men det känns nästintill omöjligt. Och lite skönt också faktiskt. Att inte bry sig om hur folk dömer en. Att man beter sig ännu värre för att det känns så uppfriskande. Att de inte har något roligare för sig än att tycka att största delen av vår klass är en samling osäkra bekräftelsesökande alkolister.
Folk får gärna försöka döma mig. Men det är jag som avgör.

Nu ska jag snart iväg och träffa Fia och Emma en stund, sen bär det av till Nautilus. Heja mig.


Will we ever change?

Vissa minns knappt vad de gjorde för ett år sedan, vilka de umgicks med, vem de dejtade eller i vissa fall var de jobbade. För andra, främst den äldre generationen, ser livet praktiskt taget likadant ut. Samma bil, partner och jobb. Kattskrället kanske har börjat att halta och kanske de har köpt en ny soffa på mellandagsrean.
För mig ser mycket väldigt olikt ut, vilket kan bero på hur jag börjat se saker och ting.
Dock finns det en irriterande detalj som aldrig tycks försvinna. Eller detalj och detalj. En jävla människa bara.


The day before the D-day

Det är väldigt lockande att bara dra härifrån. Från de fria och lediga människorna har jag redan fått lite lockande förslag som pepp-fika med the spk-gäng (Sofia verkade rätt sur), dra omkring med Fia eller åka och sola med Dennis som verkade hyfsat stött.
En avundsjuk Malin ringde från plönninge så helt plötsligt kändes det inte alls lika jobbigt att sitta hemma och vänta på att en IKEA-lastbil ska dyka upp.
Hoppas leveranskillen är riktigt het.


2007-07-13 00:00:57

jag vill sova nu, helt slut.
det är mycket som får ett slut nu, imorgon är det nog sista gången vi ses, han där och jag.
har bestämt mig nu. ibland måste man nog göra saker man inte känner för. för sin egen skull. lite som en medicin, ta den bara, det är inte gott, men när du blir frisk kan du förstå och vara glad att du tog den.

det var en bra liknelse faktiskt, för det är lite som en sjukdom.

har gått förbi den rosa korken som ligger i rabatten utanför mitt hus flera gånger nu, orkar inte bara plocka upp den. den till sprayflaskan. ska ta ett kort på den imorgon, där den ligger. haha. typiskt mig.


(alltså allvarligt. Detta var över 1 år sedan, så jävla långt jag har kommit då)

Jag pratar liksom inte med fåglar

Jag håller på att få tuppjuck. Ska jag verkligen vara hemma hela dagen? Som om det inte vore nog med att jag missar fikan med mina små buddies har jag en pratande jävla fågel här. Mamma och Steffe skulle tydligen passa fågelskrället i  tre veckor. Dessa veckorna har jag vistats så lite som möjligt under vårt tak. Fåglar ska fan inte snacka och variationen är ju inte enorm direkt vilket helt förståeligt kan förklara min retlighet.
"Buse" kan aldrig i världshistorien yttrats så mycket som nu, det känner jag mig hyfsat säker på.
Och hur i h-vete kan en instängd papegoja vara busig? Möjligtvis hade det ju varit ganska busigt att hänga själv. Frågan är bara hur man uppmuntrar det eftersom den stackars fågeln inte har en jävla aning om vad den säger.
 
Helvetes dårhus. Och Sofia var asförbannad och sprängfylld med skvaller.

Fall into you, is all I ever do

Nu sitter jag här och lipar för mig själv. Grejer kan verkligen rinna ut i sanden, vilket borde vara lite tråkigt. Till saken hör det att jag inte tycker att det är så jäkla sorgligt egentligen att han var mer intresserad av sitt tv-spel än mig. Det var mest skrattretande. För fan. Han är 22.

Förresten så har IKEA förstört min sista dag av semestern. Personalen var så vänliga att ge mig den exakta upplysningen om att min nya säng kommer någon gång mellan 10 och 18.
Väldigt fint. Nu vet jag precis när jag ska stanna hemma. HELA JÄVLA DAGEN.

Hur som helst överlevde jag jobbet idag trots att Carro satte mig på att städa den jävla stinkande korallen. Det brukar vara hennes stående hot när jag bitchar mig mot henne eller vill åt hennes alkohol, så det kändes på något sätt som en sjysst investering. Så det var bara fram med moppskrället och ut i regnet. Emma var på besök  och hade pepp-musik med sig så det räddade min dag.
För jag var ganska nere innan.
Satt där på min parkbänk , räknade dagar till löning och kände mig lite oälskad och ruinerad liksom.

