En paranoid människa

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag fixar inte det här. Kommer jag någonsin kunna ha ett normalt jävla förhållande som inte går ut på att få bekräftat att man är den enda hela tiden?
Jaha, varför kan han inte prata nu? Har han en annan tjej där? Skriver han att han älskar mig för första gången på grund av samvetskval?
Usch jag är bara sjuk. Eller har jag bara träffat för många idioter.
Om jag inte hade haft feber och varit sjukanmäld från donken hade jag tagit på mig mina nya plågor till skor och shoppat en dyr väska.
A purse has never broke my heart before.

Återfunnet

Spännande saker kan hända när man har huvudet överallt annat än där det ska vara.

Goodbye-vinare

Blää. Jag ska aldrig mer jobba efter 3, 5 timmars sömn.
Fast det var det värt, en ordentlig goodbye-vinare för Bella. Emma och jag däckade i min säng runt klockan fem, sen var det bara upp till jobbet. Blöö... Underbara Dior lät mig iallafall gå hem tidigare, så nu ska jag ta mig en rejäl nap hos Elin.

It hurts

Då en ganska stor bit av min tand saknas sen igår känner jag att det är dags att fejsa tandläkaren. Ingen fara. Värre är det väl att förklara för mamma. Saknar verkligen mitt mer självständiga liv som jag brukade ha när hon inte hade semester. Nu springer hon mest omkring hemma och tvingar i mig potatis och klagar på att jag luktar rök.
Ursäkta?! Jag har två månader kvar i min 17-åriga dimma idag. Igår var det exakt på dagen.

Förresten har jag jätteont i halsen. Är det möjligt att jag svalt tandbiten så att den har köttat upp hela halsen?

Fylleblogg

Tänk om man hade en blogg som man bara skrev i på fyllan. Jag hade kunnat leva på min egen kassa humör, helt klart.
Men.
Nej, jag åker aldrig mer in till stan efter en förfest innan den 19:e september. Hur mycket jävla leg 86 de än är och hur mycket man än "löser det". Nej, inte utan acceptabel legitimation och huvet på skaft. Fuck no.
Åh jag älskar mig själv för att jag inte stavar fel eller skriver konstigt ens när jag är onykter.
Fan jag skulle varit nykter och dum.
Jag vill förresten ha en ny dator. haha.

Abort

Min väldigt gravida syster är på besök och det känns helt fantastiskt. Petar försiktigt på magen och försöker verkligen förstå att det finns ett litet liv där.
En hel livshistoria ligger faktiskt i min syster och bara växer och väntar på att få komma ut och bli en person. Eller är det redan en liten personlighet som finns där inne, jag vet inte, jag är inte särskilt kunnig.
Hur som helst kan jag inte låta bli att tänka på hur FÖR aborter jag faktiskt är. Nu menar jag inte att jag tycker att det är okej att springa och bli med barn lite då och då, och göra aborter utan vidare. Inte för att jag tror att det är särskilt många som ser det som ett alternativt preventivmedel, men ändå.
Shit happens. Hur många har inte tagit ett akutpiller? Hur många vet man inte som gjort aborter?
Hur många liv har vi missat genom aborter? Och hur många liv har man räddat genom aborter?
För och nackdelar. Man väljer själv.

Hur som helst kommer Josefin bli en fantastisk mamma. Och jag kommer skämma bort hon/honom så mycket jag orkar och har råd med <3

Life is how you look at it

Vad är det för mening med att vakna när man har helt fel inställning egentligen?
Idag har jag stängt ute mina egna och andras negativa vibbar och bara kört mitt eget positiva race. Laddade med frukost och en kaffe kool innan milkshakesmaskinen fuckade upp sig. Fortsatte på rätt spår i nio timmar på donken och efter det drog jag till Emma. Hon klippte Mackans hår och sen tittade vi ironiskt nog på "Hair".
Ska göra en fetinglista på alla musikaler vi ska se innan sommaren är slut.

Och det är två månader kvar och innan dess ska jag fly landet för jag fixar inte att stå ut som minderårig så länge till.
18 tack, ja tack!


sick and tired

Det ända som har fått fart på mig idag är en träff med Sofia. Måste gå upp, annars är det svårt att helt plötsligt befinna sig på espressohouse. Det var uppfriskande, har saknat henne.
Annars var det mest när mammas nya tarotkort dök upp som jag fick eld i röven och äntligen orkade mig in i duschen. Olusten att få rådgivning av en jävla kortlek var starkare än olusten att göra sig iordning.
Orkar inte äta, orkar inte lägga på mascara, orkar inte hata killar som super bort sina liv

Killar är svin

Självklart är den bästa tidpunkten att reda ut var man har varandra på en fest med mobil i högsta hugg, cigg i munnen och alkohol i blodet. Balkongen är högt över marken och det är jag också.
Det är såhär det kommer bli, insåg jag när han sa att hans mobil skulle ladda ur snart.
Jag kommer ringa honom när jag är full och snygg och svartsjuk. För jag litar inte på killar, killar är svin.

surprise

Idag gjorde jag något som jag trodde jag aldrig skulle gøra. Majsan satte sig i en livsfarlig båt. Det værsta var att det var riktigt jævla underbart. Norge ær bra, jag kommer sakna honom.

Bye bye nicemajs

Okej, jag har blivit en av dem. En av de svartsjuka tjejerna som inte fixar att ens se en tjej pa stan utan att titta efter ifall killen kollar efter henne.. GAH.

för helig för vardag

Nu drar jag till Norge, utan bokad hemresa.
Jo, jag tänker faktiskt komma hem igen. Grejen är bara att jag inte bestämt hemresa när jag bokade ditresa. Så nu sitter jag här och biter på naglarna och undrar om söndagen är för helig för att boka biljetter på.
Sen är öppettiderna väl synkade med mitt arbetsschema, helt stört att de lyckas hålla sig till mitt donkenschema på österskans.. Graaow..

Bara ett ragg från Rhodos..?

Ibland kan man bara vakna upp och undra vad fan man håller på med.
Så var känslan när jag stod där med min biljett till Oslo.
Sen kom jag på att det var så det skulle vara.
Antingen blir det bra eller mindre bra. I båda fallen har jag lärt mig något nytt.

- Trust your instincts och lyssna på ditt hjärta (aow, fick med en klyscha där också)
eller
- Trust your instincts och lyssna på din mamma


RSS 2.0