Italien

Hej så länge, tillbaka om en vecka! Det stod i mitt horoskop att det skulle slå tillbaka på mig själv om jag snackade skit idag. Fan. Nu ska jag och mamma köpa skittidningar och billiga pockets, så jag kanske klarar mig. See you!

STAY POSITIVE

Önskar att jag kunde säga att jag var klar, men det är det som är det luriga med packning. Man blir aldrig klar. Hitills har jag lyckats få ihop tre väskor, kanske lite mycket men man fick ju inte ha hårda väskor. However, jag har gjort ett ryck och äntligen fixat mina motbjudande fötter; klippning+rödmålning är allt jag orkar för tillfället.

Jag börjar bli riktigt trött och har nått det där trötthetsstadiet när man börjar bli sådär sentimental. Känns faktiskt lite jobbigt att lämna allihopa. Fast jag har bestämt mig för att vara en positiv människa, därför skippade jag min inplanerade hatlista, och funderar på att skriva en bra lista istället.
Eller också skiter jag i listorna och går och lägger mig istället.
Eller kan jag konstruera den ultimata drömmen... Mmm...
Fan vad jag är mysko.

Packa packa

Nu borde jag verkligen ta itu med det där packandet. Fast det är ju så himla soligt, och mina grejer ligger i källaren. Kanske borde röra på mig lite, ta en joggingtur påföljt av solning.
För jag hatar verkligen att åka buss länge, tänk majsan stillasittande i 21 TIMMAR!

Glad typ "Jesus hängde på korset och försvann"

Sitter och tycker lite synd om mig själv. Är väldigt trött och dessutom kall som en ispinne trots att jag sprang från bussen som en galning. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Malin, det var nice :)
Tyvärr tänker jag aldrig så långt som att ta med mig ombyte, men tro det eller ej, i ett skåp på donken låg min tunika, leggins och armband som jag hade glömt. Det var kallt, men jag kände mig lite småtrött på min rutiga outfit som åker på aaaalldeles för ofta numera. Min kära mor tycker inte om det, hon anser att mina fötter stinker, mina donkyskor är verkligen äckliga. Fula är de också, ser ut som Ronald McDonald i dem. Kanske det som är meningen, men nu är ju läget inte så att jag är en töntig tecknad figur. Jag är faktiskt en stundtals hårt abetande individ som är trött på att känna sig konstant ful på jobbet.
Hade förresten ett gigantiskt påskägg i personalrummet idag, typ slemmiga grodor och sånt, alldeles för lite lakrits såklart. Men tanken är ju vacker och jag antar att det är det som räknas. Fick förresten ett påskägg av mamma när jag kom hem, fyllt med en av mina stora laster; naturgodis. Yummiee, min färdkost inför Italien är klar!


Jag tycker att påsken är överksattad och onödig faktiskt. Liksom julen en ursäkt för att vräka i sig stora mängder mat och godis. För min åldersgrupp är det ännu en anledning till att bli full. Det är då jag börjar fundera; vad fasiken har jesus med sprit, fet mat, godis och nästintill obefintlig busstrafik att göra?Tur att man inte är sådär kristen, då kanske jag inte hade kunnat "fira påsk" på det trevliga sättet...


Säg vad du vill, men det är så jag säger det

Jag vet att jag är omogen när jag suckar och himlar med ögonen.
Jag vet att jag är omogen när jag står mitt på laholmsvägen och skriker; "KUKBUSS, KUK KUK KUK" samtidigt som jag viftar med mina långfingrar.

Men jag kan inte hjälpa det. Sådana här dagar är liksom till för att hatas. Tur att man inte får bära med sig vapen i skolan.

Det ända som håller mig uppe för tillfället är att jag ska sno kaffelatte på kulturskolan snart, den är faktiskt jävligt god, även om den är fett med B.
Sen är ju tanken på att jag är i Italien om en vecka lite sådär fakking amazing, men det mesta är så sjukt irriterande och tungt just nu att det känns som tussen år.

Grattis Emma!!

Idag blir Emma ett år äldre, och möjligtvis snäppet smartare. Men man kan ju inte alltid ha tur. Eller otur, för jag älskar min GINGER precis som hon är! Grattis, snygging!


Har förresten glömt min kalender igen. Jag fattar inte hur jag lyckas. Fast det brukar vara kul att få tillbaka den, Dennis fyllde med små söta kommentarer och besvärade sig till och med att signera den. Ibland kan man ha tur! haha

Transvestit- Perelli vann btw. H-vete! Någon som älskar både det äcklet och Carola är skadeglad.


