More is more!

Nu sitter jag här och segar igen. Kom hem alldeles nyss, nu ska jag ta bussen till stan. Middag med Malin, Ems och Alexandra, det ska bli askalas :)

Har iallafall inhandlat lite julpynt. Men mycket kvarstår. More is more! ;)

Fikade med mams, det var mysigt och längesedan.

Särmatte eller sovmorgon? Pest eller fest?

Ikväll träffade jag E. Vi var hemma hos honom och kollade på film :) Vi såg Epic Movie som var lite mysko men rätt kul.

När jag kom hem hade mams köpt en chokladkalender till mig, och hon såg helt förtjust ut. Jag antar att det blir så när man ser att ens yngsta dotter tar emot en chokladkalender. När jag tänker på det har jag faktiskt inte haft det på flera år. Chokladen i sånna brukar dock vara lite lätt skabb, men är det jul så är det... ;)

Varför står det "Köp ej godkänt" när vi står inne på coop och handlar banan? Varför i helskotta täcker inte mitt konto fakking 3 spänn? Jävlas bara kassabruden med mig, eller har lönen börjat leva sitt eget liv? För jag kan väl inte ha shoppat för över 2000 en fredags..?

Jag känner mig totalt INTE sugen på att skippa sovmorgonen imorgon och pallra mig iväg till Särmatten. Jag kommer bara sitta där och förpesta livet för sådana som har motivation att lära sig vad vi nu håller på med.
Särmatte eller sovmorgon? Pest eller fest? Borde börja med att sova lite. Undrar om Sofia ringer och väcker mig och ger mig dåligt morgonsamvete som tvingar iväg mig till matten... Kanske råkar sätta mobilen på ljudlöst. Fan. Jag är en hemskt människa. Eller bara lat.

Överlevnadsstrategi för vintern

Idag fick jag en idé för hur jag ska överleva vintern. Självklart är denna, liksom resten av mina lysande överlevnadsstrategier, ett störningsmoment för omvärlden.
Jag ska nämligen köpa jättemycket fult och skrikigt julpynt. Tänk er själva liksom. Mitt rum fyllt med neonrenar, rosa plastgranar och blinkande lampor. Hur kan man bli grå och dyster av det?


Ska snart vara inne i stan igen. Jag ska träffa Malin och äta mat på kinesrestuarang. Får se hur jag fixar kinesmat efter min snefylla som tyvärr grundades på DÅLIG sådan.

Nu ska jag ta mig samman och röja upp lite på mitt rum. Min lediga dag på lördag ska användas till att göra om min ena garderob till ett bo för mina skor. Och lite plugg. Läskigt att vara ledig en hel dag, jag kommer bli rastlös och deprimerad, och bättra på min telefonräkning...


Life is what's happening to you while you're busy making other plans.

Hemma är det ändå bara datorn, sängen och duschen som är intressant. Sängen ligger på topp just nu. Det är så man får tänka när man inte varit hemma på två dagar innan nio...

Mitt Jack-uppdrag misslyckades, sko-uppdraget lyckades lite väl bra. Tre par, varav ett par var pumps. Hade ju nästan varit läskigt annars ;)

Fika med E idag, riktigt nice :)

Solosången gick bra, satt där och väntade på nervösiteten som aldrig kom. Efteråt var det käk på Piccolo, sen var det bara att cykla hem... Det var kallt, men jag hade skön musik, så det gjorde inte så mycket.

Ohh vilken härlig dag!^^

Jag sitter och är stressad. För jag ska komma i tid till NO:n så att jag kan skälla ut Steffi.

Min säng ser ju fortfarande helt fantastiskt skön ut. Det känns mindre lockande att hoppa upp på cykeln och ge sig ut i mörkret.

Måste ju packa båda danskläder och Body Jam- kläder... Jag tror att jag får en allergisk reaktion av måndagar..

If love is a labor, I'll slave 'til the end

Allt snurrar på, så snabbt. Som vanligt. Kom på idag att min senaste lediga dag från skola/jobb, var när jag knatade runt i Göteborg hela dagen på höst"LOVET". Tiden vore bortkastad om man bara såg den tiden som man spenderade på jobb och skola, som ett nödvändigt ont. När man väl släpat sig dit, och vet att man ska vara där i typ 6 timmar, kan man lika gärna göra det bästa av det.
That's the shit. Imorgon, när jag helt utmattad, slänger mig på sängen med min kära dator ska jag citera John Lennon.

