klockan är kvart i tolv och jag borde sova men jag bara sitter och ordbajsar och tänker för mycket

Dagens visdom handlar väl om att ge, och inte bara finnas för sin egen skull, bara vara tillgänglig när man själv vill. Vissa hittar aldrig balansen, förstår aldrig när det är dags att börja ge och sluta fakka runt.

För i slutet är det så få saker som verkligen betyder något egentligen. jag lever för mina vänner, tänk om de bara hade varit en liten pusselbit som trängdes ihop med andra pusselbitar. Tänk om den helt enkelt inte passar in för vissa...? För mig är vännerna ingen pusselbit alls, de håller ihop hela pusslet.


Hm. Jag fattar visst aldrig när det är dags att gå och lägga sig. (eller gå till bussen)

Måndag

det har varit som en måndag ska vara. Vad är en måndag? Den kan ju alldeles tråkig, och dötrist och... alldeles underbar!! Nja, inte riktigt, men helt okej. Små stunder förgyller den äckligaste måndagen. Jag måste sluta skolka nu. Imorgon är sista gången!

Deppa, acceptera eller operera

Var med Emma på Morfar's ikväll. Vi drack nästintill oslagbar latte med smaksättning, och snackade lite skit. Längtar till Gbg nu, måste ha hårförlängningen innan min lön tar slut helt och hållet.

Är lite sugen på plastikkirurgi faktiskt, men det är så sjukt tabu att vilja göra det. Det är nästan så tabu att man borde göra det för att jävlas med de som är så äckligt naturliga och hatar allt som har med light-produkter och fejk-tan att göra. Men om man går omkring och är missnöjd finns det ju bara tre sätt; deppa, acceptera- eller operera... Ibland orkar man inte med alla jävla prettomänniskor som lever efter principer som någon bankat in i huvudet på dem.

From now on

Jag är lite trött, borde gå och lägga mig. Jag irriterar mig på hela processen, annars gillar jag det skarpt. Men tanken är bara jobbig; ta bort alla saker från sängen, sätta alarm, leta upp sovtröja, tvätta bort smink, borsta tänderna, ligga och fundera på allt och inget.
Om jag hade bott ensam hade jag tagit på mig jackan och gått en sväng. Lämnat mp3'n på skrivbordet, lagt mobilen på golvet, och lagt allt på hyllan för en stund.

Ikväll var jag hos Malin, jag invigde min nya digitalkamera. Det var faktiskt ett nyårslöfte att börja dokumentera mitt liv mera. Allt bara flyger iväg. När man tänker efter så är det ganska sjukt hur olikt ens liv ser ut i olika faser, man glömmer så lätt hur det så ut för exempelvis ett eller två år sedan. Ibland hinner det ifatt en, när man drömmer konstigt, känner vissa lukter och upptäcker att man pratar om minnen som man har med personer man knappt vet vilka det är längre. Jag måste skärpa mig. Jag vägrar låta någon vara tillfällig gäst i mitt liv. Från och med nu.

En natt, sen jävlar

Idag vill jag helst krypa under täcket och inte göra något alls. Fast min spanskabok ligger och eldar dåligt samvete i påsen, och skriker att den vill upp. Om det inte var för att jag hade två uppsättningar, hade jag sluppit välja.
Jag har nämligen "min riktiga" i skolan. Ibland tänker jag att det är bra att man glömmer skolböcker i skåpet. Då kan man tänka att det inte spelar någon roll om man har lite små-ångest för att man borde plugga, man kan liksom ändå inte göra något åt det.
Men hemma sitter mams och ruvar på både "perspektiv på historien A" och "caminando de nuevo". GAH.

