Gott nytt år!

Det kommer bli najs ikväll. Förfest hos Ems med några tjejer, sen drar vi till Markus nyårsfest och festar röven av oss.

Jag vaknade jättesent i morse, runt halv tolv. Sen har jag bara muppat omkring och varit allmänt skabbig tills det var dags att göra sig iordning. Nu känner jag mig hyfsat fräsch faktiskt.

Mamma lovade att köra mig, Malin och hennes polare, i utbyte mot att jag sitter med gästerna och är trevlig och äter mat. Hmm, okej.

Får se vad som händer vid tolvslaget nu då. Enligt Markus regler skulle man vara nude, men man får se vilka som håller löftet ;) Jag känner mig rätt bekväm i min klänning :)


hicka

fan hicks

nyår

är der mac nårsnaer e


En hemsk människa

Idag var jag i staden hela dagen med Malin. Jag panikshoppade nyårsoutfit, men mina inköp blev inte lika lyckade som planerat. På lunchen lyckades jag hitta ett fönsterbord, vilket är rätt imponerande med tanke på hur smockat det var av människor som sökte efter materiel lyckokick denna dag 
Efter ca fem minuter sätter sig en utvecklingsstörd snubbe och hans assistent vid vårt bord. So fa, so god. jag bryr mig inte så länge de inte höjer ögonbrynen åt vårt skitsnack. Men sedan börjar han hosta. Och slemma. Visserligen tacklade jag det hela snyggt, men vid sådana tillfällen känner man sig som en kass människa. Bara tanken på att det faktiskt är väldigt motbjudande, är skamlig och elak...
Nej, mer acceptans åt folket!

Jag hann inte hem emellan stan och jobbet, så jag kom inte hem förrän en timme sedan. Jag antar att det är rätt tur att jag inte hinner vara hemma så mycket, då kanske jag slipper magsjukan...

Kaffemuggs- kit

Morfar's var bra. Jag kan tyvärr inte uttala mig om någon annan förtäring än latten, men den var helt klart godkänd. Stället var sjysst inrett, fast jag tycker egentligen att man skulle kört snäppet "värre" på den stilen. Sån är jag; more is more...

Förresten fick jag tidernas smartaste julklapp idag av Sofie. En kaffe-mugg till skolbruk. Dessutom ingick det i hela kittet som hon satt ihop, även mini- diskmedel och en mini-tandborste för rengöring att ha i skåpet! Tänk så många pappmuggar jag sparar. Snacka om smart, tack igen! :)

Nu är jag i mitt klorinstinkande hem igen. Erica är magsjuk... Majsan är livrädd.

Sjyssta bananer

Nu  har jag kommit hem igen, lunchade i tre och en halv timme med tjejerna! Tiden bara rusar iväg, allt mellan himmel och jord och annan skit snackas. Allt och inget, som vanligt med andra ord.

Idag kom jag fram till hur viktiga trender är.
Tänk egentligen hur många som hade handlat second hand, köpt krav-bananer och ekologiska nattlinnen om det inte var trendigt. Visst finns det ju säkert de som verkligen gör det för miljön, men tänk så många som gör det för att det är hett. Man kan ju förneka det, men jag erkänner helt öppet att jag gör det för att vara en klart-man-tänker-på-miljön-människa.
Självklart tycker jag synd om bananodlarna som blir sjuka av en massa bekämpningsmedel, men det är ju inte så att jag styr mitt liv efter det. Nej, trender styr oss. Trender styr miljön. Miljön styr oss. (?)

Hm. No time to think, iväg på nästa. Nu ska jag fika med Malin och Tony! :)

Morfar's

Jag förstår inte varför det har varit så himla omständigt att bara riva av fliken, och tejpa på den på ett kuvert. Tydligen förväntade jag mig att det skulle kännas fruktansvärt tungt, vilket gjorde att jag skjöt upp hela proceduren några månader. Så nu sitter jag här, med över 600 spänn i skuld till Tema skolfoto. Man kan ju alltid hoppas att de bara registrerar och struntar i förseningen, men efter alltför många liknande erfarenheter, talar detta emot. Men men...

