det är sommar

Efter Soliga Solveigs Släpiga Speach (som hon för övrigt lät lite bakis på) va det SLUT! Skolan alltså. Hade som vanligt en flummig avslutning med mitt flummiga klass, sen bar det av in mot stan för shopping o fika. Sen hade jag världens mysigaste natt på stranden.

Igår åkte andra halvan av familjen till USA. OHH HAPPY DAAAAY. Slängde äckelköttet som låg i kylskåpet och flyttade ner alla deras skor till garageingången. Nu är sju av åtta par mina på skostället.

Hejdåmiddag på Capri igår, stressigt trevligt och allmänt GÖTT :)

Nu vill jag inte sitta vid datan mer. Är svensk och därmed soldyrkare (till dom som känner mig behöver jag nog inte säga att jag legat och stekt och redan bränt mig). Ut i solen för fan. Det är ju asskönt vare sig man tycker det eller inte ^^ :P

Pussokramomassatafs!
/majsanbajsan

vit kort liten sak, utan tjocka leggins

Jag hittade inte vita pumps som jag ville ha, så då KAN jag inte ha den gula. Nej det får bli en kort, vit liten sak med ballisar till :) Jag och Ellinor skulle shoppat idag, men självklart var ju stan stängd så det blev skoaffären i flygstaden och finkamning av Åhléns mohaha.. Dom ha ju rätt mycket men skulle inte varit helt fel att förlora sig i timmar på HM.. ME AND ELLIE LAJKS A LOT! Det var iallafall trevligt :)

Jag såg kungen idag, kunde inte låta bli att le fånigt åt vårt kungapar (som för övrigt såg ut EXAKT som dom gör de gångerna man har sett dom på tv.) Måste erkänna att det kändes ganska ballt när dom vinkade åt mig (och resten av halmstads befolkning). Något som också var jättecoolt var att se Per Gessle som typ inte ägnade oss en blick, men varför skulle han glo på oss vanliga dödliga liksom..?

Jag är trött mina ben är som jelly med träsmak mohaha.. Jag var jätteduktig och städade mitt rum när jag kom hem, tog in dammsugaren men sen pallade jag inte mer. Känner för att försvinna framför Vänner eller något.
/majsan

sing för da king

Löjligt egentligen, who cares om en gubbe som är känd bara för att han är född i en speciell släkt? Förlåt och all (nej inte all) respekt till dom som tycker om han...
Okej världen är full med sånna människor som lever på sitt efternamn, fast många gör ju mer av det liksom. Ta Paris Hilton till exempel, hon hade förmodligen inte varit känd om hon inte var hotellarvtagerska. Men jag är ganska impad endå, det första jag tänker på när jag hör Paris Hilton är faktiskt inte att hon är dotter till nån snorrik snubbe, nej, hon är/gör fan ALLT! Parfymer, kläder, skådis, musik.. jaa you name it! Kan inte vår kära kung göra lite sånt skoj också, och inte bara leva på apanasch (eller hur det nu stavas).. ???

Fast när jag tänker efter vill jag inte ha en kille som luktar som Carl Gustaf, och tanken på en P-rulle med namnet "one night in DROTTNINGholm" gör mig sjukt illamående... Kanske är kört för hans del egentligen, ingen vill lyssna på kungens mjukpop eller se honom spela in en skräckis (som om det inte vore nog att se honom i tv ibland liksom) Om man piffar till hans präktiga dotter kanske, eller varför gör inte Madde nåt mer än att shoppa och byta killar? Seriöst, hon kan va rätt glammig och tillochmed riktigt snygg ibland.. skulle inte vara alls svårt för henne o dryga ut shoppingkassan med lite egna inkomster....
Nog om kungafamiljen, dom är ganska trevliga endå, och vad hade Hey Baberiba varit utan dom?

/majsan


vi skriker men håller för öronen

Jag tänker slåss nu. Jag kan inte förlora, bara vinna. Det är lika enkelt som att köpa en trisslott som man vet att det är vinst på. Varför ska det då vara så jävla svårt att lägga ut dom där 25 spännen?


Händer aldrig mer igen. Aldrig mer slingan, eller inte än på låång tid. Jag är en idiot men jag hatar inte mig själv.

Elin och jag var i stan idag, det var trevligt och hon övertalade mig att slå till på en gul klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Nu fattas bara skor för det gör hela outfiten. Jag hörde dagens citat på Gina Tricot, sån grej man inte kan låta bli att snappa upp liksom..

Mamma och dotter vid underkläderna:
- oj, vilka trosor!
- jaa, men mamma, jag har ingen pojkvän att visa upp dem för...
- men det har du snart!
(medhåll från dottern)
Helt jäkla oslagbart.