Jag har iallafall snackat av mig över en stulen kaffe idag med Sofia, det var najs som vanligt. Jag borde leva mer i nuet egentligen, för så fort jag sätter mig ner tänker jag att jag ska upp igen, på nya ställen. Idag har tankarna kretsat ganska mycket runt kläder, och vilken runda jag ska ta imorgon när lönen kommer för omedelbar förbränning... och kläderna jag och Emma hittade igår på Asos.se. Tänk att beställa utan att betala först.
LIVSFARA FÖR MAJSAN. Typ, hej skuldmagnet...

Because you're worth it!

Idag har jag all (nästan) rätt att vara stolt över mig själv. Det hade varit så enkelt att skita i den jäkla innebandyn/step, och gå på stan med Sofia istället. Men mitt överjag (och Filippa) hann ifatt mig innan mitt lata DET tog över. Så jag svettades som en gris i en timme på värsta step-passet. Vi har bestämt oss nu, nu jävlar ska vi kämpa!

Jag var nog lite för duktig, vilket brukar resultera i överdriven belöning. Typ som när jag hade städat mitt rum förra förrförra fredagen. Då tyckte jag att jag varit så duktig att jag kunde supa sönder mig lite extra. Not good. Typ, "because you're worth it". 

Hur som helst, dagens belöning var lite väl mycket solarium. Så mycket att jag inte hade några busspengar hem. Ganska typiskt mig att bränna mammas busspengar på sånt. Ännu mer typiskt mig är att ta till brottsliga åtgärder, så jag plankade mig till Fyllinge ;) jag skakade som värsta parkinsson-patienten, men jag höll mitt påklistrade lugn när jag låtsades stämpla mitt visakort. Visst har jag trixat lite förrut, men då har jag inte varit ensam haha. Känner mig lite stolt för jag är rätt dålig på sånt egentligen.

Jag är kär i tre tröjor. Jag har inte råd med bussen

.


GE MIG PENGAR!!!!!!

Haircut/coffeecut

Ídag har min nya privata frisör Emsi klippt mig woho. Och så har jag bara druckit någon form av kaffedryck EN gång.


Engelska?

Sitter i skolan och har engelska (?) Känns ganska meningslöst att vara här idag faktiskt. Ca fyra pers i vår klass har bokredovisning, så nu sitter man här och väntar på att klockan ska bli tio i så att man får sluta snart. Gaah. Borde kanske kolla igenom låten jag fick förra veckan, för sing-mari räknar med att jag övar. Det gör jag inte.

Sen blir det fikish med min polska väninna xD Fast först måste vi ta tjuren i hornen och gå på den jäkla extramatten.
- Maria gillar sånt, säger Sofia.

My precious...

Idag har jag för en gångs skull gjort något vettigt, äntligen har jag fått i väg ett tack-kort för julklappspengarna till min mormor. En månad för sent ungefär, men men bättre sent än aldrig...

Sen gjorde jag något som inte var så jäkla listigt. Hoppade av bussen på eurostop för att posta detta kort, så jag pallade inte lägga 13 spänn på bussen från eurostop och hem. Om jag inte hade haft mina höga pumps på mig, hade det ju inte varit några problem. Men majsan tänker inte längre än dit näsan räcker som vanligt, så nu har denna dumma lilla brud knatat hem i dessa skor som  jag trodde var sända från himlen. Efter tio minuter började jag vackla lite oglammigt i backen, och efter den här promenaden är de skorna som levererades direkt från helvetet.
Men det är som med vilken kille som helst, jag kommer aldrig dras till gympaskor. Nej, det ska vara vrålhöga pumps som knappt går att gå i....

Oljan- en döende resurs

Ungefär så långt har jag kommit med min naturkunskap.
Det är livsfarligt det här med datorer, tiden slukas i takt med hjärnceller och jag känner hur jag närmar mig morgondagens NK-lektion. Som jag inte har fixat uppsats klart till. Jag slutade jobbet för ungefär en timme sedan, har jobbat sen 11. Det var ett bra pass, även om jag pissar på ettan lite nu. Känner mig ganska trött på DT:n överhuvudtaget efter en månad på den stationen.
Duscha nu, sen jäklar ska jag ta itu med mitt liv. Och jag SKA INTE skobba NK:n om jag inte hinner klart ikväll...