Det kommer alltid att vara såhär mellan det som aldrig var eller kommer bli OSS. Over and over again.


I want you to want me

Det finns ingenting att göra åt saken. Jag vill bara ringa Geir egentligen men har sover ju såklart. Dessutom kommer han bara undra varför jag inte har ringt på två dagar. Jag skulle aldrig kunna svara på det eftersom att jag inte vet själv.

Ny fullspäckad dag. Ska ta bussen om en timme och jag orkar inte röra mig. Jag vaknade av mobilen, sen tappade jag den och dängde huvudet i väggen. Sen kommer någon in på mitt rum och tar mitt hårspray.
Jag vill väl inte vara negativ men det känns inte som om detta kommer bli en jättelyckad dag faktiskt.

-schemadag
-möte med chefen
-ärenden med Emma och Fia
-träffa Sofia och titta på när den rike fan shoppar asset av sig

snälla för helvete. res på röven nu maja.

...and she became the girl from yesterday

Ha ha.
Jag skrattar inte för att det är kul.
Det är bara så jävla sorgligt att någon faktiskt kan vara så jävla felkonstruerad. Så störande otaktisk.
Jag är verkligen ett offer.

Blir bara så rädd ibland. Människor som enligt dem själva, älskar sina flick/pojkvänner, kan förvandlas till retards utan någon moral. Det är verkligen så. Killen som försöker hångla upp DIG mot väggen på festen kan lika gärna ha stadigt förhållande sedan två år tillbaka. Har du tur jobbar den stackars bruden natt, så du behöver inte vara ute förrän klockan åtta dagen därpå.
Är hela grejen riktigt störd kan du till och med få lyssna på hur kär han är. I sin flickvän.

Jag antar att "tjejen från igår" kommer få det i sitt ansikte så småningom.
Jag antar att jag helt enkelt aldrig kommer att kunna lita på min pojkvän.

Kill the good parts and walk away

Kom på att kunna likna det med en jävla innebrännare. Ju mer du klämmer, desto mer infekterat blir det. Men innebrännare är så satans jobbiga för de försvinner inte för att du låter dem vara.
Så jag tror inte riktigt på det som lät så bra om att låta dem vara.
Man får helt enkelt gå till klämattack tills det är helt tomt.

There are many things that I would like to say to you. But I don't know how.

Vet ni? Jag kan stoltsera (?) med att jag känner Aset, märk versalen där.

Kolla, hon har det väl ändå ganska bra nu. Lite kär, hon känns stabil på det planet. Kan vi inte sända henne Aset, bara för att se hur fixar detta?


Det var så härligt konstigt ikväll. Hade massa tjejsnack och dirrtytalk. Hånade 13:åringar som erbjöd två cigg eller en BÄSH om vi ville ge dem tre kronor till en pizza. Provade Divas hästtäcke samt priset. Kollade på filmer som Fia hade lyckats göra på Emmas mobil. Klagade på livet och skrattade åt allt, även om jag tror att vissa bara skulle må bäst av att vara riktigt jävla förbannad. Eller bara gråta lite.

Jag tror att Sofias pojkvän tycker att tjejer är ganska läskiga efter ikväll då han fick höra det mesta utan censur. Jag hade iallafall tyckt att jag var dum i huvudet. Så jag svarar inte på det där sista sms:et. Enough is enough. The end is the end.
....PUNKT.

Utkast: Orkar inte ...

Orkar inte festen ikväll. Men orkar heller inte vara hemma by my self. Dom är underbara människor, Malin, Emma och Fia. Robin kommer och hämtar mig när som helst.

Me, me and my tiny problems

Idag har jag bara två krav på en lyckad kväll. Och det är inte en askul festkväll till. Jag orkar verkligen inte, inte, inte.
Och jag är verkligen jätteledsen att jag inte är på topp, det är faktiskt ingenting jag själv väljer.
Hittills i detta inlägget har jag skrivit "jag" 6 ggr och det är väl det som det handlar om. Vara för mig själv en lördagkväll.
Mina krav är en mango och min säng. Fan vad jag är sugen på mango.


Åh. Lördag.

Över en natt kan mycket förändras.
Egentligen vill jag bara ligga i min egen säng och somna om. Men den jävla himmeln är så jävla blå, och nu ska man tydligen uppskatta att dra ut och jogga utan någon musik i öronen. Fyfaaan vad jag inte är sugen på det. Fyfaaan vad jag inte är på partyhumör ikväll.
Hem till Malin och kolla hur hon och Fia mår egentligen
In till biblan med Emma och plugga handledarbok
Lämna tillbaka den jävla tröjan som jag ändå inte hade råd med
Få tillbaka min arbetsskjorta
Städa upp hos Elin
Jobba
Byta om o festa

yey.

