Kanske

Pluggandet blev kanske inte lika effektivt som det var tänkt. När Fidde och Ronja rusat iväg med andan i halsen till nån styrelsegrej, svek överjaget mig och Sofia helt.
Shopping. Shit, jag är kär i mina nya cheap monday, min nya oversize...

fast tro det eller ej. Under ett hoppfullt ögonblick spelade det knappt någon roll om jag så gick omkring med skaab-kläder och äckligt hår... Under ett litet ögonblicks frånvaro från idrotten, var min puls säkert hundra gånger högre än mina sportande och svettiga små vänners i sp06k. Tro det eller ej, men ibland tror jag att jag vill bli lite älskad av någon ändå.

Läskigt

Jag har funderat på en grej. Tyvärr, måste jag säga eftersom det aldrig blir särskilt bra när jag tänker för mycket.
Dagens lilla grej som jag tänker på är att det mesta är inprogramerat och biologiskt. Som normer till exempel. Varför fungerar vi på det sättet att i bryr oss så himla mycket om vad som är okej eller inte?
Om jag jag inte hade haft några normer, hade jag exempelvis kanske levt enbart på choklad.
(och då hade jag troligtvis fått typ näringsbrist)
Om jag inte hade haft några normer, så hade jag kanske varit väldigt elak.
(och då hade jag antagligen inte kunnat föröka mig haha)
Vad driver mig att vilja tjäna pengar?
Vad driver mig att ha onödigt många pumps?

Tanken gör mig rädd. Det biologiska perspektivet är fett läskigt, men det är ju logiskt...

skabb

Funderar på att gå utan smink idag också. Eller är det att dra det hela lite långt? Ska jobba och folket där skulle väl bli rädda. Hm. Då kanske jag får lära mig Fisk-och-kyckling. Då syns man nämligen inte utifrån.
Fan vad inte lönt med tretimmarspass. Knappt lönt att gå dit.

Moget, Hannah, moget...

När jag inser att jag inte har något smink att tvätta bort, känns livet lite enklare att leva.

Idag träffade jag förresten pappa för första gången på några månader. Har umgåtts med både mamma och pappa idag, känns bra, väldigt moget att ta sig tid för sina stackars päron liksom. De är helt okej egentligen, det är bara kombinationen som är irriterande. Äckligt olika, inte konstigt att man känner sig splittrad haha.


...and if you ever, ever change your mind...

Jag är fortfarande sur efter igår när jag hade massor att skriva, och ingenstans att göra det. Eftersom att Blogg.se vägrade låta mig bli inloggad.

Jag ska inte jobba idag heller, någonting känns allvarligt helt oroande. Var ju ganska övertygad om att det skulle bli mycket jobb denna veckan så jag kunde sluta oroa mig för hurvida pengarna räcker till först Italien, och sen Spanien. Jag antar att det är någon slags hatkärlek till mitt jobb, man har blivit så van att spendera helgdagarna där, att det blir tomt att vara utan det. Nej, förresten, tomhet är nog inte rätt ord. Mer att man känner någon slags stress att göra något vettigt. När man jobbar finns det alltid någon som säger vad man ska göra, när man ska på rast, och hur mycket man ska stressa. Hej och hå, Josefine's blogg skrämde mig igår.
Det skulle verkligen kännas skönt att någon sa precis vad man skulle göra.
Lyfta allting ifrån mina axlar
Dra mig hit
Knuffa mig dit

Nu ska jag göra någonting vettigt. Ska åka till Mellbystrand med mamma och springa, springa, springa. Orkar inte sitta här på sängen med min laptop, som kostade alldeles för mycket, och bli tjock. För det bli nog vin ikväll. Kanske för mycket.
Fast inte enligt mig. ;)

Löning? Jaaa tack, en stor tack!

