vem uppfann förkylningen? den j...

svarar inte på mobilen för jag kan inte prata.. jag har sjuk-ångest. Kan inte missa spanskan imorgon, då hamnar jag efter. Kan inte missa dansen, då kan jag ingenting nästa gång. Kan inte missa festen imorgonkväll, dagen efter är det är min ändå fria lördag att sova på...... GAHH! jag vill ha en mirakeldoktor.


döv

jag skriker nog när jag pratar nu, för hela jag känns helt igentäppt. tänk om jag får öroninflammation nu. då dör jag.
jag missar matten nu, behöver träna upp mitt logiska tänkande. borde egentligen inte nämna det, men det är ju en hel del som antagligen inte stämmer. Det är inte logiskt att alla jeans jag testar i storlek 24 är stora i storleken. åå jag får spatt, så jävla pinsamt att man är så sjukt blind. Så pinsamt att man inte vill erkänna det.

nu ska jag sova
jag ska skita i att svara på sms från vissa personer
vilken karaktär jag har, jag väntade hela fem minuter med att läsa det :D


jag och fakking freud

vi hade psykologi idag.sen analyserade vi allt.
efter skolan tänkte jag alldeles för mycket och kom fram till att jag hade för mycket överjag och tråkigt lite djurisk och primitiv. vart är viljan?
Har blivit bättre men fyfan för överjaget, är trött på det.
om man bara lyssnar till sitt överjag som har formats av normer, saknar man då personlighet? eller är det personligheten som  avgör hur mycket man lyssnar till de tre olika jagen?

Kan diskutera hur länge som helst, ska sluta nu och göra lite nytta.

uttråkad

nu är jag på bra humör igen. hittat mina leggins och sen ska jag jobba. till 23 dock, men men sista bussen fån fyllinge går typ tjugo i tolv så jag klarar mig ändå.
det är kul att vara hemma idag annars, simon kollar på "just my luck" och erica försöker  tömma hennes papperskorg. det är underhållande.

någon gång måste du bli själv.
gah.

kanske ska sticka ner till eurostop och fylla min tomhet med kläder. sen kan jag störa ellie på jobbet lite också, hennes jobb är lika störande som mitt när det kommer kunder som är mysko. 
hehe malin jobbar också.

bye bye blonde

jag hittar inte mina leggins, trots att jag har städat. känns onödigt.
ska snart bli brunett

varje dag är en ny dag, med spår från igår

tyvärr är det ju så. såg rummet ut som jag vet inte vad igår, ser det troligtvis värre ut idag. men man kan faktiskt städa upp efter sig.
helvete vad jag ångrar saker, går liksom inte att städa upp. och jag och malin skulle vara nyktra. in my ass.
ronnie blev fan inte ens glad för bananerna, han såg det som mobbing. vi ville ju bara vara snälla och ersätta hans nuggets.. fast malin måste ju ha gjort honom glad på nåt sätt för han körde mig hem när bussarna var puts väck. äter förresten massa skräp också. jag kommer att dö av fetma.

för trött för en slapp dag

äckligt trött, sovit ikapp. jag kommer få liggsår och mentala skador av matte B.


alla symptomen finns.

ja, alla symptomen finns. jäklar.

jag spelar gitarr,
går barfota långsamt ifrån bussen,
hamnar periodvis i trans,
äter vanlig fil,
pratar glatt med okända människor,
säger att dagen varit fantastisk fast den var som vilken dag som helst,
vill ägna all ledig tid med dig,
eller bara tänka på dig (spelar knappt någon roll)
lyssnar på "nån gång måste du bli själv" för mycket.

varför bryr jag mig?