Jag är arg igen. På Steffi. Hur i h-vete kan man vara så sadistisk att man ger en massa instuderingsfrågor på saker som man inte ens haft genomgång på. Snodde iallafall Lovisas NK- bok, och nu försöker jag tappert hitta någonting som har med frågorna att göra. Ofta, Maja, ofta...

Jonas Gardell är iallafall sjukt underbar- tänk att ge hundra procent i två och en halv timme. Tänk att ge hundra hela livet.

Imorgon är det måndag igen, vilket betyder att jag är hemma vid tidigast halv tio, eftersom jag har sent stämrep. Fast tanken är lockande. Tänk att sitta på en varm restaurang med Mallan, Ems och Alexandra och snacka skit istället för att hjärntvättas på julsånger... Skulle kunna skippa kören, skulle kunna....

Nu har jag blivit av med Marcus tröja igen, Malins ansvar i några månader ;)


Söndag (igen)

slutat jobba, ska till Lovisa och prata uppror, studera Jonas Gardell och ekologi. Frida och Sofie är redan där, och jag väntar spänt på en lyrisk redogörelse om KENT från miss Sofi.


Sova

Vilka intelligenta och kreativa rubriker jag har haft de senaste dagarna.

Malin följde med mig hem efter jobbet och åt lite paj som mamma hade gjort. Stackats Malin har inte pallat laga mat hemma. Sen åkte vi till videomix och hyrde en tysk film som säkert hade varit bra om man hade orkat fatta. Emma mötte upp oss på bussen hem till malin, och senare kom Helena också.
Köpte såklart en massa godis som skumpade omkring i magen när vi irrade runt efter fest i något okänt område i söndrum. Vi gav upp tillslut, och bestämde oss för att hata folk som är kassa på vägbeskrivningar och hålla vad dom lovar. Jag är helt kall.

Sova

Det var skönt att komma hem i hyfsad tid, min säng ser så skön ut. Fast det var rätt mysigt att ligga där med Emma, Alexandra och Malin som fyra packade sillar i Malins soffa och kolla på en förutsägbar film.

Vad arga vi är på preemmacker som stänger för tidigt, och på slampor.

Sova

Igår kväll somnade jag klockan sju och vaknade halv sju. Jag undrar hur längesen det var jag sov så länge.  Så om ni undrar varför man inte såg eller hörde så mycket av mig så var det anledningen.

Jag undrar om jag ska gå på teatern med Sofie, Frida, Lovisa och Mikaela ikväll. Eller om jag ska dricka kaffe hos B. ? Önskar att jag kunde prata med Emma, men hon jobbar, så hade bara ett litet snabbt rastsnack.
Ringer Malin nu och kollar hur det blev med Slampan imorgon. Hon sa att vi skulle uppdateras imorgon, hon var på väg till träningen. Känner mig lite rastlös, teatergrejen låter rätt lockande... Malin avrådde förresten starkt från B :P

Vi skippar november

Tänk vad livet hade varit enkelt om näsan började lysa på folk om dom ljög. Eller att de fick konstig röst... Så slapp man analysera varenda ord människan nånsin har sagt, för en sån liten grej som att få reda på någons egentliga ålder.

Jag har köpt currysåspåse, så nu ska jag snart iväg till Malin. Ska laga mat med henne och Ems, det blir Stinas kyckling xD

solosången gick mindre bra idag, jag var fortfarande arg.

Måste verkligen packa upp mina träningkläder nu. herregud, det är ju inte ens jobbigt, men jag tar mig aldrig samman.

Nu är det historia

Jag tror att jag är klar nu. Jag undrar om Frida hittade vaktis för det är verkligen kasst att man ska behöva jaga runt i hela jäkla skolan.

"Jag var bara inte gjord för dessa dar..."

Vilken dag. Jag hade tur för att jag fick skjuts i morse, och jag blev helt mystiskt engagerad i när det är rätt att döda olika djur i olika sammanhang på naturkunskapen. För det är ju lite taskigt, ska man straffas bara för att man mest glider omkring och inte fattar varför ens lilla flugvinge dras bort av nån snorunge?

