intressant

Eftersom jag tror på karma så är jag jäääävligt tveksam på hur den här världen kommer se ut om hundra år.


beeend and snap

Nu har jag lagat mat för hela helgen som jag har lagt i små söta lunchlådor som JAG INTE SKA GLÖMMA ATT TA MED MIG TILL JOBBET.
Lite småtrist o käka spaghetti & köttfärssås hela helgen, men vad som helst förutom fettodonkkäk. Det är inte för att jag inte vill bli tjock, det är bara det att det smakar så jävla illa.


Såå...jag jobbar stängning hela helgen så ni slipper fyllesamtal från mig.



good bye

den 25:e smäller det

Dagen började med fullkornshavregryn och mjölk. Sjukt äckligt men så går det när man inte har råd att köpa flingor och är för lat för att diska grötgrytan. Jonas blir typ galen om man inte gör det direkt för det sitter tydligen som klister om man låter det stå några timmar.
Trots detta var jag lycklig för IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MAJSANS LÖNEDAG!!



chillade ner på stan och satte i mig en go kinesbuffé tillsammans med Mickan och Dennis. Micket fint. Dennis satt dock i telemöte när vi kom så någon arg brud fräste åt oss att gå någon annanstans. Jaja. Vissa tar livet liiite för allvarligt trots att de själva typ jobbar på mackefackedonken eller är telefonförsäljare.

Efter det rullade jag vidare i vattenpölarna till Mirage där Emma köpte ut lite sjyssta frisörgrejer till mig. Skittrevligt. Hon lyckades även reda ut mitt fågelbo och slänga in lite najsig toning. Slipper man se ut som en psatt kyckling liksom.


look what the cat dragged in

Igår lärde jag mig att det faktiskt finns människor utan en gnutta skam i kroppen. Det är läskigt.
Så lärde jag mig också att om man är VIP på BK kan man få världens goaste hamburgare och och bästa service made by ems och kicks. Vi fick tillome våra namn på dom. Det är fint!

apskit

Idag är jag INTE välkommen till UM klockan 16.30. För Harry-ngt är sjuk. Så jag får snällt vänta tills på fredag. Inte för att det är bland topp tio som jag gillar att göra, men det är fan viktigt att att jag knaprar mina piller.

Hantverkarna som skulle kommit i lördags (eller för i helvete 50 år sen) är här nu. För dom GIIIITER inte att göra det. Jag tycker mest dom snackar skit och fikar. Jag hör det omisskänniga ljudet från en termos som töms i en såndär mugg. HALLÅ!?!? Jag bor för fan i ett jävla katastrofområde. GIIIITER jag det?! Nepp.





Jag börjar klockan 11 så jag ska lägga på ett kol nu. donky here I come. Har inte ens fått svar från dom andra jobben. Så meningslöst. Jag skulle börjat plugga. Jävla skit.

det här var jobbigt

det här var jobbigt att säga

Lördag igen då va.

Ikväll blir det lite party. Jag och Jonis sitter och tar lite cider (i mitt fall) och öl (för honom) och fyller i ngn slags undersökning om sladdar. Det blir inte så svårt. Alla hatar väl sladdar? Djävulens påfund? Ligger överallt, passar ingenstans liksom.
Snart uppenbarar sig Mickan och ev. Cnarl. Mycket trevligt. Sen drar vi till Athina och kanske blir det utgång på det. Inte jättesugen med tanke på vädret.

Var tvungen att ha denna bilden bara för att Jonas tycker att Mickan ser sjukt snygg ut här. Ey. Inte okej, det är din polares flickis och din flickis polare. Inte okej ;) haha


Kisskisskiss

Idag är jag galet trött och bakis. Det är något speciellt att parta en torsdagkväll. Vad säger man?
Lillsöndah? Shakade på BoB och blev bjuden på livsfarlig long island. Den smakade fruktansvärt.
Jobbade 11- 17. Fett jobbigt, men det var fint att kissa.
Ariel ringde precis in mig så jag ska jobba imorgon också. Börja halv nio. Tänka på alla fina toppar och allt lyxigt smink jag ska investera i när jag blivit rik på donkyshit.



