chai, gula blommor och mys med mams

Mamma blev glad för blommorna som jag hade köpt till henne, och över mitt underbara chaite berättade hon om Turkiet. Jag berättade om min FF-vecka med jättemycket censur. En annan gång, en annan kväll.
Men det känns ändå som början på något nytt, och jag kände att jag hade saknat henne ändå.

Jobbet var jobbigt. Möttes av "hej, älskar du mig fortfarande?"
Jag kan ta det. Självklart, älskling. Fan vad jag skäms, men det blir ju inte bättre för att man visar det. Dessutom kan jag bjuda på det, folk tycker att det är rätt kul att jag sa just det till just honom. I min trötthet fnissar till och med jag åt just det.

Staden var stängd nästan. Vad gör alla okända människor en söndag i Halmstad?

Jag är trött nu, läser dikten igen, blir blankögd och förundras av hur man kan fånga verkligheten med ord på det sättet. Tack Lovisa <3

Ja, vad säger man?

Ingen ursäkt är nog för igår kväll, för det är kanske inte så mycket som handlar om ord. Det som började så bra, med supermysiga presenter och supermysiga människor mynnade ut till en pinsam soppa som gick ut på att de fick ta ansvar för mej. Nära att få sparken och sviker en massa. Det är då man börjar fundera.
Och det är nog så. Jag är lite som en kärna med massa ludd på så att man omöjligt kan se kontrasten. Så fort folk tror att de vet hur jag ser ut så blir det ännu lurvigare.

Jag var på inflyttningsfest ikväll och voila jag sitter här HEMMA klockan ett och har tackat ner till massa alkohol. Fast Malin och jag är ju som vi är utan alkohol ;)
Funderar ut lite straff till mig själv, jag borde inte få träffa tjejerna på lunch imorgon för jag vill så gärna och det är EGO!

Hoppas det löste sig med sofias små konsekvenser av sin speciella naturupplevelse igår, hehe. Det om något var rätt kul för det låg massa löv i soffan.

Hej o puss på alla!

det finns fylllon o fylllon o slampor o slpamor. hon hade sex under eyy traäd...............det är ra grjer de!!!

Freeedag! :)

För lite sömn > trött
Grym spanskalärare > fnissig

Har haft en riktigt bra spanskalektion. Vi fick lyssna på roliga historier från vår jättestora och jättebra vikarie ;)
Väntar på att teatern ska sluta för ska ha lunch med dom och sen dans.

Väcktes inatt när erica och celia kom hem. kunde inte somna om *gäsp.

Fredagar åå jag älskar!

Reformernas och magknipens dag

Så du vet bara (den som jag fick en kommentar av) så handlade inte "som ett kvitto" om dej... Bara lite annat tjafs i vardagen ;) Men tack för kommentaren ändå, den värmde :)
Och NU till dej kan jag som ett svar säga att jag har gjort massa idiotiska saker, men det är bara att bita ihop och fortsätta med det som finns framför en. Jag förstörde hela mitt liv på en höst. Jag står också för allt jag sagt och gjort, men ingen orkar älta för alltid. Tänker också tillbaka, vi var grymma :) *ler.

Kan ni fatta vad som har hänt idag? Jag har ätit KÖTT! :D Både till lunch o middag.
Det resulterade såklart i lite magknip men annars helt ok. Jag ska nog bli muslim, tror jag, nötkött är skonsammare för min mage. Dessutom har jag bytt ut min Latte mot Cappucino (mest för att förvirra Maria, men ändå ;) )

Sa jag att jag klappade Tiger igår förresten? Har inte rört kattskrällena på ett år, men dom behöver ju lite kärlek. Även om jag tvättade händerna typ tio gånger efteråt så tycker jag att jag har gjort framsteg med dom.
Frida höll med mig om att min och Sofies obsession med desificeringsmedel (bakteriedödande) skulle behandlas psykiskt innan vi investerade i det.

Har gjort lite inhandlingar inför tjejmiddagen imon, ska bli apakul :D

Tre bra saker om mina katter

- Tiger är mjuk, och har väldigt mycket och len päls...(som han för övrigt har överallt inkl. mina kläder)
- .......
- .......
 
Jag kommer nog på ngt.