Idag har varit en mysig dag. Har spenderat den med underbaraste systrarna, båda är hemma eftersom mamma fyller år idag. GRATTIS MAMS! =)

Fixade bort tyskan idag, mitt schema är därför underbart och jag har haft den bästa engelskalektionen ever (50 min)

Har knappt haft tid att fundera något idag på en viss person, men så fort det blir lite tyst runt omkring mig, smyger tankarna sig på.. känner ofrivilligt efter och känner att jag tycker om honom. Känner honom knappt, men varför bryr jag mig så himla mycket om vad han har sagt om mig? om att vi hade så jäkla kul? brukar aldrig bry mig, men det är ju självklart eftersom att han är förbjuden. typiskt mig.

Jag har varit trött men uppåt idag, trots att jag kom hem för sent igår och att jag gick upp halv sex i morse för att gratta mamma.

Första skoldagen

Idag var första riktiga skoldagen på läsåret. Självklart inledde jag med att skämma ut mig lite lagom. Skyllde på arbetsskada :P När våra nya lärare ropade upp mig sa jag självklart JA TACK! Why me? ;) Hur som helst, mitt flummiga jag vaknade. Ingen skada skedd.
Sen hade vi en fet håltimme, så jag, Sofie, Frida och Lovisa hyrde en jättekonstig och rent motbjudande film. Fast det var jättemys ändå, köpte hem lite mat också s satt vi hos Sofie. Believe it or not; Rickard tryckte i sig en hel pizza på typ en kvart. Vi släpade oss till bussen och åkte gratis :) Sen hade vi musik och fick därmed gratis migrän också :D
Sen stack jag, ricki och sofie in till stan igen och tog en snabbfika på espressohouse, och efteråt gjorde rickard upp en "förbjudet-lista". Pizza var med :P

Jag åt KÖTT i lördagsnatt. Jocke smugglade ut massa cheeseburgare, och hungrig (och borta) som man var åt man ju allt. Jo, detta har jag fått höra efteråt...

Kören börjar idag :) Klockan 18 är det dags. Underbart.

God morgon, god morgon allehåpa!

vaknat nu. har sovit i perioder sen klockan 7. Tänkte att det inte skulle bli så sent men men... det går ju inga bussar vid fem, lika bra att stanna tills 7... dessutom var det rätt mysigt att plötsligt titta ut och se att det hade blivit ljust. Det är en helt speciell känsla.
tror att jag har fått en mindre hjärnskakning, men nu har jag fått i mej lite mat och en rätt stor Ipren. Redo för jobb! :)  Fast först ska jag sticka till Eko och handla kalender och skolgrejer, detta ska bli ett organiserat läsår.

busy saturday

Ska jobba idag, 12-15 bara, sen ska vi äta middag ute för steffes mormor fyller år. mamma kommer hämta upp mig prick tre...kommer få byta om i bilen (nej, det har jag ju aldrig gjort innan). orkar ine stressa men hela dagen kommer ju bestå av det. Jag har ätit en bra frukst iallafall =)

På lite bättre humör idag. Fick dock igen från Malik som ringde mig mitt i natten, terrar nämligen honom och vill att han ska komma när jag festar. Sen ringde en annan också som jag inte nämner vid namn.... SVARADE INTE!
Gah, hade ju velat festa egentligen, men men kan ju vänta tills ikväll.

Ska följa med Elin till Åled nu, ut på landet haha...Spännande.


ännu en dag



jag är down idag också, men fick en liten kick av lite news från Emma; ryssen har fest i helgen så jag messade och fick bekräftat att det ska bli en gigo med massor av kul folk på lördag (några av dom vanliga, några andra :)
så ikväll tar jag nog det relativt lugnt :)
tack och lov att det inte var ikväll, jag är slut av någon anledning.

fast jag vill ha nya skor.

image7

mejlkontakt med Mr Fat Rat

Jag fick mejl från vår äckliga syo. Gav nämligen ut både mejladress och telefonnummer till honom, vilket kändes lite obehagligt men jag ville ordna mina språkkurser. Han var dock väldigt proffsig och räckte inte ut tungan eller sa att han inte skulle göra någonting med mig (rykten folk, rykten...som jag tror på)
Hur som helst ska jag ta bort tyskan och ha spanska som obligatoriskt val och välja till en 50-poängare. Mitt schema kommer inte bli så hemskt ändå.

skyfall

Jag känner inte mig riktigt i form idag. Kan bero på skolan (vad där i typ en timme). Det fattades sju sen förra året, klassrummet hade växt och antalet krymt. Dessutom saknades vår kära ex-klassföreståndare som nu ska hålla sig till ledarskap. Hon hade för övrigt råkat ut för en cykelolycka, vilket ledde till en hel del leende och "oj, vad trist".