Sen gick det bara utför. Historieuppsatsen var inte sparad sen i fredags, vilket betyder att det jag ha gjort i helgen är helt väck. Vad gör man liksom?
Jag sparkade lite på väggar och var allmänt sur, förbannad och otrevlig. Sen tog jag mig samman och kutade till bussen för att kolla om det fanns på datorn hemma. Nix, missade bussen så cyklade som en dåre tillbaka, och missade lunchen I ONÖDAN!
Kom försent till dansen, dog på musiken. Fick ut min ilska på Body Jam, blev helt svettig, kastade mig in i dom äckliga duscharna och cyklade till kören. Cyklade hem och blev omkörd av en gammal polares föräldrar.

Det var svårt med vår överlevnadsstrategi för måndagar idag. Det kändes verkligen motigt att skrika ut att livet var underbart. Nästa måndag Lovisa, då jävlar ska vi överleva, tack för helsjyssta tips :)

Jag kom hem vid nio denna dagen. Behöver jag säga nåt mer? Dagens uppfriskning var när Sofie fick en tant att hoppa.

Måndag

Lite smått jobbigt att ligga i sängen och hitta en anledning till varför jag ska gå upp. Historieredovisning+inlämning? Naturkunskap med Steffi? Musik/migrän? Att jag ska träna och allt vad det innebär? Att jag inte kommer att vara hemma förrän halv tio ikväll?

Nej nu ska jag vara postiv, ny dag, woho och jag klarade faktiskt att gå upp... Och dansen blir nog kul.

Nu är det time to make some history

Blöö, jag är jättetrött och har massa blåmärken. Jobbigt. Jag kunde iallafall ha fått min egen säng.
Ni måste hålla med om att det är liiite udda att jag knappt sett min kära syster det senaste halvåret. Sen ligger hon i min säng, när jag kommer hem och är lite lagom, halv fyra på morgonen. Fast det var jättemysigt att hon kom ändå.

De flesta var väl lite väl askalas igår, jag tyckte så synd om Malin, hon såg väldigt ynklig ut idag. Försökte dock se det positivt. Tur att man får gratis fyllemat iallafall ;)

Skakig

Oj, blev lite mycket. Jobb time!

Sen var min säng upptagen när jag kom hem haha. Chock :)

Lördag

Jag tycker mycket om helgerna, men jag förstår inte att huvudvärken aldrig kan försvinna. För jag kan väl inte fortfarande vara bakis? Det var ju inte så att jag överalkoliserade mig direkt. Nej, mystiskt.

Nu vankas det mat, mams har gjort veggofiléer och bulgur. Jättegott, fast då kommer jag vara skitsugen på kött imorgon ;) Sen bär det av till Malin. L, jag och Ems ska dit och sen kommer Malin också och förfestar med oss. Sen får vi se om vår lilla slampa har dragit dit någon över 16 till sin 18-årsfest. Blev lite chockad när Alexandra sa att hennes syrra skulle dit, det börjar krypa ner i åldrarna liksom.


I could have slide away

Jag hittade orsaken till den mystiska lukten. Ett fakking bananskal.


AND THAN....????

Hahah det är synd att jag inte är så teknisk så att man kan länka, för jag fick ett fett roligt klipp igår: Dude, where's my car från Jasmine i kommentarer. Riktigt jäkla bra, tydligen har jag samma humor som för nåt år sen :P Tackar tackar! Kommer att tänka på tak, cyklar, somrar... ;)


Idag ska jag jobba onödigt lite... Tre timmar liksom, lönt. Ska kolla om jag ska stanna över lite, brukar bli så. Städa städa, mitt rum ser fördjävligt ut och luktar mysko...

Malins katt

mjaooo säger malins katt! DEN heter moggis! heheh


Fredag

Jag inleder med: NEJ, DEN ÄR GRÖN! (till den arga kommentaren från människan som tyckte att den var rosa/lila/röd) ;)

Nu ska jag packa en burk majs och dra iväg till Malin, för ikväll är det tacos för hela slanten.

image15


Jag är friiiii som en fåååågel, fatta vilken känsla...

Puff the magic dragon, lived by the Sture

Alltså, angående draken vid Sture så är den GRÖN, och snäll och korkad. Den kommer dessutom inte IN i matsalen, utan jag såg den jättetydligt (i mitt huvud) komma framklampande längs parkeringen. Den nöjer sig med att vrida sitt jättehuvud, och rikta sina skelande små ögon och kolla in på fyra tjejer med mystiska funderingar och knasiga riskbedömningar hurvida sannolikheten är att en drake dyker upp.

