what if..?

Tre bra grejer

Inget halsont! Äntligen!

Drack kaffe och snackade skit i solen med bästaste mr J  på altanen.

Allt inför flytten är ordnat och på söndag smäller det! OCH jag är adressändrad!


Tre skitirriterande grejer


Somnade inte förrän klockan åtta i morse efter en riktig helvetesnatt i ältandets tecken. Bröt ihop när jag vaknade igen vid elva och fick två piller som hjälpte mig att sova i två timmar till. Är odrägligt trött.

Att glass innehåller fett och socker (och det är ju typ onyttigt)

Syrrorna stack vid ett idag, och det är verkligen skittråkigt att jag varit sjuk när de varit här.




...

Förresten...
Jag höll på att glömma det mest irriterande av allt.

Vad gör man när man är uttråkad och på dåligt humör och inte bör se folk på grund av smittorisk och andra orsaker?

Hm shoponline.

Så har dom designat om hela jävla sidan så jag bara orkar inte meeeer.
Fan vad lack jag blir.
Den är jättedålig och jättefuuuul.

Går väl och lägger mig dårrråå

27:e juni i korta drag

tre bra grejer

Syrran lyckades få grannen att klippa gräsmattan. Alltså VÅR gräsmatta.

Jag avstod vissa impulser á la mobiltelefon när jag höll på att dö för att jag var så jävla uttråkad.

Bra hårdag.


tre skitirriterande grejer

Såg värsta vidriga butcracken på buss nummer ett och en snubbe som helt ogenerat petade näsan på buss nummer två. Övervägde i båda fallen att hoppa av och spy i en buske.

Jag kollade fel på tågen så jag tvingades sitta på espressohouse i Lund i en jävla timme och poängsätta människor som råkade passera. ENSAM.

Hör fortfarande inte ett skit på högra örat, är galet förkyld men har blygsam feber samt ett riktigt helveteshumör.


på skithumör

Mina små äventyr i regnet de senaste dagarna har äntligen(?) gett utdelning för nu håller jag fan på att bli sjuk igen. Delade min teori med sofia om att mitt dåliga imunförsvar beror på aids. Responsen blir

FAAN, då är du min första kompis som har det.

Slevin blir ännu häftigare, jag blir mer rastlös.

Förresten. Vi har räknat ut att det kommer cirka 35 000 killar till halmstad i sommar. Hittar vi inte drömmis då kastar jag in handduken. Rent statistiskt sett borde det ju finnas typ 20 000 som är riktigt fräscha, men risken finns ju att det förmodligen bara dyker upp en massa jävla stolpskott.

Det är ungefär som när man säger att det finns en bög i varje klass liksom. Ibland är ju alla det.

Och slutligen...
Ett särskilt tack till systembolaget för att jag imorgon, på självaste midsommardagen, tvingas dricka upp mackans alkohol.

Nu går jag och lägger mig och TAGGAR TILL (VARFÖR I HELVETE TAGGA TILL???!!! TAGG??? VAR DÅ??? PÅ VAD?)
Taggad fattar jag dock. Förstör inte det.
ordmisshandel á la svensson
fult eeeereeee
det är epa med flames

Dejt deluxe

Sitter på bussen hem från staden. Varit ute och ätit, druckit gott vin och försökt att behålla min glamourösa stil hela vägen. Det gick inte särskilt bra eftersom det började regna som fan halvvägs till miniland. Vigvatten? Thank you, God, jag gillar verkligen att se ut som hej kom och hjälp mig. Som om inte den höga luftfuktigheten vore nog liksom. Cockblocker.

dags för förändring igen

Mår riktigt awesome idag, bortsett från att hela överkroppen is killing me. Har höjt min smärtgräns till max så ibland glömmer jag bort det.

Men det här är bara såååå skumt.

Bekräftelse på mottagen uppsägning / Confirm of termination notice

Vi har mottagit din uppsägning av Ällingavägen 5 A 1401, 227 34 LUND till avflyttning 2011-07-31.


Bye bye lund.
Jag kommer sakna dig precis som jag saknar allt annat.

