Magaluf

Inatt åker jag och Emma till Magaluf.
Är totalt spänd, men inte minst otålig, Hur gör man för att klockan ska bli fyra? Borde sova lite kanske men jag vet inte hur bra det kommer att gå ändå.

Det var underbart att slänga dom jäkla redovisningarna idag, tråkveckan har lönat sig.
Fan vad jag är lycklig.
Uppdaterar...


Vad händer här nu?

Jag förstår inte.

Hur vill jag ha det egentligen?


Hur svårt kan det va´?

Sitter och försöker få någonting gjort, men jag känner inte att jag kan koncentrera mig riktigt förrän jag har tagit itu med den där utredningen som pågår i mitt huvud. Den borde egentligen pågå via telefon med förvirringen själv, men jag vet ju knappt själv hur jag vill ha det.
Jag vägrar att vela för jag vill att han ska tro att jag är helt bestämd. Jag är i och för sig väldigt nöjd med min livssituation just nu, förrutom att jag har en satans huvudvärk. Det kändes liksom skönt att vara singel igen, skönt att vara den som jag brukade vara. Det är inte så svårt att komma över egentligen, bara man har klart för sig hur läget är. Nu vet jag ju inte. Satan.

Var hos Kicki idag, gammal och vis som hon är, påstod hon att det bara skulle bli värre efteråt. Min gissning också alltså Jag joinade när Emma klippte henne. Det var btw en av de snyggaste klippningarna hon har gjort. Hon blev skitsnygg.

Hot'n cold

Yeas. They dropped the bomb in my face.
Nu ska vi sälja huset. Så varför känner jag mig så likgiltig?
Beror det på att jag spenderar max 2 procent av min vakna tid här kanske?

...and then he dropped the bomb as well.
Så han vill komma his nästa vecka?
Tråkigt att jag tafsar på massa turkar I TURKIET då, vilket jag förhoppningsvis kommer göra.
Det var ju slut...?Ingen har mått bra av att bry sig för mycket. Jag har fullt upp själv. Och jag fixar inte någon jävla on and off-grej.

Inte måndagsredo någonstans

Jag höll på att somna runt sju och tänkte att man kunde somna till Dempas ljuva stämma. Men icke! Halv åtta står bonnabilen där med anledning till en välbehövlig terapifika. Meningen var ju att bygga på hudcancern lite men det blev knappast så lyckat eftersom vi var där två jävla minuter efter det hade stängt. Surt. Jag hade behövt det.
Träffade Emma också, hon waynade om jordgubbar <3

Det var lite pissigt att gå upp halv nio idag men jag har helt enkelt inget val. Ganska skönt att dra omkring på jobbet och känna att man gör liite nytta iallafall istället för att ligga hemma och tycka synd om sig själv.
Jag känner mig ganska sliten faktiskt. Nu blir det alkoholfritt tills lördag!

Jag är full och kärleksfull

Vad skulle jag vara utan er?


Det var fredagen det.... Idag är det lördag :)

Jag är förmodligen fortfarande full, vilket inte känns jättehälsosamt eftersom jag snart är dags för nästa kväll.
Det var en satans bra känsla att kunna göra massor med grejer helt lagligt. Vakter är sådana varelser som jag antagligen kommer vara rädd för en tid framöver ändå, men jag hoppas verkligen att jag träffar mina favoriter ikväll som ringde polisen. Verkligen.

Det var lyckat igår, massa massa tack för drinkar och underbart sällskap <3

18 år

Idag blir jag 18.
Det är en jäkla underbar känsla.
Helgen blir stenhård och underbar :)

Skorpion...?

Är det någon som känner någon het skorpion? För i mitt horoskop stod det nämligen att jag skulle få det romantiskt med en sådan imorgon. Jag är på alltså.

Enkät

Sitter och gör någon elevenkät.
Känns totalt onödigt eftersom hela klassen inte är här, vilket resulterar i att vin INTE får någon biobiljett.

Fridolfs var lyckat igår, söp inte vilket kändes bra eftersom jag går till 16.10 idag. Vann dock en digitalkamera för "årets solstråle".
Återkommer med bilder osv. för nu säger mr Wedar att vi ska dra oss tillbaka till religionen. See you!

