jag har vaknat nu, men kyss mig endå

Idag på engelskan pratade vi om "dreams, obsessions and habits".
Kom på mig själv med att fundera på det efteråt också, och varför man drar täcket över huvet och försöker fortsätta drömma när man blivit väckt. Som om det skulle förändra något överhuvudtaget. Som jag tillade sen och fnissade; "det är trevligt, men det är fejk." Som om man skulle komma närmare någon, som om man skulle vara ett steg närmare att kyssa någon, bara för att man gjort det i drömmen.
När man fejkar och drömmer ihop den bästa drömmen är det precis som om man hellre vill ligga under täcket. Aldrig gå upp, kasta bort alla löften, skippa den biten som handlar om att bli en bättre människa, och våga sig utanför parapyt, våga träffas av regnet.
Ibland önskar jag att jag inte hade några rädslor eller drömmar överhuvudtaget, det suger. Då kunde man levt livet fullt ut och bara gjort det som föll en in. Jag har lovat för mycket. Jag kommer svika för många. Vet att jag redan har gjort det på gränsen till för många gånger.

Jag gick och la mig ganska tidigt igår. Jag kunde sova, men självklart hade jag druckit typ en liter te på kvällen, så jag vaknade vid två. Blev stående framför spegeln och kom på hur liten jag såg ut, så barnslig. Mitt hår var slitet efter färgningen, och lovade mig själv en fet hårinpackning. Jag skrattade åt mig, och bestämde mig för att skippa sminket i skolan nästa dag. Bara för att jag var trött på mig själv. Någon slags test också kanske, för mig. Undviker speglar, dom ljuger. Frös när jag vaknade, önskade att Tiger inte var så jävla äcklig, då hade han fått ligga i min säng. Fast han är nog lite störd också, tror inte man blir sig själv efter att blivit påkörd.

Spelade upp idag på musiken... Det var skoj. Ännu roligare va det att lyssna på den andra gruppen. Socker med Kent var jättebra- superfint.
Vi fick sluta en timme tidigare, så jag hängde på Sofie in till stan och gjorde ett impulsköp som jag fortfarande är tveksam på... En grå tunikagrej, fast jag har tappat bort mina tjocka leggins... Undrar vad man ska ha för skor till, jympaskor blir nog bäst...
Shoppingen tog inte slut för att jag åkte hem. Fortsatte på Eurostop med Jasse, fast dom har ju typ noll sortiment där. Men det var trevligt iallafall :)

Nu ska jag ta ett äpple, duscha och sova. Visst fan, leta upp mina 50 och 60- talskläder också..
Vågspel. Kommer vara lycklig när jubileumet är över. Ska kolla konst med klassen också.. Bara för att man går konstnärligt skapande.. Förlåt, men jag är inte intresserad av konst någonstans. Fick varsin svart t-shit där det stod Crew på. Woho free t-shirts. I'll do anything.

/majsan


RSS 2.0