Vi lunchade, sen släpade jag, Frida och Sofie oss runt på stan. Måste ha berott på lågtrycket eller något, för vi var verkligen down, Sofie fick  typ migrän och jag kände mig likgiltig inför skor och skatteåterbäring (samtidigt!)
Lågtrycket? (eller är det högtyck?)

Sprang Assarp och slingan idag, Varje gång jag hade bestämt mig för lite extrarundor började värsta skyfallet. När jag var klar med respektive runda klarnade det, och jag tänkte: Äh, kan jag lika gärna ta en bit till. Så höll det på i 45 minuter, sen gav jag upp, duschade och ägnade lite tid åt Bridget.

uppladdning pågår *not

Skola. Nytt läsår.
outfit?

svart klänning?
vit t-shirt?
grått linne?
gult/vitt linne?

äh, jag orkar inte, det får bli det jag känner för ;)

nu ska jag ägna mig en stund åt Bridget Jones.

det som inte händer idag händer någon annan gång :)

Jag känner mig lite lost idag. Emma ringde och sa att det antagligen inte blir något ikväll eftersom hon ska jobba imorgon. Jag blev också påmind om att JAG skulle börja tvåan imorgon! Det är helt sjukt, hur kunde jag glömma det?! Självklart vet jag att vi börjar på torsdag, men jag har inte riktigt kopplat att det är IMORGON. I och för sig börjar vi inte förrän tio, men man vill ju vara någorlunda fräsch... Hur som helst. Lördag kommer bli dubbelt så kul.

Sen träffade jag Rickard, Sofie och Filippa inne i stan. Det ösregnade och espressohouse var översvämmat av folk, så det blev en fika på Vattenporten. Igen :). Mitt shoppingsug växte och växte, och HELA min femtiolapp brände i fickan när jag kollade på hur dom shoppade runt. Hur som helst var det mysigt och en bra uppladdning inför en äcklig termin med way too much plugg.

När jag kom hem för en stund sen fick jag dock en underbar nyhet. SKATTEÅTERBÄRING!! :D Jag förstod inte i morse och tänkte att det antagligen innebar en massa deklarationer och så. Men nej, mamma sa att jag bara behövde skriva på sen var dom 600 mina :) Vad händer imorgon? En jättesojalatte och en shoppingtur. Precis vad man behöver efter en skoldag.


härliga somrar måste också ta slut..

nästsista sovmorgonen. och så vaknar jag såklart tidigt.
jag borde göra något vettigt nu, schemaläggning runt två, så jag hinner verkligen städa mitt rum. tyvärr.

den 20:e är det iallafall dags för kören igen, och sen drar solosången igång :) Jag måste säga att det är lite kul med hösten på något sätt ändå. Det är ungefär som ett nytt år. Nya möjligheter liksom. Fast det hade känts lite bättre om man hade kunnat ha en ny fräsch outfit och en ny hårfärg eller nåt..

Harry Potter var lika bra som sist, och det var mys att sitta på vattenporten, även om det är lite weird att komma dit två ggr på en kväll... :P

städa, klä på sig...

bio

ska se harry potter igen för andra gången, ricky bjuder. Tnx babe! :) Måste dra, värsta äcklig efter jobbet, måste duscha o så bussen går om 35 min...

Ha det fint!