Nu ska jag snart in till stan och testa det nya fiket/baren Morfar's med Frida, Sofie och Lovisa. Jag hoppas kunna ge en hyfsat detaljerad recension senare, eftersom jag planerar att dra dit framåt kvällen också. 

Hemma

För första gången sedan sommaren träffade jag Tony ikväll. Malin och jag satt och fikade, och vips var han där, med härligt mycket positiv energi. Tyvärr styr Hallandtrafiken våra liv i skrämmande utsträckning, så vi snackade utan andningspauser i 110 om allt och inget. Fika mer med dessa människor snarast! :)


Hjulet

Har precis kommit hem från jobbet, och dessförinnan Uppsala.
Nu kommer Robin snart och hämtar mig, den snällingen kör mig till stan för jag ska äntligen träffa Malin. Saknar! Antagligen kommer Ems senare också :)


Life is what's happening to you while you're busy making other plans
/John Lennon

Det är min favorit. Fast just nu hinner jag inte planera, så jag glider mest omkring tror jag.

Juldagen som den borde

Sitter och kollar på Tomten är far till alla barnen. Har ätit så mycket choklad att det knappt är roligt längre. Imorgon blir det mat istället för godis, och inte tvärtom. Fördelen är ju i och för sig att man blikr så sjukt törstig att man faktiskt VILL dricka dom där två liter vatten som man borde göra.. ;)

Sex and the city är beroendeframkallande förresten, funderar på att köpa en box som ska bli min homie detta jullovet. Ems och Malin fixade en OC till mig, så jag får väl ta mig samman och följa strömmen.

Imorgon blir det hemfärd, känns alltid som om tiden får för snabbt med systrarna nilsson (englund)...

ska masa tillbaka till teven nu, en  av mina längsta rutter idag ;)

Bloggen tar över världen

Bloggen konkurrerar med ansiktsboken, nu har jag fått Facebook-freaket her self att börja blogga. Höhö. ;)

www.errorfem.blogg.se 
 

Christmas as we know it

Vaknade alldeles för sent, tio i elva för att vara exakt, av att mobilen ringde. Hela dagen har blivit härligt förskjuten och oorganiserad. Nu försöker jag blogga, med pappa i bakgrunden som har högläsning från en fantastisk GPS. Herregud. Jag önskar att man kunde få honom att bli otroligt hungrig eller något, så att man kunde proppa in en paradisask i munnen på honom.
Vår käre far tycker om att prata, vilket jag ständigt påminns om när man tillbringat fyra dagar under samma tak som honom. Nu ska dock Josse ut och låta honom köra med GPS, så jag ska njuta av tystnaden. Ah.

Frida har suttit och siktat med mig med en analog kamera i ca 5 minuter nu. Det är ganska obehagligt, fast det kan jag bjuda på. Det är ju som de säger när man går sitt femte varv på julbordet; det är ju bara jul en gång om året... ;)
Jag och Frida sopade dessutom skandinavien med våra biggisar igår. De kräver revanch, och visst... Fast nu kan de ju reglerna.
Har varit en riktig julkortsjul, med undantag från snöns frånvaro.

Landad i Uppsala

Ligger här med Fridas laptop och känner mig sådär skönt slapp. Jag har mest legat och sovit och dreglat i bilen idag. Det var trevligt, även om jag inte blev klar med min dagdröm som jag så noga hade planerat. Jag låg där och fokuserade och vips så rörde sig min kära syster, vilket ledde til koncentrationsstörningar.

Nu ska jag försöka hitta mitt härliga tillstånd igen och krypa ner i Josses säng. Stackars Peter blev utslängd, och fyra systrar har nu inkvarterat sig där.
- Ehr, det ser ju inte ut som om det kommer från en inredningstidning längre, om man säger så...(Josefin)


God natt eller något.

Danmark

Dagen har varit askalas, även om jag på allvar trodde att jag skulle koka över av adrenalin. För helvete, mitt i min smarta manöver vid tullen sprang jag rätt på en tullvakt med mina klirrande kassar. Heheh oj. Mig upp i dagen säger jag bara. Saken blev inte bättre för att Ems knäckte sig.
Fast jag klarade mig, alla klarade sig med skräckblandad förtjusning. Vi kom till och med levande hem, vilket är lite otroligt med tanke på hur vår lilla slampa kör ;)
Helsingör var finare än jag hade trott, och det var mysigt att hispa omkring där och shoppa, köpa lyckosaft och äta på något konstigt turkställe.