Drakar är nog mitt favoritdjur, efter katter på bild.
Det här är flummigt.

There is a difference between dreaming and pretending

Historian ska vara inlämnad DENNA måndagen. Jag fattar inte hur jag kunde tro att jag hade en vecka till. Jävla snurrboll jag är. Ingen panik, jag ska börja nu. Fast ikväll är det ju Filippa Bark. Helgen ser inte ut som någon plugghelg direkt så jag får la göra det nu.

Jag hittade min karaktär idag på teatern, även om jag var fakking talkör. Det kommer bli riktigt roligt för jag ska vara fett negativ och jag, Ricki och Jessica har klurat ihop ett litet soundtrack också :)

Jag tror att folk har glömt vad en ringklocka innebär. Nej, jag plingar faktiskt inte för att jag tycker att det är så himla kul, utan för att jag vill att NI SKA MOVA ERA JÄVLA ASS. Tyvärr fattar ingen, utan jag får sakta in till pensionärsfart och skrika ursäkta.

Duscha. Varmt. Och länge... Mams och Steffe ska till buggen så tha shower is mine tonight! Man kan ju förbereda sig mentalt för historian.


Det som tycks kort, kan vara kortare och det som känns tungt var vara tyngre.

Fick reda på att en kille som gick i samma skola som mig för ungefär ett och ett halvt år, dog i cancer för några dagar sedan. Han gick bara i nian, sen fick han inte göra något mer. Någonsin.

Jag tror att jag ska sätta ett kryss på handen och tänka på hur fort det kan ta slut, när jag klagar över att jag måste gymma imorgon etc. Fan vad man är bortskämd egentligen.

Luring

Förresten har jag ett nytt projekt. Helt snällt uppmuntrar jag Steffes funderingar på att köpa en stuga någonstans åt tjottaheiti.

Jag tänker FF, jag tänker party, jag tänker frihet, jag tänker överbefolkning i vardagsrummet...
xD
Jag säger mysigt, stillhet, havet... ;) Som om jag faktiskt brydde mig så länge dom håller sig undan.



Vad ska man göra ända fram till maj?

Jag är riktigt lam, mina stackars ben känns som bly. Egentligen vill jag bara inta liggande läge och förbli där fram tills våren kommer med nya knoppar. Varför har vår patetiska art inte hajat att man ska gå i ide?

Vi hade förresten öppet hus idag, och som den lata människan jag är, så skobbade jag tills klockan 18. Sen var jag där en timme. Hade rätt dåligt samvete när jag fick reda på att Frida hade suttit i ett trist klassrum och kladdat hela dagen, och Sofie hade stått i meddan och delat ut lappar. Själv kom jag så långt som till min solosång som ligger på Sture. Kände mig som en jävla dålig människa när susade förbi.

Nej, nu ska jag ragga upp långkallingar och krypa ner med "Kungens rosor". Eventuellt slå ihjäl någon minut i telefon. För det är fasiken onsdag imorgon. Jag har börjat ifrågasätta Guds fördelning av timmar. Kan det möjligtvis vara FLER timmar på en onsdag? (sen när började jag tro på gud förresten? ;) )

Ohhoh, vilken härlig dag!

Jodå, det fungerar faktiskt. Jag klarade av musiken genom att vara fett jobbig och överenergisk. Vi sjöng så att det ekade i danssalen, och fick vår stackars musiklärare att fly vår lektion. Jag har en bild i huvudet där han stänger dörren om Sp06k och gråter och skakar på huvet.

Tänk att jag inte varit hemma på över tolv timmar. Det kändes bara sjukt onödigt att åka hem emellan Body-Jamet och kören. Hade iallafall den kvaddade baguetten som jag köpte i morse, så det gick ingen nöd på mig direkt. Blä vad trött jag är.

Överlevnadsstrategi

Jag och Lovisa har utarbetat en överlevnadsstrategi för måndagar. Överdriven ironi, mina vänner. Prepare to beware. Här kommer fröken äckligt positiv med äckligt mycket måndagsenergi!

On and on and on...

