if I fall, would you pick me up?

Denna veckan skulle jag egentligen bara jobbat tre dagar men det slutade visst med att jag fick jobba varje dag. Yeah. Man tar ju vad man får.
Ser dock fördjävlig ut, vill bara bli fräsch. Idag ska det bli 15 plus och sol. Kan de bli roligare att springa omkring med en kontrollant på donko?


Har sovit skitdåligt inatt. Var jagad av någon jävla gubbe hela natten och vaknade till lite då och då. Jonas är ju inte så mycket att hänga i julgranen halv fyra på natten heller. Hade inte någon att prata med, skitlamt.


Måste våga för att vinna

Idag har jag fått skräddarsy min egen stängning så att jag får börja klockan 21 istället för kvart i fem. På så sätt hinner jag med både kör och UM innan jobbet eftersom att allt numera tenderar att hända precis samtidigt.
Jag behöver verkligen en utmaning nu. Flytta till en annan stad, få kämpa lite. Livet är för lätt såhär. Eller?


Det här har jag lurat på i tre timmar

Sådär. Då har man arbetat Lund och Halmstad.


Utbildningar

Prio
Anmälningskod
Utbildning
1
LU-30911
Historia: Grundkurs
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2010
2
LU-24251
Psykologi: Personlighets- och utvecklingspsykologi
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2010
3
HH-11388
Idé- och lärdomshistoria (1-30)
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2010
4
LU-37801
Religionshistoria: Grundkurs
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2010
5
LU-24221
Psykologi: Arbets- och organisationspsykologi
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2010
6
HH-12102
Arbetsvetenskap - jämställdhet och mångfald i arbetslivet
15hp Blandade tider, Halvfart (50%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2010
7
HH-11275
Historia (1-30)
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2010




No one sleeps when I'm awake!

Det var längesedan jag cyklade så snabbt, tjoohoo. Höll på att köra på en stackars snubbe/eventuell överfallare som sa ursäkta och då blev jag skiträdd. För alla vet ju att det bara är skummisar som ränner omkring längs Laholmsvägen runt ett-snåret och försöker de då prata med en... iiihhh..
Var precis inne o pussade på sovande Jonas och insåg att jag inte pallade ligga o stirra i taket till hans mystiska läten. Funderar på att dra igång lite Vänner såhär på nattkvisten.

smell ya later!


Sweet.

Har pälsat på mig som 17 och sitter och laddar inför cykelturen till jobbet. Nu är det 5 plus, vilket är helt ok att cykla i. Känner mig mindre road för natten genom stan i minusgrader. Men det är skit man får ta. 
Min cykel är nice och jag orkar inte slicka röv för att få skjuts hem.

LAXY

Igår lyckades jag bli av med handväskan, min bolero samt hjärnan. Allt förrutom boleron är idag tillbaka i mina ägor. Detta firas med att ligga på soffan med Jonis hela dagen och kolla vänner. Helt rätt! 


DET FINNS BARA FÖR MÅNGA STÄDER

Sitter på studera.nu och väljer och vrakar mellan olika kurser i Lund. Lund är första staden jag väljer och vrakar i, sen tänker jag fortsätta norrut mot gbg och lite senare kanske mot växjö.

Jag vet faktiskt inte vad alla poäng och hel- och halvfarter innebär. Det var synd att jag sov på infon i Sturegymnasiets hörsal. Men dom hade så himla sköna stolar där. 

Cleaning out my closet

Sitter och slöar och hoppas att garderoben ska städa sig själv, disken diska sig själv och att jag ska se en färdigstylad majsbajs i spegeln. Sånt händer liksom inte.



Igår blev jag fantastisk sockerhög på en påse Salt & Blandat. Hade tidigare stupat i sängen med handduk och allt efter en lite för varm dusch. Vaknade några timmar senare av att jag trodde att det var inbrott.

Nu ska jag ner o hänga upp tvätten så man kan klä sig i helgen för jag orkar inte städa garderoben.

BYE!