Lite i- landsproblem...!

Ibland känner jag bara att jag måste härifrån.
Långt. För vart jag än går så är jag konstant övervakad. Låter jävligt patetiskt att säga att man känner sig förföljd av sin mamma, men that's it.
Vad vill hon mig när hon vägrar lämna mig ensam ens tio minuter i en tyst och tom lägenhet?
Tror hon liksom att jag tycker det är skönt med lite ensamhet ibland så att jag kan ta fram mitt gigantiska förråd med självdestruktiva verktyg eller vad är det frågan om?
Är jag onormal som uppskattar lite kvalitetstid med mig själv och emotionella rockballader några gånger om året? Är det okej att känna sig lite slö utan att ha blivit alkoholist, deprimerad eller slutat att äta?

Kommer hon nånsin börja se mig som en sund och psykiskt stabil människa igen?
Eller brände jag det liksom jag brände allt annat?

Spänning i vardagen

I just did it. Malin och Dennis höll mig i i mina kallsvettiga händer hela vägen till dansken. Försökte få Dennis att pierca sig i bröstvårtan men han totalfegade.


Musik?

...förresten. Är det någon som har något bra förslag på musik? Sitter och youtubar lite, helt utan fantasi. Inspiration, någon?

What have I become, my sweetest friend?

 Tur
Din positiva attityd är dig till hjälp. Med djärvhet lyckas du klara dagens utmaning.
 Hälsa
Hälsan är stadigt uppåtgående vilket verkligen gynnar dig idag då du har många järn i elden.
 Ekonomi
Just idag ser din ekonomi riktigt lovande ut. Men inom en vecka riskerar du att det dyker upp oväntade utgifter.
 Arbete
Idag tycks det finnas en del oklarheter om dina arbetsuppgifter. Kom ihåg att det är bättre att fråga en extra gång än att göra fel.
 Kärlek
Du får kanske anledning att fundera över en viss relation. Det händer just nu en hel del i privatlivet.
 Relationer
Du vill idag ta det lugnt, men det blir inte så stillsamt som du tänkt dig.


Måste ladda för imorgon, känner jag. Tydligen ska jag ha en positiv attityd och för tillfället känns det inte som min grej. Okej att jag har känt mig hyfsat uppåt, men det beror väl huvudsakligen på att jag har fått större pattar av dom där jävla pillrena. Borde väl inte klaga, men det är väl inte så sjukt kul med min s.k. inbillade kulmage.
Något som låter jävligt intressant är att det ser ljust ut för min ekonomi imorgon. Det där är bullshit så länge jag inte vinner typ på lotto ikväll.

Och jag vill fan ta det lugnt, men det blir aldrig tillräckligt lugnt en fredagskväll ändå, så jag kan la bara gratulera ditthoroskop.se.

Horoskop

I dagens horoskop står det att om jag funderar på att börja sporta och liknande så är det ett bra tillfälle att göra det idag. Jag undrar när den dagen kommer där det står att man ska vara riktigt jävla inaktiv.
Själv hade jag dragit täcket över huvudet och levt efter mitt horoskop fullt ut, God damn. Om den dagen kommer.

Det står även att jag kan träffa folk jag inte tycker om på stan och då undrar man ju såklart vem detta kan vara. Betyder detta att man kanske ska täcka sig eller helt enkelt skita i stan? Ehh. Nä. Det finns INGEN som kan hindra mig från att sätta min tass på stan idag, för idag ska jag sola med Erica och så ska Jessica ta med sig min diggis... Oww happy day!

Jag kommer aldrig

Jag kommer aldrig växa ifrån American Pie.
Jag kommer aldrig acceptera och försöka vara förståede mot folk som pratar med djur.
Jag kommer aldrig genomlida en HEL dag utan kaffe.
Jag kommer aldrig kunna dricka en halv liter vatten så fort jag har rökt.
Jag kommer aldrig få perfekt hy eller asstora pattar och slimmad kropp.
Jag kommer aldrig ha karaktären att lägga undan pengar varje månad.
Jag kommer aldrig lära mig att jag aldrig använder det tredje paret man köper på "tag tre betala för två!"
Jag kommer aldrig sluta älska mina kompisar mer än en kille.
Jag kommer aldrig sluta vara kissnödig om jag inte går på toa. (eller hahah jo)

Like the desert needs the rain

Jag är inte särskilt pepp på att plugga någonstans. Vill bara ha det såhär för alltid. Fest eller film, jobb eller stan.

