världens glammigaste fredag

Har stora planer ikväll. Dammsuga, deklarera (nej, jag har fortfarande inte gjort det), handla, tvätta och få minst tio timmars sömn för att minska risken för eventuella bakslag imorgon.
Alla tvättider är tingade ikväll, så jag hänger på låset på afb.se för att vänta på att någon stackars människa ska komma försent och därmed ge mig en ledig tvättid. slugt.

Kör lite känslomässig urladdning också; tillät mig själv att stortjuta igår när Mr Big sa: Carrie, you're the one.

Har rekat lite uteliggare idag också i helsingborg, klämt kinamat och försökt steka lite i vårsolen.

Sååå. imorgon ska jag upp tidigt. Ska vara hos Vicky klockan tio, pimpa grekturken, dricka rosé och kaffe. Vid tolv kommer halmstads brudelit (förrutom slevin) hit sen blir det parken heeeela dagen. hell yeah.

silverschampoo eller hatt?

I'm still in love with Judas, baby.

Sitter och lyssnar på min nya spellista på spotify. Har googlat sommarplågor sedan 1988 (undantaget boten annan m.f.) och samlat bidragen till sommarens så har lyckats skrapa ihop en rätt skön lista. Försökte njuta av solen, men den, liksom annat, lyste(?) med sin frånvaro så jag frös mest.

Jätteskönt att vara hemma, även om det var underbart i halmstad. Saknar alltid något. Mina knasiga vänner, min kära mami och världens bästa kaffekopp som rymmer jättemycket kaffe.


Har blivit härligt påskfet också, men det är ingenting som inte lite studentekonomi kan råda bot på.

På schemat idag står att städa i mitt bombnedslag, åka till systemet innan valborg och vänta på att dempalicious ska komma och lösa min hårkatastrof. gris eller hjälp? båda två!


Stängy

Woho. Ligger äntligen i sängen efter en monsterkväll på donky. Tröstar mig med att jag får pengar. Hade byggt upp en bild av att folk hellre ville grilla själva ute i trädgården och sånt, men icke! Vi var klara klockan tre eftersom vi fick den stora äran att städa upp efter alla grisar som valt att go wild på uteserveringen. Det bästa är ändå att jag ska vara på jobbet om åtta timmar igen. Hade allvarliga funderingar på att slå läger på golvet eftersom det kändes smått onödigt att åka hem. Aja, jag klagar inte. Jag jobbar inte heltid. Jag var inte bakis idag. Jag kommer få schyssta benmuskler. Jag blir konstant distraherad så att jag inte kan tänka på hur ont det gör att släppa taget.

Skriver listor

Har jobbat stängning eftersom jag kommit på att passiva människor aldrig kommer någonstans i livet. Har ringt och tjatat på några stackare så nu har jag underhållning för hela veckan! Wie! Hatar att bara dra omkring och kunna slå ihjäl tid bäst man vill, speciellt när tusen tankar och herr ågren dansar i mitt huvud konstant. Gjort är gjort och allt är självvalt, så någon mening måste det väl finnas.

JAG HATAR ÖRESUNDSTÅGEN

Nu sitter jag fast i eslöv och har gjort den senaste halvtimmen. Är stressad och förbannad. Sliter mitt hår. Inga tåg rör sig eftersom det är signalfel. 30 minuter efter tiden. Jag får ryck och vill ha mina pengar tillbaka på plats. Borde leta upp en serveringsvagn och begära åtminstone en kaka. Har liksom bara ätit soppa idag, så jag känner hur jag sakta men säkert blir mer och mer lack.

sociologi 1- 30

Tjatja. Vet ni vad det precis blivit för dag?

Det har blivit den 15:e april, vilket innebär att NU SÖKER VI (RÄTT).

Idag har jag hängt hos Malin. Haft ett väldigt bra utbyte. Hon har hjälpt mig att komma på vad jag ska plugga och jag har roat mig med några dagars disk. Gud är så jävla schysst när han kör axeln ur led liksom.




01:19

Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
Vet att allt är alldeles för sent

Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen

Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
”Förlåt jag trodde det var nån annan”

mina vänner är förmodligen billigare än psykologer ändå. och roligare.

Det här inlägget tillägnas speciellt de människor som känner att de lägger sina pengar på skit hela tiden.
Till Dig som klagar över att din mobilräkning ligger på 700.