Lördag

Nu ska jag snart äta mat på restuarang med Mals och hennes föräldrar :)
Måste duscha nu, har varit svettigt värre på the donk idag. Jag sålde nästan slut på nachosen :D

Fredag

Dags att åka till Malin, känns som om jag inte träffat min lilla bonde på hur länge som helst. <3 Ems kommer när hon slutat jobbet, och har man tur dyker kanske Alexandra upp också. Den här fredagen är efterlängtad, och ikväll har vi lovat att det inte blir varken slamperi eller alkohol. :) Vi lever med Emmas nyårslöfte! xD


Dagens i- landsproblem

Jag önskar att jag var en man... GAHHH! Jag ska ju för fan inte ens ha några jävla skitungar!

It's Britney, biatch

Det var kul och det var helsjysst akusstik, idag var jag sugen på att sjunga. Jag skulle bli deppig av att inte följa med till Italien med kören.

Fick jobbtider för februari idag också, kunde blivit bättre, kunde blivit sämre. Hade förstås velat jobba mer, måste spara pengar till resa med brudarna och så måste mitt enorma shoppingbehov tillfredsställas...



När ska det förresten bli okej att lyssna på Britney Spears igen? Hon gör ju sjukt bra partymusik, och ärligt talat skiter jag i om det är Britney. Det är för fan hon som har gjort 2000- talet värt att minnas ;)

The rain keeps falling on my head...

Som det smart-ass jag är, cyklade jag till skolan i morse. Sen regnade det, och jag hade bara mina pumps. Så nu står min lilla älskling på skolan, tycker vi inte om.

Dagen har varit nice, Ems och jag kikade in på eurostop en stund och sen stack vi hem till mig och var IT-nördar med tre datorer i en säng. Sen kom vi på att det var bredbandet det var lite fel på, så det spelade egentigen ingen roll hur många vi hade ;)
Efter det drog vi oss åter in mot staden och träffade vår Malin, som hade umgåtts med hästar och bilar hela dagen. Emma Karlsson och Malin Arkå är underbara <3

image17

Min intressanta blåtira

För er som är intresserade kan jag meddela att min oförklarliga blåtira efter helgen, har antagit regnbågens färger. Om det inte hade gjort så djävulskt ont, hade jag tyckt att det var fascinerande hur det skiftar i gult, lila, blått och grönt. Tänk om inte smink hade funnits, kul att jobba och gå till skolan med det ögat liksom. Nu ser mitt öga bara dåligt mejkat ut, ser inte ut som något jäkla offer. Känner mig tvingad att tillägga att jag endast var offer på det vis att jag förmodligen gick in i något...

Idag har jag inte gjort det som jag borde ha gjort. Som väntat blev den inplanerade pluggtiden med Sofia, mest tid för skitsnack om allt och inget. Freud och hans drömteorier fick nog lite väl lite uppmärksamhet, men det var det värt. :) Skulle nog inte kunna göra något vettigt ensam ändå.

Träffade Niklas efter kören också, och fick tillbaka min älskade sjal!


I natt sov jag knappt någonting, glömde äta igår efter jobbet, så jag låg vaken och förstod inte varför jag inte kunde sova. Frammåt tre fattade jag att jag var hungrig, men jag orkade inte gå upp. Usch, en hel natt förstörd. Hoppades ju kunna återhämta mig efter att ha gått och lagt sig vid halv sex...

Bitterfittan

Jag är fortfarande sur. Riktig bitterfitta är vad jag är, men jag orkar inte bry mig. Orkar inte ens vara artig, utan är helt kall, låtsas som att mina ord inte rör mig ett piss. Som om jag inte tänker, som om jag inte bryr mig. Kändes som en sjuk lättnad idag, när man fick vissa saker klara för sig, fyfan vad skönt det känns att jag slapp allt vad det skulle inneburit.