Senare var det julbak hos mormor, rullade mozartkulor som man kan kalla... charmiga ;) Nu har jag slagit in mina klappisar, och i en rätt stor indiska-påse ligger nu resultatet av några veckors inhalering av cheeseburger-os.

Nu måste jag verkligen packa. Imorgon åker jag nämligen till Uppsala, fast jag känne mig helt lost, för jag vet ingenting. Jag har verkligen inte förstått det där med tajming.


Kvällsöppet

Min syster är här. Hon är mysig och jag har saknat henne.

Jag, Malin och hennes polare muppade runt på stan, och nu har jag snart fått ihop mina klapps. Det är kul att stresshoppa för då ser man hur hela halmstad drar sig mot staden, och tömma sina konton.

Årets första julklappar!

Idag hade vi julavslutning, sen låg jag, Ems, Robin, Alexandra och Malin i Malins säng och åt smartis samtidigt som vi delade ut julklappar. Det var mysigt. Jag fick fina underkläder (fast det hade Ems redan sagt till mig på fyllan i lördags;) och ett svart linne. Måste variera sig lite, jag har typ bara bruna linnen. :P

Nu har jag ätit lite, så nu är det staden med Malin som gäller :). Måste verkligen hitta alla julklappar ikväll.
Wish me luck eller något.

Vår lilla slampa uppskattade nog sin julklapp, vi säger bara SLIT DEM MED HÄLSAN! :D


Vi lever inte länge nog för att rätta till allting vi gjort

Om en minut är det en ny dag, en ny chans, en ny morgon. Vad spelar minuten egentligen för roll?


Fritöser är ju sååå passé...

Denna dag. Åkte hemifrån 07.36, var hemma 23.20. Personligt rekord, tror jag. Skola, sen jobb som grädde på moset. Jag, Alexandra och Ems hann iallafall fixa lite grejer :)
Tacka gud för sovmorgonen imorgon.
Jag är ganska trött, och har lite feber och halsont. Fast jag har panodil och skönt folk omkring mig, så det känns inte så jobbigt.

Jag och Ems är Pucko 1 och 2, och det känns som om vissa saker kommer förfölja en ett tag framöver ;) hahah.

Ibland fattar jag inte vad jag håller på med. Men man måste väl få vara sån ibland. Jag är rätt snäll egentligen om jag får min kaffe latte och är fräsch i håret. Egentligen har jag inte lust att gå på julavslutningen imorgon, hade varit skönt att bara ligga och dö på Malins säng och kolla på tv. Lät vääldigt lockande. Istället blir det väl Sunes Jul och blåbärsläsk med Sp06k :P Och nåt shit i Bergmanssalen.

Nu är det dags att sova bort huvudvärken. En ny dag väntar.

Effektivitet på mitt sätt

Jag kom nog hem lite väl sent för att förbereda mig inför två prov imorgon. Attan. Dagen skulle ju bli effektiv.

Efter skolan tog jag det mogna beslutet att hänga på Sofia och plugga lite på matteprovet. Tyvärr blev det allt annat än plugg. Det övergick raskt till min favoritsysselsättning- fika och snacka skit. Efter nästan två timmar var det bara en kvart kvar till jag skulle träffa Malin, så då la vi på ett kol. Inte för att det blev såå mycket bättre. Min motivation ligger på 0,0.

Sen åkte jag och Malin HEM (  =)   ) och förgyllde Ems och Robins tid. Sen var vi fast och förflyttade inte oss förrän Robin hade kört oss hem.

Och nu sitter jag här. Har kollat på engelskan och konstaterat att jag borde kunna den. Så jag kör på det.
För nu när jag kom hem låg en liten kompis på hallbordet... Skolkatalogen. Oj ;) Wanna spend the night with me?


Duscha nu bara, sen är du min i natt!

Sparkar sten

Jag är sur, livet är så jävla orättvist. Känner ett starkt hat gentemot nästan alla lärare just nu. Förutom mamma då förstås. Och Martin, för han är lite sådär skönt konstig.

