tyst ffs

I haven't told you yet, I'm gonna be with you.
skedde en viss förveckling.

jag är riktigt stolt över mig själv, har sovit typ tre timmar inatt och lyckats hålla mig vaken hela dagen. mkt tack vare att jag hittade en klänning inne i stan som jag inte pallade prova. när jag kom hem upptäckte jag att den satt precis som jag ville att den skulle sitta :) Något som var väldigt störande dock var att ALLA killar som jag hörde på stan lät precis som en människa som jag helst inte vill tänka på. jag skojar faktiskt inte, till och med en gubbe på typ 60 lät som honom. PLEASE SHUT UP AND LEAVE ME ALONE.

Nu ska jag äta middag med mina föräldrar, vilket inkluderar att vara trevlig och sånt. Känner mej inte riktigt upplagt för det, men dom har så snuskigt god bulgur och soja-grej på punch... borde ha typ pizza eller nåt men neej tack!

Mohaha kom att tänka på min och malins specialare som vi beställde igår i stan... den var jättekonstig och luktade därefter. Den ligger numera på golvet i en av bussarna i linje 10.... ;)


Ha det göttans :)

Ett litet men sjukt underbart tips från mej. har tillbringat mååånga timmar där ;)
www.tjuvlyssnat.se

jag bröt en tand

trött som jag vet inte vad. jag slapp iallafall betala taxi eller nattaxa hem...jag och emma lyckades lokalisera oss från malin till busshållsplatsen runt halv sju. vilka åker buss då?!?!
jag mår illa, men man kan inte sova igen dygnet säger dom..
ska till stan nu
Puss!


surprise surprise :D

idag tog jag, frida och sofie oss ända ut till karlstorp och överraskade ricki. det var mysigt, hoppas han blev glad.
vi satt där på hans altan och åt tårta som han gjort heelt själv :) kom till värsta släktkalaset dock haha.

sen stannade vi till en stund i stan och kollade in rean på nilsons, och mina drömskor fanns i min storlek. något som är ännu mer mystiskt var att jag faktiskt hade pengar till dom :O:P självklart passade dom inte mig, även om 36:or brukar vara som gjutet på mig. fan fan fan.

jag  fryser och är rätt trött, skulle inte cyklat så jäkla långt men men..
orkar inte med att kolla på tv mer nu. det är ju helt otroligt hur man kan lyckas plocka fram ett bantningsprogram varje kväll.. För jo, jag är väldigt intresserad av hur man går ner ett 3 kilo i veckan, precis det vi alla behöver. Seriöst nu: Död åt tv3!


majsan är nervös nu, imorgon gäller det.

34 000, sen är lyckan din

yes, kan du punga ut med 34 000 spänn kan du få nya snygga bröst och därmed bli en lyckligare människa, övernattning, narkos, resa mm ingick också :D annonsen stod i hallandsposten.
allvarligt här nu, ta er en funderare. skulle ni tycka bättre om nån med sillikonklumpar på bröstkorgen?
skulle du bli lyckligare?
skulle du möjligtvis behöva någon annan form av behandling mer då? (typ psykolog)
i mina vääldigt svaga stunder kanske jag funderar, men sen kommer jag på att jag skulle se rätt dum ut.. okej mina bröst är små, men rätt snygga och jag tycker om dom ibland också (det är inte bara något som jag säger när jag fått för mkt att dricka). dessutom skulle det se weird ut för jag är inte världens största människa heller..
men det är precis som att det blivit okej, rätt naturligt liksom att ta sig en liten fettsugning då självförtroendet tryter.. nog om det, blev bara upprörd över att denna annons finns i "sommarhalland" och har funnits i hallandsposten vid andra tillfällen..

hehe jag säger inte vad jag ska göra idag förrän jag har gjort det. vi har smitt hemliga planer ;)


det är löning idag också, sen ska jag fanimej hämta mina äckliga små betyg, även om es-rektorn kommer hålla ett långt tal om prestationer och livet som han gjorde sist jag och ricki vågade oss dit..


