Näst sista dagen. Hold on, be a freak.

Maja och Evelina spårar ur i arbetet om arkitektur:

Byggnaden är väldigt enkel och typisk för Mies arkitektur och även funktionalistiska modernismen. STÅLRÖR, Mies gillade det hårt, brutalt och enkelt... GRRRR me like. Alla hus i Weissenhof-området var enhetliga i färg, form och material. Taken var platta och sköna och ha sex på. Byggnaderna har också likadan fönsterutforming och tittar man på bilden kan man se hur fönstren följer en rak linje och regelbundenhet.  De små fönstren längst ner är sexrum. Precis som Mies ville ha det. MUMS. Vartannat fönster på övervåningen är rum fulla med dildos, där man

 kan köpa en timme för 100 kr


Jag känner mig trög.

Hej,
dålig planering att plugga hela natta och sedan stupa på mållinjen.
Ring mig på ................... när du är beredd på examinationen

Neeeheee.. Jag har inte fattat att det inte är bra. Men gör det bara, kasta bajs i ansiktet på mig bara. Har klarat mitt NK-prov efter hetsplugg igår kväll, sen pluggade jag filosofi hela natta och stupade vid mållinjen.

Jag som verkade så ambitiös i mitt mejl. Tänk om jag hade varit sjuk på riktigt liksom. Jääävligt taskigt i så fall.

bananas are for monkeys

Jag äter banan och väntar på att motivationsfen ska komma och leverera some good shit for a woman in need. Har inte träffat henne på typ två år så jag tror att mitt dåliga samvete kommer få råplugga allt som ska råpluggas.
Spanskaprovet är avklarat vilket känns jävligt skönt.
Satt ensam i spanskasalen eftersom mina hela två kursare inte dök upp. Fine, tänkte jag. Man brukar ju alltid ha liite fördelar om man gör ett prov ensam tillsammans med en lärare, även om det hade varit enklare om det varit en sexig kille eller ngt som hade varit där istället för en blond kärring som för längesedan idiotförklarat mig. Eller tror hon att jag lider av kronisk lathet, jag vet inte.

nepp. religionsrester, kulturhistoria, filosofi och förhoppningsvis Jonas till efterrätt ;) ngn form av belöning måste man ge sig, även om jag betett mig som en bitter gammal kärring med höftproblem de senaste dagarna. Måste sluta wayna hela tiden..


håll uuut

Slutat skolan för denna veckan, eller inte. Helgen kommer bli spiknykter med kör, plugg och jobb. piss piss piss på lördagen.
10- 16 Jobb på makkefakkedonken
17- 19 Fira daddy på födelsedagen (fan måste köpa present + vara trevlig)
Läsa in ett helt spanskaprov (PÅ 45 MINUTER) Yiiihaaa!
19.45- 22.00 Konsert i filtparken med kören (d.v.s. offentlig förnedring)

Idag fick jag två fina gåvor av min nk-lärare. Prisad vare Markus som gav mig en hemtenta och ett IG på provet om människokroppen. Vilken kille.
Det är typ som om det kommer bli krig eller något snart. Alla drar sig tillbaka till sina gömmor och sitter där med ångesten och dejter bestående av arbeten, prov och redovisningar.



Vill ni se ngt roligt i allt det tråkiga förresten? :)
Majsan kommer stå i filtparken och sjunga lama låtar två dagar i sträck. Som socker på kanten kommer hon att ha en röd skitful klänning på sig också. Sugen?

I will get donkyfied

Sitter i Jonas tysta lägenhet med energidryckerna på kylning. Ägaren till lägenheten dricker öl på Bullen och själv sitter jag med religion, naturkunskap, spanska, idrott, kulturhistoria och filosofi. Jag måste typ lära mig att tycka om det tror jag, men det känns fan inte som om det kommer till att gå.
Spanskan känns värst. Det är min favoritlektion- att skolka ifrån, vilket börjar märkas.
Bajset, säger jag bara, bajset.



Börjar fatta att jag kommer fastna på donken typ resten av mitt liv om jag inte ligger i och pluggar som en liten jävla skitiller sista veckorna nu.
Jag funderar hängning natten innan betygen sätts. Någon som är på? :)

Times are shitty, but I'm pretty sure it can get worse.

I morse gjorde jag något som jag och typ resten av världen aldrig trodde att jag skulle göra. Jag gjorde rejäla vuxenpoäng och öppnade, på mitt eget (och Jonas') fantastiska initiativ, ett sparkonto.
Mest var det väl för att jag plockade ut liiiite pengar från dom där meningslösa fonderna igen och kände att jag behövde dämpa ångesten lite. Men pengar är liksom till för att användas, resonerade jag när jag traskade ut från Gina med en kasse, vars innehåll jag har glömt imorgon. Kände mig dock smått besviken för jag ödslade en hel timme på att ragga ett nitbälte på stan också. Utan resultat. Var till och med beredd att gå in på den där krimskramsbutiken mitt i gallerian för att upptäcka att den äntligen hade slagit igen. Vilken jävla otur. Var hittar alla emos sina snygga nitbälten då?



Jag ska bli mycket duktigare efter studenten, sluta göra hetsshoppingrundor i halmstads platta affärer och lägga ner ciggen helt hade jag tänkt. Det var trots allt lite väl flåsigt på brännbollen idag. Sympatilurrade med Dennis också trots att jag redan käkat frulle, men det var nice. Den lille mannen på vattenporten log igenkännande mot oss som vanligt. Jag undrar vad han tror att jag har för förhållanden för han känner verkligen igen mig. Sist (och sista gången !) jag lurrade ensam där frågade han mig var min kompis var. Aldrig mer ensamlurre.

Ska sätta igång med fillon nu, det är ganska på tiden. Fakk den första juni. Fakk.

RSS 2.0