The Helg utan teknik

Sitter och hatar all pissteknik som tvingar mig till att fiffla mig in på mina syskons datorer.  Så därför har jag inte uppdaterat på några dagar. Har förresten inte varit hemma på ett tag. Idag kom mamma till jobbet för att kolla om jag fortfarande levde, hon har inte sett mig sen i torsdags. 

Min mami tror att jag håller på med skumma grejer tror jag. Joggingturen i torsdags varade till halv ett. Och det var en mils jogging, gitarr, rolling stones och trevligt. Sen om alla bara kunde skaffa sig en hobby istället för att snacka om vad jag gör med mina träningskompisar så hade det varit ännu trevligare. Jag ville bara undvika precis den reaktionen jag fick, därför kanske man inte skyltar med vem man träffar alltid.

Fredagen var mysig med vin, mat och film hos Jonas. Helt klart värt att göra om :) Jag var dock väldigt trött så jag höll på att somna mitt i "en riddares historia".

Lördagen var fruktansvärt bra med kändisar, alkohol, skönt folk en jävla massa dans :)
Riktigt lyckad kväll Dennis, och grattis på 21-årsdagen till världens bästa Dempa idag! <3
Bilder kommer när jag fått tillbaka min sladd!


I don't know what's right, I only know what's mean

Jag har satt mina elaka planer i verket. Backstabbing.

Sitter med fliken kulturhistoria uppe och gör allt annat. Som vanligt alltså. Nu har jag iallafall kommit på vad jag ska vara på lördag, blir Kate Perry med förutsättning att jag hittar en rosa klänning. Kom även på att mina kära vänner var så söta att de gav mig en presentcheck på systemet när jag fyllde 18. Så nu är det dags att kräva utköp eftersom de spanska dryckerna börjar tryta.

zZzZ- jag pallar inte mer. Den stackars bruden ser ut lite som en avrättad påfågel. Det ska tydligen betyda att man ville visa hur aristokratisk och överlägsen man var. Sen skulle man få snygg hållning, men här under kan man ju ha vilken jävla hållning som helst. Jag tror på teorin om att kragen användes med syfte att hålla hårlössen borta från kroppen och tvärtom. Äcklon. Ta en dusch istället liksom.




Idag somnade jag jätteskönt på kulturhistorielektionen. Vaknade av mensvärk och att filmen var slut, så jag drog till vilorummet och krävde ström. Märklig känsla.
Det var värt att vila lite för sedan kunde jag delta i den ytterst ansträngande idrottslektionen. *nooot..
Fick massage och dessutom ett löfte om ett armband av min idrottslärare eftersom jag hade bäst tid på Stureloppet i klassen. Höhö. Jag är så sjukt otränad egentligen så att det är pinsamt. Men. Imorgon ska jag och sällskap ut och springa i Mellbystrand. Är väl dags att ta tag i konditionen kanske... .

Ska duscha nu, jag bara kände hur hårfästet kliade när jag såg den jävla bilden.

Tisdagscidern

Är sjukt trött men jag behövde komma iväg en sväng kände jag. Satt i pyjamas när Dennis ringde och tio minuter senare satt jag i discomobilen på väg till Kicki. Nice folk, känner mig ganska uppåt nu :)

Nu är det tandborste och säng som gäller för jag pallar inte avslinkning ikväll. Har verkligen börjat värdesätta den tiden i sängen som man spar in på frukost och smink. Dessutom är det jätteirriterande att mina sambos klagar på mitt sätt att lämna pölar över hela tvättstället.

Hångel.

All I thought was a dream

Det händer för tillfället mer spännande saker på msn än på kulturhistoriefronten. Med backup Sofia och en morot i handen tar jag itu med saker. Tror jag. Jag är så hjärndöd för tillfället. Jag fryser och har mensvärk

Jag orkar inte mera.
På fredag blir det nog dejt med en trevlig kille. 
Sååå... vissa kan ju ta sig i röven för jag fattar inte vad de får ut av att fortfarande ha kontakt med den otrogna alkolistbruden.