Vuxen

Idag är jag fruktansvärt seg. Det måste ha synts på mig eftersom en jävla telefonförsäljare rent ut sagt kastade sig över mig. Idag ser jag tydligen ut att gå med på allt. Eller något.
Fick även ett annat erbjudande från Tele2 där man skulle pricka för 50 saker som man uppenbarligen skulle ha gjort innan man blev vuxen. Töntar. Det var ett satans fjäsk alltså. Tror de att det tilltalar mig mera för att de har grejer som "hånglat med en främling" med?
Om det intressear någon så hade jag gjort det när jag var 15, och då var jag jääävligt långt ifrån vuxen.


Through good and bad times, I will always be the same


Är fortfarande i det där tillståndet där jag skulle kunna somna där jag stod. Retoriken var dock värst. Jag tvingade ut Jakob för cigg så att vi kom försent och läraren kändes osäkrare än när hon upplyste hela klassen om att hon nästan blivit påkörd igår.

Blev lite mer uppåt av koffein och Emma iallafall så nu ska jag dra iväg och ha konsert. Vi slapp iallafall vara utomhus.


RÖV

Btw, så tycker jag att röstningen mellan Historia B och Kulturhistoria är SP06K:s värsta jävla val ever.
Förlåt snyggingar, men detta var ett STORT misstag.Satt och googlade "röv" och till min stora besvikelse var det mest en massa maskiner och grejer.
Hallå, jag sökte på R Ö V. Inte ROV. Va fan är världen på väg!?

Snälla du. Ge mig förslag på ett bra ord att googla på. I'm desperate.

Nej du, Majsan, det är nog läggdags. Inte för att jag behöver min skönhetssömn, nej, jag kommer ändå att bli SKITSNYGG efter massa gratis alkohol på tisdag. Och tills dess kan jag och mitt solariekvaddade fejs stå ut tror jag.

Natti!

It was right after the absint, wasn't?

Om man tänker efter så är livet sig ganska likt som innan sommaren. Innan man brydde sig om den där speciella, när man strulade med allt på två ben och glömde svek i samma stund man slängde på luren.
Så varför skulle allt inte kunna vara en dum jävla dröm egentligen?
Varför kan jag inte bara glömma?
Varför kan jag inte bara se vissa dagar som svarta och frammanade ur mitt eget huvud?
Varför kan han inte PÅ RIKTIGT vara en hallucination?

För nu har det gått en vecka.
Och NEJ, jag har inte träffat någon annan.
"Men du är ju fri nu", säger han.
Den friheten KAN jag leva utan.
Fattar han inte det?
Han kan väl inte leva utan den, det är väl där skon klämmer antar jag.


Idag har jag jobbat utan en droppe koffein i kroppen. Kaffe äcklar mig för tillfället. Försökte med donkens jävla äckliga te, men det kunde jag ju varit utan om man säger så.Emma och jag ska iväg och träffa Tööökar. Vi behöver det, soo badly.

En lördag i baksmällans tecken

Det var bra hos Mackan igår och kul att komma in till stan och träffa kul folk.
Nu har jag druckit typ 3 liter vatten, så nu ska jag snart skvalpa iväg och träffa Emma. Vi ska våldgästa Emelie hade vi tänkt.Ja. Någon freakde ut på rosa spray ;)(dom till höger är osynliga, för jag vägrar erkänna att bilden är något snefördelad ;)

Nu får det blåsa vart det vill för nu är allt tillbaka noll

Nu är paketen inslagna och spriten nedpackad. Jag är hyfsat fixad, så snart bär det av mot staden där jag ska träffa Emma en stund innan vi drar till Mackans 20-årsfest i Eldsberga.
Blir det tid över så blir det Marcus fest också, ska se hur bussarna går till stan sen bara.

Och jag orkar inte tänka, jag orkar inte reda ut saker. Inte han heller tydligen.


...och sen blev jag dryg

Var bara tvungen att tillägga att människor som inte dömer, måste spela på en helt annan division. Typ A-laget, hur positivt nu detta lät.
Men ni fattar.
Jag är en dömande person, jag är en person som tycker att det är enkelt att dela upp folk i fack för att veta var man har dem. Mest för att det är bekvämt. Det är inte en av mina bättre sidor. Jag jobbar på det för jag ser upp på dem som INTE delar upp folk.

