dansa fastän hjärtat brister

Halvligger i sängen och försöker avstyra impulsen att gå till netto och köpa tröstgodis samt öppna en avslappningscider. Vi lever väl i ett sånt samhälle där man ska bota sig själv med diverse tveksamma metoder hela jävla tiden istället för att bara sitta och glo ut i luften och gilla läget. Ska nog öppna en liten hälsolkostbod med favoritpreparaten. Allas kaosplattform, hur bra är inte det konceptet?

Mot trötthet
: Koffeintabletter och kaffe

Mot känslomässigt breakdown: Mobiltelefon, billiga saker som man kan ta sönder utan att bli ännu ledsnare, choklad

Mot tristess: Mobiltelefon, sprit, eskortmän, Keno (HARDCORE GAMBLING)

Mot dåligt självförtroende: Bomb-shell-push-up-bh, bildkollage av fula människor

Mot stress: Cigg, lakrits

Mot oförmågan att slappna av: Vin

Mot ensamhet: tunga droger som man hallucinerar fram kuliga kompisar av, komplett Bridget Jones- DVD med medföljande Ben & Jerry

Mot klump i magen: Laxeringsmedel, Sofia Levin, Katt på magen

Mot dåligt samvete: Jesus, drive-in-bikt, nutrilett

Mot sömnlöshet: lugnande piller, specifika föreläsare, bibel

heartbeats


Det här är för tillfället min standardpose. Ligger med en katt på magen och låter allt ta sin egen tid. Svävar omkring i min egen värld med massa fantastiska tjejer i olika åldrar och tar en paus från det mesta. Mår illa när jag tänker och analyserar för mycket.
Försöker ordna det så bra som möjligt i huvudet, för det är extremt svårt att från ena stunden vara som vanligt och i nästa behöva tänka på varenda ord, beröring, blick.

Tomhet

Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Sitter och stirrar rätt ut i luften i ruinerna av ett två års fantastiskt förhållande. Klart att jag gråter. Just nu väldigt mycket.

World is a shitty place with shitty people

Åker aldrig mer med sj. Aldrig. Suttit fast i 15 minuter på ett fyrtio minuter försenat tåg. Dåligt väder? Inte alls. Ibland får man hata allt. Åker till lund för att gå på föreläsning, tvätta och montera ner mitt skrivbord. Vänta på min soffa. Det var riktigt störda personer på tågstationen idag till råga på allt. Fast man får ju vara trevlig ändå, för vissa kan ju faktiskt inte hjälpa att de är socialt inkompetenta.

Because I'm worth it

Har sprungit omkring med Vicky på Nova i flera timmar och letat efter det ultimata belöningsplagget samt något att ha på sig ikväll. Har fortfarande inte fattat att jag kan slappna av i typ tre veckor nu. Bjuda mig själv på en välförtjänt cider, gå ut och glo på tv hur mycket jag vill. LIVET!
Kan även plocka av mig mitt kors och sluta tro på Gud fram tills nästa tenta. Wiee.

mallis typ

Jag och min nya svansburna bästis ska dra till biblioteket. Var uppe och pressade i cancerlådan redan vid åtta. Ni hade också gjort det om ni haft mitt pig- ment. Nu är jag röd istället, lucky me! Hettar rätt gött så jag tror det kommer bli ännu rödare framåt kvällen. Det är ju trots allt alla hjärtans dag.

kaboombaz

Idag var jag ute på en liten oskyldig shoppingrunda på stoppan. Det var faktiskt helt nödvändigt eftersom tvättmaskinen är otillgänglig på grund av målning i källaren och jag inte har några underkläder med mig. Så jag gick till apoteket och hittade en burk med koffeintabletter och skuttade upptjackat iväg mot lindex (placeboeffekt är bäst).
Hittade värsta Bh:n som ska göra dina bröst två storlekar större. Har aldrig haft så roligt när jag provat kläder förrut. Alltså, allvarligt, jag fick sillisar kaboooom. Fanns från 70 A för små boobies som vill bli normala och upp till 80B för boobies som vill se lite extra oanständiga ut. Hade kunnat bli min mot min värdighet och 149 spänn. Bra va?

fredagen

Dagar som denna går allting bara allmänt trögt. Kommer aldrig till skott med någonting. Måste städa, måste röja upp i fågelboet på huvudet, måste powerwalka. Ändå sitter jag bara här och är på galet dåligt humör.
Ska fixa allt nu iallafall och sen kommer man nog bli mer pepp på ikväll. Det blir förmodligen lite vinare i korridoren och nostalgikväll på helsingkrona!

i get a kick out of you

Kom på att det var torsdag idag när jag kikade på seminarielappen i skolan. Ännu en vecka; nya regler, nya kickar, nya svackor. Stannar i Lund i helgen, har ändå ingen man i halmstad. Nu börjar tentaångesten igen. Kul va? Ska upp i anständig tid och plugga med mentalt stöd. 



Är så jävla depp att jag snart går och köper cigg och kedjeröker genom fönstret resten av natten. Bara för att jag är så miserabel ikväll och för att man blir tjock av godis. Vill göra något kul med mitt hår. Har varit inne på att köra på brunt igen men möts bara av kritik. Trivdes ändå rätt bra i det.





Läs DN, snälla. Finns en nyfödd bebis som heter Uffe Uggla där idag.

Idag städade jag mitt rum. Det är inte så kul att komma hem efter en hurtig morgonpromenad och se sex halvfräscha kaffekoppar, gamla chokladpapper och betalda räkningar ligga utspridda över alla(?!) mina 20 kvadratmeter. Det är typ som att skåla in det nya året på toaletten. Jaa, you get the point.