äckliga människa

jag är riktigt förbannad nu. Hur i h-vete lyckas han få ihop det med varenda brud i halmstad? Som tur var kan jag förtränga sånt ganska snabbt, blir liksom aldrig riktigt ledsen, skulle aldrig tillåta mig att bry mej så pass mycket om en sån idiot. Grejen är ju att andra kanske bryr sig, eftersom man inte bara skiter i vissa händelser.
men det är intressant hur du får alla att hålla tyst om det, hur du lyckas hålla reda på vad du sagt till vem.
brunt rufsigt hår och fina ögon, jävligt charmig. How could we know?

the winter went to spring and she faced the light with her summersmile.

Jag sitter och varvar ner, har varit ute och sprungit, duschat och ätit återhämtningsmål. Jag var inte så dålig ändå, jag tog Assarp på 25 minuter (visserligen 7 minuter sämre än innan, men helt ok) :)

snart börjar skolan, behöver jag säga att det känns skumt? Pratade med ellie för första gången på nästan en månad igår, hon kommer hem på lördag :)

Ska ha en vit vecka, förutom kanske onsdag, får la se.. ;) Jobbade idag, ska jobba imorgon, sen blir det nog inte mer (förutom på helgerna då)

saknar redan mallis, det var härligt :D det var mysigt att komma hem också, jag och erica övertalade mamma,stefan och simon om att vi ville gå på bio igår kväll (ca en 45 min innan bion började). Sånna lördagkvällar är också härliga.

Ha det fint ikväll allihopa, själv ska jag bara missbruka telefonen en stund, och försöka mig på den engelska versionen på Harry Potter. Wish me luck. Jag undrar om han dör.


livet kan vara enkelt, gör det till det du vill att det ska vara.

Jag älskar mitt meningslösa liv :)
men hur bli det när man är ensam. längesen jag testade, vågar nog inte.

sitter och laddar mp3:n med lite skön musik, men kommer knappt på nåt.. blir väl lite jack antagligen.  Banana pancakes. Mmm.. tänk om man kunde äta det..
jag känner mig lite kall, vet inte om det är av obehag eller rent fysiskt.

jag tycker inte om att läsa bloggar längre, iallafall inte människor som bråkar och där jag är involverad. Jag tycker faktiskt inte om någon av de två bloggarna (förlåt, det är inget personligt nu) om folk vill ta kontakt eller säga mig något kan de bara prata med mig (har övervägt att ringa dig flera gånger, men jag orkar inte bråka).
Det är det enda jag tänker säga om det. Och att jag faktiskt inte är sur på dej, det tar energi och det finns så mycket annat roligt att tänka på, eller hur? det är svårt och jag förstår om du är förbannad, men jag vill inte att du pratar/skriver mer om mig eftersom jag inte på något sätt var inblandad i det E skrev.. det gäller båda, jag vill inte att bloggar ska handla om mig.
sålänge det inte är nåt positivt då :)
Deal?

jag vill springa nu, andas frisk luft, rensa tankarna. det var längesen nu och jag vill komma i form nu, när jag äntligen kan. har gått upp 5 kg denna sommaren och vill inte gå ner. Bara få tillbaka mina muskler och min kondis. Palla vara klen :)

Tack och hej från mej.

underbart.

längtar tills imorgon men jag orkar ändå inte packa det där sista. jag antar att det löser sig.

det var jättemys på stan idag, Sofie verkade bli glad för presenten. jättegulligt sängset och en fika på espressohouse med mig, ricki och frida :)

Kommer sakna alla massor, men när jag kommer tillbaka så har jag MKT kul att se fram emot.
Solong suckers! :D Ha det gött, det ska jag!

majsan lämnar landet i en vecka

åker till mallorca, lämnar landet imorgon. kanske bäst det, jag behöver verkligen lugn och återhämtning. dessutom har jag lite ångest, gjorde massor som jag inte borde inatt...fast det va askul :)
jag mår bra idag, fast jag hade tabasco på magen för athina, madde, emma och jag exprimenterade lite minns jag ;)

ska käka lunch snart, sen ska jag fika med ricki och sofie i stan :) GRATTIS SOFIE!!! (en dag efter)


bästa kommentaren

i taxin

- asså, jag fattar inte varför du tog hit dom där fjortisarna i måndags. har du fått till det med dom innan eller?
* men vafan... det var inte..
# det var säkert bara för att dom var lätta.. (fnys)
- vadå lätta, dom var ju fan astunga!



