För det är ingen vanlig dag, för det är Dempas födelsedag!

Idag gick jag upp skittidigt enligt majatid. Prick tio ringde klockan och en timme senare var jag i staden.Jag och Madde fixade muffins och kallingar till födelsedagsbarnet. MUMS ;)
Sitter och degar på biblan nu, lyssnar på britney spears på youtube. Biblioteket känns inte riktigt lika intellektuellt längre, men nöden har ingen lag. Fejjan måste kollas ibland iallafall.

Ikväll blir det studiecirkel med mami och sen en drink eller två på roberts med athina och madde. Kan behöva det tror jag...
Det är ju trots allt lov.
^^

svinis eller halsböld?

Jag vaknade i morse och hade en skitskum känsla i halsen som jag trodde var dead and gone sedan juli. Nepp. Så var det inte. Min teori är att man skulle punkterat skiten i min hals istället för att proppa i mig en massa tabletter som man inte får köra bil på. Fuck.

However, jag tog mig till kravallås och mickan som hade bakat scones och grejat. Blev en riktigt nice brunch, lipandes till Sex And The City- filmen. Såå bra. Jag kommer aldrig sluta lipa till den och heller aldrig sluta hata Big. Vilken röv. Jag väntar spänt på tvåan som kommer i vår :)



Sedan packade vi in hela gänget i bil och körde till sushin.
Efter det blev jag skitdålig, höll på att däcka på bussen på väg hem. Då började jag fundera på vad som hade hänt om jag verkligen gjort det, typ svimmat av och blivit medvetslös. Hade mitt ihoptejpade pass varit en giltig ID-handling då?
Mamma tror att jag har svinis.

Tisdag

Jag har haft en trevlig helg i fredagens partyoutfit. Glömde ta med ombyte. Det var längesedan jag kände mig så skänky.
Jag har sovit rätt dåligt inatt för Jonas fläker ut sig som fan i min säng. Dock sovs det inte över lika ofta så jag klagade inte så mycket.
Nu ska jag lägga mig i sängen och dra mig lite. sen är det schemadag för hela slanten, fyyfaan.

klart som fan jag gör

Jag känner mig så jävla dum.





fuck you very, very much!

Mina blogginlägg kommer härmed bli relativt korta eftersom min sötnos känner för att dö efter en stund.
Idag var jag och evve på sture och lipade lite. Den första dörren vi knackade på var självklart martins. Dörren slets upp och ut tittade en snubbe med arg blick och härjat utseende. Rövarskägg och allt.
Men det mest skrämmade var att detta faktiskt VAR martin.
Jag hör hört att jag ser fräschare ut nu, det gjorde inte han :)

Imorgon ska jag, evie, onda susie, bitchiga ronja och bittra sofia iallafall gå på en teaterföreställning. Självfallet blire fika efteråt. Nice.

Jag mår emodåligt. Jag tror att det beror på mjukisbyxorna men jag är inte säkert. Säkert är dock att jag ska lägga ner det, mjukisbrallor, det är ändå fult och skänky.

låt oss bedja

Såå...här hamnade man till slut ändå. Black beauty sjunger på sista refrängen tror jag, hon blev knäpp igen. Ska fjäska för Smemil, han ska tydligen vara jättehaj på sånna här små katastrofer.
Nu sitter jag på biblan och har skrivit klart. Det är över en timme kvar tills Evve kommer in till stan. Jag börjar bli rätt hungrig.
Jag kan bli livsfarlig för mig själv i sånna här situationer. En timme i staden och det kliar i fingrarna att go bananas bland halmstad dåliga klädutbud.
Har inte ens gjort ett kontoutdrag sen i lördags och med tanke på att jag glömde mitt visakort kan jag ju inte ha varit sådär sjukt försiktig med min ekonomi den natten. Ska vänta tills jag hamnar bredvid en riktigt fattig jävel i bankomatkön, så behöver man inte känna sig så bedrövlig.

soo long.

Black beauty i psykos

Igår blev min black beauty allvarligt sjuk. Jag blev skitledsen. Det såg ut som om hon hade hamnat i någon slags psykos, hennes skärm började rulla och hon såg lite galen ut. Hon var helt okontaktbar, så jag fick helt enkelt stänga av henne. Våra gemensamma stunder passerade som i revy framför mina ögon, så mycket vi hade gått igenom tillsammans (sen var hon jävligt dyr också, det ska jag inte smyga under stolen med)
Idag mår hon dock bättre, hon föreslog att jag skulle återställa henne, och hittills har hon varit lugn och fin.
Får se hur dte går.