Nu ska jag radera hans låtar och natta mig!
Hoppas ni får en lika fantastiskt natt som jag. Om det är någon som vaknar inatt kan ni ju alltid tänka på mig och känna att ni inte är ensamma. För någonstans i Halmstad så ligger Majsan under sitt klarblå siden/duntäcke och kokar för nu är hon jävligt sur. Och det känns ganska bra faktiskt.

"Det spelar ingen roll"

Idag diskuterade jag med Sofia och Emma och kom jag på att saker som har hänt på fyllan och/eller utomlands inte räknas. Så sorgligt nog kan man säga att jag har missat en hel del. Eller så kan man se det från den brighta sidan och tänka att; woho, jag är typ Guds bästa barn, jesus christ vad jag är pryd.

Och precis en timme efter jag snackade med Dennis om hur någon kan vara lik killen på Kalles kaviar och ändå vara helt... så ringer det såklart och så får jag en hjärtattack och dör.
Om det nu hade varit så enkelt. Jag hade så mycket tankar men det kvävdes liksom av alla känslor så jag förblev tyst.
Jag kan inte säga att jag älskar någon igen, jag vägrar.


Så jag tänker säga som Björn Gustavsson gör i sin sketch som dumpad; I'm living the dream!

Och lite är det väl sant. Mina vänner är priceless <3


Utkast: Jag fattar ...

Jag fattar inte varför jag gick upp såhär tidigt. Jag är verkligen sämst på tid. Antingen blir det väääldigt i sista sekunden eller blir jag waaay too early. Som nu. Jag kan börja gå långsamt mot bussen om en timme.

Life is a bitch.

Btw, så har någon turk blivit vän med mig på facebook. Alltså en riktig turk som bor där och allt. Och så mycket koll har jag på mitt liv att jag vet om jag skulle träffat en turk i turkiet.

The leaves are changing color

Förresten vet jag inte riktigt vad jag tycker om hösten.
Kanske är kul om man har någon att gosa ner sig med, någon som har varma händer och en tjock filt.
Jag kände mig iallafall inte särskilt redo för en kall höst där jag gick omkring i ett dött bostadsområde och trampade sönder omogna kastanjer, endast iklädd min tunna kofta eftersom min jacka hänger på tork.

Förresten luktar min Friis&company piss. Gud måste ha pissat lite på den också.

Syrran ska börja ta gitarrlektioner i Egypten (!) så jag tänker att jag ska vara lika grym som henne när hon kommer hem igen. Är det någon som har tålamod för två att hantera ett instrument?

There is no future, there is no past. I live this moment as my last.

Idag sket det sig rejält. Jag vaknade 7.20, helt i sin ordning. Förrutom att jag var helt förstörd över en jävla dröm som självklart handlade om honom. När jag satte igång datorn för att få lite musik fick jag det rätt i ansiktet.
Hur kan då gå upp, tvätta ansiktet, äta frukost och gå till skolan? Vafan är det bra för?
Så jag gick och lade mig, sket i frukost och skolan. Har inte haft någon som helst aptit idag, låg i min säng till klockan fyra, vilket är väldigt konstigt när det gäller mig.
Visst gick jag upp och städade och läste spanska, men det var väl över den jag somnade.

Sen räddade Emma mig. Hon är underbar, så fett med energi jag fick av henne. Måste ha min dagliga dos av mochafrappe och Emma, annars dör jag.
Btw, så lämnar vi landet v. 40. Jag längtar stört mycket.

Allt skiter sig nu. Det går utför. Jag tar bara det som jag redan har gratis och matten blir då kvar som något jäkla hjärnspöke.

Tisdag

Idag var jag på stan med Ricks. Jag tröstshoppade ca åtta klädesplagg (hann med några när jag väntade på bussen också) och han lärde mig hur man bäst blandar frappino. Han är bright den killen <3

Vi lyckades btw få 5 poäng extra av studentkommitén för att vi fjäskade med chokladbollar. Annars var det dans som fick extrapoäng för att dom hittade den jävla megafonen. Som om dom inte snott den själva liksom. GAAH!

Nu kommer Dennis och hämtar mig när som helst. Vi ska träffa Emsegumsan i staden och fixa lite tan och cancer.

See yah!