Knaprar piller igen

Hej igen mina kära vänner. Kände att det var dags att beklaga mig över mitt liv igen bara. Jag har blivit sjuk. IGEN. Slutade med antibiotika senast för några dagar sedan så "nu är det på det igen" som bönder säger när dom tar sig en återställare på lördagseftermiddagen. Har ju känt mig så rock'n roll hela helgen, men inget går ju upp mot att knapra piller och ligga på golvet och gny. Är nog back on track igen om några dagar. Dagens läkarbesök var dock trevligare än vanligt eftersom de skickade mig till fel vårdcentral och så fick jag till stora förtjusning en riktigt söt läkare på max 27. Lite genant att diskutera biverkningar och sådär med en fräsch kille bara. Det kändes inte så coolt. Är iallafall helnöjd eftersom jag slipper febern. Ikväll har vi varit hos emma och lagt ingredienser på en deg som vi ätit upp. När jag kom hem väntade en jättestor rabarberpaj som halvt slukades framför en bergmanfilm. Satsar liksom på ett schysst kulturellt kapital och passar på när syrran är här och säger smarta saker. Bra dag som kunde varit fruktansvärd om det inte funnits panodil!

OM jag ändå skulle börja lyssna på rykten

Hemma i min borg. Sitter i köket, förbannar spotify för att mina timmar gått ut och väntar på att det ska bli lite ljusare. Har fortfarande lite svårt att sova ensam. Det fungerade bra när jag bodde i korridor för då var det liksom alltid någon vägg i vägg. Har varit en bra kväll om man bortser från att det var lite för mycket löst folk i stan.
kvällen avslutades med lite trevligt bilåkande, en mellanlandning på statoil och chips och te.

på fel sida

Är på skitdåligt humör och har varit det större delen av dagen.
Kände att hela världen skulle gå emot mig redan klockan sju då jag, efter hela fyra timmars sömn, tvingades stänga fönstret till mitt överhettade rum eftersom fåglarna började leva jävel preciiis utanför.
Kändes som om jag befann mig i någon satans djungel.

Kvällen tidigare hade jag nämligen jobbat stängning, vilket var illa nog. När jag kom hem spenderade jag ungefär en timme åt min numera alltför vanligt förekommande nattaktivitet.
Maljakt.

Fan vad jag är vresig. Ska åka in till staden tidigt imorgon innan jobbet och vidta allvarliga åtgärder.
Har fått span och är lite kär,
i en bikini.

Hey, what did you expect?

(UIKI, typ kräks när jag tänker på den reklamen)

yes, I can!

Hey. Bara så ni vet så tror jag att jag motbevisat tyngdlagen. Vid vissa tillfällen kan jag flyga upp till tre meter. Självklart i kombination med att jag säger osammanhängande meningar, berättar poänglösa skämt, ser blåst ut med ett hjärta som slår så högt att jag inte hör någonting.
Snygga killar är farliga grejer.

Sista dagen i Lund

Idag har jag shoppat. Det blev en hålslagare från ica kvantum för 129 spänn. Älskar att lägga pengar på sånt, men jag hade så gaaalet mycket gaaalet viktiga papper.
Min pärm är iallafall helt full nu och jag har levt ut min neurotiska sida till fullo. Skittråkigt att hålla på att städa idag när jag kunde legat ute i solen och stekt, men jag har ju inte sådär extremt mycket att säga till om.
Väskan ska packas, kläder ska tvättas, rummet ska vara till hälften flyttstädat, skor får INTE glömmas, kylskåp ska rensas.
Stannar i Lund en dag extra, bara för att det känns lite småjobbigt att flytta just nu.
Och för att det blir lite korridorsmys med twin peaks ikväll. Måste ju veta hur det slutar och dagen kommer förmodligen aldrig då jag blivit tuff nog att titta på det ensam.

Sjukt synd om mig

Är nästan på benen igen. Det värsta med att vara sjuk är att man blir nästan paralyserad av att man tycker så fruktansvärt synd om sig själv. Har känt mig döende. Legat och stirrat i taket och surat och gnytt. Mamma, som haft medeltidsvecka i skolan, har varit noga med att påminna mig om att jag kanske varit död om jag levt då, så lite positiv har jag ju ändå varit när jag legat och velat spy av all panodil. Kände första friskhetstecknet igår i samband med att jag läste på bipacksedeln på min antibiotika och kände lyckan rusa genom min kropp då jag insåg att min mirakelmedicin förmodligen skulle utrota eventuella orenheter på min hy också. Ligger i skrivande stund på gräsmattan, solar och stirrar misstänksamt runtomkring mig och väntar på att något livsfarligt djur ska komma och attackera mig. Om jag överlever dagen ska jag förhoppningsvis lämna min borg och försöka ta igen lite förlorad tid med lite skönt folk. Blev så till mig igår när jag pratade med slevin att hon inte hörde vad jag sa, så ja, jag behöver komma ut.

RSS 2.0