once you go pepparkaka, you never go tillbaka

Står med blondering i huvet och försöker komma på vilken tid jag la i den. Försöker även komma på vilket som är värst; ha i den för lång tid eller för kort tid. Hm.
Bakgrundssound är fifa och två skrikande, öldrickande, rapande små pojkar på 22 bast. Ganska rogivande.
Är lugn och fin nu när jag fått kek iallafall. Fick ett rejält humördip på jobbet så hänz tryckte in lite milkshake i käften på mig. Galet beroende av mitt blodsocker. Funderar på att skaffa dropp som pytsar ut jämnt med energi hela tiden. Always on top liksom.

i guess it's just the way that things go

Sitter i min rutiga snygga skjorta och dricker starkt snabbkaffe och lyssnar på lily allen. Laddar med andra ord. Gick upp åtta idag, eller snarare kastade mig ur sängen och sprang in i vardagsrummet och stängde av alarmet. Måste drömt något förfärligt för det här händer bara när jag ska åka på charter och inte vill missa flyget. Eller om jag ska ha tenta som jag råkat plugga till.
Robin ringde precis och försökte få mig att jobba till åtta ikväll. Sa för en gångs skull nej. Duktig majs. Ikväll ska det städas utav satan.

nästa år får inte brödrosten följa med in i duschen

idag har jag varit hos slevin. fikat, snackat skit, googlat fula bröst och ofrivilligt lyssnat på när hennes granne har sex.

nåt för dom som orkar vänta

gud uppfinn nåt nytt som gör det lätt att hålla ut
något för dom väntar
dom som orkar vänta mer

Rosa moln

Hoppas att jag kommer skratta åt det snart. Har verkligen försökt att se det komiska i det, men det är mest tragiskt. Tragiskt för att jag inte kan sluta tänka och bara vara. Carpe diem liksom. Ångra det man aldrig gjorde. Lev idag. Följ din dröm. Typ. Det är bara människor som ångrar det de gjort som säger så. Jag är bara kär i mina dagdrömmar. Imorgon ska världens bästa mami göda mig en extra gång med hotellfrukost innan jag återvänder till lunden igen. Underbart! Väntar på jonas, hatar att inte slåss om sängen.

all the right moves

Man behöver liksom inte vara synsk för att veta vissa grejer. Handlar bara om att tolka mönster.
Däremot är man dum om man inbillar sig motsatsen.

idag såg jag en snubbe stå o snatta gotte på netto. sen såg jag en femtioåring börja mucka för att han var tvungen till att lämna fram leg för scanning för att han skulle få köpa sin lott. det blev ett jävla liv. jävla loser.
kan inte bara folk vara normala.

saknar


bild från första gången jag träffade jonas för typ 2 och ett halvt år sen. sjukt vad tiden går <3

awesome

Har kämpat med varje liten muskel i min kropp emot frestelsen att ta en varm dusch och bara gå och lägga mig efter skolan. Istället drog jag på mig joggingdojsen och halkade omkring på lunds gator en stund. Slängde i en tvätt. bestämde mig för att jag ska läsa tills ögonen blöder (kan man säga så?)

sen är dagens mål att måla tånaglarna lila för jag har blåmärke på dom i matchande färg. coolt va?

and I'm in lund again

Igår lät Jonas mig titta på sex and the city- filmen. jag nämner det för att jag anser det vara en historisk händelse. plus att det var en av de mysigaste dagarna på väldigt länge. åt brunch med emma och michaela, sen hade jonas och jag en av de där dagarna som man alltid vill ha. varje dag.
lite impulsivt lyckades jag få en nice lift till lund idag med dennis och company. är så förbannat trött på tågeriet.


allting

Dricker vin och kollar southpark.

för det kommer en säsong igen
när strömmen går igång igen
och nätterna blir ljusa
och jag känner och jag lever
och jag minns
att allting är nästan perfekt


tylko dlatego, że jest tak cholernie dobrze być w domu!

har varit hos slevin, kollat när hon städat, pluggat buddi och varit konstant sockerhög hela dagen. jäkligt skön känsla. är typ hes för att jag har skrikit och skrattat röva av mig.

sitter i soffan hos jones nu och väntar på ytterliggare fyllesamtal. nu ringer han. tjohooo! 

tisdag

gjorde det stora misstaget att torktumla mina favoritleggins. DOM sprack. så nu har jag typ inga kläder. och inga pengar. det är väldigt ironiskt för jag jag får använda mina matpengar till att ersätta leggarna som sprack.