Har väldigt onda planer på gång i min hämndlystna hjärna, jag hade nog hatat den som gjort så mot mig. Men är man som man är så är man.


kalla det i-landsproblem... jag kallar det utlandssproblem

Ikväll ska jag somna utan att tvätta av mig sminket. Imorgon ska jag träna, plugga och sen ska Sofia följa med mig och könsstympa män.
Mitt ex har ny ful flickvän och jag har pms, okej?

Jag ska härifrån, helt klart. Mina cigg är snart slut. Jag har exakt 1,50 kvar att leva på tills fredag. jag har.. orkar inte wayna om allt men jävlar fiffan det är synd om mig.



take me afuckingway.

Moget inlägg bara

Dennis sa att jag skulle tillverka en vodoodocka. Frågan är ju att om man tar bruden så vet jag inte om det går. Inte ens jag kan tillverka något så fult.

GAAAAAAAAAAAH:
Hat.

Tråk minus koffein= DÅLIGT

Sitter och känner mig ganska zombie. Lagade mat när jag kom hem för det luktade så oätligt ifrån matsalen idag att det inte ens fanns på tankekartan att gå dit. Mina egna kock-kunskaper bjöd på potatis och sojakorv med havremjölkssås. Låter rätt mysko om jag får säga det själv, men den där havrehistorian har en benägenhet att bli sådär lagom tjock så jag blev rätt nöjd faktiskt.

På tre nätter har jag sovit kanske 9-10 timmar. Det är verkligen för lite för en som måste ha det PER NATT. Funderade på att väcka mig med koffein när jag kom hem. Sen kom jag på att en droppe koffein hade känts som att dricka olja ur fritösen på jobbet. Lika lockande ungefär. Egentligen får jag väl skylla mig själv för det var ju liiite onödigt att hinka i sig fem koppar kaffe för att jag skulle vara alert och orka plugga spanska hela natten. Jag pallade till 23, sen var jag helt slut i huvudet. Men inte i kroppen vilket resulterade i en sömnlös helvetesnatt. Yes.

Idag har jag varit sällskap för en liten dam som skulle pissa i mugg. Det kändes skönt att det inte var jag ;)

Saturday nights

Jag är jävligt seg faktiskt, men på det där sättet som när kvällen kan sluta hur som helst. Skön känsla om jag får säga det själv, och så börjar jag inte förrän 11 imorgon vilket innebär att man har hela natten på sig.

Om allt går enligt planerna så kommer Mackan och hämtar mig inom en timme, sen drar vi till Jonas. Jag gillar inflyttningsfester. Det är liksom första och värsta festen i lägenheten, då man sätter ribban och visar grannarna vilket helvetiskt liv de kommer att få i framtiden :D
Har dock inget blannevann men det löser sig nog, annars får jag tvinga Mackan att stanna till på Willys.

Tråk att Emma slet ut sig så jävligt igår så att hon inte pallar ikväll, för jag hade faktiskt kunna låna ut mina trosor! ;) hahah <3

My body is broken, yours is bent

Idag börjar jag från noll. Har ingenting att deppa för, eftersom att det inte har hänt. Har tagit ut minneskortet, helt jävla tömt på skit.

Jag har fortfarande ont i huvudet och jag fattar inte varför. Sömnbrist, jobb, alkoholintag och vätskebrist kan vara möjliga orsaker men jag brukar liksom inte ha några större problem med det så jag inbillar mig att det är inbillning :D
Inbillning är ju jäkligt effektivt så jag funderar på att dricka dom där bakisbrustabletterna som jag och Emsan fick av Jossan. Så förhoppningsvis är jag tipptopp imorgon!