Studenttävling

Hahaha. Vilken skämt. Ska jag springa på studenttävling som mestadels är utomhus i detta vädret?
I don't think so! (var min första tanke när jag låg i min goa säng och hörde regnet utanför)

Fast när man tänker efter så skiter jag i om jag blir blöt och kall. Har bara filosofi efteråt och jag känner att SP06K är redo att spöa skiten ur de övriga.

Håll tummarna för nu kör vi!

Utkast: 16 cigg ...

16 cigg igår, för mycket alkohol och jobb på detta. Malin tyckte att det var väldigt dåligt att gå på fest i mitt tillstånd och försökte få mig att följa med till Sebbes stuga i Knäred (!).
Jag vet inte riktigt hur man hanterar vissa grejer, jag menar, varje historia är ju unik. Och jag trodde verkligen på det som vi hade, men om man intalar sig själv att man har gått vidare så har man det. Man bestämmer själv.
Man bestämmer också själv hur man bearbetar. Jag kan faktiskt tycka att jag var jävligt mogen som inte sprang hem med någon. Även om jag håller med Carro; ibland är man fan värd allt. Så jag har alltså med GOTT samvete lullat omkring på jobbet i gårdagens make-up.

Jag mår bra av att bara komma loss lite; snacka skillnad mellan knark och kaffe, spela spritspel, bara umgås och spy lite från balkongen. Förrutom det sistnämnda så hade jag jäkligt trevligt, och Kicki var go som vanligt.Saturdaynightdrunkies

Ikväll blir det discodancing hos Kicki. Jag är redan lite småfull. Emma plattar håret och nu upptäcker jag att klockan är en kvart innan bussen går. Får speeda upp bruden lite <3
Min tröstshopping blev iallafall en kofta från MQ. Jag köpte den i medium eftersom den är grymt mycket snyggare i oversize.
So long suckers. Få se hur det ser ut imorgon.

Fan.

Jaha. Ska jag ta bort alla minnen och sådär nu eller...? Efter denna natten orkar jag inte ha något med honom att göra omkring mig.
Please. Hur fan ska jag göra?

Nu ska jag träfffa Emma och köpa present till Kicki. Förhoppningsvis kan man klämma in lite tröstshopping också.
Sen är det solarium med Dennis. Jag skulle inte vågat träffa mig själv efter igår. Jag störtjöt i luren med Dennis i andra änden.


Fredagssjukan

Det är samma sak varje fredag. Samma ångst, samma vaga känsla av panik.
Jag vet inte varför. Kan bero på att två uppgifter som ska vara gjorda tills på måndag inte ens är påbörjade. Kan vara att alla är så pepp på att ha helg och festa röven av sig. Min dag är inte fredagar. Jag är seg och demprimerad efter en störig och politisk inkorrekt tecknad film på kulturhistorian. Jag gick ut hur hörsalen och fixade håret och rengjorde min piercing.

Skitskola. Det är inte konstigt att mina värsta karatefyllor har varit på just fredagar.
Lördagar is the shit.
Men imorgon, då ska jag tydligen kolla samtida konst på den jävla kulturnatten. In my ass.

Jag har varit någon helt annanstans idag. Jag saknar honom.


Nu ska jag duscha och ringa Malin. Det blir tjejkväll ikväll. Jag orkar inte hänga på Emma till Sennan. Hörde rykten om att Sennan består av en väg, typ tio hus och nada bussförbindelser. Jag vill INTE hamna på en sån fest igen.
Så hon får väl dricka upp Razzen dårå. Hahah. I bästa fall kanske det blir nyår i repris ;)

Ditthoroskop.nu > in my ass <

Kärlek
Om du har ett förhållande kan du idag fundera på hur det skulle vara att vara singel. Du kan få en längtan att få vara självständig.


HA HA HA. Jag älskar det här. För jag är ju så grymt bunden till min pojkvän. Vi har ju knappt en ledig stund ifrån varandra.
På tal om horoskopet som skulle gälla för idag, så har jag verkligen letat efter någon attraktiv person som jag ska falla för men det har varit jääävligt torrt måste jag säga. Inte för att jag bara sett fula människor, men det är ju ingen som man skulle se som något direkt hot mot mitt stadiga och kärleksfulla förhållande.