Idag ska min seminariegrupp gå till pingstkyrkan och kolla läget. hade egentligen hoppats på jehovas. men det här kommer bli awesome.

ska även smyga inom staden och kolla glasögon. ligger på smärtgränsen till vad jag klarar av just nu. allt bara dyker upp precis samtidigt. HATE IT!

wanna be on top?

bara chilla idag. top model med korren. hoppas den där jobbiga morsan åker ut ikväll.

nåt för dom som väntar

allrighty. det är mitt eget val.


bara känns som en jävla mellanperiod just nu.
efter jag flyttat hemifrån på riktigt första gången, men innan jag kommit till rätta. efter jag börjat plugga, innan jag hittat något jag vill satsa på
efter jag blivit kär på riktigt och innan man vet ett skit egentligen


what not to do


  • göra spotify- spellistor
  • ägna mer tid åt fogarna i duschen
  • snacka i telefon hela dagen
  • köpa gotte
  • få panik av snöstormen. lev med årstiden, inte mot den. öööhhh okej, inte så jävla medgörlig men ändå.
  • fönstershoppa på nätet. FINNS INGENTING SOM JAG HAR RÅD MED ÄNDÅ.
  • gå till Nova och köpa hårfärg

Det här är vad dom säger

Och det här är vad magen säger om dig
Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig
Det här är vad hjärnan har sagt om mig
Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig
Jag har aldrig känt så mycket
när jag är med dig

/Säkert

Idag ska jag tvätta, sopa, moppa och umgås med jif-flaskan. Jag gillar det.

humor

Satt och spanade in min mobil och hittade en bild på min kortlivade älskling. Tur att han är så söt, för han ser typ korkad ut. Det är mer okej då har jag hört. Snart är jag tillbaka. Har kommit på ett gäng riktigt sjuka grejer som jag ska göra. Kul va?


döden

Skippade första föreläsningen idag. Orkade inte med Döden, var verkligen inte fit klockan tio imorse. Säkert igår var helt fantastiskt, blev sådär nostalgisk och lycklig. Efter konserten stack vi hem till Malin igen och fortsatte dricka vin. Sjukt bra kväll.

Spex ikväll!

sure

kastar i mig pasta och veggobullar. ska snart te malin och dricka vin. sen ska vi se Säkert på mejeriet! woho!


keeps raining all the time

Är nästan klar med inlämningen. Måste bara hitta en teori som kritik mot min andra teori om min tes. WHAT?! Klockan tre ska jag vara i skolan.

Annars har jag druckit skitstarkt kaffe så till för en halvtimme sen så kände jag mig som en duracellkanin. Och så har jag legat i sängen till 10, glott ut på vinterskrället och ätit en chokladstövel.



Är det någon som vet om man får studielån i december? för jag ligger risigt till och jag orkar inte ringa till csn och kolla.

från och med du

Har suttit och myst med min omöjliga hemuppgift på ctr hela dagen. Homoäktenskap blandas med massa gubbars teorier om sekularisering. Kaos i hjärnan, kaos på pappret.

Någon brygger för svagt kaffe så man blir slö istället för produktiv. Kan bero på minusgraderna i för lite kläder också. Funderar på att koka upp lite Majs i duschen och värma lite kycklinggryta.



Har skrattkramp. Legat och vridit mig på golvet i fem minuter nu. Åt typ inget särskilt. Inte okej. Jag har typ adhd eller något tror jag.




Åååhh SOPA!

Jag är awesome. Är ledig idag men gick upp tidigt as hell endå. Tände ljus, bytte kläder trettio gånger, satt och stirrade på omslaget till "religionssociologi" ett tag.
Ska dra till ctr så att jag är där vid tio. Om det inte varit för att jag bestämt med vicky hade jag gått och lagt mig nu. Tänkte ta dom där soporna på vägen och hoppas på att det inte är någon miljölodis som ligger och trycker i containern så här på morgonkvisten. En tjej i klassen har berättat att det finns speciella nissar som rotar igenom ens sopor i containern och letar uppgifter och namn om jag skulle råka slänga ett juicepaket i hushållssoporna. Så får man en asfet böter. Kul va?


RSS 2.0