Tystnaden som mikrofon

alltså det låter mysko från toan. typ som en mage som kurrar, jättehögt. Eller är det så högt, eller är det bara tystnaden som gör att det verkar högre?

just det, jag skulle komma på tre bra saker med mina katter. jag måste säga att de åstadkommer idétorka på det planet, men jag ska nog komma på något. imorgon.

Freud skulle ha sagt att jag gjorde det med flit. Omedvetet.

Jag är en väldigt lat människa egentligen. Det kändes jobbigt att börja klockan 10 och sluta vid halv två idag.

Efter skolan hade vi värsta te-myset hemma hos Lovisa, snackade skit, allvar och kissade om vart annat. Skulle kunna ha det så hela hösten.

Jag ska skolka imorgon, jag hatar Ön, vindskydd, regn och skit som hör friluftsdagar till. Fast man kan ju friskna till frammåt eftermiddagen, vi ska nämligen bränna löner imorgon.
Fast jag borde verkligen sätta tänderna i psykologin, jag börjar starkt ifrågasätta mitt intresse för psykologi.
Känner mig ganska nollad nä det gäller psykologi. Nu kommer jag få massor med kritik, men jag börjar bli lite trött på dom lektionerna, hade väntat mig mer diskutioner och så tror jag. Dock tycker alla att Sara är jättebra, men det är väl för att hela hon är så jäkla snygg i sina störtcoola outfits. Bätäendepäspäktive skulle kunna göras intressantare.

Är iallafall stolt över att jag har handlat idag, insåg runt åtta att det var lite snålt med käk hemma, så det var bara att hoppa upp på cykeln och iväg till coop. Eftersom jag hade varit ensam hemma i ungefär 2 timmar, var jag lite pratsugen och hade ett riktigt trevligt samtal med de sociala tanterna som jobbar där. Typiskt mig. Jag tycker om att prata med främlingar. Om konstiga saker.

Fröken Höst blev utan sommar och nekas sin Höst.

Elin ringde precis. Hon hade varit och plockat massa svamp.
Jag vill också sparka höstlöv, plocka svamp, dricka te och mysa. Jag hinner inte med svamphistorian, men teparty med frida, sofie och lovisa blir det iallafall! :)

Jag säger bara MÅNDAG.

Jag har städat nu. Massor, ganska mycket utrensning. Egentligen har jag ju psykologi tills imorgon, men jag orkar liksom inte. Då blir det att städa, det brukar bli det när jag är stressad. När det blir för mycket "jag borde".

Är väldigt trött. Dagen började med att kattjävlarna en i taget (sture klockan 3 och tiger klockan 5) kände sig lite kissenödiga och ville ut. Krafsade hårt på dörren som på en skräckfilm och gav upp små hemska jamande ljud. Som tur var, var jag så pass trött att jag inte hann reflektera över att ingen mer än jag var hemma. (sen var det ju demontimme också hahah)
(I sådana äckliga filmer kommer dom klockan 3)

Dagens första lektion var NO med ödlestefan och flinmaria på galgberget. Det gick åt skogen, och jag cyklade dit. Som en liten bonus fick jag och lovisa hänga med på en liten expedition för att komma till fridas cykel. Jag kommer att dö av träningsvärk för vi hade dans utan uppvärmning idag också.
Behöver jag nämna ngt om musiken?

Har iallafall lagat mat och ätit nu. Mkt duktigt och mkt lugnt hemma. Kände mig dock inte så hungrig men men.. brukar bli så om jag rör mig mycket... sen om det är omedvetet luretrick vet man ju aldrig.
Psykologi var det va?

tusen saker, noll tid

Har iallafall grejat det mesta nu, det känns jättebra. Satt på Vattenporten i typ två och en halv timme med ricki. Nu är jag trött, men får inte somna.

Sova och vila får man göra när man är pensionär. Då ska jag även göra smycken, skriva en bok, lära mig att sy kläder, läsa böcker, göra betydelsefulla saker, ha fotbad, pyssla om naglarna, jobba ideelt, ha djupa diskutioner om livet på ett kaffé med vita spetsdukar och vackert porslin.. (skitsnack på espressohouse och rusande mobiltelefonssamtal med en latte-takeaway gälls inte)

Nejdu Stig Ljushuvud. Om man skulle ta och aktivera sig lite nu.

