If it's the same for you I'll just hang

Sitter hemma hos Jonas och glor i min ensamhet, nyss hemkommen från fyllecirkus i staden halmstad. Party i all ära, men seriöst, vad är det för jävla mongon som drar omkring i min fina hemstad en lördagnatt? Alltså, det är helt okej om jag själv är i det skicket, men om man inte är det så är det pure pain.
Har haft en skitbra dag; svettats lite på donken, spelat laserdome med ett underbart pack av människor och druckit kaffe på robbans.
Kände att jag började bli lite smågalen av ett vapen i tassen där framåt slutet av laserdomen, speciellt när de startade rökmaskinen och de började spela musik som lät som om det var från "mitt i naturen".

INTE OKEJ

Igår var planen att käka lite mat hos Malin. Det slutade med att jag ranglade hem runt tre. Full like a kastrull.
Börjar snart känna mig som en människa igen. Ska försöka ta mig till tåget och till halmstad. Ska jobba imorgon så det är bara att köra på!

Backstage

Visste ni att narcissism slutat räknas som en sjukdom? Från och med 2010. Trodde det bara var ett alltför vanligt förekommande personlighetsdrag. Inga namn nämnda, inga klämda ;)
Hade en galet intressant föreläsning idag. Goffman väljer att se hela världen som en teaterscen; vi är backstage, frontstage och spelar helt olika roller beroende på var man befinner sig.

Frontstage med massa coola människor. typ.

Backstage- tönt. rätt full också.

utan dig. igen.

Känns väldigt skönt att ingen kan se hur jag har det just nu. Har nämligen unnat mig att hoppa veckostädning (och "såhär- kan- det- fan- inte- se- ut"-städning). Kom även på att jag ville surfa i sängen men att nätverkskabeln är för kort för sånna nöjen. Löste det dock helt snyggt genom att asa fram sängen till datorn istället. Dingo är ju trots allt boss. För att toppa the high class standard äter jag dessutom riskakor i sängen. Har hört att man får göra sånt när man klarat tenta.


Jag är rätt bra ändå

Idag ringde klockfan halv sju. Det var precis som att backa några månader i tiden när jag gick från tåget till universitetsområdet med min äckliga kaffemugg från pressbyrån, till hälften fylld med kaffe, resten med regnvatten och mjölk. För att vara schysst mot kistan liksom.
Rutinerad som jag blivit av mitt månadslånga pendlande satte jag alarm på halv tio eftersom jag alltid tuppar av i helsingborg. Vaknar ÄNDÅ av att tåghelvetet står still inne i Lund. Jag är grym som lyckas ignorera ett jäkla mobillarm i fickan och dessutom folks sura blickan när jag asar av.

När det är en kvart kvar på föreläsningen får jag sms om att vi kan hämta tentorna, så det var bara att kila iväg till ctr och... hoppa och skrika en liten stund. Pratade även med syo-bosse som hade grejat hela biffen för mig. Behövde inte ens presentera mig utan han visste precis vem jag var. Tror att min idioti varit en liten middagsanekdot i helgen men det är väl kul att man kan stå för någon form av underhållning. Lunchade med Vicky och nu känner mig så jäkla belåten och nästan helt ångestfri. Fan vad livet är bra!
Du kanske flyttar till holmön

du kanske kommer tappa den i vattnet, spilla rödvin på displayen. eller bara skita i det.

A little more time

Har gottat ner mig i min gamla favorittröja. Eller. Den är egentligen inte min. Försökte kolla på ett laggande solsidan för jag missade det helt igår. Avbröt ett tjejpladder med ett panikskrik och konstaterade att vi missat det med tjugo minuter.
Hatar att jag trivs så bra här. Har bostadsköat mig lite mer idag. Mitt problem är väl att jag gillar att vara typ överallt. Finns så mycket som aldrig hade hänt om jag aldrig flyttat till Lund. På ont och gott.
Det kommer bli en extremt ansträngande dag idag. har massa bra dejter. Ska börja med att hoppa in på riksdelen och vara lite jobbig. Eventuellt ta med mig kaffe till chefen där, hört att han är snygg.RSS 2.0