ledig in my ass

blev inte ledig idag, men det är okej faktiskt. ringde in mig vid halv tio... 12-17 pass är rätt sjyssta..
annars hade jag tänkt mig en sån där ta-hand-om-mig-själv-dag. fotbad, massage, ansiktsmask, you name it.. shit va sugen jag blir nu. det får jag la göra imorgon.. jag har lugna dagar nu, ska verkligen ta igen missad sömn, nykter tid och vara extra snäll mot mami.

det var ett skitprogram på tv igår. jag tittade inte på det, för jag tyckte att titeln sa allt. "jag vill vara anorektisk", hette det och det var väl några tjejer som var så sjuka att dom inte fattade det själva. självklart kan jag hålla med om att anorexi är en livsstil, men jag har vääääldigt svårt att tro att man vaknar på morgonen och tänker; "hm, idag tror jag att jag ska vara lite anorektisk!" dessutom är det nog man själv som gör det till en livsstil (en jävligt tråkig sådan).

however, sånna skitprogram ligger i tiden, det är sjukt trendigt. antingen ska man vara jättefet och bantas ner eller så ska man vara jättesmal och folk runt i sverige ska kunna frossa i bilderna. that's tv helt enkelt.

Nej, jag citerar Sofie; "kolla på "anders och måns istället!" :D

DET ÄR EN KILLE.

har jobbat fem dgr i streck nu. har jag sagt det förresten? ;) iallafall har jag slutkörd och tycker att det ska bli rätt gött med tre dagars ledigt. kommer dock sakna donkans underbara latte, jag lovar den är bäst! får se om jag tassar in någon dag... ;) även om det är rätt trevligt att jobba och dalta med bortskämda snorungar som skriker att dom vill ha nuggets med currysås hela dagarna, kan jag bli rätt irriterad ibland.

seriöst, vi lever faktiskt på 2000- talet. "det är en kille som ska ha happy-mealet" tillägger föräldrarna menande.
"har ni någon kill-leksak?"
URSÄKTA?! hörde jag rätt eller ser dom lille snorige pontus (som för övrigt är typ fyra) som ett kön?! (detta säger jag självklart inte högt)

den sura blonda tjejen i kassan, som av namnskylten att döma heter maja, hör nog inte.
men hon slänger ändå upp något som ser ut som ett mordvapen i lila plast på brickan och gormar till den ca en kilometers långa kön att hon kan hjälpa nästa. Alva, vars föräldrar har rusat fram till kassan, får också det plastiga föremålet i sin happymeal och slår förtjust sin pappa med det.
vad synd, alva blir nog lesbisk, hon tyckte ju det var rätt kul, och klagade inte fastän hon fick ett SVART.

ojojoj vad argt det blev nu :P skulle kunna hålla på hur länge som helst, bara för att störa dom som tycker att jag överreagerar...
borde jag tillägna min kära syster detta blogginlägg? hon är grym frida :) saknar henne vääldigt mycket <3.

först jobba, sen mysa. (?)

sitter o myser med min nya svarta filt omkring mig. hade nog velat sitta så hela dagen. insvept i en filt, titta på en dålig film, mysa med en fin människa. mina fötter känns isiga och jag börjar längta allt intensivare till värmen. Mallorca. ah.

jag ska snart dra till donken, åker om en halvtimme så att jag är där typ en halvtimme innan. rätt mysigt faktiskt, har ändå inget att göra hemma. ingen annnan är vaken. dessutom slipper jag få blickar när jag kommer inrusande genom dörren typ två minuter innan jag börjar. jag hinner ifaktiskt inte byta om på den tiden.

fixade mej med flit bara för att jag inte skulle falla för frestelsen att krypa ner i sängen igen... varm, skön och mjuk. tittar på den nu, på det inbjudande täcket. ahh kolla hjärtanen, min säng tycker om mig. och jag tycker vääldigt mycket om den också. det är kärlek och i kärlek måste man ge varandra tid... åtiminstone fem minuter. bara en liten stund i rislampans sken.... gonatt.