Jag somnade tidigt igår, med mobilen på ljudlös. Ska ringa lite senare och kolla vad som hände igår egentligen ;) Nu ska jag sätta tänderna i No:n, duscha och pallra mig iväg mot stan. Det är ju Fars Dag idag, så jag och siss ska bjuda pappa på fika :) 

Sen är det dags för kör. Hur i h-vete ska jag orka typ 4 timmar på fakking kulturskolan? Jag dagdrömmer mest när jag är där, och igår kände jag mig bara så sjukt oengagerad... Fattar inte, det brukade ju vara kul, men det är samma saker och låtar, år efter år...

Huvudvärk

Det är en sån här dag som man inte ska träffa mig för första gången. Jag låg mest på golvet på danslektionen, vilket i och för sig var ganska naturligt eftersom vi hade modern. Dock kanske jag inte rörde mig helt snyggt och friskt. Det var svårt att hoppa också, för då kändes huvudet som en kokosnöt med pingisboll i. Fick iallafall spanskaprovet gjort.

Väl ute ur skolhelvetet träffade jag Malin, och våra ben tog oss likt automatik till Ulles. Lisas värktablett hade äntligen börjat värka så vi hade det trevligt. Jag hängde med Malin till jobbet för hon skulle jobba. Tyckte rätt synd om henne, väl medveten om att jag bara skulle sova ikväll. Helt fantastiskt underbart att sova.

På hemvägen köpte jag hårfärg, så nu jävlar ska jag inte se ut som en räv med trista pigment längre! Nej, nu ska jag vara Mystic romans ;) Nu får vi se hur det blir, för idag är en sån dag som jag skulle kunna schamponera håret med Veet...

Måste rycka upp mig ändå, igår somnade jag så att jag glömde äta, så jag hade helt ont i huvudet. Skärpning! Fast det är i och för sig steffe som lagar mat, vilket betyder att köttet typ kommer ha simskola i fett... iuki.


HELVETE

Det rimmar inte, inte någonstans. Vad fan håller jag på med? Mina fötter är kalla.


Svenska

snart känns det inte ens kul att få bra respons längre. alla är helt obetydliga.
måste utnyttja lektionerna. snart exloderar jag.

Novembermorgon, kvartiåtta

Visst är det helt jävla underbart att först vakna av ett billarm, och sedan sitt eget lilla äckliga mobillarm?
Hade förresten en sån dröm om människor som försvunnit ur ens liv idag igen. Det börjar faktiskt bli liiite jobbigt. Det är precis som om det finns en massa outredda saker, kanske väntar det på sin kulmen. Kanske väntar en försoning. Eller ett helt liv av patetisk kyla.

Jag undrar om jag kommer bli sen idag. Jag kan ha fastnat här.

Say what you say
Do what you do
Feel what you feel
Just as long as it's real


/Lily Allen

Nu ska jag dra mig mot ytterdörren, min cykel väntar lika otåligt som jag... ^^

Naive

How could this be done,
By such a smiling sweetheart?
Oh,
You're so naive.


Katter landar alltid rätt


Första delen av dagen var rätt plågsam och jag var mest irriterad. Den blev inte bättre för att jag fick vara fakking talkör på teatern också, och sitta och glo på när andra gjorde sina roller. Kul, skitkul. Sista lektionen höll jag på att rinna över, var tvungen att hämta energi och kyla ner mig, och låste in mig på toaletten ett flertal gånger. Det är väldigt moget av mig, anser jag själv, och jäkligt planerande också. För tänk om jag skulle få ett sånt utbrott. Om jag hade varit en katt idag, hade jag haft konstant utspända klor idag. Kanske hade jag klöst någon ;)
Jag funderar på att åka till pappa i helgen, för där finns en stor mörk skog där man kan springa hur långt man vill, och skrika så högt man orkar...

Tro det eller ej, men jag kommer ALDRIG att bli någon höjdare på bowling. Jävligt konstig sport är vad det är egentligen.

Hur som helst, kvällen var helt ok. Träffade Malin på fika före så jag hann prata av mig det värsta. Sen såg jag Malin utklassa mig och resten på bowling, trots att hon var helt sjuk, och var sådär som man är när man bara borde ligga hemma och bli matad med soppa av en pojkvän som älskar en även om man ser helt hemsk ut. Om jag inte hade gått i skolan hade jag kanske kunnat vara stand-in så länge haha.
Vi fördrev lite tid inne på donken i stan till sista bussen gick, och då insåg jag att jag kände de flesta som jobbade där då också. Som Jocke sa. En enda stor McFamily. Så sjukt dåligt bara ;)

En dag mer eller mindre...?