Like good people do

Jag vaknade klockan halv tio efter fem timmars sömn av mobilen, och vips var min lugna shopping-fika-plugga-chilla-dag borta. Istället stod jag och inhalerade avgaser och tog emot beställningar på fem miljoner happy meal från bakfulla människor. Jag hatar kampanjer. Jag hatar att alla ska ha så jäkla många chicken burger.

Nu ska jag duscha, sen blir det antagligen att åka till alexandra ikväll :)
Ska jobba klockan 10 imorgon, så JAG SKA vara hemma i tid inatt som duktiga människor är.

Var aldrig sur för att jag inte svarade i mobilen, det var för ditt eget bästa kan jag ju säga.

som ett kvitto

Det borde jag väl ha fattat. Jag är inte perfekt, jag glömmer saker jag med. Men jag skyller det i helvete heller på mina kompisar.  Nu ska jag sluta blogga om det, för jag har ju som alla vet det jäääävligt svårt med stavningen.

Snart in ill stan, ska träffa malin och sen är det pokerkväll hos spet och dom. :) Var ju rätt längesen vi bestämde oss för det och nu jäklar haha. Inga pyramider här inte!

I takt med höstlöven

Jag hatar hatar hatar hösten. Vill inte vara här mer. Vill bara slå alla irritationsobjekt jag har, och ta med de som jag tycker om någonstans.

När jag cyklade hem över höstlöven precis, kände jag mig som för ett år sedan. Förra hösten kan gå och dö, även om jag stundtals tyckte om den. Även om jag förstörde mitt liv och sög ut hjärnan på logik.

Räknestuga imorgon på min sovmorgon. Helvete heller, jag är ett hopplöst fall. Jag kan lika omöjligt fatta skiten som att hitta mattelärarens fruktansvärda jeans eller svenskalärarens gigantiska tröja.

stress

fan va jag har bråttom. jag måste cykla NU och ändå är jag HÄR.
Hanns med en trevlig fika inne i stan med ricki, sofia och den andra frida iallafall. sen blev klockan för mkt.
Jag behövde en lugn stund iallafall.

iväg till möte nu, träffa tom fem i halv... å herregud. kila

Tråk tråk

Jag har matte.Är på toapaus/biblan. Känner mig omotiverad eftersom jag just fått tillbaka mitt mattetest. Massa V och en söt liten kommentar; RÄKNESTUGA!!

Jag är upptagen idag, strängt upptagen. Viktiga grejer. Kan tyvärr inte stanna på mattestugshelvetet. Jag har lovat att gå dit imon på morgonen. In my ass.

17 år

Underbar födelsedag. Frida är här och min flumsyster kommer hålla mig vaken hela natten. Te, musik, skitsnack, gitarr, och nu tvingar hon mig att titta på Heroes :). Historian kan vänta. Mitt rum är stökigare än nånsin och jag älskar det.

cp- måndag

Jag har cp-måndag. Börjar bra, sen kommer man in i rummet där vi ha musik. Energin bara sugs ut ur mig, och jag fattar inte varför. Det var faktiskt kul idag,sway är åtminstone kul att sjunga. Sen hur mycket man kommer hata den låten sen är ju en annan historia.
Musiker måste bli ruskigt trötta på musiken de sjunger/spelar. Sen tycker vi att det är konstigt att Justin Timberlake inte kan ha sex till sin musik. HALLÅ?

Snart ska jag till kören. Har massor att göra faktiskt. Jag vill ha helg. Eller bara sitta och fika o snacka skit.

Fåfängan söker en segertroffé

Jag har övat lite på naturkunskapen, rätt tungt att sätta igång men det var inte särskilt svårt. Fast jag hatar atomer. (eller jag hatar faktiskt inte dom, hata är ett starkt ord som man använder alldeles för mycket.) Dessutom är allt uppbyggt av atomer. All maaateeeria är uppbyggt av en byggsten som kallas atooomer. Usch, jag är störd.