Så kom jag att tänka på hur annorlunda det hade blivit om jag faktiskt hade haft honom här. Förmodligen hade jag inte delat säng med Emma i samma utsträckning, vilket hade varit lite tråkigt. Kanske inte hade haft tid att sitta och hänga i stan och fördriva en halv dag på espressohouse. Antagligen hade jag inte festat som jag gör nu heller.
Låter kanske trist, för den tiden jag har med mina vänner är liksom basen OCH kryddan. 
Och jag behöver egentligen inte någon kille. Men jag behöver honom.

Ibland behöver man bara lite... distraction

Gårdagens partaj var lyckat med för mycket sprit, näckande och åkande på biltak. Utflippat och gött. Precis vad jag behöver.

Vaknar som så många andra morgnar av att man ser Emmas fötterungefär 3 cm från näsan. Sen ringer Petra och säger att de är överbemannade på jobbet. En mindre och det minuset blir jag. Känner att Petra är sänd av Gud typ, sen kommer jag på att min ännu mer berusade sängkamrat fortfarande ska jobba.

Nu ska jag schlafa lite så jag kan vakna innan mami kommer hem från jobbet. Vill ju att hon ska fatta vilken ansvarsfull dotter hon har, som kan festa utan att sova bort dagen, krama toalettstolen eller vara vresig. Vissa saker tar man helt enkelt på förmiddagen ;)

Better being ugly than made out of glass

Kärlekstrubbel är inte när man förlorar någon
Det är när man förlorar sig själv på grund av någon.
Jag tänker fan inte förlora något hos mig själv. Jag bjuder fan inte på det. Ingen jävel är värd det.

Fixar inte detta. Men jag tänker INTE ringa. Säger en kille att han ringer, så ringer väl han om han vill.
Om han inte gör det, tänker jag inte vara toffeln som ringer eller den som väntar vid telefonen.
Det går att avgöra själv hur sårbar man vill vara. Jag brukar beté mig omoget i vilket fall som helst.
Hur bra ser det ut när man skiter i allt annat och bara waynar?
Hur bra ser det ut när man slänger på flera skal och låtsas att man är en känslokall idiot som raggar på allt på två ben?

Nä, nu ska jag städa mitt rum, lägga ansiktsmask och fortsätta prata med mamma.

Labels or love

Geir tyckte jag skulle köpa väskan och skorna. Okej, jag blev lagom stött. Vill han inte träffa mig så nehej.
Men. Han kommer hit istället när han har semester. Sure bacon, om han vill vara hemma hos mig hela dagarna och vänta på att en sur och stressad brud ska komma hem och klaga på att han inte har gått upp än. Jag är kroniskt pessimistisk, vilket betyder att jag faktiskt har den här inställningen till grejer som rör förhållandefronten.

Så... imorgon är det skor, väskor, jeans, toppar, fikish med Sofia på schemat. Kommer bli så gött att träffa henne igen. Om hennes Italien slår solariet på Norra vägen blir jag dock jävligt sne.

Guess I need more time, just to make things right

Jag har egentligen ganska bra ekonomi. Om man bortser från mina skulder och mobilräkningar som jag faktiskt hade tänkt att få bukt på denna månaden.
Men. Så kan ju inte den svävande delen av mig sluta tänka på att man typ gör sitt livs val om man åker till Norge eller inte. Men vafan. Det fungerar inte så. Förmodligen kommer allt gå åt helvete ändå, vad han än säger. Jag måste fokusera nu. Och det handlar varken om mina pengar, mitt jobb eller pojkvän. Det är alldeles för lätt att glömma att jag faktiskt börjar trean till hösten. Det kommer förmodligen betyda panik, studentjippon, kaos och en jävla massa skoj.
Jag orkar inte, känner mig inte redo.
Tvekan blir ännu större när mamma insisterar på att jag ska ta ett sabbatsår INNAN trean. För att bygga upp motivation. För att inte köra sina betyg och resten av livet i botten.
Vafan. Jag kan inte ta detta nu. Jag behöver pausa lite, skriva listor. Jag behöver inte festa bort det här nu. Inte jobba bort det. Inte shoppa bort det. Inte skratta bort det.
Helvete vad Emma fick mig att tänka igår.
Jag behöver en cigg sen drar jag till Åled och efter det är det jobb. Tjihaow.