Nu har jag iallafall läst halva boken och nu går jag och lägger mig. Jag var faktiskt ute och gick, det var skönt, och jag chillade grillen lite. Gick mest och såg arg ut, tror jag.

Hemma går telefonen varm när mamma ska försöka ta igen försummad telefontid. (och så klagar hon på MIG)Mellan varven puffar hon lite på mig och förespråkar motion om man vill slippa höstdepressioner. Jag som bara ville spy lite galla på allt och alla. Det betyder faktiskt inte att jag är på väg ner i en djup depression eller något. Men okej, jag rastar mig väl lite då.

B- människa

Vet ni vad min första tanke var när jag vaknade i morse?
Att jag hatar måndagsmornar så mycket så jag sympatiserar med det där förslaget som man hade i Danmark. Alltså, man har A och B människor. A- människor har ett samhälle på morgonen, och B- människorna lever tvärtom; på natten.

Fast tänk om jag blev jättekär i en A- människa.

Sista veckan

Nu borde jag ta tag i skiten med mina sista hösttermins-krafter. Ändå sitter jag här och vet inte var jag ska börja.
Mitt nyårlöfte ska bli att jag inte ska vara sur och otrevlig bara för att jag känner mig äcklig och ful vissa dagar. Idag har jag till exempel bara längtat efter att få tvätta håret, för att jag känner mig så grymt skaaab.

- Duscha
- Leta fram en inaktiv hemmakvälls outfit
- Kolla julklappar till MIG MIG MIG i dom tusen reklambladen som för tillfället täcke vårt köksbord
- Göra upp en budget
- Läsa klart engelskaboken som ska vara klar tills imorgon. (och börja)
- Skriva julklappslista
- Koka makaroner och mikra nåt äckligt från frysen
- Fundera över livets mening
- Förbereda postning av skolfotot
- Leta upp alla böcker som jag är skyldig biblan (idag hade dom spärrat mitt kort)
- Plugga på grammatikprovet som alla i min klass (utom två) fick IG på. Positiv inställning nu, majsan!


Smart och elak

Jag är ganska elak ibland, men det är ganska kul ändå ;)

Gårdagen satte spår på dagens arbete, fast det var skönt att gå till donken och äta lite fyllefrulle träffa lite goa människor. Jobbet var ju en annan sak, fast jag tyckte jag fixade det bra :)


Det här funkar fram till maj :)

Jobbellijobb!

Nu ska jag fixa, för ikväll är det mat med brudarna, sen blir det vällan fest hos vår Jocke. :)



Ey yo, where did your flow go?

Mitt flyt har tagit kompledigt. Lite jobbigt, har verkligen ingen tur idag.

Acceptera, somna och vakna.
Livet är rätt skönt ändå.
Jag tycker om att vakna
Somna
Leva

:)

Julfrukost

Imorgon ska jag på julfrukost. Min Ems och vår goa slampa kommer vara där.  Malin väljer att gå i skolan ;) <3

Jag packar för morgondagen, ska nämligen jobba direkt efter skolan/stan så mina snygga arbetskläder får rasta sig lite. Kanske kan ha dem på teaterföreställningen. Jag menar, jag ska ju vara något av ett irritationsobjekt.

Våra skumma affärer är nerpackade i tryggt förvar, och jag kommer kanske ihåg att posta skolfotona också.. Majsan har sina stunder hon också! :D

Ååh lucia är här igen...

Dagen har varit ostrukturerad och allmänt chill. Skobbade lite lucia hit och dit, sen åkte jag till skolan och gjorde ingenting alls. Skrev i och för sig klart svenskan, och jag och Frida irrade omkring och letade efter vår käre idrottslärare. Åt ärtsoppa, tydligen är det bara jag som insett hur gott det är. Det är ju ingen som tvingar en att analysera vad det ser ut som... ;)

Lussade på sjukhuset, det var lite mysigt även om vi inte hade några ljus. Min krans luktade dessutom värre än någonsing.

Sen träffade jag Malin, Ems och Robin. Vi fikade och snackade lite skit, och planerade nästa veckas Danmarksutflykt :D Det var najs, sen muppade jag, Malin och Ems omkring på stan tills dom höll på att stänga in oss. Askalas, även om jag var pank...