Nu ska jag och min bakfulla pojkvän åka och hyra film, tjoho!

They say what doesn't kills you makes you stronger. How should it be about have some fun?

Man blir så varm i hjärtat när Slevin och hennes mami kommer till donkjävlen och köper teambox av mig (A)

Sitter och dricker Mokaï och vädrar baktassarna lite för odören är inte den sötaste efter en dag på jobbet. När dom är vädrade ska jag dra till Mackan och bli lite småfull. Det är jag sugen på!

   Vågar inte kissa för toastolen sitter inte fast i golvet. Hur läskigt är inte det?

grötie grötie

Igår var en skittrevlig dag faktiskt, det brukar bli det när man tar ut sig som fan på träningen och sen få ta en varm och lång dusch.
Satt o fikade med Emma igår kväll. Brun som bajs var hon men lika trevligt för det =) När jag satt där på el donko lyckades jag även dra på mig lite extratider vilket resulterar i att jag nu sitter i mina fula arbetskläder och käkar havregrynsgröt. Fungerar bra med gröt; man blir så sugen på att gå till jobbet. För om jag inte gör det så får jag leva på den här geggan resten av tiden jag bor här. Det slipper jag helst.
Skulle egentligen fikat med Mickan och Dennis idag men det blir ju inte så mycket tid över när man jobbar 12-21.

Jag vill bara skrika på mp3-helvetet. Fattar inte varför den gör så här mot mig. Jättedålig. Jävla teknikmagasinet.
GAH!

Älskar dig

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jonas <3



spännande onsdagar

Sitter o käkar frulle bestående av två knäckisar med smör på. Inte sådär jättespännande men flingsen är slut och jag pallar inte hålla på o göra havregrynsgröt med disk och allt vad det innebär.
Lite senare ska jag gymma asset av mig med Evie, det var på tok för länge sedan. Helvetesförkylning, säger jag bara.
Innan dess ska jag skicka in mitt CV till ett jobb som jag är sjukt sugen på. Fatta fräscht att kunna få gå omkring i något annat än unisexskjortor och brallor som tar fram dom mindre snygga sidorna av höftpartiet. Inte knallröd i ansiktet av att ha kutat omkring som en kåt iller med mascara.
Hade varit fint med ett annat jobb med andra ord.


valentine

Har en sån satans träningsvärk. Asset, låren och för att inte snacka om högerarmen. Badminton är en farlig sport, fick jag erfara igår. Råkade bjuda lite extra på mig själv, vingla till och dunsa in i den där vita kanten. Rumpan, ryggen och min värdighet fick sig en rejäl törn.
Men det är fint att offra sig ^^

Åt värsta goa plankie på pios igår. Det stank DEEJT därinne och på resten av stan men det är rätt mysigt att se ändå. Fast fördjävligt om man inte har någon. Då får man käka chokladtårta med en polare istället helt enkelt.

Nu ska göra mig iordning, ska snart kila till jobbet. Woho. 12-21.

centrera, det är så jävla coolt. det är döfräckt.

Har precis käkat och lagat värsta goa middan med hjälp av jonas, knorr och den som tillverkar den färdiga potatisgratängen på påse. Heelt rätt! Ska åka till landet och hämta snyggos gympaskor för imorgon blire badminton med Niklas och Sara. Har inte spelat på aslänge, ska bli spännande o se om man lyckas spöa skiten ur dom. Jonas är helt övertygad om att han kan spela på min halva också om det skulle skita sig.


whatever makes you happy on a saturdaynight

Det var riktigt drygt att gå upp idag. Försökte verkligen sova inatt men hur jag än vred mig, puffade upp kudden och snodde täcke så låg jag bara o glodde som en apatisk jävla iller. Skitjobbigt.
Klirrade iallafall jobbet och nu sitter jag här och lyssnar på brittan.  
Väntar på att sötpök ska komma hem så ska vi laga pepparbiff, snora och mysa. Det är fint. Sugen på en film också, synd att man inte har voddi...(A) vem ska man fjäska för? Känner vi ngn som fuskar och sånt?