Sitter nu och funderar på vad fan jag ska ha på mig. Min tilltänkta partyoutfit för ikväll rök ju igår kväll. Det är en stor fördel med charter. För det första träffar man inte folk igen så att dom lägger märke till att man festar i samma tröja tre dagar samma vecka. För det andra kan man skylla på att man inte kan ha med sig för mycket bagage så att man MÅSTE ha favoriten i repris...

Först är det duschen som gäller. Ska försöka överföra lite dusch till Emma som sliter donk till klockan åtta. Hon behöver fanimej duscha om någon ;) Gotta love her <3


Ja, dessa fredagar...

Nu blir det tydligen någon fest på Andersberg som Jossan har raggat upp. Skulle gärna vilja komma hem emellan för att hämta en tröja... men nu pratade jag med mami så den underbara människan kommer till eurostop och lämnar min tröja. Underbart, men först blir det åled för fullt :D

Få se hur dte går ikväll, börjar tio imorgon...


Life is what's happening while you're busy making other plans

Nyduschad sitter jag här och har som vanligt ingen koll på någonting. Fredagar är minst sagt förvirrande.
Om det inte hade varit för Karros middagsmöte med The best of donken, så skulle det varit supa hos henne med skönt folk.
Nu har jag tydligen förflyttats till Vallås för sup eller möjligtvis film med skönt folk hos Dennis.
Låter bra det också.
Har egentligen inte tid att sitta och dega här, för nu ska det slinkas, hämtas scheman och träffa Sofia i staden.
Den onda människan ska till Gbg med väsbruden och ruinera sina morföräldrar.

Efter det så fortsätter min bussturné mot Söndrum och Malin. Det var ganska längesedan nu.. Emma ska fixa hennes hår och jag ska lägga mig i Malins säng och begära terapisamtal.
So long suckers, nu ska jag slänga in låtar på mp3´n och försöka fixtrixa lite. Jag ser fördjävlig ut idag, har en riktig fuldag, så jävlas inte med mig för ert eget bästa :D



Ibland får jag bara en impuls att bli blond igen. Majoriteten av tillfrågade förbjuder mig att blonda till mig lite. Men jag är fortfarande osäker. Passar liksom bättre till mitt osolade jag, men å andra sidan ser jag ju inte så jävla bright ut här alltså.

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar

Jag vill inte gå till skolan imorgon. Inte ta bussen heller alltså. Så illa är det. Jag vill inte ägna mig åt något seriöst överhuvudtaget, jag är mätt på det som fan.
Såå... Alternativet är att gå dit imorgon ändå. Allt handlar om var jag sätter mig har jag kommit på. När jag vill vara bright och engagerad blir det längst fram. Om jag skiter i det så sitter jag långt bak och fäller dåliga och omogna kommentarer eller diskuterar någonting väldigt relevant som exempelvis tårta eller sex. Tydligen borde jag tycka synd om min kulturhistorielärare som vi har sista lektionen på fredagar.
Jag kommer vara ännu värre imorgon om jag ens orkar mig dit.

Det är fredag imorgon och jag behöver vara full. Jag skojar inte, jag behöver det verkligen. Jag, Jakob och Tobbe stod och snackade helgalkoholism idag. Efteråt kom jag på att det kanske är anledningen till att man ens gör något vettigt på veckorna. Like Tobey. Hello world. Som att leva smålänning för att med gott samvete leva jävel.

Han hade förresten väldigt smarta förslag på extraknäck, vilket går ut på att festa med ssu. Jävlar med pengar man skulle få för dom bilderna eller...


Sååå... Hur mycket tror ni jag får för denna när Tobbe har avancerat inom militären?


Addictions

Ibland har man så mycket att säga så att man helt enkelt håller käften.
Och ibland tror jag nästan att det är bäst så.
Eller?



it's not my fault, it's how I'm programmed to function

Jag har tänkt mycket på en sak som Rickard predikade om i lördags: man vill alltid ha saker mer när man inte kan få dem. Det är det som är det fina med dem. Om man skulle få vad man önskar, skulle det inte vara lika magiskt längre.
Jag tror att det stämmer.
/hämtat från Malin

Usch, var bara tvungen att kopiera det här för det är äckligt likt allt som har med mig att göra för tillfället.
Förresten Malin eller Rickard... Var Rickard väääldigt full? ;)


För mycket solarium och filosofiskt fyllo?