Hittade dom där jordgubbshalsbanden som sofia har snackat sig hes på.. dom var lovely, ville köpa köpa köpa... jag tror att det kan bli ett missbruk. Jag undrar egentligen var gränsen för missbruk går. Kanske är det när man blir helt knäpp när man inte får det.. Fast då är jag multimissbrukare...^^ Av många grejer alltså.. Just nu är det "Highschool Stalker" med "Hello Saferide" och mangote..

Ska vara juniorledare från den 16:e till 21:e :D Faaaasiken va lovely :) Frida och Tom ska lära mig ALLT ! Sen lovade jag Frida o länka också, ska greja det imorgon ;) Längtar massor. Men det hindrar nog inte mig från grillkväll den 15:e... ;) Det ska bli en bra sommar, massor med nattdopp o fest med ricki <3


Te. Fast mangoteet är slut. skit.

(förresten, det blev inget bakande idag, jag är för lat...that's it. Ricki o jag kutar över till hemköp imon istället)

/majsan


det är en ny dag idag

Idag ska det bli en bra dag, igår fanns inte.

Det är snart sommarlov och det ska bli ett jättebra lov :) Måste bara shoppa skolavslutningsoutfit.. Vit sommarklänning, vita pumps står på önskelistan men man får ju se hur det blir med det.
Ska nog baka idag också, vi ska bara titta på film och fika imorgon på matten. Och jag har som vanligt i uppdrag att fixa fika eftersom min mobil ringer vid helt fel tillfällen.. Eller om jag ska baka tills skolavslutningen på torsdag istället.. hahah jaja det löser la sig, annars får det la bli hemköp-fika..


du vann igen hoppas du är jävligt glad nu

du är aldrig nöjd, du kommer vinna alltid jävla jävla skit, fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...du blir aldrig nöjd... du äter upp mig. jag kommer försvinna, tugga mig långsamt o njut av att jag tillåter det.

utmanad

  • Jag dricker onaturligt mycket kaffe och te. Massor med mjölk som jag inte tycker om egentligen, men som är jättegott i te och kaffe.
  • Jag har skum musiksmak. Håkan Hellström i mix med Paris Hilton ska inte vara så vanligt tror jag.
  • Jag tycker om att titta på katter, inte att gosa med dom. Kan tycka att dom är lite äckliga ibland, men underbara på håll.
  • Jag är expert på att bränna pengar, fast jag försöker ge intrycket av att jag är en ordentlig människa som alltid planerar. Speciellt för mamma, som tillochmed går på det ibland.
  • När jag är deppig köper jag snygga underkläder. Glädjen kommer inifrån.

Blev utmanad och skulle skriva fem konstiga grejer om mig själv. Finns nog skummare grejer, men detta va det jag kom på nu.

Jag är irriterad. Dom har kopplat ut den stora stereon+högtalare, så jag fick försöka trixa ihop det själv. Vet att det är dumt för en tjej att säga att hon är oteknisk, men är det nåt jag är riktigt dålig på är det att koppla ihop saker (och få det att fungera). Nåja fick ihop det lite provisoriskt. Röd sladd i svart uttag och tvärtom, så fick jag iallafall en högtalare att fungera. Kommer ljud, men vettifan om det är så bra men men...

Dags att duscha.
/majsan


Vågspel.

Trött. Har varit i stan nästan hela dagen, såg Ricki inviga, sen gick vi omkring med klassen. Det var lite ballt med medeltidsbyn, fast när jag såg hur dom grillade hela djur kom jag på varför jag blev veggo från första början. URK. Gamade omkring efter tårtan, kön var apalång, så vi fick vänta en stund. Fast den va inte så god, så då var det tur att Ricki köpte typ världens konstigaste, men asgoa glass: rödbeta och banan.. Var bara tvungen att testa, för Sofie hade pratat om hur äcklig den var. Men den va mums :)  
Hem igen, fixade och trixade sen var det dags för konsert i Norre Katts. Det gick väl helt ok, med tanke på att scenen var minimal..Hade nårra goingar i publiken, värsta söta. Sen va det bara o kuta till bussen, käka och iväg igen. Inne i stan träffade jag Sofie, Frida, Jessica, Emma, Johanna och Josefine (som skulle va med sin hottie ;) ) Trevligt värre :) , fast Panta Rei var segt som tusan och det var rätt kallt.. Aja vissa nummer var iallafall bra, dom i slutet var kul och det som danseleverna gjorde.. Nu är jag jättetrött fast vi har sovis imorgon, börjar inte förrän vid två och då ska vi titta på KONST :S

Mamma var sur för att jag väckte henne och ville ha skjuts hem från stan, glömde att denna lama stan slutar upp med buss efter elva på vardagarna... KLOCKAN ÄR ETT, MAJA!
I sånna situationer ska man bara göra sig så liten som möjligt och hoppas på att hon har glömt det tills imorgon, för då ska jag köpa ny mobil. Äntligen!

Tandborstning. Sova. Vill ha te.
/majsan


RSS 2.0