Varsågoooo, gnugga tassarna riktigt ordentligt nu och gotta dig i att du inte heter maja nilsson och får en sån här:

 

Hello telia. Hello telessnor. Kul att ni gillar varandra så mycket.

Vill passa på att tillägga att detta är kostnader UTÖVER det som redan ingår i mitt idiotiska abonemang. Så, mina vänner, det är värre än såhär.

Nu ska jag ringa och tracka de inkompetenta idioter som mer eller mindre prackade på mig att byta abonemangsform.


DET GÅR BRAAAAA NU

FÅTT LÄGENHETSERBJUDANDE PÅ GT OCH VG PÅ TENTAN!

Studentlägenhet 1 rum och pentry



Våning 2
Hyra, kr 4181
Yta, m2 36
Adress Waldemar Lorentzon 3
Visa på kartan 30227 HALMSTAD


Område


Gamletull



Ledig fr.o.m 2011-07-01

en helt vanlig måndag





Idag har jag och Vicky varit ute och "powerwalkat". Låter coolare, men vad gör man när man hittar värsta linbanan, en fotboll och ett gäng hopprep. Och en krita. Sjuuukt kul!

surdegstoast?

Idag har jag suttit i skolan och lyssnat på åtta grupper som redovisat fältobservationer i flera timmar. Kan ju lugnt säga att jag INTE var särskilt pepp på att gå upp och köra vår presentation som för övrigt var sist. Man kan ju faktiskt dela upp klassen i två, men det verkar man helt ha förträngt. Jaja, whatever. Kan ändå inte göra någonting för att jag fortfarande är pank.

Igår var jag i malmö, typ i kyrkan, United. Liknade ingenting jag varit med om tidigare. Det var en absurd (men rätt kul) kombination av jesus, timbuktu, hög popmusik, bildspel och en vilt gestikulerande predikant. Underhållande, OH YEAH!

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ SEVEN ELEVENS JOBBIGA SPOTIFY- REKLAM ATT JAG NÄSTAN KRÄKS. Gör från och med nu ett ställningstagande och bojkottar hela kedjan (speciellt deras jävla surdegstoast)


om ni undrar varför jag satt hemma i helgen

Har symbolisk skäms-helg och är pank.
Utdrag ur fröken Levins blogg:

hade jour i helgen,
tog hand om en jävligt full maja.
hon satt och skrek på trottoaren utanför och levde jävel.
hon sken inte upp förrän hon tittade upp på mig och sa:
HAHA DU SER JU UT ATT VARA FJORTON.
jo ja tackar, det är ju tur att man kan glädja nån...
.....
man undrar ju vem som egentligen är fjorton...


Hehe. Bör tillägga att jag hade vrålkul innan jag tog en shot för mycket, vinglade ut från lägenhet okänd och fick för mig att ringa mitt ex 15 gånger. Runt halvfyra- tiden hamnade jag hos sofia.

Hon vet precis hur man handskas med en skitjobbig maja. Hon brer snällt en macka med sin godaste bredbara ost vars smak jag inte kan komma ihåg, lägger fram pyjamas, bäddar och snor min mobiltelefon innan jag hinner göra bort mig ännu mer.
Har slevinjour jag med, men hon ringer lite mer sällan och skriker, gråter, skrattar mitt i natten än vad jag gör.
Hon har dock väldigt ofta superviktig info. Och lite panik.

Jag och den här snygga bruden råkade hamna i samma klass i gymnasiet. På den tiden var vi två 15- åringar vars enda gemensamma nämnare var att vi råkade sitta runt samma mjölkpaket.
Vi hatade varandra från första stund. Hon var tjejen med tassarna liiite för stadigt på jorden med högljudda åsikter från coola platsen längst bak i klassrummet, jag var en jobbig, pretto besserwisser och ett kontrollfreak.
Någonstans insåg vi att vi nog inte var olika ändå. Vi hade samma jobbiga humor, samma sossesnack, samma struliga matbeteende, samma besatthet av likartade svin, samma fascinerade inställning till alkohol.

Underbart eller hur?
Tjejen jag hatade men nu älskar som mitt eget barn.
Om slevin är synsk kommer vi spela in en dokusåpa när vi hoppar bungy- jump, knarkar och åker elefant. Kommer förmodligen i höst och kommer heta majsan&slevinsky på vift.