NOT HOT

Sitter o väntar på att Jonas ska komma hem från Fiddeluring. Har precis kommit hem från kören och det känns som om någon kört ner ett rivjärn i halsen på mig. Fick testa mina sovande soprankunskaper idag och det gick sådär kan man ju säga. Kom också på anledningen till att jag la av med körgrejen och det är för att de flesta i den rörelsen verkar vara i desperat behov av uppmärksamhet. Synas, höras, berömmas. Man går i kör för att det är kul och för att sammarbeta. Inte för att sitta halva lektionen och wayla för att folk ska tycka att man är helt fantastisk för det slutade bli HOT samtidigt som Mariah Carey.

Love me tänder

Kan ni fatta att det kostar 700 spänn att krafsa på mina tänder? Tills igår trodde jag att det fortfarande kostade gratis för mig eftersom att jag inte är 20 ännu. Men nej.
Det är samma år som man fyller vilket jag tycker är väldigt irriterande med tanke på att du inte får sätta din tass på krogen ens dagen innan du fyller 18. Det är tur för dom som fyller år i januari för dom får 12 månader extra att slita på sina tänder i jämförelse med de som fyller i december. Dessa lyckligt lottade människor får dessutom springa omkring på krogen 12 månader mer än stackarn som fyller i december. Helt idiotiskt.

Plus för att jag fick se Emma i mottagningsrummet på en stor affisch. ascoolt.


Outrot på Salem Al Fakirs låt låter som facebookchatten

Sitter o knaprar K-special med milk och laddar inför en dag på donky. Alltså no offence. Jag är skitglad att jag har ett jobb och att jag som delis får fett mycket tider, men ibland är det inte kul längre liksom. Fyra år är rätt mycket. Det är längre än min gymnasietid. ISCH. Inte konstigt att man känner sig som hemma.




Jonas, Marica, hennes kille, Maja, Marcus, Malin, Emma, Frida, Robin

Igår firade jag o Jonas 14 månader. Fatta vad tiden går. Det känns som igår när Mackan fyllde 20 och jag försökte lägga alla klunkar på honom i ölspelet. Jag ville bara ha honom helt enkelt <3
Det var den kvällen alla hade rosa hår.

Behöver kaffe nu känner jag, så jag får snart hoppa upp på cykeln o dra iväg till jobbo. Men först blire Paris Hilton-musik o uppfräschning. YEAH!


en fjärdedel av sveriges invånare har det.

Hade varit typiskt mig så nu ska jag walka av mig vårdepressionen :D




tisdag

Idag ska jag ta det riktigt lugnt för sen ska jag jobba onsdag, torsdag och fredag. Då är man värd att chilla tycker jag :)
När Jonas kommer hem så ska han överraska mig med någonting men jag har ingen aning om vad. Det enda jag vet är att jag inte fick ha för höga förväntningar. Cliffhanger.

Allt känns inte lika meningslöst på jobbfronten mera. Trots att jag blev dissad av the lowest ground, PFM, så känns det inte helt kört. Har kommit på att jag ska söka stenhårt till Maxi. Bara peppra på med CV:n liksom.
Hade jag inte varit snygg i en maxiskjorta ellö?
För min nya plan att tjäna pengar som gräääs i sommar så att man inte har noll valmöjligheter till hösten. Rätt realistiskt.

dom coola katterna hänger på donken

Tjatja. Hemma efter en hård dag på mitt intelligensbefriade jobb. Sitter och ser snygg ut i någonting som luktar filtreringsmaskin och cheese. Freeescht.
Igår var Jonas' päron samt mami och steeevie här. Vi bjöd på mat och dryck och satt och snackade. Förvånansvärt trevligt måste jag säga. Hade dock jättedåligt samvete för att mami ställde in sin afterwork. Men men. :) Kul och mysigt att de uppenbarade sig!

Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig snygg för ikväll blir det tacos med Mickan och Emma och senare vidare för melodifestivalen. HÖ. Hatar typ melodifestivalen men det är rätt kul med rätt folk.
Yiihaa



smell yah later


Daylight

Sweet med fredag idag. Har lagom storartade planer med tanke på en kass ekonomi och ett pajjat knä. Ska jobba 12-15 idag. Jobbigare och mer meningsfulla pass har man ju haft.
Sitter och laddar och lyssnar på brittan. Har egentligen inte tid att blogga för jag måste göra något åt mitt hår ^^. Blev igår lite halvmobbad för att mitt fluff stod upp lite för mycket där bak. Lollo trodde att det var dålig tupering, Fredrik försökte snabbt fixa till det och Sofia skrek och höll på att explodera av avundsjuka och kthet.
Sådär gick man tydligen inte ut.




H&M ALLTSÅ

Dagsmålet idag är att bli pigg och glad. Har bestämt mig för att inte göra ett skit idag, men det regnar  indikationer på att jag borde tröstshoppa. Har redan fått fem sms plus ett mejl angående 100 kronors rabatt på H&M. Kan man typ inte kräva 600 kronors rabatt då?



Berättade jag det sjuka med mitt H&M-club medlemskap förresten? Vintern 2008 var det en jävel som snodde min plånbok och efter det har jag inte haft ett clubkort att dra på H&M. Jag har gjort EN internetshopping för 300 spänn där och kan därför omöjligtvis kommit upp i de 2000 kronorna som krävs för att slippa böta varje år.
Men NEJ! På min shoppingrapport stod det glatt att jag kommit upp i den summan. HOW?

Går tjyven bananas med mitt H&M-kort eller har det blivit liiiite fel?


stupid girl


gött att det inte är jag

Någon kommer få sina fiskar varma höhöh

Pinky stinky

Idag är jag på gott humör. Sitter o laddar Pinky. Pinky är en av de mest korkade grejerna jag har ägt. Visst, det är jättebra att man kan klämma fast henne i tröjan men mindre kul att det typ bara spelas 10 låtar om och om igen trots att jag har lagt in hur många som helst. Jag förstår verkligen inte vad problemet är.
Vågar inte gå tillbaka till teknikmagasinet och fråga varför hon gör så mot mig då risken finns att bli rejält idiotförklarad. Eller möjligtvis placerad på någon intern 10 I TOPP av dumma kunder.



Snart ska jag dra till donky och leverera cheeseburgare. Superintelligent sysselsättning. Verkligen. Det positiva är dock att jag ska cykla med Pinky plus att jag har god speghetti&köttfärssås med mig till jobbet. Och att jag bara jobbar i fem timmar och sen får jag skvallra med Slevo över en kaffe.
Det blir inte Robban's idag. Sofia bojkottar p.g.a. fördjävlig service i helgen. Som jag har nämnt tidigare. De tycker själva att de är liiite för bra för alla andra. Allvarligt. Fast nu har de så dåligt rykte att jag hellre stoltserar med att jobba på donken än Robban's.

 


teknikskit

Världens bästa pojkvän kramas när man är ledsen för att allting fuckar upp sig, frågar om man vill att vi ska begrava min dator och föreslår att vi ska åka och köpa lakrits sen. Han är fin.

Sen kom vi fram till att det där med jordfästning av Black Beauty inte riktigt matchade vårt miljötänk angående nedskräpning.

Sprang vilse i frennarp idag. Det var spännande.

AOUCH

Nu blir det dusch och därefter lunch på Robban's med Mickan och Athina. Trevlans. Undrar om personalen saknade mig inatt. ^^

Mamma ringde precis och pratade om datorn. MÅSTE HÄMTA IDAG! Ångest. Den käkar upp min matbudget den här månaden. Kul va?


How about London?

Sitter o myser i pyjamasbrallor och en stor go tröja vars egentliga ägare heter Jonas. Han tycker att mitt käk smakar godare (trots att vi äter samma) och jag tycker hans kläder är skönare. That's it!
Är väldigt inne på London för tillfället. Känner mig intresserad av att både vara turistjävel och cool storstadskatt där.