Tittade på barnsjukhuset om en tjej som hade haft anorexi. Det är i sånna ögonblick som jag fattar att jag hellre är tjock än instängd. Vem vill sitta i en grop och inte se annat än tabeller, mat och sina egna joggingskor?
Visste du förresten att en människa som ätit dåligt ett tag skulle behöva äta ungefär 6 kg chokladmousse utöver den vanliga maten för att gå upp ett enda kilo? Läskigt ;)
 
Ska packa dansgrejorna nu, längtar till Onsdag, då får jag dansskor :D Kom precis på att jag skulle städat toaletterna idag. Jag lovade mamma för att hon skulle komma och hämta mig. Oops sånt slinker undan rätt lätt. Jag hänvisar till psykologilektionerna.

Klockan är 21:21 måste önska mig något! Önskar, en typisk maja-önskning. Fast jag har kommit på något som är bättre än klockslag när man önskar. Vilja. Vill jag, kan jag. Allt.
Jag vill få alla rätt på provet imorgon, men inte tillräckligt mycket för att orka plugga. Intressant. Allt har inte samma värde. Deep shit.

För min, för din, men inte för kärlekens skull

Jag är inte sugen på att stå i mina kläder i regnet på Solheims cups avslutning. Jävla golfpiss-stad.
Prov i naturkunskap imorgon. Yey.

Fast mitt te som jag köpte i gbg var gott, vanilj och honung. Kunde köpt hela Indigo.

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Känner verkligen ingen sorg alls för Göteborg, eller jo. När jag lämnar denna underbara staden. Fantastiska människor, fantastisk stad, fantastisk dag..
Vi gick i den mysiga delen, Hagen? Lovisa dokumenterade med sin analoga kamera, och höstlöven och avenyn var vid våra fötter. Massa kärlek till denna dagen.

Enjoy.

10 favoriter:
Färg: Röd
Mat: Pasta/glass?
Film: Forrest Gump
Bok: Bridget Jones
Sport: Dans
Årstid: Sommar, fast om hösten är fin..
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Avspänd o glad
Smak: Äpplesmak
Kläder: Svarta jeans,lila långt linne och grå munkis
Bakgrund: Mina prydnadskuddar som ligger i en hög på golvet
Nagellack: Nej
Tid: 19:08
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: att telefonen ringer, och att jag inte orkar lyfta mitt ass och svara. Är det ngt viktigt (till mig) får man väl använda sig av mobilen.

8 första:
Bästa vän: Hilda, tror jag
Smeknamn: Majson-Bajson (Frida)
Husdjur: Katt..? Jag hade många djur.
Piercing: Öronen. Fortfarande, tyvärr.
Förälskelse: Hampus (A)
Musik: Fiskarna i havet, fåglarna på taken... :)
Bil: En röd med gul tuta. I plast.
Kyss: Johnny. Det var mysigt och äckligt på samma gång :)

7 senaste:
Alkohol: Jadu. Antar att det var någon spetsad cider.
Mat: Mackaroner
Dryck: Vatten
Biltur: Stefan körde mig i ilfart till skolan
Kyss: Förra fredagen. Alex, blond.
Spelad låt: "Alone together"- Marit Bergman
TV-program:  Nyheterna, kollade om jag var med, men nej...

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja
Brutit mot lagen:  Cyklat mot rött, ända jag kan komma på faktiskt.
Blivit arresterad: Jag? Majsan? Nej du.
Badat naken: I badkar, halvt som halvt i havet.
Varit med på TV: Ja, igår. I USA ^^
Kysst någon du inte känner: Mm :) Men man lär ju känna dem lite. På ett speciellt sätt.

5 nej tack:
Kläder: Sånna grå tält som Gunsan har. Förlåt Gud. Jag är elak.
Mat: Sånna rosa fläskbitar som badar i ärtsoppan.
Musik: Hårdrock och skrik.
Dryck: Varmt vatten. Tequila. Jag mår illa.
Personlighetsdrag: Sånna som tycker att dom är bättre bara för att de har tråkigt och säger hur dåliga de är hela tiden.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var i stan och sjöng på Solheim Cup :D
Du kan höra just nu: "the way I are"- Timbaland
Du inte kan leva utan: Sjunga, härliga människor, dans, mobilen. Musik.
Du gör när du har tråkigt: Läser massa bloggar. Och gör sånt här. :P

3 misstag:
Killar:
Att jag trodde på den jäveln
Kompisar: Att jag glömmer bort folk :(
Svek: När jag stack iväg och träffade den jäveln fast jag bestämt filmkväll med en kompis och använde henne som täckmantel. Det blir aldrig bra ändå.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffelatte? Eller kaffe med mycket mjölk :)
Vår eller höst: Beror ju helt på. Jag blir kär på våren.. och på hösten...äh. Lika. Tycker inte om mellanting, och det är just vad höst och vår är.