Ska fräscha till mig lite nu, för nu är det bio med födelsedagsbarnet som gäller!

Rester från ett sudd

Tänk att det som var du kan försvinna så snabbt.


Hur mycket man låtsas, vill glömma, och skratta bort det som just nu verkar så avlägset, så kommer det alltid att sitta som klistrat vid din personlighet. Man kan inte låtsas som om det aldrig funnits.


"Ock mann kann icke flykte fron sin egen vilje"

Vill jag så kan jag. Vill jag så vill jag.
Vill jag inte, så skiter jag i det

Skadeglädje

Fett med vuxenpoäng. Jag har lagat mat- quornbitar och pasta, man värmer i princip bara upp det, men jag har diskat också.

Kan inte sluta tänka på mina svarta spetsgardiner från lagerhaus. Okej, de är inte mina ännu, men det är bara en fråga om tid innan jag har dom i mitt våld. Längtar till träningen ikväll, ska bli rätt kul faktiskt. Blir väl lite tight att hinna duscha och så på tio minuter innan kören sen, men men. Jag är taggad!

Jag kom på varför somliga var lite tjuriga nu. Carola loosade ju, och enligt mig är det underbart! Ååhh, hatar att jag missade chansen att jävlas lite...


Söndagar. Alltså.

Förlåt för att jag är en bitch idag.

Jävla huvudvärk, aldrig mer vin. Ändå vet jag att jag sitter där, oftast med bara en veckas mellanrum, full som en alika.
Det var fruktansvärt att jobba idag, har blivit expert på att sura.

Tackar gud, eller typ schemaläggaren, att vi har studiedag imorgon.


Vi har nytt sköljmedel, känner verkligen igen doften. Jag vet varifrån och det börjar faktiskt bli riktigt irriterande att saker som handlar om människor man bara borde glömma, poppar upp överallt. Jag behöver fan semester nu.

H-vete. Hittar inte fjärrkontrollen.


bukt på livet. eller något.

Har varit ganska speedad idag, och nu är det precis som om hela veckans överaktivitet rasar över mig.

Är hos Malin nu, har lirkat mig loss mellan alla täcken och filtar och ben. Tittar på råttfilmen, samtidigt som jag kollar upp busstider. Måste hem tidigt, måste skärpa mig och få lite bukt på livet.


Emma snarkar, Malin mumlar, Moggis jamar.


Cuando? (eller något)

Det känns aldrig så rätt att blogga, som när man har en konstant växande läxhög. Vacklar gör den också. Märker väl inte om den välter, mitt rum ser ändå fördjävligt ut, totalt övermöblerat av skor, kläder, plastpåsar. Upptäckte först idag att det faktiskt stod en halvfull bag'in'box precis vid dörren.

Jag fryser och vill mest sova. Hatar verkligen att jag vet att jag kan lära mig spansk grammatik på 5 minuter. Den vetskapen gör mig så djävulskt slapp, och självklart är allt som bortblåst när man skuttar ut ur klassrummet. Helt jävla onödigt att ens ta sig tid att gå dit om man ändå bara glömmer bort allt.
Som att äta choklad med torsksmak. For no good, liksom...
Lät väldigt motbjudande btw.

I'm in deep dept, without you I wouldn't survive.

Did you forget to take your meds?

Och Sofia har väl rätt. Man är jävligt patetisk när man sitter och säger att man aldrig kommer att bli kär. För livet har ju precis börjat. Specielt jävla patetisk är man om man redan varit kär som in i helvete...

Majsan <3 HLT

Jag trodde att jag alltid skulle hinna ha dom där 15 minuterna som det brukar ta att uppdatera bloggen. Men nix. Denna helg har varit helt späckad, helt sjuk, helt sjukt kul.
I fredags var det fest hos Fredrik, vilket var hur kul som helst.
Igår hade Emma fest, och jag minglade som en sällskapssjuk höna. Drack bara lite mer än vad som är sofistikerat, och hann vara både partyhoe, psykolog, sjukvårdare och den kaxiga bruden som muckade med krulliga människor som kallade mina polare fula saker. Det var jättekul.
Stort tack till både Fredrik och Emma för lyckade fester, you've made my weekend :)

Funderar på om jag borde höra av mig nu, sa ju det.

Förresten så älskar jag Hallandstrafiken. Vem vet, busschauffören på linje 400 från Åled kanske räddade mitt stackars liv, när han istället för att köra till Norra Station, jagade linje 20-bussen fram till Sturegymnasiet...? Är det att ta i om man typ skriver en hyllning till Hallandsposten?


RSS 2.0