På tal om katt... Hade en mardröm om min katt Tiger (du vet den som är gul och blev påkörd som bebis och ibland på allvar vill slakta mitt ben och lägga det på dörrmattan).
När jag vaknade var jag livrädd och helt övertygad om att han var i rummet. Icke hälsosam relation till ett husdjur. Eller?

Igår var jag, Mickan, Emma och Erica på Robban's tills det stängde. Det var nice. Personalen var lika oproffsig som vanligt. Sådär Halmstad-snobbig som Emma uttryckte. Tror att man är något bara för att man jobbar på ett jävla café.




Utkast: Mars 8, 2010



Kvällens var helt klart den rutiga skjortan. Då är man en cool kille.


yearbook of McDonald's typ.



 


Kicken

Lyckades förresten med att inte shoppa upp hela stan på min lilla runda i fredags. Dock blev det en bolero (pojkarna hade gissningstävling om vad det var för något och Jonas lagerpolare gissade på öronhänge).




hittade honom på veromoda. mitt favvoplagg för tillfället.



Här är min nya bakiströja :D Köpte den till syrran i julklapp och sen kom jag på att jag ville ha en likadan själv ;)


Måndag... oohh yeeeah!

God morgon gott folk! Har haft en lysande helg. Råkade hamna på Jonas afterwork i fredags och kul var det. Satt med tre grabbar på BM och snackade skit tills Jonis var tvungen att uppsöka Gränden.
I lördags lyckades jag för första gången få en bil att rulla!! Det var askul och på kvällen kom det folk på inflyttningsfest. Bilder kommer inom kort ;)

Igår gjorde jag vuxenpoäng nummer två och mötte min man på halva vägen. Gjorde korv stroganoff (på wienerkorv såklart!) och det blev riktigt lyckat. Jag börjar bli grym och ännu bättre ska jag bli nu när jag har två nya kokböcker som vi fick av Macks och Micks. =)

snuft

Förresten... Jag har kommit på vem makten ligger hos. Den som kan reparera datorer. Tänk att kunna fixa sin egen dator och vara flera tusen rikare än alla andra.
VARFÖR BLACK BEAUTY VARFÖR?!
Hon ska tömmas och somna in för gott. Vi har verkligen haft trevligt ihop.

Fredag den 5:e

Idag är jag väldigt busy och har gått upp tidigt bara för att hinna med allt. När Jonas slutat jobbet ska vi åka och kika på domslutet. Jag är spänd. Händer det ingenting så tänker jag nog aldrig vittna igen, för då är det helt jävla meningslöst. Isåfall hänger lagen löst och jag kan lugnt uppmana er att springa ut gå gatan och slå ner vem som helst utan straff. Jättetrevligt för psykon som tycker att sånt är trevligt.

Ska göra mig iordning och dra in till stan och do some serious shopping, för att sedan sola och därefter ta en joggingtur. Det är göttigast o springa med ordentlig sol, trevlig musik och nya brallor.



Ikväll kommer lite folk över till oss; ska lyssna på Emmas äventyr i Indien, snacka skit och kolla film :)

Ha en trevlig fredag!


Jag vet vad du åt på din pizza i förgår.

Igår träffade jag Calle på busshållsplatsen. Efter en stund så hörde jag mig själv säga: Jaa, jag hörde att du åt fläskfilé på din pizza i förgår.

Varför sitter så många personer inne på sån här information? Alla vet vad Calle hade på sin pizza i förgår (nja egentligen var det dagen innan i förgår nu). Helt stört att bo i halmstad. Om man tror att man kan ha några hemligheter här i denna stad är man antagligen väldigt naiv eller bara djäävulskt korkad.


It's a mystery

Tjingeling, uppe med tuppen idag. Sitter och knaprar dinkelfras och friscusjuice till frulle. Det är fanimej lyx. Har diskat upp efter mitt och Jonas pizzabak igårkväll så nu kan man gå in i köket utan att få ångestattacker. Duktig majs.
Det var fint att träffa Jonas igår även om jag var på rätt kasst humör och det kanske inte blev bättre av att vi vimsade omkring på maxi i evigheter och letade pizzadeg. Jag var sjukt hungrig.
However, vi lyckades slänga ihop käk och chillade grillen med en flaska vin och så fick jag massage. Sen däckade jag sött i sängen.