En önskan:
Jag vet inte. Bli kär på riktigt?


lalala regn är rätt mysigt

tänk om man skulle göra som sofia och skriva om hur sugen man var på sex.. mohaha.
- nehmen, va är det hon säger?

men dom får väl vara hur pryda dom vill.

Fan ta romantiken

Har precis haft spanska, och väntar på att resten av klassen ska sluta. Språken slutar nämligen 20 minuter före alla andra individiuella val.

i spanska-pausen kom vi på att jag är oromantisk. Nähe. jag tror bara att det går åt skogen om man förlovar sig vid 16/17 om man inte har haft någon innan. JAA hur kan det hålla liksom?.. förlovning innebär att man ska gifta sig, och gift ska man vara för att man vill tillbringa resten av livet med den jävla människan. Romantik är för optimister.
Fast jag är romantisk, i korta perioder..

Nä, nu ska jag dra mig mot meddan och invänta teateraporna så att vi kan käka lunch.
Borde kolla vädret i Gbg också.

Power Gun has lost the power

Jag hatar golf. Men det var trevligt att vara uppe på scenen på stora torg och inviga. Snäppet roligare var det dock att göra 50/60- talsshowen där. Under soundchecket kom jag på mig själv att vilja röra en kändis som man har sett på tv.  Det är coolt. (patetiskt och svenskt.)

Dagen började rätt pissigt. Mitt jävla referat låg och gosade i min dator här hemma, när det borde ligga på first class för utskrift och inlämning till Gunsan. Inget snack, jag flåsade mig hemmåt på min kära cykel och skickade det. Förresten tänker jag elaka och dumma tankar när jag ser Power Gun. Det blir ännu värre nu, på svenska så tappade Power Gun sin Power.

hänt sånna grejer hela dagen. Men jag ska inte svartmåla den här torsdagen. nej, jag ska bli så där irriterande positiv.

"Solen går upp. Nu kommer döden" Dagens citat av Lovisa. Fri tolkning säger jag bara :)

solheim

solheim cup imorgon. woho, så upplagd att vara med i direktsändning över hela världen. *not.
jag behöver tid med vikingar, spanjorer och mattesnillen. Inte golfnördar.
Har varit duktig idag med plugget, gjort nästan allt jag tänkte.

jag känner mig allmänt ful och slapp. fakk tomorrow, orkar inte med att visa mig i tv, eller ta skolfoto i kläder som jag känner mig ännu fulare i.


vikingday

Studiedagar ska användas till studier och det är nog första gången jag gör det.

Ska snart hem till Ricki och kolla på vinking-film och äta brunch. Tyvärr måste vi föra anteckningar också, men WE'LL MAKE IT! :) Vi är grymma.

sov sådär gott inatt också. känns som att någon har slagit något hårt i huvudet på en. AH :)


Jag ska uppfinna nya cluedo

Kören slutade en timme och en kvart försent och jag missade bussen precis. Driva omkring i stan en halvtimme. Kul. Måste varit min lyckodag för jag sprang på emma med en kopp oboy med glass från donken. Tiden gick snabbt, vi träffade Jocke och snackade med honom en stund, sen gick min buss.
Alexander va på bussen, har inte sett han på jättelänge,. Glad man blir av cool-insidents.

Hemma väntade E. :) Det är underbart att se nyförälskade människor.
Sen såg jag min historiebok. Fan,

Jag ska uppfinna nya cluedo med läxor som mordvapen och "tajt stulen t-shirt från barnavdelningen" som mördare.

september är kallt och vackert

Jaa, jag ska åka till gbg på lördag med Lovisa, Frida och Sofie. Sofie hängde med mej till österskans och där gick mina sista olånade pengar. Jag ligger rätt sjysst till hos mamma nu (förhoppningsvis), så man kanske skulle kunna lirka in en liten smidig deal där :) Hoppas på bra väder så man kan picknicka ute.

