som ett kvitto

Det borde jag väl ha fattat. Jag är inte perfekt, jag glömmer saker jag med. Men jag skyller det i helvete heller på mina kompisar.  Nu ska jag sluta blogga om det, för jag har ju som alla vet det jäääävligt svårt med stavningen.

Snart in ill stan, ska träffa malin och sen är det pokerkväll hos spet och dom. :) Var ju rätt längesen vi bestämde oss för det och nu jäklar haha. Inga pyramider här inte!

Kommentarer
Postat av: Anonym

menade inget illa med kommentaren på förra, ville bara få klart för dig att om du hade berättat för mig hade jag stått vid din sida , jag hade inte låtit dig släppa taget om dina vänner, hade försökt att förstå dig.. Vi hade en rolig tid tillsammans, och vissa stunder tänker jag tillbaka och ler, sedan det med den bloggen, sorry asså tyckte bara att hon skrivit fel, skyllde nämligen allt på mig.. undrar också varför du inte kunde säga till mig vad som hände, jag sa verkligen allt till dig. du behöver inte svara mig om du inte vill, ville bara att du ska veta att jag har inget emot dig, det är ja vill inte nämna hennes namn men du vet säkert vem jag menar. Detta är ingen ursäkt på det viset, ångrar inte vad jag skrivit tidigare, för det står jag för. Men vill inte vara ovän helt och hållet med dig p.ga. den bloggen. Det var inte du som skrivit den, så jag var aldtig arg på dig. Hoppas du förstår mig. Saknar tiden med dig, vi hade kul :)

2007-09-26 @ 21:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0