Lyckades iallafall ta min arma kropp till gymmet och misshandla mig själv psykiskt på det där jävla rullbandet. Vissa dagar är det skitkul att ränna omkring på ett och samma ställe utan att komma någonstans. Andra dagar känns det bara jobbigt intelligensbefriat.

Fick jättego fisksoppa hos Malin ikväll. Fick även en koffeintablett så nu sitter jag och skakar, skriver skitsnabbt och lyssnar på slagsmålsklubben. Det är kul. Psykovarning. MEHEHEHEHEH. Nääee. Dags att vända nu.

Hittade en skitgammal to do- lista. Hade bara psykologi i 2:an på gymnasiet så jag antar att den kommer därifrån. Gillar verkligen att jag skrivit upp duscha och måla naglarna. Det är ju ofta det man brukar glömma. "baaah, ööh, jag luktar lite illa. Har jag glömt något???!!"

another likely story



Mp3:n ligger på laddning. Ligger dock samma gamla skitmusik på den som vanligt eftersom det var någon som sa att det skulle vara olagligt att ladda ner. Dööh.
Jag blir lite spattig av att vara ledig så jag måste börja göra "att göra listor" eller något. Först på schemat står jogging, sen städning, sen nova, sen läsning. Sen blir det en liten öl på bishops med religionsvetarna för My fyller år! WIE!

okej baby, det är dags att vi ska vinna allt

Har fått en ny besatthet; planlösningar. Sitter uppe tills klockan har slagit tolv varje och nya lägenheter poppar upp på afb.se. Sen ligger jag vaken och tänker på hur jag ska inreda skiten. Sjukt.



Är så galet jäkla hungrig men jag orkar inte gå upp. Försöker se det från den ljusa sidan och intalar mig själv att hungern ska locka upp mig i anständig tid imorgon. Eller kommer jag bara ligga och vrida in mig i mina lakan och ha ångest för saker man normalt sätt inte har ångest för. Är väldigt känslig när jag är hungrig. Folk som träffar mig i det tillståndet får en väldigt orättvis bild av mig. Och taskig.

bad hair day

Sitter och käkar frulle och känner mig så tjock att jag inte har någon som helst lust att gå ut överhuvudtaget idag. Sådana här dagar är livet. Verkligen. När man måste kämpa för att ens orka göra vardagen. Det är det som är meningen med allt. Så när vi kommer upp till farbror gud kommer han bedöma hur många gånger vi gjort det bästa av situationen.
Hur många gånger vi slängt febertermometern under lampan för att man inte vet var man ska sitta i matsalen. Hur många gånger vi struntat i att ringa någon av rädsla för att det inte finns något att säga. Hur många gånger man tackat nej till saker för att man inte vet vad man ska ha på sig eller för att man har en finne i pannan.
Nu är det dags att slinka över en dålig natts sömn, knata iväg mot tåget till lund och sätta sig på föreläsningen. Ful eller inte.

sovmorgon...?

Kom hem från sofia för typ tre kvart sedan. Vid samma tidpunkt klingar det till lite i nallen och hör hur någon jämrar i sovrummet. Jonas har fan inte gått hemifrån ännu, trots att han börjar halv tolv. Aoutch.
Hypar en stund och stryker hans tröja och tvingar honom att ringa en taxi. Faaan vilken ångest jag hade haft om jag hade varit han nu. Hoppas chefen är schysst mot honom nu bara.
Däckar snart av rödvinet.
Snattisnatti

kändizar i lund

Vet ni vilka jag grannfikade med idag?? Kajan och Tiffany Persson. Satt och vrålstirrade ogenerat på Tiffany Persson och klargjorde halvhögt att jag var tvungen att sms:a dennis och berätta vem jag satt mittemot. Var dock inte vid det tillfället medveten om att hans hipphipp- kollega satt nästan precis bredvid mig och hörde alla mina upphetsade viskningar.

STARSTRUCKED!


slutar aldrig hoppas på att den här våren är vår

Jag är en väderskadad svennebanan. Råkade se lite blå himmel så nu ska jag och Vicky ut och knata.



Assååå jag brukar inte stå och glo ut genom mitt fönster.

i don't sleep well at all

Hällt i mig två koppar kaffe och känner mig redo för big time cleaning. Försov mig lite i morse, hade inga föreläsningar men jag och vicky skulle skriva in oss på rätt kår och jag skulle fixa lite pappersarbete hos bosse.

Var inne på afb och glodde lite och upptäckte att rummet bredvid mig ligger ute. Så första mars får jag ny granne, städpartner och korridorbuddy. Hoppas på en kul människa som inte gillar makrill och älskar att städa.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DEN JÄVLA RÖRAN

Har haft en skitbra kväll faktiskt. Fika på espressohouse med My och Vicky. Allt är så nytt så det är så gött att umgås med några som man faktiskt känt några månader.

Tänk att någon kan pajja så mycket bara med sin blotta frånvaro bara. Annars hade jag kunnat kalla mitt liv en jävla majjoklick på en räkmacka. Fett, glidigt, osunt. Som vanligt.


it's been a year

Hela jag bara kokar. Känslor är inte coolt. Inte okej. DON'T TRY THIS AT HOME! Då dras det innan man hunnit säga "kaffe".

På tal om kaffe. Dejt klockan åtta. Mys!

saker man ser

Uppe kvart över sju idag, snoozade inte en enda gång. Händer typ bara när jag har tenta så jag är rätt imponerad. Har slängt upp alla mina nya ljus i rummet och mätt en extra gång. Har beställt soffa och känner mig nöjd med mig själv. Blir en svart eftersom jag är jävligt klumpig så fort jag går nära någonting vitt. Och för att rummet inte ska se ut mer som ett hotellrum/sjukhus.
Får nog slänga ut några doftljus ändå. Känner mig lite yr.

RSS 2.0