Jobbet var okej, längtar efter en resa nu. Hoppas få tider så att  jag kan slita häcken av mig på lovet. När jag får pengar och kan börja leva lite igen, tänker jag lägga pengarna på saker som jag verkligen behöver för en gångs skull. Fast man måste ju klä sig ju ;)

- Digitalkamera
- Lägga undan pengar till resa
- Träningskort
- Bacardi ;)
- Danmarksresa
- Göteborg+hårförlängning
- Soffa


Man lär väl alltid sig något nytt

Vilken ångest. Igår följde Jocke mig hem, klockan var fem på morgonen. Jag var trött. Jag var full. Vilken sjuk kväll, fast det var lite kul ändå. Jag har fortfarande Niklas vita t-shirt som jag lånade igår. Vi kom nämligen på att färgen på mina nya blå byxor var densamma som Iprem-gubbens. Jag har ett minne när jag står där med Niklas elgitarr och sjunger iprem-låten. Antar att det gick utför efter det ;)
Allvarligt. Detta var sista gången jag drack Razz.

Jag vaknade av mobilen som helt obarmhärtigt började hålla på. Det var Henke, och tydligen skulle jag ha börjat jobba för 7 minuter sedan. Det konstiga var att jag hade skrivit tidigare att jag var standby. Men men, det var bara in i duschen och upp på cykeln. Men Henke var underbar, fick tidig rast, så jag fick äta frukost vid 14.. Mår illa.

Mamma var sur och orolig, så kvällen spenderas ensam. Emms har fest och jag vill så gärna, men det känns som om jag har supit för en månad nu. Det tycker mamma också.

Mallan, Emsan och Majsan en fredag

Nu ska jag iväg till staden och träffa Ems och Malin. Vi ska fika och snacka lite skit, och sedan dra oss till Niklas :) Få se vad det blir för folk.. So long!

Goodbye Alice in Wonderland

Yes, a heart can hallucinate
If it's completely starved for love
Can even make monsters seem like
Angels from above

Growing up is not the absence of dreaming
It's being able to understand the difference between the ones you can hold
And the ones you've been sold
/Jewel

Jag lever för kicken

Tänk att man måste ha någon form av kick hela tiden för att ta sig igenom dagen. Jag skulle exempelvis inte brytt mig om att gå upp i morse om det inte vore för att jag skulle få sitta vid frukostbordet och dricka kaffe.
Kick nummer 1.
Kick nummer 2 fick jag på spanskalektionen, för idag kände det äntligen som om jag hade koll på vad jag gjorde igen. Hade saknat det, kanske därför jag saknar tyskalektionerna.
Eftersom jag hade cyklat till skolan, betydde det att jag skulle tvingas att cykla hem igen. Jobbigt. Jag va tvungen att lova mig själv en tröja när jag hade kommit halvvägs. Så snabbt in på Eurostop.
Kick nummer 3.
Kick nummer 4  var att jag skulle få testa de nya byxorna jag köpte i Lund, för att jag skulle bädda sängen.
Massa kickar hela dagen. Hur många fler ska jag nämna? Varför måste det hända massa saker hela tiden? Tänk om man inte har tid eller pengar för sånt har. Jag har egentligen ingetdera. Sjukligt...?

Tänk om man helt enkelt är rädd för att vara ensam och tänka..? Som när jag var utelåst med en urladdad mobil i en och en halv timme förra veckan. Jag var demprimerad halva dagen efter. Värre än baksmälla.

Åled- the new shit

Ett ställe som jag aldrig trodde att jag skulle ens ta i med tång. Men jag misstog mig, måste jag säga för nu är det det som gäller. Ikväll ska jag till Marcus :)
Bye!