GAH fortfarande arg.

Jag frös idag hela danslektionen, trots att jag rörde mig. Nu är september vackert, och mina armar har inte knottror längre.

Tänk om man inte hade någon som kunde värma ens händer. Tänk om man bara hade sig själv att vara arg/ledsen/lycklig med?

motbjudande mytologi?

ett gäng killar vill ha bakismat:

- Öh fan ta morötter också!
- Näe pommes, vafan!
- Men ät morötter, det behöver du. Har du nån gång sett en kanin med glasögon liksom?


Snodde ett par schrek-öron från jobbet. Dom är fina och gröna.
En ursäkt till de som diggar "cyklopen" nu, men jag förstår ingenting. Språket är skitkonstigt. Fick behövlig info av vår svenska lärare, Gun: "läs den inte när du äter", så antagligen är den riktigt motbjudande också. Simon sa nåt om att det var någon som åt testiklar eller ngt i berättelsen...:S
Eller är det den med getterna? Isåfall är den bra.


Lalala DÖ

Jag spinner vidare på mina långsökta liknelse med råttan där råttan är ett dåligt samvete och en viss händelse. Jag tyckte det kändes okej idag, men nej. Vissa kan inte låta bli att MATA råttan så den får ännu vassare tänder, och sedan berätta för så många man orkar. Han är inte sur. JAG är.

Jag är slut, jobbade till fem, missade en timme av kören även om jag skyndade mej som en liten iller. Höll på till åtta. Jag behöver Bridget. Hon är på tv ikväll.

Jag luktar Hot Wings, trots att jag bara rört påsen.
Duscha, sova, öppna matteboken. Och stänga omedelbart. Bridget.

söndagmorgon utan söndagssmälla

Jag mår skitbra, skippade festen igår. en del missade samtal och tjat på telefonsvararen, annars känns det knappt någonting. kollar dom nu haha. hoppas de hade kul ;)
Jag, mamma och simon kollade på ca 100 avsnitt av Playa Del Sol, och hade det mysigt. Kändes lite kul att säga att man skulle kolla på film med mamma, men jag behöver en lugn kväll. Dissigt, men gött.

Ska jobba snart, sen ska jag till kören.
Pussohej!

no more?

"Lev varje dag som om det vore den sista, men glöm inte att det kanske blir en dag imorgon också".
Därför blir det alltid halvvägs, har ni tänkt på det?

/majsan 24 maj 2007

Råtta på sladd --> Eld i röven

Fatta vilken grym människa jag är eller! Idag har jag varit helt exemplarisk, jättesnäll och jätteduktig.
Jag vaknade och mådde skit, samvetet gnagde som en liten råtta på en tunn elektrisk sladd. Herregud. Vaknade tidigt, men kunde inte somna om, råttan gnagde, fakk it! Satt och hängde på msn tills folk började strömma in och döda råttjävlen. Så nu har ångesten nästan lagt sig.

Erbjöd mig entusiastiskt att bränna ner en skiva till mamma med hennes favoritlåtar, städade, dammade, vädrade och dammsög mitt rum och skrev en lista över vad jag skulle plugga. Det mest fantastiska av allt är att jag har gjort det jag skrev upp (med undantag från matten då, jag är ingen utomjording). Dessutom har jag till viss del rätt ut (eller iallafall försvarat mig) diverse händelser.

Har bestämt mig för att ruttna hemma ikväll. Har blivit så sent varje kväll och så känner jag för att vara lite tönt ikväll. Ångestdämpande :) Jag borde fett lätt göra fler misstag. Blir sån jäkla fart på mig. Eld i röven liksom, jag åstadkommer äntligen ngt vettigt.

jag slängde borr det igen

skit, jag har pajat allt igen.. bkvev vallåt men inye såå bra. eller det var ju kul men blev ej so bra. tidigt, men dte va skjuts gen. han kommer skert hata mig nu,., bajs, ska aldri mer va full. sova säng. fakk, skit.....

fredag

Igår var jag och såg schrek med malin, alexandra och tobbe. den var grym även om jag inte har sett dom andra filmerna. jag gillade katten bäst, han var grym ;)

frågan är då vad man ska göra ikväll. Fest i Simlångsdalen. Kul, eller bara en jävla transportsträcka.. fast hade iofs varit kul att festa med emma.. Fast jag känner ändå att jag vill hålla mig runt stan, det är ju absolut sista konsterten på diesel ikväll, hade varit askul att gå dit...
Vallås, fest hos Jonas.. jag vet knappt vilka det är som kommer, men om jag går på diesel kan jag ju ta två flugor i en smäll..och det verkar bli en rätt bra en också.. gaah, spanska nu. so long.