Fick förresten precis erbjudande att skolka från idrotten med Slevin imorgon och som den svaga människan jag är så nappade jag ju såklart direkt. Det är ju som att vifta med en frappino framför mig, herregud.
Och det är ju faktiskt för att hinna med allt annat. Och jag var med på stureloppet. Och vad missar jag?
Jag kan söka på YouTube närhelst jag vill se någonting riktigt kul, istället för att se vårat skämt till idrottslärare studsa omkring i sidled när jag för tillfället har mycket viktigare saker för mig.
Ha det så kul nu klassen och glöm inte... Imorgon har jag lungcancer igen.

If you only would let me set the rules

Sitter nyklippt av Emma och är sjukt rastlös. Min rastlöshet brukar resultera i att jag helt plötsligt vill få klarhet i allt. Ungefär som när man vaknar upp bakis och vill styra upp sitt liv.
Lät Elin köra den där psykologigrejen på mig igår. Mycket blandade känslor och ännu mer förvirring. Jag kom iallafall fram till att jag har ganska schysst balans i livet, förrutom det satans pluggandet. Jobbet har jag ju dragit ner på rejält vilket känns ganska befriande och liite trist. Men det jag gör är bara en piss i nissan. Ibland en kul piss, ibland totalt onödig.

Fick nyss höra att jag var för känslig. Say whaaat?! Jag blev ganska upprörd faktiskt eftersom att jag typ strävar efter att vara lite mer finkänslig och lite mindre kall mot människor som råkar göra inträde i mitt liv.
Visst har jag mina känsliga punkter- det har varit två killar av alla idioter man råkat ut för som har lyckats framkalla smärre skador under de senaste åren. Inget värre. Det är jag som är mannen. Right?



Nej. Nu ska jag plugga. Jag och Sofia slogs om vår nya idol idag, och jag lyckades ta hem ett byte. Få se hur det går.

Moster Maja!

Skulle bara meddela att jag har blivit moster till världens mest fantastiska lilla flicka! :D'
Frida är nu skyldig mig och Elin en fika, vi var de enda som trodde att det skulle bli en tjej haha.

Nu har jag stört mycket skolarbete, så hem från  jobbet och in i duschen sen jävlar kör jag hela natten.

City of wonder

Sitter och dricker kaffe. Har precis surat en massa på Dennis eftersom han sov så länge. Egentligen skulle vi ha solat, men nu bär det tydligen av till mormor istället. Hann inte klämma in solningen, jag är tydligen för optimistisk. Skulle tränat och pluggat också, men jag antar att det inte blir så mycket med det heller.



Inatt sov Emma här, var ute och rökte med Dennis när hon ringde och meddelade att hon tänkte uppenbara sig om fem minuter. Alltid lika nice att träffa den bruden.
Ikväll blir det nyktert värre, ska hem till Emma och koka nudlar och titta på Borat. Det är sjukt lockande att supa till det på helgerna men det känns som att det är dags att ha den där alkoholfria veckan nu!

And the songs they get louder

Trots Suzies tappra peppförsök så gjorde jag inte kemiprovet idag. Så nu har jag skjutit upp det ännu en vecka, bara för att jag tycker att det är så fruktansvärt kul att ha det hängandes över mig.



Det har varit en märklig dag idag, har hunnit vara nästintill alla mina jag. Känner mig som världens mest patetiska människa, men efter en pepp-kaffe med Sofia är läget nästan upprätt igen. Vissa saker kommer alltid hända i samma följd, samma känsla kommer alltid dyka upp i vissa sammanhang. Och jag kommer alltid att säga saker som jag inte borde, och tvärtom såklart.
Önskar verkligen att jag fungerade som jag ibland tror att jag fungerar.
För ibland bryr man sig inte. Och ibland bryr man sig.