Det finns vissa dagar som lika gärna skulle kunna utebli ur ens liv, utan att det gjort någon skillnad överhuvudtaget.
Detta skulle kunna ha varit en sådan dag, fast det kan man aldrig veta förrän efteråt. Kanske spelar det lilla jag gjorde idag jättestor roll? Kanske har jag förändrat någons liv utan att jag vet om det? Kanske har jag förändrat mitt liv? Tss... Maja-tankar. Helt onödigt och egocentrerade.

Jag ville varit i Åled och fikat hos Emma idag, men timmarna är för få, och alla måsten för många. Jag började iallafall på en av mina böcker som jag ska göra analys på om några veckor. På tiden, alldeles för sent.

Min kära syster gav mig uppfriskande skitsnack om allt och inget i ungefär en timme. Kärlek till telefonskitsnack ligger tydligen i släkten haha. Hon satt också och pluggade och vi kom fram till att om man tittade på böckerna kunde det räknas till mental förberedning. Dessutom MÅSTE man ta mikropauser, det sa en vikarie till mig förra året. Kanske har jag tagit detta vetenskapliga påstående på liiite för stort allvar.


Behöver jag berätta att måndagar är skoningslösa?

Tycker synd om mig själv som har cyklat en halv mil i regnet.

Jag vill ha en veckas lov nu, jag är så sjukt trött. Var lite dålig och skobbade halvt från musiken. Jag drog efter en trovärdig feberattack och fikade med Malin och Alexandra istället, vilket ledde till att jag slapp det väntade migränanfallet som av någon mysitsk anlednig dyker upp på musiklektionerna. Min klass borde inte få utrustas med instrument helt enkelt. Inget illa, jag är också rätt jobbig då...
Var rätt avundsjuk på Lovisa som var hemma och var nybliven moster idag. Dock missade hon intressant information, och då är det inte Steffis äckellektioner jag tänker på ;)


Julsånger idag på kören. Skona mig eller slå mig hårt.

New hobby in the lobby

Jag hatar att vara i lobbyn, första gången på jättelänge idag. Suck.
Fast min grej är att lyssna på människors mer eller mindre normala konversationer. Vilken kick! 
Jag är nog inte så mystisk ändå...

Är det lag på att vara trevlig mot äckliga små barn som tar typ 10 ballonger var?

Tankar i natten.

Det är fulla medelålders människor utanför mitt hus, som låter alldeles för mycket. Det är inte mina päron, tack gode gud. 

 Jag är fortfarande ensam, ensam, ensam. Hur ska jag kunna tagga ner? Jag behöver inte sova. Jag behöver ca åtta extra timmar per dygn nu. Och en trippel espresso.
En liten äcklig hamster i ett livsfarligt springhjul. Ojoj, vad kul den har det. Springer ju hela tiden ju. Kul. Inte fan kan den stanna heller. Inte förrän hjulet stannat, men hamstern måste ju ändå stanna först...
 
MAJA, GÅ OCH LÄGG DIG. TA ÅTMINSTONE FRAM ENGELSKAN!

Dreams are not always made of real things

Ikväll var Lovisa, Frida och Sofie här :) Efter många om och men hittade de faktiskt hit, även om jag trodde att de kände till Fyllinge som sin egen ficka haha.
Vi hade mysigt och gjorde kycklinggryta och åt paj och mystisk bål. Herregud vad mätt jag är. Tur att man har massa stora byxor hemma. (Fast när jag blir pensionär ska jag leva hälsosamt, men just nu passar det inte mitt liv)

Snart kommer mamma och Stefan hem. Måste fejksova så dom inte tror att jag har sett kattskrällets välplacerade spyor. Helt äckligt, stod där och plockade lite tallrikar och sen var Sture igång med sitt ulkande. Kul, Sture, kul. Vad roligt att du efter typ åtta år fortfarande är lika optimistisk och tror att din lilla kattmage pallar med en halv kanin. Underbart!