Funderar på det här med brunt hår igen alltså. Det är så lurigt. Jag trodde liksom aldrig att jag skulle bli blond igen. Jag var liiite för cool för det, á la sturestyle.

Snart ska jag knata iväg till jobbet. Glömde tvätta min väst som är täckt av ketchup så det blir en kall dag idag på jobbet. So long!

YEEEAH!

Jag har klarat fem stängningar på raken. Grymt. Grattis till majsbajs.
Imorgon är jag ledig och då ska jag rådega tills Jonas kommer hem från jobbet. Kanske gå in till stan och köpa någon liten belöning/push.

Jag tror att dessa kan få mig o dra på gympaskorna igen och dra ut och springa. Modellen heter MAJA LOOSE PANTS. Jag tycker att det säger allt.


Big no no

Fyfaaan. Försov mig, så jag hinner ingenting idag. Det är inte okej att försova sig när man börjar kvart i fem. Det är illa. Måste vara på jobbet en stund tidigare så jag hinner hälla i mig en liter kaffe och förbereda för ett intro som jag enligt Petra skulle ha idag. Var längesen sist så jag har glömt en del. Dom hade tydligen tänkt låta det vara en överraskning. Kul.



Jag vill umgås med min man. Har inte fått vara med Jonas på över tre dagar nu. Han jobbar 8-17 så det blir svårt. Han sover ganska rejält när jag kommer hem.

skrapa bilruta i mars..?



Hittade värsta snygga bilden på mig och chefen. Redan tidigt kunde man se att det skulle bli något stort av den här killen höhö.

Jag har kommit på att jag ska bli en bättre människa. Sluta slänga kläder på golvet och skruva på tandkrämslocket. Komma ihåg tvättiden och sluta blåsa för stora ballonger så att de smäller när snorungarna håller i dem. Gå och lägga mig direkt när jag kommer hem från stängningarna och diska ur skålarna direkt så att Jonas slipper använda högtryckstvätt på dem.



Jag är så förbannat slut i hela kroppen, ofräsch som en uteliggare och bara helt jävla söndermosad. Nu är det bara en stängning till sen slipper jag det på några dagar. Så uttråkad.
Nu inatt kom en polisbil som körde jättesnabbt emot oss när jag och Sara var nere med sopan och då tänkte vi: HEY, lite action. Tyvärr så var det nog bara KAFFE PÅ STATOIL EMERGENCYCALL för det hände ingenting. Boring.

Det gör ont att veta men lika svårt att undra

Maja åkte aldrig ifrån Halmstad utan jobbar fortfarande kvar på McDonald's. Alla hennes sparpengar som skulle ta henne till New York gick till att reparera en dator.







ÅHH vad jag tycker synd om mig själv idag. Helt jävla bedrövligt.

WakeUpCall

Ni måste lova att skrika på mig om jag...

...bestämmer mig för att satsa på en karriär på donkfan
...har utsvängda jeans á la 90- tal
...är så borta att jag återigen sätter handen under durkslaget när jag ska hälla av mackissar (en gång är ok!?)
...gifter mig med den där skitlånga klarinettkillen som jag tydligen skulle träffa enligt spådamen
...plockar upp enkronor från marken (då får ni fan bidra)
...på ett seriöst sätt klär mig i nätbrynja
...rakar överarmarna (HALLÅÅ?! skäääb med utväxt där liksom)
...festar i en handduk igen
...säger "det såg jag på facebook" i varannan mening (är medveten om att jag redan har gult kort där)
...någonsin, ever, tar på mig sånna hårklipps igen (uäääääää)
...fortsätter skicka bussbiljett till hlt (it's killing me bokstavligt eftersom det är mina matpengar)
...inte går o lägger mig snart.

                                                             



Borde snart krypa ner bredvid min man, men det är fett jobbigt att bara ligga och stirra i taket. Blir helt galen av det.


RSS 2.0