Roligare än såhär blir det inte ikväll

Jag blir jätteorolig i kroppen av att vara ensam. Speciellt på helgerna. Därför händer det bara när jag mår som jag mår ikväll. Därför är nog min lever jättearg på mig.
Boyfriend & co är på fest hos legendariske festfixaren Fiddeluring och jag sitter här och luktar jordgubbe(!). Känns helt okej faktiskt.



Funderade ett tag på att dra igång massa OC. Sen kom jag på hur det blev när jag röjde igenom skiten sist. Började överdramatisera, lipa och hålla på tills slevin sa att jag fick skärpa mig och lägga ner. Sög mig dock kvar tills det bittra slutet.
Blev jättedåligt när Marissa dog. Är jättekul att läsa gamla VR där det stod att den enda som hade en chans att lyckas var Mischa Barton. Yeah right. She is just as dead as Marissa herself.


hjulet snurrar men hamstern är död

De fyra senaste dagarna har jag legat i sängen, duschat, legat i soffan, tittat på tv, knarkat smärtis, snorat och legat i sängen samt tyckt synd om mig själv. Har lyckats få sånna där charmiga sår under näsan som man får när man snyter sig för mycket.

Igår kollade jag på "du är vad du äter" (Yey!?) och såg att man kunde ta typ en vattenkanna och skölja igenom näsan med ljummet vatten. Det såg asskönt ut på ett väldigt äckligt sätt. Blev helt sugen.


I wanna wake up in the city that doesn't sleep

Jag var precis med om någonting småläskigt. Satt precis och funderade på att jag var galet sugen på att åka till New York. Tror du inte mitt sjuka helvete precis loggar in på min sparsamt använda mejl och ser AU PAIR I NEW YORK med feta bokstäver.
Det är såå meningen.


Igår jobbade jag stängning med lilla combon. Det var ngn iddi som hade fyllt upp syruptankarna till bredden så jag fick sitta som ett annat retard och hälla ut allting i stora muggar. Låt mig tillägga att dessa INTE ENS SKA VARA HALVFULLA.
Så frustrerande. Verkligen. Saken blev ju inte bättre av min huvudvärk heller. Får snart ta o erkänna att jag också kan bli sjuk. Kände mig ju lite odödlig där ett tag då jag lyckades ducka för varenda influensavibb.

yey

Sitter och sjukt sugen på saltlakrits. Måste vara pms. Ska det fortsätta hålla på såhär får jag snart gå och köpa mammaleggings. För tre veckor är då fan inte schysst, Gud.
cut cut cut.


no shit

Idag släpade jag mig upp halvåtta. Hela natten har jag haft galet ont i huvudet och en halvtimme runt tvåtiden ägnade jag åt att försöka väcka min hårt sovandes pojkvän för jag behövde verkligen värkisar. Tillslut upptäckte han nog att han aldrig skulle få sova i lugn och ro om han inte gick upp och tryckte i mig ngt smärtstillande.
Men man kan ju inte ligga och knarka tabletter hela dagen så det blev linje 20 till stan för att terra sture med brudingarna.
Martin var snäll och hade fått muskler i tinningarna för att han numera missbrukar tuggummi då han *stolt* slutat snusa.

tror att jag har järnbrist så jag tryckte i mig asmycket broccoli till lunch? det är väl järn i det va?

månadsbudget...?

Slevin sa att bussen från bushen kunde bli sen, så vad gör man för att slå ihjäl tid i halmstad? FAAN. Gina, monki, HM, Nordic, Vila....
Jag har verkligen inte råd! Har betalat hyran och resterande räkningar. Nu återstår jävligt lite att typ äta mat för och ännu mindre att shoppa för. För att inte snacka om hur lidande mitt uteliv kommer bli. Får väl snart investera i massa socker och börja tillverka egna grejer att dricka i källaren. Det borde väl en apa kunna göra. Sen kan jag börja tillverka massa stämplar till stans kassa uteställen.
Där kan man verkligen spara pengar. För jag måste ju kunna ha min mobil.

Saknar sommaren och sture, ska dit på torsdag med susie och fredrik och irritera martin.


RSS 2.0