Sitter med idrottsskiten nu.. Fyller i min mindre ambitiösa träningsdagbok. Det är jobbigt, för jag måste hitta olika pennor hela tiden. För helt allvarligt nu. Ingen har väl utvärderat "träningen" efter varje tillfälle..?


Miss M överlägger med Miss M

Behöver bara lite tid och mat nu, sen är jag nog okej igen.

Jag är ganska vettig att diskutera med ändå, man måste bara påminna sig om saker som betyder mer än en sekunds lyckorus.


Det var bara en dålig start på veckan helt enkelt. På en vecka som kommer att bli bra.

Borta för alltid

du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död du är död.

och jag lever,

Skärpning!

Och sen då? Slafsa omkring och klaga över hur dåligt man mår? Nej skärpning, och det nu!

21:21

Ikväll träffade jag pappa. Vi åt på Fridolfs och det var mums och kul. Det var längesen, riktigt najs att höra lite nytt skvaller. Fick dock inte någon uppdatering från byn, hade varit rätt trevligt att höra om hårtofsen och vaktis, vilka som hade skilt sig, och om föredetta småungar som revolterar vid skateboardrampen... ;)

Nu ska jag ta mig samman, måste börja läsa svenskaboken tidigare ikväll. Annars håller jag ju på hela natten.

Tell your boss you're dead. Let's go back to bed.

Tänk om jag skulle råka bli sjuk nu. Mitt i loppet ramlar man ihop och blir överkörd av allt skit. Sing-mari skulle stå kvar och hoppa på huvudet, Gunsan skulle bombadera mig med nervösa sammanbrott, Mats skulle typ tränga in i min hjärna och överföra dåligt samvete till hjärnan och en bokstav mindre i betyget,. Vad det nu spelar för roll.

Själv skulle jag inte palla det. Jag hade blivit deprimerad, för jag klarar inte av ensamheten.
Just därför kan man bli sjuk i den grad att man orkar muppa omkring på stan, men får migrän av matten...

Förresten lydde jag Martins råd igår. Jag hoppade av på Eurostop, och gick hem bara för att få tänka lite, få tiden att stanna upp för en stund. Världen och Fyllinge sover en decemberkväll klockan tio. Kändes det som.

Idag har jag prioriterat familjelivet för en gångs skull. Kören är inställd och det känns faktiskt skönt.

Livet i ett vitt tält med en kliande kattpiss- krans på huvudet

Dagen har varit en sån som bara går i sin egen takt, och helt respektlöst struntar i om det blir någon tid över till vettiga saker.
Båda konserterna gick hyfsat bra, även om vi var lite småsura över fikat. Fast det löste sig ändå. Med kriminella åtgärder med Cantabiles mackor i fokus ;)
Pappa, Elin och mamma var där och kikade. Mamma har slutat gråta på Helga Natt, antar att man blir ganska imun efter fem år med ungefär samma repetoar. Dock såg de glada och lagom rörda ut, och det var trevligt att veta att de satt där ute i mörkret.

Efter sista konserten fikade jag med Sofie och Lollo på vattenporten. Det var mysigt och skönt att bara vara och snacka blaj efter att ha blivit tvingad till tystnad i kyrkan.
Jag blir så arg på halmstad, tänk att det bara finns ett café som har öppet sent... Och då är det självklart jäkla vattenporten. Latten smakar inte ens gott.

Jag vet inte om jag orkar hänga upp mitt fula luciatält. Min krans kommer lukta jätteäckligt, för jag har inte hunnit packa upp den ännu...

Birgitta BirgersDOTTER och Ubbe V.

Denna veckan har varit såå ovettig. Gårdagen var mystisk. Vi muppade omkring på en fest i Haveldal, utan att känna en kotte. Vi liftade till stan, det var rätt najs, dom var hur sjyssta som helst. Gratis cheeseburgare, säger jag bara! ;)

Helg

Man får ju passa på när man inte börjar i kyrkan förrän två. tss.
Orkar inte bry mig om vad man borde just nu
Den här helgen får väl bli som den blir, och det är för tillfället riktigt najs. För det var kul igår. Det kommer bli kul ikväll. Jag, Malin och Ems är partypatrullen !
Jag kan leva med huvudvärken ;) 


god natt

jag kommer sakna alla imorgon.


jonas super ner folk



Malin Arkå är go
Maja Nilsson är som hon är!