Så var det ju det optimistiska nyårslöftet också...

Mina fötter är lite kalla, för som den optimistiska idiot jag är, var jag såklart tvungen att cykla till skolan. Lite för att pengarna börjar tryta, och en hel del för hela livsstilens skull; typ, - tjena jag äter vegetariskt och cyklar till skolan och dricker 3 liter vatten om dagen".
Förrutom att jag faktiskt deltog i jympan idag, har dagen varit härligt ineffektiv. Slutade vid ett, satt och såsade med andra delen av klassen på deras formlektion, för att senare dra in till staden med Sofia, Alexandra, Louise och Fredrik. Fika på espressohouse i ett x antal timmar. Najs :)

Nu är jag hemma igen, mamma och Steffe tränar något så det blir till att använda fantasin och se vad den kan slänga ihop i mitt kök. Hm. Palla.... Har iallafall bäddat sängen, dock mest av den anledningen till att jag vill ha någonstans att sitta vid datorn. Det är det jag säger, det är bara fördelar det här med lappis.

Latte

nu är jag hemkommen från ett mysigt dygn i Lund. Min syster är bäst <3  Vi desinficerade Sigrid (hennes dator), mobil och nycklar, och utformade dessutom ett Latte-test. Fantastisk latte på Graffiti, förresten :)

Jag kom hem runt sju, och sen ringde Ems och Malin, så det var tjejerna för hela slanten resten av kvällen. Man kan ju undra vem får JACKPOT först? ;)

Sova

Jag åkte till Marcus ändå, det var nice. Japp, Marcus med C haha. Hämtade upp Ems lite senare också :)

Nejdu om man skulle ta och ta itu med den där sömnen... ;)

Lund!

Imorgon ska jag till Lund :) Äntligen. Funderar på att inte träffa Markus ikväll, för då kommer det säkert bli sent. Och då kommer jag vara trött imorgon.
Förresten funderar jag på att hoppa skolan på tisdag så jag kan vara i Lund lite längre, dålig start på mitt nya liv där. Det löser sig nog..

McJobb

Det har varit en sådan dag till nu, när allt bara flyter på, och man glömmer bort att man om två jävla dagar sitter i skolbänken igen. Just nu känns det mer meningslöst och trist än nånsin, finns tusen andra saker jag vill göra. Malin var snäll, följde med mig in till staden även om hon hade jobbat två niotimmarspass på två dagar.

Man vet att man har jobbat för mycket när...

- Man använder ketchup som universalkrydda
- Man säger "Mac" i början av fel ord, typ McLäcker och McBakis
- Man gapar "TAACK" när någon säger ens namn
- Man har en dragning till rutiga herrskjortor
- Man hör fritös-pip innan man somnar
- Man snor happymeal-leksaker för att piffa upp vardagen
- Man använder en massa slang på engelska
- Man kallar dom andra McFamily

American pie

Sitter på sängen med Malin och Ems, vi väntar på Alexandra och lyssnar på håkan hellström, pratar i telefon och kollar gamla skolkataloger :) Myyys! <3 älsk.
Sen är det american pie!

en sak är säker, jag lämnar INTE huset mer ikväll, det är askallt!

Konsumtionsmissbruk

Jag vill kura ihop mig till en boll och dricka latte och snacka skit. Jag hoppas iallafall att jag får sluta tidigare från jobbet ikväll, för ikväll vill jag till Morfar's med Lovisa, Sofie och Frida.

Jag tror att jag har ett missbruk, typ konsumtion. Då snackar vi kläder, kläder, väskor, skor, kläder och skor. För hur kan man nånsin få för mycket av svarta pumps?

Tiger kan ju bara fortsätta drömma om min säng

Staden med Mallan idag, vi åt kinesmat och fick en nära-döden-upplevelse helt gratis av slampan ;)

Sedan var det jobb till 22, gick hem för att sitta utomhusn och häcka i minusgrader i en och en halv timme.not nice.
Tiger är en snål jävel som har mycket päls och lite hjärta. När jag för en gångs skull behövde värma händerna, så icke!

