Finsk bastubrud

Sitter och surar över naturkunskapsprovet. Det var inte rättvist. Sofia skyllde på att hon hade läs- och skrivsvårigheter och jag på att instuderingsfrågorna var helt totalt jävla missvisande. OCH att jag försov mig igen. Det är inte så himla kul när man vaknar 25 minuter innan provet och inser att bussen gick för fem minuter sedan. Kände mig inte jättefokuserad när jag flåsade in i vaktmästaren på översta våningen. Dessa satans stentrappor.

Ikväll ska jag iallafall supa bort mina sorger iklädd handduk. Jag ska vara finsk bastubrud. Så kan det gå när man inte har några kläder från 2000- talet. Känns det som iallafall.
Sjukt trött på min garderob.

B to the N

Sitter med cp-datorn på Simons rum, pratar med Dennis och väntar på att tiden ska bli mogen för en dusch. Eller att jag ska orka hela jäkla duschproceduren och allt vad det innebär. Vill bara återgå till sängen.

När jag smitit hem så hade jag kvalitetstid med mig själv; tände massa ljus, satte på lite sentimental musik och somnade stenhårt. Sen börjar det ringa. Missade samtal från Emma, Sofia och jobbet.
Fjärde gången lyckades jag svara. Det var Sofia som undrade hur det var och vad Dick Hero hade sagt. (Ja, Nyhemsskolans rektor heter faktiskt Dick Hero, och alla som har ett hyfsat engelskt ordförråd borde förstå varför jag har skjutit upp det där samtalet) Tänk om jag har latent tourettes liksom.

Sen ringde Dennis och waynade om att jag skulle följa med till frisören. Satt med näsan i Se och Hör samtidigt som jag försökte koncentrera mig på att hålla mig vaken. Det gick dåligt så jag åkte hem och fortsatte sova tills Emma kom.

Sen blev det Sex and The City och kladdkaka. Det känns inte lika jobbigt längre faktiskt. Jag behövde Emsert.

Natti!

Helghedonist? Javisst!

Jag snoozade utan väckarklocka idag, vilket ledde till att jag vaknade tjugo minuter innan bussen gick. Fan vad jobbigt.
Nu ska jag smyga ut från skolan så snabbt som möjligt innan min spanskalärare får syn på mig. Har precis sjukanmält mig för att spendera några välbehövda timmar i sängen. Jag ligger ändå en vecka före.
Ska filosofera lite också om jag orkar.
Kanske ska skriva om helghedonism...?


who is that girl, I know for sure it wasn't me...?

Jag har knappt sovit någonting inatt. Men utmattning har jag alltid kunnat leva med, till skillnad från andra saker.
Jag förstår knappt hur jag kunde gå till jobbet, se folk i ögonen och le. Men jag vill inte wayna, jag förtjänar det. Jag förtjänar det så mycket.

Hur som helst så hade jag jäkligt trevligt igår, även om jag tappade cigg, glömde kofta och kamera.

Har lyckats logga in på den gamla cp- datorn nu. GAH, vad jag saknar min black beaty.


Bond

Om det inte var för min stickande jäkla kofta så hade jag antagligen somnat på musiken idag. Jag var så grymt uttråkad igår att jag inte kunde låta bli att hänga på Emma, Dennis, Emelie och Mackan på Bond-filmen. Lite tråkigt att jag hade slitit ut Jonas så att han somnade på soffan och missade bion bara haha.
Fan jag tycker inte ens om bond, men det var helt okej ändå faktiskt. Vill inte låta korkad men jag kände inte att jag förstod så mycket. Nu i efterhand tänker jag att jag skulle räknat antalet jaktscener. Hur som helst så var det båtjakt, biljakt, flygplansjakt, takjakt, trappjakt... you name it.

Ikväll blir det sushi med Dior och Emma. Står och funderar på hur jag ska kunna lura i Emma wasabi och ingefära i ett bett. Hämnden är ljuv.

Nu ska jag göra det som jag hoppade över lunchen för. Plugga. So long.


Måndagsbarn

Jag är i skolan och hyllar internet. Eller hatar att jag inte har det hemma längre. Erica och Simon ska inte vara här den här veckan heller så då kan jag inte låna deras. Jag fattar inte vad problemet är! Routern fungerar ju till alla andra datorer i mitt hus, men i helvete att min shiny fungerar. GAH. Gotta hate it.

Hur som helst, helgen var astrevlig med skönt folk och en helsjysst halloweenfest. Jag lyckades hitta ett par latexhandskar på butterix och så klämde jag i mig någon liten svart klänning som jag och Dennis raggade upp på Åhléns när allt annat var stängt. Sa jag att jag var djävul förresten? ;)

Vaknade tjugo i tre i morse att en jävla norrman ringer. Orkar inte ens sträcka mig efter mobilen. Brukar inte vara jätteseriösa grejer att säga vid den tidpunkten ändå. Nu väntar jag på att Sofia ska textila sig klart och sen drar vi till nyhem och raggar barn. Kanske hinner sola en stund...?

RSS 2.0