Och det är ju bra
för man ska vara sig sjäkv'



jag ska sjunga i kyrkan imogon


13.30- 21.30

jävlar vilken dag. jag håller mina åsikter om lucia för mig själv tror jag.


Tomteskit

Jag har duschat för länge, och tänkt allt för mycket. Är ensam hemma så då hamnar jag oftast i duschen och surar. Det är inte särskilt kul egentligen, men när katterna är borta, dansar råttan på bordet...
Jag kom fram till några grejer som stör min tillvaro, och förpestar mina tankar just nu.

- Mattan utanför Åhléns/Hemköp som kort och gott består av en massa hål.
Fatta hur kul det är på en skala ett till tio att gå i högklackat där...

- Att klä ut sig till tomte.
Är begreppet värdighet påhittat, eller behövs det inte längre?

- Att fördjupningsperioden i Idrott och Hälsa är slut.
Jag tror inte vår käre idrottslärare kommer planera in shopping och fika. However, det har varit de bästa idrottslektionerna ever.

- Min chokladkalender.
Nu ligger jag tre dagar efter, och jag är inte ens sugen. På lördag, mina vänner, har jag en veckas chokladbitar i konserveringsmedel att sätta tänderna i. Mums! Eller något. Nästa år blir det lakrits...

- Översta ljuset i min ljusstake.
Fakk off Ekohallen, säger jag bara!

- Griller i mitt huvud.
Och jag har sett dina pupiller växer, nynnar Lovisa. Tydligen blir jag äckligt girly, men det är INTE NÅGOT!


How do you messure a year?

Dagen började bra, satt och mös med chai-te och tända ljus. Sen gick det utför, eller rättansagt platt fall. Två gånger med min cykel som inte tycker om att åka på is. Det blev till att gynna hallandstrafiken och missa första kvarten av psykologilektionen helt enkelt.

Efter 50 minuters engelska, hoppade jag över klassrådet och drog mig in mot staden för att träffa Ems och Malin. sen rullade tiden på i sin egen takt. Solosång, träffa E...

Utvecklingssamtalet gick bra, jag tror att jag satt där till halv sju istället för klockan sex... Fick höra att jag hade en positiv och avslappnad attityd när det gällde skola och plugg, och visst bredde jag på. Visst pratade jag som om jag var helt chill, vilket jag faktiskt är. Jag är nästan lite-coola-katten-på-högstadiet om man jämför med de flesta andra. Efter nian och ettan fick jag liksom nog. Fast helt careless och helt slapp är jag faktiskt inte. Till en viss gräns.

No day but today.

Måndagen var så fantastisk, att inte ens regnet kunde låta bli den.

Jag vill bara meddela er att majsan fortfarande lever. Att naturkunskapen, mina mystiska kommentarer och oförklarliga skrattattacker redan är historia.
Tanken på att jag överhuvudtaget orkade gå upp tjugo över 6, träna och uthärda över tre timmar i en kyrka för att inte vara hemma förrän nio, känns helt bisarr. Hur fan tänkte jag i morse? Gav någon mig en fet överdos med serotonin, eller är jag bara så mekanisk att jag inte reflekterar över hur jävla jobbiga måndagar är längre..?

Min cykel har haft kompledigt idag.


Go och glá, bananchokla...

Mm vad jag känner mig slapp och go. Dagen i stort har varit som alla andra söndagar. Har jobbat, dock fick jag avancera till tvåan plus att vi hade en ny milkshake; banan. Högt rankat av mig, och ännu godare var Ems blandning av chokladsås och bananshake ;)

Igår åt jag ute igen, denna gången med Frida, Lovisa, Sofie och Lollo. Det var mycket trevligt, och jag var inte hemma alltför sent. Det kändes bra. Jag vet att jag ligger på plus hos mamma till nästa helg.

Nu ska jag förflytta mig till sängen och göra lite historia, sedan vidare till Tv:n för Ranking the stars, följt av underbara Bridget Jones. Är inne i något skönt tillstånd nu för en gångs skull. Inga krav för tillfället. Historian måste ju göras, men det känns mer okej än jobbigt faktiskt..

RSS 2.0