Nä. Nu ska jag hoppa in i duschen för Majset har fan varit på Nautilus och svettats. Det är lite jävligt med det stället för man måste liksom gå förbi alla satans affärer. Så jag ska prova min nya topp också hade jag tänkt.

Imorgon är det helg!
Sup och svälj?
Någon? :D

Skola

Är i skolan och lyssnar på Sofia som waynar om att H&M har blåst henne på 50 spänn.
- Så jävla tattiga är dom att de blåser en 17-årig tjej på en presentcheck!

50 spänn är endå ett paket cigg. Som jag inte planerar att sluta med varken idag eller imorgon. Det var inte kul. Och nu har min käre far endå kört förbi min skola när jag stod och sög av mr Cancer. Whatever.

Nej, nu ska gå och kissa ut allt koffein som jag har druckit för att klara av alla teoretiska ämnen, som man så lyckosamt fått läsa som tack för att man valde Samhäll.

"Vi hade iallafall kul..."

Förresten så har vår nya idrottslärare satt ribban för våra prestationer detta året.
Jag vet inte exakt vad som hände under den timmen men man kan väl med säkerhet säga att det var kul att titta på. Jag är en dum och hånfull människa i situationer som dessa, jag kan inte hjälpa det."Vi hade iallafall kul" (Och jag har fan solat för mycket)
- säger vi när betygen ska sättas.

Tack till Den-som-inte-kan-nämnas-vid-namn-eftersom-jag-har-förträngt-det, för en idrottslektion som hade passat bättre som ett YouTube- klipp.

Tänkte precis säga att jag bara skulle dra iväg till Mallan när jag råkade titta ut genom fönstret. Jag tror att det haglar och just nu så straffar Gud mig för att jag lät min enda varma och regntäta jacka flytta till Donken.

Let the stars guide you ^^

Kärlek
Har du en fast relation så håll dig till den. Risken för besvikelse är annars överhängande. Se upp med en attraktiv person i din närhet.

Hmm. Undrar om han hör av sig imorgon då. Fast i och för sig, så gör han mig besviken vare sig han ringer eller inte. Ganska enkelt egentligen.
Fast jag behöver väl knappast oroa mig egentligen. Han är inte särskilt attraktiv.

I morse så gick jag upp tidigt. På cigg-jakt. Jag klarar det inte längre. Likt en stenålders jägare måste hitta föda för dagen, måste jag hitta MINA nödvändigheter. Så där är anledningen till att en liten brud springer fram och tillbaka från olika babbeaffärer. För att upptäcka att det är stängt. Eller bli RÅNEKAD för att hon råkar ha 16 dagar kvar till sin 18:årsdag. Life sucks.
Hur som helst var Emma the savior. Livet är underbart igen.

Abstinens

Känner att jag har varit så disträ hela dagen att jag lika gärna kan gå och lägga mig direkt. Problemet är att mina inre syner förmodligen inte kommer förändras bara för att jag somnar. Troligtvis kommer jag ha en massa ciggaretter dansandes för mig hela natten, precis som jag haft under dagen.
Så länge jag inte letat efter någon stackare som jag kan sno cigg av under de fattiga dagarna, har jag heller inte tänkt på hur folk, helt respektlöst, står och bolmar överallt. Frustrerande. En Prince gick förbi. En Marlboros skarpa arom letar sig fram till mig. Och där kunde till och med en jävla Level göra mig sugen.
Det är väl som när man inte fått sex på länge. Alla är totalt jävla cp-attraktiva.


Det var underbart att vara tillbaka på kören igen. Samma plats, samma Sing-Mari, samma skrattattacker... :)
En sak var dock annorlunda; jag kom i tid, hade fika med mig och mobilen var på ljudlös vilket gjorde att jag slapp den där hatiska blicken som jag kan få av min kära ledare.
Sååå... Jag har blivit en av de äldsta nu. Det äger.Haha. Rickslick o plymen.


P.s. Borde kanske tillägga att jag fuskat liiiite. Delade EN cigg med Jakob för att få fart på hjärnan på retoriken. Men dte var en halv, borde knappt räknas.
Emma började wayna som fan när hon inte hittade sina kläder.
- Jag... jag...jag vill ha... cigg, hulkade hon.

RSS 2.0