plastic is fantastic




Ikväll ska jag kolla på "operation skönhet". Tycker om att kolla på fåfänga människors deformerade kroppsdelar. Ger en liten egokick för jag vet att jag inte är varken freaky ugly eller sugen på plast i ansiktet, sug lite här och där eller sillisar. Funderar även på o dra igång en storstädning för det luktar lite funky. måste ha slängt något konstigt i papperskorgen. Ska försöka höja julstämningen här också, funderar på att låna en slagborr o få upp den där chokladkalendern. eller använder jag häftmassa. whatever.

Gjorde jättefina lussekattor i korridoren i söndags. längtar till nästa söndag så man kan äta dom. kommer få slåss om snoppy tror jag.



maty

sitter och är helt överlycklig för min jordgubbskräm som jag lyxade till det med idag. det är fan sjukt när man blir så upphetsad över lite kräm. jag är vanligtvis rätt kräsen av mig och har under ett och ett halvt års tid käkat fancy dinner minst 3 gånger i månaden. Bara sådär. just nu kan jag nog äta vad som helst förrutom inälvskäk och färdiga köttbullar (ni vet sånna som typ studsar när man tappar dom i golvet).

stod o glodde på entrecoten på malmborgs idag och insåg att det kommer dröja typ 50 år innan jag kan köpa en sån utan ekonomiska konsekvenser. så jävla drygt.

kiss and tell

idag har jag suttit och diskuterat helt självklara saker och satt konstiga ord och cirklar på dom. seminariet gick fint, fast det var pretty damn korkat av mig att tvinga dit min grupp klockan 11 när vi började 15. är lite smått uttråkad, seg i huvudet.
är godissugen och har kommit på den enkla men tragiska förklaringen till mitt bittra beteende.
ska gå o lägga mig tidigt så ska jag överaktivera mig imorgon. slipper man tänka och sakna. fan, det finns ingen som honom.

cleaning out my closet

det, ätit och gått till netto två gånger är vad jag har gjort idag. jag är så awesome.

RSS 2.0