Buy me löööv

Jag kommer aldrig bli klok på hur jävla dyrt det kan vara att åka till Stavanger. Eller hur omöjligt det är att hitta något annat transportmedel är snordyrt flyg med typ 5 byten. För att åka till våra vikinggrannar? Funderar på hur alla norrmän har råd att åka till Halmstad och springa på donken hela tiden. Det är ju fasiken långt ju. Hur i h-vete kommer dom hit?

Ska ringa och wayna lite för honom snart, han kanske går och bär på någon ultimat lösning som går ut på att skumpa på ett tåg eller kalva över relingen på nån jävla båt.

Lägger mig tidigt ikväll för jag har lite timmar att ta igen sen inatt. Känner att jag vill vara laddad för Danmark och The Möte med chefen.

HELL YEAH, jag hittade mina tröjor!

Hångel hej

Inflyttningsfest

Igår hade Emelie inflyttningsfest. Värsta toppenlägenheten med balkong, tvättkorgsanka och allt ;)
Inflyttningsfester är säkert alltid lika populära. Ett sätt att presentera sig själv och sina små alkoliserade vänner liksom. Ett initiativ till grannkontakt. Jag menar, fruktkorg känns lite amerikanskt och uttjatat. Varför istället inte köra på lite svensk och mystisk kommunikation, typ en söt anonym lapp med hatisk underton som Kicki fick efter sitt lilla partaj?
Men utan ölburkarna på gården och kladdet i hissen kanske de aldrig hade tagit kontakt överhuvudtaget. Socialisering i alla former får man inte underskatta.



However, jag fick en karatefylla igår. Måste ha varit fruktansvärd för jag minns ingenting, fast då har man en satans underbar tur som har en stört underbar kompis som Emma <3


Du kan iallafall inte vända upp och ner på mitt dygn

Idag har jag badat tillsammans med ungefär 15 pers samtidigt. Inom fyra väggar. I vår egen fantastiska svett.
Det har varit kris och kaos och hej och hå. En helt vanlig dag med andra ord.

Jag har väntat på att klockan ska bli fem för då skulle nämligen min norska nattjobbare ha vaknat och ringt mig. Självklart dök det upp massa andra grejer, vilket gjorde att han försvann en stund. Fick samtal från Frida när jag stod vägg i vägg med henne inne på Willys och köpte gräddfil åt mami, så vi laddade upp lite inför Emelies partaj imorgon.

Men sen när jag stod där med min påse och velade med min eventuella handväska på Store kom jag att tänka på att det kanske var jag som skulle ringa honom.
Herregud, vad säger jag om någon väcker mig mitt i natten egentligen? Allt jag minns var att jag sa att jag ändå skulle upp snart, klockan var väl fem på morgonen? (den var halv ett, han måste tycka att jag är skittrög)
Jag minns att jag skrattade när han hade sitt drömjobb; köra en stor lastbil. Puss. Älskar dig.
Jag förstår ingenting. Kan man säga att jag pratade i sömnen? Typ halvt medvetande?


Förresten så ska jag och Emma inhandla mattor och magdansgrejer. Midsommarstänger. Björkris. Pölse. Bratwurst. Skidor. Vi satsar numera stenhårt på att få gästerna att känna sig som hemma.
Någon som råkar ha ett karnivalkit från Kina kanske?


A pradapurse has never broke my heart before

Det är verkligen en kul känsla att gå och lägga sig efter en annan kris- och-kaosdag på jobbet. Speciellt när man vet att man ska upp igen halv nio och vara där igen. Samma pip, ljudeffekter, irriterande läten. Olika människor, irritationsobjekt och problem.
Men. Det finns de som har det mycket värre. Jag jobbar iallafall med kul folk, träffar idiotiska gäster, trevliga gäster, gratismotion... Yeas you name it.

Är iallafall väldigt glad at jag har vilat upp mig tidigare i veckan för jag var inte alls lika trött som Emma när vi vaknade i morse. Vi kom hem runt tresnåret efter en kalaskväll; dels för att jag faktiskt kom in på ställen och dels för att jag hade skönt folk runtomkring mig hela kvällen. För att inte snacka om Mackan, underbara männsiska, cheeseschrist till kille att ställa upp. Skickar massa pepp till honom nu, han kommer att ha en jobbig kväll.

Nu ska jag kolla väskor. Funderar på att döva lite jobbiga "I miss you-feelings" med en snygg, snäppet dyrare väska.
Den är det som en pojkvän ska vara; basic, snygg, classy och där för att ta hand om det viktigaste i mitt liv. Och så får man ju inte glömma stor. Ha HA. Min humor är på topp som vanligt.

RSS 2.0