Hair


Hårkatastrofens dag. Kanske. Vissa häller silverschampoo i sitt halvröda hår och andra låter ett retard klippa av det som råkar vara ett av det viktigaste för en. Jag ger mitt fulla stöd. Jag skrattar, men ger mitt fulla stöd.

Imorgon kommer jag slipper jag tillbringa fredagmorgonen själv med mitt dåliga morgonhumör iallafall haha.
[no comments]

It takes some bad for satisfaction

[Saturday Nights by Hello Saferide]
[Life is wonderful by Jason Mraz]
[This is the life by Amy Macdonald]


Sitter och är medveten om hur fräsch jag är på en skala ett till tio. Tänkte ju hoppa in i duschen så fort jag satte min kvaddade fot innanför dörren, men liksom alltid så kommer det ju saker i vägen. Ibland är det otrevliga saker som släktkalas och ibland trevliga saker som gamla bekantskaper som poppar upp som från ingenstans.



Förresten.
Jag är beredd att bjuda Tobbe på cigg imorgon för att få veta vad mina skarpa sinnen har lyckats undgå .


Free falling

Det har inte gått bra med kemin idag. Det ville sig inte alls. Sofia försökte trycka in lite kunskap över en chai på spressan men allt gick liksom in. Och ut.
På biblan var det idag ett väldigt irriterande ljud från industriprogrammets monter. Jag har alltid hatat industri så nu när dom riggar upp en hel jävla monter på statsbiblan och dessutom börjar banka på den... Ja, då blir jag förbannad.

Nu går det rykten om mig och Linus Thörnblad tydligen. Jag vet inte vad ni har hört men det är Filippa (enligt Sofia) som glappar. FEEEEL.
Han har sovit i min säng: JA.
Han har använt min och Emmas dusch: JA
Med mig: NEJ.
Varför ska vänliga själar som delar med sig av sin hyrda egendom hamna i smeten?

Vill vara i Magaluf!



Det hela slutade med att Dennis hämtade mig utanför "växthuset med böcker i" och sen åkte vi och solade. Jag har saknat honom jättemycket, även om jag ägnade ca 15 minuter åt att skratta åt hans hår. Det såg lite rosa ut faktiskt. Hahah förlåt Emma, det är säkert inte ditt fel ;)

Jag är avtändande för tekniken

Sitter och är allmänt frustrerad över allt tekniskt. Lyssnar även på människor som vill ha kolakaka, sex och dubbel fontänorgasm. Jadu. Välkommen höst. Det är nu man önskar att man faktiskt pallade satsa på en bra kille i somras. Då hade man ju antagligen fått det här garanterat.

Too bad då.



Idag har jag isolerat mig på biblan med lyckat resultat. Satt och tryckte i mig en påse dyrt naturgodis från hemköp och kände mig allmänt jävla nöjd eftersom jag precis hade sprungit en halv mil. Det bör kanske tilläggas att det var första gången jag inte skolkade från Stureloppet. Jag har umgåtts med kemin (eller lenin som det blev i T9's ordlista)
Det var otrevligt, men jag kände mig ändå lite klokare när jag halvsprang iväg mot the phone house. Ny mobil med täckning i. Derru!

När jag kom hem så blev det ju som väntat inget plugg. Sa ju i och för sig att jag ville vara ifred med kemin och gick in på mitt rum. En halvtimme senare dyker mami upp i dörren och då hade jag tydligen glömt boken på köksbordet. Illa.

Mycket snack och lite verkstad. Welcome to my life.