ah, livet är skönt

jag ska sluta försöka ens. livet är till för att levas. varför ska man hindras från att göra det man vill? bara för att man ska vara så jäkla snäll hela tiden?
nej majsan ska använda sina söta små vassa armbågar genom livet, det är då det blir kul. om jag slå nån i magen får dom skylla sig själva (oj vad ego det lät).
vad jag menar är nog att man får sätta sig själv i första rummet ibland för att livet ska bli kul. det är inget fel med att vara en attentionhore så länge man tänker på andra också..

hur som helst så har jag studsat på moln hela dagen, kvällen ännu bättre...ih, det var ju bara några blickar, små leenden. betyder NADA (för andra)

semestern är slut, mami och stefan kommer hem snart. det har varit trevligt iallafall :)

för tidigt.

ska jobba snart, kokar lite makaroner. jag är trött och ska jobba från 11-17. gääsp. vill kypa ner under täcket igen nu.

det var trevligt igår, först träffade jag sofie och frida i stan, sen ellie på det vanliga stället. nu åker hon. kommer sakna henne.

tidsoptimist? javisst!

är i värsta laget också, finns ingen segare. ellie dyker upp om tio minuter o då ska vi till stan.. har inte ens duschat hahah.. fast ellie är på ungefär samma seghetsnivå så hon kommer väl rätt sent :P vi stötte ihop på hm efter jobbet, panikshoppandes båda två. jag köpte en söndrig tröja utan att ens få en sjysst rabatt.. såå desperat var jag. hoppar in i duschen nu...

vi är snigelmördare.
om du inte tycker om dom; använd salt.
om du tycker att dom ska glänsa som kanderade bollar; använd socker!
om du vill veta hur dom ser ut inuti; använd tändare.

då hjälper det inte att springa.

är inlåst på något sätt. det är så märkligt när man vet att man bara kan öppna ytterdörren och bara springa iväg. men vad vill jag springa ifrån? mitt rum, mitt hus, mitt liv, mig själv? mitt beteende? då hjälper de inte att springa. snarare stanna inne, dra ut jacket, stänga av mobil och msn och bara grubbla hur man ska bli av med sig själv.
jag orkar inte ta itu med mig själv. jag är ett ostädat rum.
jag tittar ut över röran, massa saker men inget jag känner något särskilt för. mest papper, kuddar och kläder.
men om jag har så mycket kläder; varför känner jag mig så naken?
men om jag har så mycket kuddar; varför gör det då så ont att bli knuffad?

städa. städa är lösningen. desificera.



det ser okej ut idag, ska ringa ellie om en stund, vill ju inte väcka henne ;)
jag ska ha cred för att jag reparerade min dator själv, jag är inte oteknisk, bara ointresserad och ointresse är inget man föds med, utan föds in i. drömde faktiskt att jag snickrade inatt :)

rixfm på torsdag :)

en liten stark tack

jag är en liten stark :) ringde aldrig yes yes, skiter i om det blir dumt nu :D det rockar, hela jäkla livet !

och jag är lycklig, dom är borta nu! kan va hur jag vill nu, fast dom är inte borta så länge som jag hoppats.. och så kan det slinka in människor när jag minst anar det :( men ändå :).

Ellie vågar, blyg in my ass :)

såg mig omkring, men såg ingenting.

helt slut efter den här dagen, har vatt sjukt mkt folk på donkan. svett o rekord :) var jättevarm och trött när jag slutade, har sprungit omkring som en liten ekorre hela dagen. så jag var helt överlycklig över att ingen var hemma. slet av mig kläderna och bara la mig på golvet. VILA.

idag var ju en ny dag. jag skulle ju skita i han, men så ringer det och alla löften försvinner.
men jag är hellre med ellie, tro aldrig att jag väljer honom framför |Ellie  <3 | igen !

jag tror faktiskt att jag håller på att bestämma mig för en riktigt fin kille nu. vågar knappt prata med honom och känner knappt honom, men det är lite härligt faktiskt. det behöver inte alltid bli något :)


you look nice allright..