Igår kväll satt jag och drack chai med Sofia i en frisk höstkyla. Vi smutskastade män, hyllade dom.
:)

Nu ska jag göra vettiga saker hade jag tänkt. Black beauty kanske gjorde så med flit för att jag skulle ta tag i mitt liv. eller var hon överhettad. Jag måste sluta ha henne i sängen.

det finns saker som är viktigare än att ha det skönt en liten stund

Nu är jag ledig en hel vecka från jobbet. Är det ngn som är arbetslös som kan ge mig lite tips om hur i helvete man står ut?! Igår regnade det och blåste som aldrig förr, det var en konstig kväll.
Jag tror att jag kommer bli galen igen.
Woho.


we're in the city of wonder

Mår dåligt idag, riktigt dåligt. Känner mig bakis, otrevlig och helt wacko. Höll på att ringa en pojkvän som inte svarade. Så jag fortsatte. Han blev sur och jag blev sur för han trodde att jag avsiktligt ville förstöra hans semester. Hur kan han ens våga säga så?!
Jag bara lite full och kärleksfull.
Surt.

I övrigt så hade jag faktiskt sjukt kul igår. Shakade på corner, shottade på idas, kissade på asian, glömde mitt visa i baren och undvek bråk på donken. Som en vanlig, hederlig utekväll i halmstad bör se ut alltså.

Nu ska jag sova.

Dagens i- landsproblem

Nu är jag hemma från jobbet. Fick vara i tvåan hela dagen med en bakfull malin men det gick la det också. Det rullade på hela tiden fram till rallen. Sen blev jag för trött och spårade ur i ett vattenkrig mot Carro.
Då skickade Robin hem mig och helt lycklig dunstade jag från donken.

Ikväll blir det partey hos ripén, så jag tänker nappa en stund för att sen dricka en kanna kaffe. Sitter och försöker lösa kruxet med alkohol. Systemet är ju helt värdelöst. Stänga klockan tre, vad är det för bulle?


I don't want anything more than to see your face when you open the door

Ikväll var jag hos Dennis. Vi lyckades få tag i hemkörd kinesmat som (hör och häpna) till och med körde ut till kravallås.
Snabba som dom är dök dom upp på strandvallen inom kort, där stod en söt liten kines i grön jacka med en vit påse innehållande två portioner kycklingnudlar och självklart(..?)en burk pizzasallad.
Kalas.

Kollade på "just like heaven" och måste ha irriterat herr gustavsson med mitt lyckotjut. Jag är bara en sån sucker för happy endings. Hatar sånna filmer där folk bara dör och håller på. Typ som Romeo och Julia. Jag mådde skit flera veckor efter den filmen. Tycker att det är så fruktansvärt onödigt och förhastat att klunka girre när man inte tagit reda på fakta först. Blir lite upprörd bara av att tänka på det.


Friday.

Tänkte lalla iväg till statoil nu, orkar inte sitta här och dega. Efter det ska jag hoppa in i cancerboxen med Dennis och Michan. Sen får vi se vart kvällen tar en.
Tänkte dock skippa alkohol ikväll för att ge järnet imorgon.


I've died a hundred times

Sitter och surar, känner hur mina fötter fortfarande luktar donkensko trots en intensiv dusch. Jag är på dåligt humör, och även om det ska mycket till så inträffar detta fenomen när folk verkar leva för att döda min lyckliga utstrålning.
Enligt min erfarenhet blir livet blir mycket roligare om man är trevlig eller åtminstone ler lite ibland.
Jag och resten av världen har också en hel del grejer att vara bitter för ibland men det behöver nödvändigtvis inte gå ut över helt oskyldiga stackars jävlar som råkar vistas i närheten.


Veckans singel!

Namn: Robin Svensson
Age: Vettifan när han fyller år men killen är av årsmodell 89
Intresse: Raca (eller vad det nu heter när man kör bil snabbt)
Tycker om: Choklad och brunetter
Tycker inte om: Tjejer med för kort hår
Nackdelar: Han har inget baksäte i sin bil :(
Fördelar: Skiftledare, vilket betyder att han kan bossa lite med dig ;)


RSS 2.0