den som inte tar bort luddet ska dö

det är lite smådepp att vakna och inte komma på någon anledning till varför jag ska gå upp. så är läget när jag sover i halmstad ibland. får panik av att vakna upp i jonas säng. sjukt frustrerande för jag gillar verkligen att vara där.
fan. min korridor har blivit anklagade för att hälla matfett i vasken så att det blir stopp & för att vara galet morgonpigga. häromdagen fick vi en skitförbannad lapp á la "den som inte tar bort luddet ska dö". någon hade tydligen lyssnat på musik klockan en fredagmorgon med bas och grejer. har aldrig fått en sån lapp så det var lite spännande. kände mig iallafall inte skyldig för jag sov i malmö den natten. och även om jag pressar på ljudet på dingo till max hör man knappt något om jag står i duschen. however. vi har kommit fram till att våning fyra har skumma ljudhallucinationer.

har tvättat idag o städat torktumlaren helt exemplariskt.  nu ska jag göra mig iordning o dra till ctr. tjo!

om en timme är jag rik igen...eller något

imorgon är det min favoritdag. 25:e. okej, den förlorade sin charm lite när jag slutade få inkomst, men det är ju iallafall kosing på kontot. csn är inte så fel det heller. tänkte att om man skaffar sig ett jobb i november (nästa vecka då alltså) kan man typ få ett värdigt liv lagom till jul.




Kanske allt egentligen

Asså. Om snubben bakom disken på pressy inte varit helt jävla handlingsförlamad hade jag varit lite lyckligare nu. Vissa ska bara inte jobba med service, när i helvete ska dom fatta det? Borde ju inse att det inte är som det ska när halva kön suckar och går därifrån också. Jag är sen. Det var så gött att ligga kvar, så ja, först nu är jag på gång. Det går INTE bra nu. Nu ska jag hem till vilda ankan o plugga och äta godis. Är på hallandsåsen nu.

Whatever makes you happy on a saturdaynight

Ligger i sängen och mobilbloggar. Så jäkla varmt och gott i jonas lägenhet nu bara. Mannen själv är ute och röjer och raggar. Kom på i sista sekund att jag var mörkrädd och att de var en grymt dålig idé att ränna omkring vid stationen en lördagkväll. Dessutom hade jag förbannat trevligt hos emil så det var bara bra ändå. Är lite lullig efter alla shottar men det ordnar nog sig efter två liter vatten. Känner mig som en grymt osexig vattenballong men det viktigaste är att jag är fräsch som fan imorgon. Jonas kommer snart hem med chillicheese tops till mig. Tur att jag slutade när donken började med dom. Annars hade jag rullat nu, sjukt goa!

tik tok

Har förstört hela dagen som vanligt genom att helt enkelt sova bort den. Det kändes bara så rätt när jonas morfar kikade in runt tvåtiden och jag fortfarande låg i sängen, en fantastisk tur att jag alltid ser sunkig ut eller ligger och sover när hyresvärden ska in o fixa något. 
efter ett x antal cider på tågy och väl framme i halmstaden igår smällde jag, jonas, emma och petter i oss pizza och sen uppenbarade jag mig hos luringen. skönt folk som vanligt, drog hem när folk bestämde sig för att rangla  omkring på stan i ösregnet. mer än vad jag grejar.

väntar på att jonas ska komma hem, ska dricka kaffe o snacka lite. ikväll ska vi hem till hans kusin som blir 20, sen tar jag nog tåget hem inatt. orkar inte vakna upp med ångest över att jag inte har koll på var jag är ngnstans eller över att jag måste snabbt hem som fan o plugga.

akta dig halmstad

drar till halmstad ikväll. får inget gjort här ändå. det är en knäpp pluggmiljö. hur mycket jag än försöker kommer jag aldrig till "flow". imorgon kan jag dra till stadsbiblan och bara köra, finns inget ställe som det funkar så bra på som det.

(vill ha på toadörren)

Alltså. kolla lyxfällan. sjukt pinsam brud. jag satt och irriterade mig på hela hennes bimbosätt genom hela programmet. tyckte det var lite småkul i början men sen blev det bara äckligt o jobbigt att se henne pluta med idominläpparna och fnissa åt att hon hade skulder på sjuka summor. som om inte de vore nog kom jag på att hon varit med i "bartenderskolan" också. verkade precis lika pantad och skrek lika mycket white- trash på Kos som i Sthlm. orka vara med i två tv-program som idiotförklarar en samtidigt.

men jag har tänkt på dig

tror att jag lade cirkus en kvart på att hitta ägzen på coopnära i lund. gick inte till malmborgs för det är alltid massa fyllon som springer omkring med skyltar och tidningar utanför. måste zick-zacka för att inte krocka med dom och alla fräscha studentkillar med sportbag. tänker att just lund har så många lodisar för att dom en gång hoppade på läkarlinjen som ambitiösa 20- åringar. sen parta dom lite för vilt och började knarka, blev utkickade från läkarlinjen för att dom snott läkarsprit och var höga på tentorna. sen stannade dom kvar och kröka på parkbänken på stortorget. och idag känner jag helt enkelt inte för att vara trevlig mot dom.



nu ska duscha tills jag får utdelning för min höga hyra. ikväll blir det malmö. ska bli grymt skönt att bara sitta o snacka av sig.