det är dyrt med taxi

# jag pallar inte betala taxi... har du bil? Här?
¤ ja, men jag har druckit....
# okej, är du bra på att köra rattfull?

anonyma citat

sovit, ätit. back on track :)

Nu ska jag åka in till stan och träffa ricki :)
har gjort den där dunderkuren som går ut på att man går upp klockan nio och äter, sen vaknar man frammåt tolv och äter lunch. nu mår jag utmärkt och är redo för en sväng på stan och kvällens kommande äventyr :)

jobbet ringde inte. va standby, men thank God, ingen hade sjukanmält sig (A)

idag måste jag fixa med några tiden och så ska jag packa väskan, för på lördag ska jag till Solen :D

energi

jag förstår inte hur jag kan vara uppe såhär tidigt, jag borde vara jättetrött.

igår jobbade jag till 23, sen kom jonas och hämtade mig vid halv tolv, då va det fest hos malin. lite synd att han inte hängde med, fick lite dåligt samvete för att han fick stå ut med mina skumma sms sen. stackars dom som jobbar tidigt hahah.
jag har förresten en liten souvinir från donkan i stan, vi var där vid halv fyra, en jättesnäll gubbe bjöd mig och malin, dom andra var så dumma att dom betalade själva haha. jag åt två glass iallafall minns jag och sen fick vi med oss varsin bricka hem. jag hade stor nytta av den när jag skulle skriva på kvittot till taxin. chaffisen var snäll och bjussade på sista biten :) undrar om dom sov hos han ryssen sen, han var riktigt kul!

en kvart sen hade jag en fin tand

det blev rätt bra faktiskt, ser lite annorlunda ut men helt ok :) tandläkaren var trevlig, han har nog fått höra rätt mkt att  man ska tilltala sina patienter med förnamn, för det gjorde han hela tiden.
- Oj, nu biter du mig i tummen, maja!

ska jobba klockan 17, ska jobba till 23 ikväll. Vad gör man till dess? Jo, man vilar en stund och sen frågar man mamma om hon vill med och shoppa solhatt :D
eller vänta, måste painta nailsen.


Parken Zoo, Eskilstuna

Flicka ~6 springer fram till sin lillebror ~4 som har på sig en Spindelmannentröja och äter en Spindelmannenglass. Det märks att flickan är arg på sin lillebror.
Flickan (skriker): Spindelmannen är gay!

- 4.5 / 5 - (242 röster)


mohahha
 /majsan

tandläkarglädje

Jag ringde till tandläkaren igår och blev helt bestört när dom inte hade några jourtider kvar åt mej.

-  Asså jag har tappat en bit av min tand, men asså jag har den inte...
-  När hände detta då?
-  Ehrm... Igår kväll...
-  Varför ringde du inte tidigare?
-  Hehe. Jag sov.
-  Jobbar du natt eller? (fnys)
-  Njao, delvis...
-  Nåja då kan du säkert vänta tills imorgon.
-  Men det typ skaver! (känner efter jättenoga)
-  Vi har inget, du kan få imorgon vid halv tolv.


Måste säga att jag blev rätt sur för utfrågningen. Jag ljög ju med det där om sovandet, men hon skulle nog inte ge mig nån tid om jag sa att jag inte hade ringt för att jag inte pallade, och att jag var riktigt bakis.
Ska dit nu, jag tycker om att gå till tandläkaren.. Det är lite småmysigt faktiskt. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska säga att jag gjorde. Kan ju inte säga att jag inte märkte det, och att det antagligen var för att jag smällde ett glas mot tänderna..Hrm. Tricky.

RSS 2.0