Det är nåt mellan oss. Mellan oss o världen. För långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Igår körde jag go-kart. Jag var kass, kom typ fyra sekunder efter bilen före mig. Hatar att förlora. Fast herrejävlar vilken kick det var. Var livrädd, höll stenhårt i ratten och höll andan i sex varv. Behöver jag tillägga att det var sjukt läskigt att åka bil med fidde (som för övrigt hamnade på 2:a- plats) efter det?
Har träningsvärk som tusan, gjorde jätteont att asa Dingo till stationen i min axelbandsväska idag. Sitter iallafall på tåget nu. Har gjort det sista på den där satans texttolkningen nu så nu åker jag till Lund ENDAST för att slänga in den i receptionen på CTR innan klockan 12.

Skulle flyttat om två dagar nu. Det gör jag inte, men fan vad snygg jag är i håret nu. Kort, blont, fräscht. Mitt för 1400 pix.
Oh no.

Jag har verkligen inte hunnit göra någonting vettigt den här helgen. Har blivit totalt överkörd av fest, bakfylla och det extremt misslyckade valet. Första gången man får rösta och så blir det en blå stor jävla kattskit av allt ihop. För att inte tala om att ett gäng nazister ska vara med att styra Sverige. Så jävla sjukt ostolt man blir över att vara född i ett sånt bakåtsträvande och egoistiskt land.
Hade förbannat kul i lördags iallafall. Liiite små minnesluckor p.g.a. det liiite för stora alkoholintaget men det var det absolut värt. Måste ha dansat konstigt, ramlat eller gjort något annat skumt för jag har jätteont i ryggen så jag får knarka panny om jag ska kunna sitta, ligga och stå utan att börja lipa.På min 20- årsdag vaknade jag och var fantastiskt bakfull. Fick skönsång av Jonas på sängen och en helt underbar tavla med miss monroe. Sen blev det panpizza till frukost, som jag efter någon timme placerade i las toalettas igen. Frammåt halvfyra lyckades jag komma på benen och ta mig hem till mami som hade jättemycket presenter, god tårta och ballonys med mitt namn på. Det var mysigt att komma hem lite. Undvek dock kaffe eftersom det brukar köra hejaramsor i min mage sådär dagen efter.

OCH jag röstade. väldigt enkelt.

this time baby, I'll be bulletproof

man är ju inte dum längre.

life can be so easy

Idag känns allting jäkligt lugnt. Det skulle faktiskt kunna vara så att jag aldrig någonsin satt min tass och börjat plugga i Lund. Inget stress, ingen ångest, inget tåg. Bara en helt vanlig förmiddag i Halmstad.
Har en allmänt bra känsla idag, inte minst för att jag ska få träffa halmstads mest fåfänge man och för att jag ska få gå omkring och snacka skit med Schlevin. Ska ta med mina töntiga jympaskor till stan.

Blir så sur på min egen religionskurs när jag hör om hennes i halmstad. Mycket fler arga feminister, tvivlare och ateister i hennes grupp. Blir lite mer juicy diskussioner än om folk faktiskt tror på det. Visst, jag gillar min egen också, men mina fem olika lärare (medelålders män) är inte jätteintresserade av att fördjupa sig i sånna grejer. Kanske kommer mer sen.
nu jävlar är det tempo som gäller! mot stan!

Det går ju inte som på räls om man säger så... Höhö

Det sket sig verkligen med att plugga på tåget. Antingen somnar jag, får stå upp, får ont i huvudet av syrebristen. Min personliga favorit (inte) att när man mår så illa att man tvingas sitta med ansiktet tryckt mot rutan för att inte spy i väskan. Nej, mina vänner. Det här är fan inte kul. Måste bara tillägga i min klagosång att vi är cirkus en halvtimme sena idag. Sjukt härligt om man inte skulle ha ett liv. Mindre kul om man råkar ha det. Jonas fyller år så ikväll blir det till att laga lite paradrätt; spaggy och köttfärssås. Vi är sjukt rutinerade. Jonas hackar lök för han har linser och lägger i köttfärsen eftersom jag är rädd för rått kött. Jag har problem med smaklökarna så jag brukar få krydda. Annars känner jag ingen smak. Rätt glidigt med andra ord.

det blir (typ?) aldrig som man tänkt sig

Jag hade planerat det här med första skoldagen ett rätt bra tag. Visualiserat, avdramatiserat och funderat. Funderat på det här med kläderna, mina icke ännu existerande välorganiserade pärmar.
Igår skulle jag åka till Lund och reka då alltså. Jävligt smart att kolla upp allting innan det är dags. Smart tjej, helt enkelt. Mindre smart tjej som glömt att beställa nytt VISA efter att hon upptäckt att hon på något obegripligt sätt lyckats knäcka kortet någonstans runt tresnåret en lördagsnatt för några veckor sedan. Är typ svårt att köpa saker med ett knäckt kort. In på banken- ut från banken (cirka 1,5 h senare)
Missade tågy, hann inte köpa biljett innan nästa tågy för att någon stod och snackade grus på spåret(!?!?) med den enda personen på hela halmstads central som kunde sälja biljetter kontant. Var på ganska dåligt humör eftersom det kostade 100 spänn extra att köpa på tåget. Konduktören hoppade dock inte på förrän Helsingborg så jag cashade in lite genom att råka säga att jag hoppade på i Båstad. Kände mig smått kriminell.

När jag kollat in Lund och förtärt pizza och lite vin hos Big F tänkte jag åka hem. Men det gick inte så bra för tågen fick helt plötsligt för sig att byta spår utan att ens ropa ut det. Så jag ser tågy rulla iväg till Halmstad och slår läger i Fridas och Jens etta istället. Det var helschysst även om det inte alls blev som jag tänkt. Köpte en skitsnygg tandborste på malmborgs som tröst.

Idag bänkade jag mig i astrosaken som ligger i tjottaheiti om man jämför med det mesta i lund. Verkar som jag kan trivas när jag boat in mig. Tog en fika med Malin på Mormor's innan jag mötte upp Emma i en knökfull vagn 12. Pendla är tyfft.


RSS 2.0