Dagen började med retorik, d.v.s. jag tittade på två tal och sen skulle de som inte varit i Magaluf eller någon annanstans få feedback. Så jag satte mig och läste mer spanska tills jag skulle träffa Emmahoney i staden för frappe och cigg. Har haft abstinens måste jag säga, kändes liksom fel att inte vakna upp bredvid henne (eller iallafall veta att hon låg och kokade i soffan utanför sovrummet). Igår lyckades hon iallafall med ett litet skämt skrämma skiten ur mig så...

     (Gotta love her)

...paranoian själv har idag blivit utsedd till en nojig och okunnig brud helt enkelt.
Egentligen trodde jag väl inte att det skulle vara några problem, men fan alltså.
Tänk om jag står där sex månader senare liksom. Not nice.



Sen tänkte jag faktiskt låsa in mig på biblan och stänga av mobilen för att få någonting gjort på skolfronten. Men icke. Fika med min Sofia Slevin var alldeles för lockande. Så det slutade med scones, massa skvaller och dirrty details tills kören började. Åhhh. Imorgon ska jag få reda på varför vår idrottslärare är psykiskt instabil. Kan knappt vänta!


Alla som inte röker är brandmän

Kärlek
Din påhittighet är stor idag och du vill överraska din partner med något utöver det vanliga. Om du gör det helhjärtat kommer det att uppskattas.
  
Relationer
Livfull och charmerande gör du enté i ett nytt sammanhang där du tar alla med storm.


HA HA HA. Undrar om jag ska ringa och väcka honom och sjunga "i en rosa helikopter" Helhjärtat. Kommer faktiskt inte på något annat som jag kan göra. Dock skulle jag väl inte ha överraskat honom. Jag tror att jag har irriterat folk tillräckligt den här karatefylleveckan...



Och jag tror att det ska stå entré istället för enté under relationer. Så jag ska försöka vara livfull och charmerande imorgon. Funderar på att shotta lite espresso innan jag sätter min fot på retoriken med mina dåliga ursäkter.

How do you expect me to follow the rules when you won't let me into the game?

Mina tankar är överallt än i spanskaboken. Nu har jag suttit och bankat in samma helvetes meningar i en halvtimme, och jag känner mig lika intelligent som jag gjorde när jag och Emma försökte checka in i säkerhetskontrollen. Då berodde det nog på trötthet.
Nu har jag bara tusen tankar som snurrar runt i huvudet på mig; räkningar, lägenhet, honom, jobb, skola, kyckling(haha), skola, honom, stress och inte minst sagt frustrationen att jag inte gör någonting åt det. Jag kan inte. Jag kan börja med att plugga, för man måste ju börja någonstans. Men hur fan ska jag kunna fokusera med allt annat omkring?

Btw så måste jag slänga in en 60- graderstvätt nu. Nämnde jag att tullen tog fast mig och Emma och rotade igenom verkligen ALLT inklusive smutstvätten?
Kände mig ganska utblottad när de hade konstaterat att jag inte hade hela väskan full med knark. Gulligt. Charmigt.

Lyssnade på "this is the life" och blev sentimental som fan idag. Semestern och no worries= finito.
Saknar Emma. Måste ringa henne så fort jag kommit till skolan imorgon.



Jag använde strö-salt-i-såren-tekniken idag så vi har kollat lägenhet. Går inte in mer på hur den metoden fungerar men ibland känner jag mig ganska manipulativ. Grattis till Majsan, säger vi.

Ohja, jag kom hem levande

Jag sitter och mår ganska illa. Kan det vara alkoholabstinens eller möjligtvis näringschock?
I en vecka har jag typ levt på nudlar och alkohol, två av mina absoluta favoriter. Nu har jag käkat frukt och grovt bröd, vilket känns som too much numera.

Jag är sjukt jävla stressad för skolan nu, ligger efter, efter, efter och återigen efter. Fast jag tror att det var värt allt. Veckan har varit en av de galnaste och roligaste i mitt liv.






Oh Lord, forgive me them Magaluf nights ;)

RSS 2.0