...and I like the way you nod after everything I say, like it actually meen something to you.

but if I fall, would you pick me up? 

storm


                                   
utan kork.

har du hört om hon som bränner sina skepp i samma stund som hon fått dem att flyta?


mamma ska aktivera mig idag efter hon har varit hos frissan, hon tycker att jag ser trött och håglös ut. dom tror att dom vet bäst mammor, att dom måste påminna mig om vissa saker. men jag har bra koll på mitt liv. om det inte var för att man tycker så mycket om dom hade man klarat sig utan dem. (om man bortser från det ekonomiska)

väntar på att ellie ska sluta jobbet, vi var väldigt trötta igår. känner inte för något annat. undrar hur det blir ikväll med allt.

vill somna och drömma

image2


har du valt din väg att gå?
ett mål att sikta på?
är du framme nu?


jag vill sova nu, helt slut.
det är mycket som får ett slut nu, imorgon är det nog sista gången vi ses, han där och jag.
har bestämt mig nu. ibland måste man nog göra saker man inte känner för. för sin egen skull. lite som en medicin, ta den bara, det är inte gott, men när du blir frisk kan du förstå och vara glad att du tog den.

det var en bra liknelse faktiskt, för det är lite som en sjukdom.

har gått förbi den rosa korken som ligger i rabatten utanför mitt hus flera gånger nu, orkar inte bara plocka upp den. den till sprayflaskan. ska ta ett kort på den imorgon, där den ligger. haha. typiskt mig.

but it's time to face the truth

jag var helt oförberedd igår. plötsligt stod han där och den där illamåendekänslan som uppkommer när jag tycker väldigt mkt om någon, infann sig. han var förvånad, den sista han trodde att han skulle se. har tänkt på honom sen dess, pratat med honom, men bara med ytan. om det inte hade varit på telefon som jag hade pratat med honom i idag, hade jag ruskat om honom. jag behöver ingen.
tror jag.

klockan springer iväg, ska träffa ellie nu :)



jag flyger högst av alla. tittar jag ner kan jag se dom.
men då faller jag nog.

luddigt

allt är luddigt, allt har varit luddigt, lite avlägset och spontant idag. vaknade vid halvtio med ellie i andra sängänden. skratt, tårar, möten och telefonsamtal susade förbi i huvudet, luckor fylldes. ingen verkar ha märkt något och mitt huvud var antagligen på skaft när vi kom hem, för ellie hade väst "snygg räddning" då.'
åt frukost och sen åkte vi till stan för att hämta våra grejer och inom på jobbet för att lämna låskortet till sandra. det var pinsamt, fick snea blickar av chefen fast det var ganska roligt (eller mkt)när ellie vände sig om och var tvungen att förklara varför hon var alldeles lerig i rumpan ;)

sen träffade jag robin i stan, han är rolig (även om jag var nästan två timmar sen). tog en latte på donkan i stan.

har rett ut det mesta nu.



det är bra nu. är inte naken, är aldrig ensam med mig själv och det är skönt.


Nu kan det blåsa åt vilken håll som helst
För nu börjar allt om från noll

in the mood

väntar på ellie, ska fixa håret tsm o sen dra in till stan. vi har värsta turen alltså! Juicen ligger på kylning i matkällaren, mamma är borta och vi har hittat ett ställe o sova. För det blir ingen tältning. blev inget bad heller (det var BARA för att elllies cykel hade punka. Den snälla killen på intersport konstaterade att ellies däck var utom allt hopp, slangen hade spruckit...Så då kunde vi ju inte cykla o bada, konstaterade vi och upptäckte att vi var ganska lättade för att vi slapp bada.
Istället slutade vi på donkan med en latte och en glass ^^ men det blev också bra... sen upplevde vi en billig lightversion av nöjesfält i eurostop hissen haha.