Nu ska jag borsta gaddarna och gråta mig till sömns för att jag är så fruktansvärt olyckligt kär i världens taskigaste snubbe.
Typ.

min vita helg

Inatt försökte typ hela lund ta död på mig mentalt känns det som. Har lovat mig själv att sluta skrika med till oskar linnros när jag dansar för det låter uppenbarligen fördjävligt. Har svaga minnen från halvtretiden tror jag när jag vaknar av Å RÖKER SAMMA MAARLBOROOOO JA MIIINNS. Sen JAG TOOOG EN KUUULA FÖR DEEEJ O FICK EN SMUUULA TEEEBAAAX.

Jag har ju som bekant begåvningen att kunna somna i princip var och hur som helst så jag lyssnade roat sen nickade jag till och somnade igen.

Hade dock inte samma lyx som Vicky. Är ju väldigt smickrande när någon knackar och plingar på dörren och skriker mitt i natten när man ska upp klockan 6 och köra tenta. KLART HON VILL MEEEEE.

Glassade iallafall upp runt 11 idag när jag vaknade av mobilen, sen parkerade vi oss på gården med varsin kopp kaffe och delade en kebabpizzy. Kunde sitta i shorts och tubtop med glajjorna på. Kände mig så glammig att jag försökte flirta med den jättesvarta katten, men han verkade inte så pepp på vare sig fefferoni, kebab eller mig.

Nu ska jag ut och jogga och få bort pizzan ur systemet. Åt chirre igår så hela veckans diet känns gaaaanska wasted.


JAG BEHÖVER EN SYO

Utbildningar

Prio
Anmälningskod
Utbildning
1
HH-12012
Socialpsykologiskt program
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
2
HH-12014
Sociologi och socialt utvecklingsarbete
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
3
LU-25731
Sociologi: Klass, kön och etnicitet
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2011
4
HH-12171
Sociologi (1-30)
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
5
HH-10120
Socialrätt
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
6
HH-11388
Idé- och lärdomshistoria (1-30)
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
7
HH-11101
Kultur, kommunikation och administration
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
8
HH-12015
Statsvetenskapligt program med inriktning mot politisk kommunikation
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011
9
LU-25741
Sociologi: Organisationer och sociologisk omvärldsanalys
30hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Lunds universitet, Lund, HT 2011
10
HH-12102
Arbetsvetenskap - jämställdhet och mångfald i arbetslivet
15hp Eftermiddag, Halvfart (50%) Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad, Halmstad, HT 2011

dagens outfit (nerd deluxe)

Idag har jag städat, dammat, dammsugit och moppat mitt bo. Tyvärr har jag gått en kortare promenad också, under vilken jag insåg att mina strumpor (väl synliga i låga gympaskor) matchade mitt linne EXAKT. Fruktansvärt.

Ikväll ska jag bli bortskämd med LÅNGKOK hos Malin. Ni vet såndär gryta som bara man får typ en gång om året när folk har jättemycket tid till att laga avancerad mat. Har vattnats i munnen hela veckan. Ska investera i en flaska rödvin också efter jag bestraffat mig med en lång joggingtur (det är fortfarande inte okej att sova 13 timmar!)

b to the end

tjatja.
Ligger i sängen och är jättetrött i både huvudet och kroppen eftersom jag använt båda flitigt idag. Annars brukar jag vara rätt fett i otakt så jag inte orkar tänka mer men skuttar omkring och är helt crazy. Eller ligger jag avtuppad på soffan och tänker intensivt. Älskar att gå upp tidigt. Typ.

Var och kollade på en rättegång idag och insåg hur otroligt harmlösa mina små fyllor är.

Jag blir bara jobbig, glömmer hur många sms jag slängt iväg och sen blir jag kär i allt och alla.


Läskigt

Sitter på tåget, lyssnar på the killers och dricker alkoholfri rekorderlig cider med skogsbärssmak. Lustigt att jag lyckats förtränga att jag tycker att den smaken är skitäcklig. Jag är faktiskt väldigt bra på att förtränga saker. Senast i november var jag fullt medvetande om att jag skulle läsa religionshistoria eftersom jag berättade det för linn. Två månader senare är jag stensäker på att jag absolut aldrig övervägt det för fem öre. Min tröst är iallafall att jag inte är dum på pappret. Jag tänker bara på viktigare saker helt enkelt. Nu är det iallafall dags för uteserveringspremiär i halmstad, närmare bestämt bulls. Har så mycket bra minnen därifrån så att man nästan inte vill tänka på det. Älskar uteservering! Förresten! Glömt att säga. Jag är gravid i 13:e veckan. Kunde haft bättre timing...

RSS 2.0