Snabb summering av dagen. NU ska jag få upp normal kroppstemperatur och gosa ner mig under dunet.

Död åt tv3

Jaha, sex and the city skulle börja 23.40. Vad pågår just nu på tv3. Inte fan är det Sex and the city heller! :@

Nyårslöften måste börja nånstans!

Har precis kommit hem från Malin, sitter här och väntar på att sex and the city ska börja. Har slappat i Malins halvblöta sängkläder, eftersom hon hade köpt nya som hon ville använda. Tyvärr hade dom inte torkat från tvätten, så det blev helt enkelt till att värma upp dom lite haha. Mmm.. underbart.

Idag har jag jobbat, blev inringd klockan nio. Först låg jag bara och kollade på telefonen för jag tror inte jag fattade vad som hände, eftersom klockan var aaaalldeles för tidigt. Helt brutalt började sopbilen utanför mitt fönster leva fan, och det var väl då jag ringde till donken, och svamlade utan att presentera mig... "Heeej, Dennis jag är vaken."
Charmerande.

Hur som helst hann jag shoppa mysbyxor och myströja idag. Fast man kan kalla det träningskläder också, vilket känns positivt med mitt nya hälsosamma liv. Fan. Jag är för lat. Men man måste ju börja någonstans. Och för att träna måste man ju ha träningskläder ;)

Förresten erbjöd sig busschauffören att köra mig längre än vad bussen gick. Det var väl snällt, men ännu mer läskigt. Man kan ju inte låta bli att känna sig lite misstänksam i sånna situationer. Kan ha berott på att jag var ensam tjej som skulle gå hem själv kvart över elva på kvällen. Kan ha berott på att JAG VAR TJEJ. Kan ha berott på palestinasjalen ;)

Tack o hej!


Förstaiförstanollåtta

Jag är trött. Men jag mår bra, har varit med Ems och Malin. Vi åkte till Åled och hälsade på Markus. Det var najs. Mobiler har återfunnits, och fylleångest har förhoppningsvis lagt sig :)

Korkad som jag är glömde jag cykeln på eurostop, så nu måste jag GÅ ner och hämta den. Det känns inte särskilt lockande att lämna sängen, ligger så bra här; kollar på Fredag hela veckan. Det är töntigt och faller mig i smaken. Nu ska de sammanfatta musikåret 2007. Älskar sånt här, även om dom driver med Lars Winnerbäck. Men faan, det är kul! ;)

Jag har desificerat min mobil nu, äntligen :D När man tänker på det är det sjukt mycket bakterier. Tänk bara den kräk-osande bussen, min handväska, dörrhandtag... Usch. I can go on forever. Men nu ska jag packa på mig massa kläder och ge mig ut i kylan...

2008

Nu ska jag fräscha till mig och träffa Malin och Ems :) Vi ska spåra mobiler.

Åled

Jag sitter här och inser att jag var precis lagom ikväll. Det var definitivt inte den lugnaste festen på länge, men det kändes ändå bra att jag för en gångs skull drack så mycket som jag klarar av. Jag hade kul ändå, även om några var lite udda :) Jag ska fortsätta dricka likörer, för då blir man lagom lillamående efter ett tag, och slutar automatiskt att dricka.
Tycker lite synd om Ems förstås, och R.s bil också. Fast man lär sig alltid något nytt. Jag mår inte alls dåligt, jag är lätt berusad och nöjd med det mesta.

Det kommer bli et bra år, det började bra. Nyårskyss och mousserat vin, och nu sitter jag här och beundrar mina naglar. Nyår är bra, då tar jag mig äntligen samman och gör något åt mina naglar.
Dessutom kommer det hända massor av kul detta året. Jag längtar.

RSS 2.0