can't do this



we got obsessions,

soundtrack: Lund

nyjoggad, nyduschad, hungrig och färdigpluggad. snart drar jag till ctr och slänger in veckouppgiften. tar en sväng inom systemet för o buya lite vin till ikväll också. blir bjuden på mat av Malin, lyx!

fix me

Har satt tassar på min säng så att jag kan släpa den fram till skrivbordet när jag ska plugga. Har inte blivit sådär överdrivet mycket plugg sen jag flyttade om jag ska vara helt ärlig. Och det blir inte bättre av någonting. Är antingen speedad eller dödstrött eller bara allmänt ofokuserad. Dessutom har det flyttat in en mal hos mig. Den är skitäcklig. Har inte bestämt om jag ska låta honom leva och försvinna av sig själv eller bara slå ihjäl honom med metro.

ska gå o sätta på kaffe och platta håret nu. har för mig att man pluggar bättre om man är snygg. trivs ju ändå med kursy fast man saknar allt hemma ibland. Men man kan ju inte sälja hamburgare hela livet. lurar ändå på om man skulle söka donky i Lund. hade vart rätt fränt med lite mer kosing.


i can do it

motivationen är noll. har bara ett krav på mig själv idag; göra hemuppgiften om buddhismen och INTE snacka i telefon/facebooka/sms:a/kolla på tv3-play/shoppa på nätet/läsa skönlitty. vet hur det brukar bli. käkat chips till kvällsmat så nu mår jag lite illa. orkar inte laga mat, har ändå kass aptit så det är bara slöseri med tid. är så sjukt sugen på slevins andy warhol- posters. nördigt att beställa likadana, men man får la sätta ögonbindel på henne om hon kommer hit. hon får ju faktiskt beställa min "we can do it" om hon vill.




Karma baby

idag har jag varit en god medmänniska. Jag vaknade på rätt sida, på rätt station av en helt random kille som puffade försiktigt på mig och undrade om jag inte skulle av i Lund. Hade susat vidare mot helsingör om det inte vore för honom. Blev så glad att jag varit snäll hela dagen.
Bidrog till den lite äldre damens kaffe idag för hon hade typ ett tjeckiskt mynt.
Ställde snälla frågor till föreläsaren.
Var jättetrevlig när jag köpte macka av den stressade bruden på graffiti.
Erbjöd snubben mittemot mig på tåget hem att få min aftonbladet när jag var klar.
Lät Jonas spela ett antal fifa-matcher utan att gnälla.
Lät bli att blänga bitchigt på dom högljudda fjortisarna på linje 20.

Kommer återfödas som typ en rik, vit man med snygg bil i mitt nästa liv.

You know i'm such a fool for you

Sitter på tåget och mår illa. Känner mig inte redo för tentaskrället. Lyssnar på alejandro och försöker komma på vad jag har missat. Kommer vara i lund en timme tidigare för jag är lite rädd för att inte hitta tentasalen. Vad gör jag då? Då sätter jag mig utanför astronomihuset och gråter och hoppas att någon hittar mig. Vaknade dessutom på helt klart fel sida i morse. Brukar aldrig irritera mig på att jonas snoozar men det var förbannat jobbigt idag. När min egen väl ringde var jag helt övertygat om att han hade snoozat ytterligare så då började jag fräsa som fan innan jag upptäckte att han redan var på jobbet. Trög man är.

pressy ågren

Har fixat lakritsnappar, schysst spellista på spotty och länsat stadsbiblan i halmstad på islam- böcker. Klockan är nio och jag har käkat veggipytt med ägg och druckit en kopp kaffe idag. Har på Jonas initiativ kollat på Biggest looser i en timme. Älskar att sitta och käka och kolla på folk som räknar kalorier. Känns så jävla sunt liksom.

Jag har nog alla förutsättningar för att göra ett bra sista- minuten- plugg inför tentan imorgon. Har lite panik för jag vet inte vad jag ska kunna. Jag vet inte vad jag kan. Jag vet fan inte ens VAR jag ska skriva tenty.

MEN. Jag har en fet morot dinglandes framför mig. När jag är klar väntar en Mojito á la Jonas och sen är det fullt röj med flytten. Ska bli skönt att inte ha en tass i varje stad.


shopping is cheaper than a psychiatrist

Det är fan inte sant. Nu sitter jag i rävsaxen igen. (Vet inte vad jag fick det uttrycket ifrån men det kan ha varit för att Mackan såg en död räv på vägen till Väla idag. Sen såg han den på hemvägen också).

Haft en riktigt bra dag, skittrevligt med fika, shopping, excellent sällskap och möbelspan. Bara rullade på, älskar att shoppa. Det är som droger, behöver något varje dag, spelar ingen roll om det är HM eller pulversoppa. 
Men alla roliga grejer som man gör nuförtiden blir som en fet baksmälla när det är över. Och det är fan inte kul.

Åter till rävsaxen. Ännu en gång sitter jag och lipar två dagar före fet skolgrej. Lovade mig att jag aldrig skulle göra det igen efter min filosofilärares hånfulla mejl i slutet av trean.

"Dåligt att sitta och plugga hela natta och sen stupa på mållinjen"

Kunde rabbla varenda jävla filosof, men fick ändå bara VG. Väldigt uppenbart att han inte diggade min studieteknik. Jag gillade inte hans personlighet.

RSS 2.0