terapi

This may work.


Saknar honom som fan.


about being fett ratad

Händer hela tiden. Söndagar är värst. När man vet att man gjort bort sig så in i helvete på köpet. Killjävlen helt hjälplös, hur 17 hanterar man en sån brud? Hur får man henne att bara dra? Man kan ju inte säga det rätt ut liksom. Att man inte vill klämma på hennes pattar och ha hett hångel.
En gång för några år sedan vräkte jag ur mig att en kille var gay bara för att han inte ville hångla med mig, men mest handlade det om att han hade flickvän. intalade jag mig själv. Efteråt insåg jag att jag antagligen varit fruktansvärt odräglig.
Det är så jävla orättvist intryck folk får av en då.
Vissa människor träffar man bara när man beter sig som ett drägg eller inte kan föra en normal konversation. That's it. Man kan inte vara älskad av alla.


in i dimman

Sitter hos Jonas och agerar mentalt stöd. Han packar.
Kommer bli sjukt lamt utan honom. Funderar på att hasa mig in på lustis på måndag och köpa en såndär lila grej. Har dock fått två pålitliga utvärderingar på den och den ska tydligen inte alls kännas som the real thing. Minus var att den dog mitt i en torka också och det måste ju vara rätt B.

Händer en hel del kul ändå, ska inte ligga hemma och lipa eller så. Imorgon kommer mickan hem från den stora staden. Helt rätt.
På lördag ska jag och Evve göra favorit i repris. Okej, sist slutade det med att någon pissade på hennes tröja, bootycall till telefonbanken och andra smått ångestframkallande grejer. Men innan dess hade vi kul som fan.


....

snubben på biblan har inte fattat att hörlurarna inte är inkopplade. Nu går jag innan jag kissar ner mig av skratt.

på brödmarknaden

Det har varit en helschysst dag hittills faktiskt. Vaknade, hör och häpna, redan runt sju och har lyckats hålla mig vaken sedan dess. Hade emmadejt i stan vid tio, snackade skit och hälsade på alla coola kids på bk. Sweet.
sen halkade jag hem till Sofia och lyckades dra ihop en riktigt go ceasarsallad. Lyxade till det med en muffins till efterrätt. Har kommit på att jag inte tycker sötsaker, känns helt meningslöst egentligen. Undantaget är dock viss choklad och lakrits, känns som om det är det enda som verkligen är värt att lägga kalorierna på liksom.
Då kränger jag hellre pommes eller ngt annat skit.

kände mig som en jävla inkasso, men nu har jag faktiskt så jag klarar mig tills på måndag. Synd att lönen inte kommer innan helgen. Hade varit fint att svira runt på stan på lördag i mina nya skor som ligger i ett paket på Homebuy.

Fick precis besked om att det bär av till elgiggen i vilken minut som helst, emma skulle tydligen ragga upp ngn teknikpryl.

Hell yeah.


It's been a hell of a year

Hoppade tillbaka ett år i tiden och insåg att 2009 inte bjöd på någon större förändring.


2009-01-19 @ 18:04:01
ohyeah

Som en hjälplös katt, typ halvsovandes, hamnade jag två minuter i åtta utanför min dörr. Jonas hade försiktigt petat på mig en kvart tidigare och meddelat att det var dags att gå upp. Lyckligvis (för hans egen skull) har han förstått att det är ett big NO NO att reta upp mig på morgonen.
På något sätt lyckas det alltid krisa sig med tiden så jag drog på mig en lila t-shirt och kubbade till bussen. Halvvägs till skolan upptäcker jag att den är så gott som genomskinlig och min rosa bh lyser igenom och jag lyckas visa både pattar och navelpiercing. Oh happy day, ny kurs med ny lärare och jag sitter lite smånaken och ser ciggaretter som hoppar omkring och skriker "sug på mig" samtidigt som vi diskuterar livsåskådning och abort. Vilken mönsterelev.


I promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine.

Jävlar alltså. Eftersom jag bränner dagböcker för fullt nu i dagarna tänker jag börja blogga igen. Fett med ångest, *not.
Jonas åker till Frankrike om några dagar så jag tänker ersätta vissa cravings med långa joggingturer och gympass och därmed få ut vissa aggressioner som jag haft de senaste åren.

Igår mixtrade jag lite med min mobil, och helt plötsligt hade jag kopierat alla nummer från mitt gamla simkort till telefonen. Det var då jag kom på att det var dags för en rejäl rensning på kontaktfronten. Ta upp gamla, slänga gamla. Som norrmannen för att bara nämna en. Shit, emsert var så vänlig att informera mig om denna komiska tragedi. =)
Precis som med kläder. Vissa är inte värda ett piss längre, går liksom inte ens över röven.


Nu ska jag träna med Evve, hänga på gymmet och snacka skit med henne is good shit.

RSS 2.0