utryckning.

Det är någon däruppe som inte tycker om när jag städar. För så fort jag börjar göra någon form av hushållsarbete så dyker det upp snorviktiga grejer. Som idag. Så fort jag hade tagit av de gamla sängkläderna ringde Svensson och meddelade att det var kris. Så det var bara att ragga upp donkykläder (som jag för övrigt hunnit lägga i tvätten, vilket resulterade i att jag fick ta min XXS- skjorta höhö) Tajt ska det vara. Ingen klagade.



Efter tre timmar drog jag igen och nu ska jag göra mig snygg och fräsch för min man och jag ska gå o dricka kaffe.
Till kvällen blire till o baka kaka till Emmas boyfriend. Jag kan åtminstone vara hejaklack för alla vet väl vad som händer varje gång jag försöker mig på sånna grejer.

god morgon

Idag är jag uppe med tuppen. Inte för att livet känns typ underbart eller något, nej, jag kokade hela kvällen igår och när jag vaknade kokade jag fortfarande.
Borde verkligen skaffa mig någonting bättre att tänka på. Det är patetiskt att vakna klockan 7 och längta tills att man kan ringa telesnor och fråga vafan det är frågan om.

Tänkte faktiskt åka med Jonas till jobbet, så kunde han droppat mig i fyllot. Kände mig måttligt sugen när det väl var dags. Har dessutom kommit på att det känns som ett jävla gettoområde när man väl sätter tassen där.

the quiz

Vet ni en grej? Telesnor är fan dummare än vad jag trodde. Idag stod jag på maxi som en liten unge på julafton för att hämta ut min nya söta mobiltelefon. Lämnade den där koden samt legget. En trött men artig tant säger att koden är rätt men att min legitimation inte stämmer. Efter några förbannade sekunder frågar jag uppgivet om det står på min mor. Vilket självklart var fallet. TROTS ATT VI FLYTTADE ÖVER MITT JÄVLA ABONEMANG NÄR JAG VAR 18 OCH ATT JAG SPELAT IN ETT JÄVLA AVTAL VIA TELEFON DÄR JAG VID INTE MINDRE ÄN 4 TILLFÄLLEN FICK SÄGA ATT JAG HETER MAJA OCH ATT JAG GODKÄNNER DETTA KÖP.

JÄVLA INKOMPETENTA MUPPAR.

Det fina i kråksången är att jag skulle kunna göra massa mobilaffärer i min stackars mamis namn då alltså. Det skulle vara mami och ingen annan som skulle få betala avgiften för icke uthämtat paket.
Tur att jag är en snäll dotter.
Det mindre roliga är att det är mig som Kronis vill åt om jag inte betalar mina räkningar (jag har testat)
HUR ÄR DETTA MÖJLIGT?!



Nu har jag varit ute och rastat mig med slevin och varit på kören. Det är gött att vara med någon som är lika sjuk som en själv.

sign no monkeypapers

Idag ska jag hämta ut min nya sötnos. Jag var lite väl uttråkad i tisdags att jag bemödade mig att prata med den trevliga damen på The Phone House. Hon vann helt klart när hon påstod att jag fick betala alldeles för höga räkningar. Inte för att jag förstår hur denna skönhet sänker mina kostnader, men det gjorde den tydligen.



Nu ska jag snart cykla till Fidde och hämta min handväska som jag glömde där igår. Det är inte lätt att vara klipsk när man krängt kebabpizza och kollat på amerikanska b- filmer.

that boy is a monster

Idag är mina planer att sitta hemma och slicka mina sår. Sörja min plötsligt förstörda hy. Stå och fascineras av min gråaktiga femcentimeters utväxt och lyssna på Lady gaga. Mäta leverfläckar och spela Bad romance inkl. intro på gitarr och hoppas att grannarna är på jobbet.

Ne. Idag borde man fan inte få gå ut. Om det inte varit för den där frisörgrejen som Emma ska göra på mig hade jag gjort något impulsivt med mitt katastrofala hår.

Har förresten fått tillgodokvitto för att min nya söttunika tog sönder sig själv förra fredagsnatten. Så jag ska in o ragga ngt nytt på vila. Skittrevligt.



Kolla vad kul vi hade innan den gick sönder.

RSS 2.0