otaimat

Helg, och jag ska göra det jag vill. Typ.
Bortsätt från att jobba då, men det känns faktiskt som en bra variation från iskalla klassrum, teatersalar med dålig luft och "kvalitetstid" med de hundra inlämningar som man borde slutföra. Jag hatar det. Känner mig som världens sämsta kompis, flickvän, syster och dotter som knappt ha tid att prata i telefon längre.

Om jag ska hålla på såhär kan jag lika gärna dö, för jag är ingenting utan dem som betyder mest.
Nu har jag lunch med religionen. Om jag skriver klart den nu hinner jag röka innan.. jaa, vad har vi för lektion tio i ett?

Njaaa...

Tur
Kanske vinner du idag på lotteri.
Hälsa
Du kan känna dig ganska pigg på förmiddagen men efter lunch kan du känna dig rejält seg. Din hälsa i övrigt är det inget fel på idag.
Ekonomi
Pengar har du just nu smått om, men det ljusnar vid horisonten.
Arbete
Idag tycker du att ditt jobb är mycket tillfredsställande och arbetar gärna över. Det var länge sedan du kände sådan arbetsglädje.
Kärlek
Just nu kan du tycka att ditt kärleksliv inte är vad det borde vara. Kanske är det känslan att vara bunden som gör dig nedstämd.
Relationer
Just nu har det varit en jobbig tid hemma och du känner att du behöver komma ut och umgås med vänner.


Nej. Jag har ingen som helst jävla lust att jobba över, vad det nu än innebär. Och jag känner ingen direkt arbetsglädje. Nej, jag blir verkligen inte nedstämd på tanken att vara bunden (tied up? haha). JA, jag vill komma ut. JA, jag är seg, så seg att jag inte orkar lyfta på röven och ta bussen hem.

All you have to do is jump over the moon

Det här är psykiskt såväl praktiskt omöjligt att åstadkomma på en pissig onsdag.

- Det jävla cv:t som för övrigt består av massa patetiska överdrifter
- Personligt brev som ska få mig att låta som en trevlig och ansvarsfull person
- Artikeln om kossan som höll på att drunkna eller något
- Lära mig andragradsekvationer...Ehh..? (sry för pessimismen, men det ser inte jätteljust ut eftersom jag fortfarande inte hajjar efter 3 terminer i matte B.)
- Jag hatar att säga att jag fortfarande har det kvar men... Kulturbajshistorian!
- Träna
- Lära mig "I say a little prayer for you"
GAHH!Jag tror att jag håller på att bli rejält "hemma" alltså.


tourettes

Sitter och funderar på hur livet hade varit om jag hade haft tourettes. Tänk om jag har det latent, typ börjar skrika Ohh...PUSSY när jag pratar med Dick. However, fick inte tag i honom ändå och nästa gång får slevin ringa.


ohyeah

Som en hjälplös katt, typ halvsovandes, hamnade jag två minuter i åtta utanför min dörr. Jonas hade försiktigt petat på mig en kvart tidigare och meddelat att det var dags att gå upp. Lyckligvis (för hans egen skull) har han förstått att det är ett big NO NO att reta upp mig på morgonen.
På något sätt lyckas det alltid krisa sig med tiden så jag drog på mig en lila t-shirt och kubbade till bussen. Halvvägs till skolan upptäcker jag att den är så gott som genomskinlig och min rosa bh lyser igenom och jag lyckas visa både pattar och navelpiercing. Oh happy day, ny kurs med ny lärare och jag sitter lite smånaken och ser ciggaretter som hoppar omkring och skriker "sug på mig" samtidigt som vi diskuterar livsåskådning och abort. Vilken mönsterelev.

Kulturhistorian kan ta sig i röven. Varför lyssnade min klass inte på när jag sa att det var bajs? VA? Nu ska jag gå och sätta mig i ett hörn som ett litet emo och skriva ett cv. För enligt min svenskalärare ska alla söka jobb som sommarvikarie på hallandsposten OCH skriva en artikel om en jävla kossa från Laholm. Måste bli klar ikväll, vafan tog mitt liv vägen? Pisskola.
 


Jag har svenskalektion

Eftersom ledarskapsklassen är så jäkla svettig så tvingas vi gå omkring och frrysa ihjäl eftersom någon MÅSTE öppna fönstrena.

fuck.

swingparty

Står i skolan och har naturkunskap. Det är helt okej faktiskt eftersom jag gör min fördjupning. Fördjupning brukar innebära att söka på internet och hittills har jag kommit till facebook och slagit upp en undercoversida på wikepedia.

Somnade vid ett igår, träffade den där Kristoffer eller Stoffe som han kallar sig. Tittade på en askass film som jag inte orkar minnas namnet på. Jag hade roligare med herr berg på swingmötet måste jag säga. Lärde mig inte jättemycket som jag inte hade liite koll på innan om man bortser att man inte ska hälla i sig massa lightcola och kaffe innan. Var grymt kissenödig i en och en halv timme typ. Och... så lärde jag mig vad centerö och swingparty betyder. swingparty hade enligt Pontus ingen dasant betydelse haha.

Dagen har börjat dåligt. Jag tänkte lyxa till det lite med frusna bär till mina frulleflingor, en påse hallon som jag öppnade igår. Kanten har en jävla zipöppning men det fattar liksom inte min kära mor. Hon har öppnat i BOTTEN också, nej, hon har slitit upp  halva jävla påsen. Jag behöver ju inte säga vad jag gjorde den närmsta kvarten. Surt.

Tio minuter sen med Tobey som ursäkt att det gått långsamt vid skåpen, så ska jag precis göra min entré när jag tvärstannar ca två meter framför ett blänkande och groteskt organ. Och då snackar vi inte Markus bodyparts, utan ett riktigt hjärta. iuh.


Here we go again

Nova Cantica idag och min röst är helt pajjad. Har verkligen backat alltså. Och ingen som har koll, typ Filippa, är i skolan så jag vet inte om det är stämrep eller inte. Gaaah.

Hittade btw världens töntigaste blonda bild på mig på hemsidan (där det för övrigt inte står någon info om stämrep)Första raden, nummer sju.


Get a life

Det är märkligt det där med min statistik. Vilka är det som är så tröga så att de fortfarande läser min blogg när det var typ 50 år sedan som jag uppdaterade? Jag har mina funderingar.

Jag vaknade av "when I grow" idag. Det är världens sämsta larmsignal men vaknar... Ja, det gör jag.
Satte klockan på halv åtta för att påminna Dennis om att han skulle packa ner mina cigg i London. Det blev ju lite hastigt och lustigt (?) när vi lämnade hans place i lördags. Jag har ett svagt minne av att det är Emma som jag borde skylla på eftersom att det var hon som packade mina grejer. Fast hon kunde ju inte veta att jag lämnat cirren på ballen.

Sen vaknade jag en andra gång. Det var Sofia. Cyklade in till stan och blev bjuden på te och nytt skvaller. NIce ;)

Nu står jag (eftersom vi inte har några jävla stolar i skolbiblan) och väntar på att min särmatte ska börja. Fan jag har inte läst matte på aslänge så jag får hoppas att resten av gruppen är aströga.

Smell yah later!

RSS 2.0