Clabbe is gone, but the evil remains.

Har precis tittat på Idol nu. Gottar mig nöjt i andras tabbar och hemska röster. Tyvärr var det inte i Göteborg idag, då kanske jag har sett en skymt av några kändisar.
Det har varit en skön dag idag, tycker om tisdagar. psykologi, engelska och ett lagom flummigt klassråd. Simon var generös och bjöd på marränger från hemköp och Sp06k enades om hur vi skulle se ut på plåtningen. Jag hatar fotografering, men gillar idén.
Solosången gick la sådär, rösten gör dock fortfarande lite som den vill efter förkylningen.

Träffade Emma inne i stan. Vi tog en lång fika och snackade lite skit. Sen var det meningen att jag skulle gå hem, men sen blev vi shoppingsugna så...
Såg Tom också, aslängesen. måste ses och göra ingenting.fick färskt skvaller från honom och nu ska jag ringa Frida och checka läget :)

måndags toppen/botten

3 toppen

- Jag skrev min naturkunskap på en halvtimme
- Jag, Mia, Hanna och Josefine sjöng "sway" på musiken. Mkt kul :)
- Stefan lyssnar på Simons "Kalle-anka-tecno-musik", och undrar om han inte är mobbad i skolan.


3 botten

- Jag kommer till skolan och känner mig stolt över att jag övat lite på redovisningen i NO. Får reda på att man skulle ha en datorskriven uppsats också. FAKK.
- En trög snubbe försöker betala med utländska mynt på Espresso House, vilket leder till att jag missar bussen och tvingas sitta o frysa asset av mig i en halvtimme.
- Kände mest för sallad idag. Mår illa och känner mig inte så inne på att äta alls. Kommer nog vara trött imorgon.


söndag

Jag känner mig ganska utvilad, känns nästan okej att släpa sig till skolan fem dagar i streck nu.
Helgen har varit en nykter, skön och varierad en. Fredagens lilla kalas med Lovisa, Sofie, Frida och Rickard var sjukt mysigt. På bussen hem kunde jag sakna Malin och dom, fast eftersom jag hade feber hade det nog inte varit en god idé att vara hemma hos Sebbe och shotta absint.
Anyway, våra primitiva sidor smög sig fram när vi hade Wii-time. Finns inspelat, så jag får nog vara rätt snäll nu :P Vi skulle kollat på Wildkids, men vi blev rätt okoncentrerade. Tack för en underbar kväll :)

Igår skulle Spet aktivera oss med poker med marker och sånt, men vi orkade inte lära oss. Vi övertalade allt folk att spela "finns i sjön" istället. Jag vann :D
slog även rekordet att komma hem därifrån tidigt. Var hemma runt 3, och vaknade utvilad och trevlig.

dagens topp/botten

3 toppen:

>> Jag lämnade tillbaka en onödig topp som jag hade köpt. "Pengarna kommer inte tillbaka på ditt konto om några dagar", beklagade expediten. Jag log lyckligt och sa att det var jättebra för då har jag pengar kvar sen.

>> Malin. L rotar i wasten. "varför slänger man en paj"?

>> Malin och jag försöker ta oss till Österskans på 2 minuter från Spet. Lyckat *not. Det var dock skönt att inte behöva betala nattaxa, för jag lyckades få skjuts.




3 botten:

>> Jävla Ronnie backar genom drivern efter stängning. Notera att vi var 6 pers i hans minibil och att jag och Malin fick blickar från Dior. Idag undrade hon om vi åkte fast.
>> Dennis var på dåligt humör och vägrade skicka oss på rast samtidigt. Jag undrar om det var för att jag inte lade märke till hans hår direkt.
>> Det kommer bli en tråkig kväll tack vare Naturkunskapen.


RSS 2.0