Jag ska jobba tidigt imorgon, måste upp 8.15. Suck. Fast egentligen är det rätt bra, ett rätt sjysst jobb. Har dock blivit lite väl fix på donken den senaste veckan, eftersom jag jobbat varje dag. Idag i etttan blev jag helt glad för då kom mamma och köpte glass av mig. Ser knappt röken av henne längre, och då bara klagar hon på att hon aldrig ser röken av MIG.
En lite dålig grej som sabbade hela min prestation i ettan var en viss människa som tyvärr inte kunde sluta att nypa mig i rumpan. Jag blir så dålig då, när jag inser hur dumt det måste se ut där jag står och vrider mig som en mask samtidigt som jag tar betalt från en gäst, och beställning av en annan. Det är då det bryter loss och jag kan inte sluta frusta av skratt. Kan tänka mig det själv, den röda lilla boxen som utsänder mystiska läten för att senare bryta ut i gapflabb.

God natt. Hinner plugga lite i natt kanske. Plugga gör man på natten. Sover gör man de timmar som blir över och när man är pensionär. Bantar gör man när man är tillräckligt gammal för att inte ha något liv. Städar gör man när man övar solosång. Övar solosång gör man när ingen hör.

Fan nu kommer dom. God natt alla barn. Hoppas ni sover gott iallafall.

2:a november.

Morfar skulle ha blivit ett år äldre idag. Och jag hann inte ens till kyrkogården...

Jag är så stressad, har så sjukt mycket att göra. Fast jag gör inget åt det. Jag orkar inte just nu.
Detta är ingen partyfredag, det säger jag då. Blev inte ens sugen när Emma ringde från Höör och skulle gå på Jägers. Hon lät också trött och lite lagom lullig. Saknar henne, fast ses en stund imorgon. Berättade om mina och Malins planer på ekonomi-fika hemma hos varandra istället. Bra grejer, det ser jag fram emot :)

Puss och godnatt, ska upp halv nio imorgon. Mams köpte förresten nytt överkast till mig idag, fast det känns lite onödigt att bädda nu...

Jag får nog röja upp på rummet lite nu också... Imorgon efter jag har slutat klockan 17 kommer Frida, Sofie och Lovisa. Me like alot :)

Vatten under broarna och vatten över huvudet

Oj. Jag tar mig vatten över huvudet, men jag lär mig. Allt handlar om balans. Skola, jobb, och... allt.

Jag ser iallafall fram emot imorgon, då kommer tjejerna hit och det ska bli jättemys :)


Nä, nu ska jag äta mitt fredagsgodis och titta på en barnskräckfilm med la familia :D (antagligen somnar jag i soffan)


Novembernatt med äckelkatt

Gå och lägg dig då.
Jag är trött och glad. Träffade Alexandra och Malin i stan på donken för vattenporten stänger så tidigt och så är dom som jobbar där jätteotrevliga. Så vi kände oss rätt hemma i chesseburgeroset och beställde en udda fika, som var äcklig och god samtidigt.
Alexandra åkte hem lite tidigare, men Malin och jag satt kvar och snackade skit, vilket ledde till att Malin som vanligt missade sin sista gaybuss.Så nu går hon hem, fast det fick hon inte för mig egentligen så nu är jag helt orolig.

Min läskiga katt jamar. Gratis dörröppning om du använder tungan som tvättlapp har kaninloppor som kompisar eller? Fan vad irriterad jag blir. Har iallafall lyckats slänga ut Sture utan att röra honom med händerna. Woho.
Shit, jag behöver typ terrapi för min katt/bakterierädsla...

ÅH, hellskotta måste hänga upp mina jobbkläder, dom var helt fulla med flott så jag tvättade dom... IUKI.

Mitt intressanta liv (om du brinner för Donken)

Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag varit ute på äventyr idag, det är ju sånt man gör när man har höstlov. Faktum är att dagens längsta och mest spännande trip var frysrummet när jag skulle hämta muffins. Mest motbjudande var det i morse, det var hemskt. Jag var helt morgontrött och så skulle jag stå där och handskas med rent fett blandat med salt. Jag har aldrig känt så lite för pommes som idag kan jag säga.
Ser ut som värsta emon också för jag har skurit mig på Happy-mealboxarna. Ja, åtta timmar på mcdonalds mina vänner. Avundsjuka? ;)

Förresten Lovisa, jag har kollat med mams. Det är fritt fram för tjejmiddag på lördagkväll :D Ringer miss Sofie imorgon för du hörde vilken tillstånd jag var i ;)


DUSCHA MAJSAN. MOVE YOUR ASS! AKTIVERA DIG FFS!

RSS 2.0