älskar att sluta känna efter och bara skita i andra. förlåt.
usch musiken tog slut och åter fick jag kontakt med mig själv.

utan kläder blir man naken, eller hur?.

badväder?

Igår bestämde jag och ellie oss för att vi skulle bada idag. Det var under ett samtal som innehöll rätt mycket "hata Sverige", "Sunny beach" och "jävla regn". För övrigt blixtrade det utomhus.. först mysigt, sen blev det lite obehagligt, vi ska inte dö på det sättet...:P

Sen myspratade jag med elin tills jag höll på o svimma av trötthet, hittade inga tändstickor, så det var mörkt men mysigt.

Drömde konstigt inatt, massa bigmac, plusmenyer och glas... Jag antar att det är nån form av arbetsskada som uppkommer när man rabblar hamburgare och sånt på automatik fyra dgr i streck... ;)

Gissa vem som har föräldrar som åker till Norge nästa vecka...? Mohahah detta är äkta glädje. Tror ni jag fick höra massa förmaningar eller vad?! men allvarligt, det rör mig inte i ryggen...


Goda nyheter, det ösregnar inte längre :D (bara lite) Ska träffa smellinor vid halv två och då ska min nya bikini fan invigas... sen får vi ju se hur det blir med tältningen ikväll.. Gud, snälla sluta pissa på mej. (sry till dom religiösa..)


jag vill inte veta.

Ikväll fick jag en hemsk nyhet av min Stierna, våra schema ligger ute nu :S Det var inte kul, jag förstod inte ens vad det betydde, massa koder..... JAG VILL INTE VETA!


Jag har blommor i tröjan. Varför kan inte Ralle sluta mula en med sånt skit, det är faktiskt inte kul. Min vita tröja känns inte vit längre. Jag hatar dom som har satt upp det där jävla staketet vid trappan. Nu kan man inte gå upp på taket längre :´'(. Det suger. Men Ellie och jag är smarta, vi ska nog komma på ett sätt. You bet!!

Nu är jag fruktansvärt trött, måste vila upp mej till onsdag, har laddat för fest :D

Jobb o jobb o jobb... fast imorgon blir det nog trevligt vid micron ;) mohaha.. snyggaste rumporna i kassan :D

/majsaan :)


life is a nice mess, just how I wan't it to be.

Ganska sjuk dag igår. Helt jäkla död efter fyra o en halvtimme på donkan uan paus. Det var sjukt, kö till dörren oavbrutet, kände lite för att skrika att gästerna skulle dra åt helvete o lämna mig ifred haha(var väldigt kissenödig) :P

Jag och Ellie kollade klart på den sjuka snuskfilmen som vi hyrde i förrgår, seriöst jag mådde illa... Vi fick iallafall klart för oss att lebbporr är mkt bättre än bögporr...  Vi spolade fram lite, sen tog Ellie fram sin troffé från italien och så kommer jag ihåg att det var väldigt roligt resten av kvällen. Var med fyllingebarnen, dom var apagoa, och snälla o drog upp mig ur busken, jag kunde faktiskt ha dött. Tim var snäll också, efter lite tjat fick jag låna hans toa för jag va apakissenödig, sen hade han något starkt som jag shottade tills Ellie sa att det räckte.

morgonen inleddes med ett jävla oväsen från grannarna som körde med sin jävla trimmer. underbart sätt att vakna på. mamma kollade snettt på mig vid frukosten och påstod att jag hade pratat när jag kom hem, fast att hon inte hade orkat gå upp o kolla mig och det var nog ganska tur.

jobbar 16-20 ikväll, slipper ruschen :D ska nog måla mina naglar nu.




om jag blir miljonär på lotteri
ska jag köpa plastikkirurgi
tänk va snygg jag då skulle bli
/
JUMPER

sitter här o tittar på dej
ler mot dej
och skrattar åt mig



allt från mig just nu, får se när jag orkar blogga nästa gång. det är nästan lite sjukt att se hur många som brukar kolla den...:P
/majsan

RSS 2.0