Sitter här och funderar på vad man gör på ett lov egentligen. Vad är det ideala? Vad är det ultimata? Vad är det normala? Vad är det som JAG känner för egentligen?
Kanske vill jag slita asset av mig och tjäna pengar som jag (förrutom mina resor) egentligen inte behöver? Vad får det egentligen kosta med sprit, kläder och skor?
Förresten kan jag inte göra NÅGONTING, eftersom mina pengar började leva sitt eget liv efter förra löningen. Mina sista pengar gick till en äcklig blåbärsmilkshake på Max.

Vill iallafall bowla på torsdag, och så kanske mamma bjuder mig på en massage+fika om jag umgås med henne.
Kändes taskigt, måste boka in henne sist alltid. Kan träffa henne efter Sofia imorgon, och före Emma och Dennis.

Det hade faktiskt varit lite skönt att inte bli inringd imorgon. Känner mig tjock och ful i min rutiga skjorta, som för övrigt är struken och knäppt numera. Har fått lite klagomål för att den var lite väl uppknäppt. Men. Lite persolig måste man ju få vara.


det är snart lov iallafall...

Känns som om jag är omringad av spagetti och köttfärssås. Hur kan något som kan vara så gott kännas så sjukt motbjudande? Jag behöver luft, vill springa. Är jag hungrig eller mår jag bara illa? Jag borde vara glad för mitt matteprov, men det känns inte som det borde. Inte alls. Jag känner mig bara som en dum människa som alltid blir sur vid helt fel tillfällen.

Jag kanske borde dricka kaffe, fikan med Sofia innehöll inte Latte eftersom den kostar 36 fakking spänn. However, det var trevligt att tjata ut henne lite med mina i-landsproblem.


Shitty monday

image20

Älskar morfars. Stolarna är bäst. När Malin, Emma och jag flytt våra hem ska vi leva med massa stulna koppar från espressohouse och sånna här stolan.
Jag tycker inte om måndagar, men Malin räddade kvällen tillsammans med ett fult test från Evelinas bdb. Lovar att lägga upp när jag har lärt mig hur man print-screenar.

  http://shecaughtus.bilddagboken.se/

...och här sitter en orsak till att espressohouse bygger ut.

Idag hände det något konstigt- jag jobbade inte. Jag gick inte i skolan. Jag var ledig, vilket kändes lite läskigt.
Jaha, vad gör man nu liksom. 
Har iallafall sprungit nästan en halv mil, herregud, det var nästan ett år sedan sist! Dessutom är jag inte skapt för att springa, som jag och Emma brukar säga när vi jagar bussar i pumps.
Jag kände mig hur som helst helt äcklig, svettig och hurtig :) Det var skööönt.

Snart ska jag på bussen och hem till Ems, och ikväll är det melodifestival och inte alkohol, mina vänner! <3

Förresten har jag och mamma gjort en budget. Hon var jättesur när hon kom fram till att jag lägger 700 spänn i månaden på latte...

HLT

Hallandstrafiken har något emot mig. Eller så är vi helt enkelt inte gjorde för varandra. Blir hellre stämplad som skolkare än erkänner min tillfälliga lilla hjärnsemester. Jag pissar på det. Jag behövde inte ens ha gått upp sådär tidigt idag.
Jag saknar cyklandet.

Ikväll kommer Malin hem, hon ringde förresten mig i natt. Eftersom jag sov så svarade jag inte, men runt halv tre fick jag ett sms. Hon var "så fvlll." haha. Underbaring.

VARNING, ABSTINENS! KOFFEIN FÖR FAN. GE MIG!

Jag saknar min sjal, tröja och mitt busskort. Det visade sig att det inte låg där jag trodde att det skulle ligga, så imorgon är det Hallandstrafiken som gäller. Suck, tur att de inte har något register eller nåt. Jag skulle platsat på idiotlistan. Herregud, vad busschaufförer måste stå ut med egentligen.

Idag på solosången sjöng jag en sång på italienska. Den lät väldigt lycklig och förälskad i melodin, men sen läste jag översättningen. Fast den verkar ändå helsjysst, handlar om att hennes man är otrogen hela tiden. HA HA.

Saknar min energi också, har inte druckit kaffe på hela dagen.

- Men Maja, neej, du får fan dricka kaffe, du blir asjobbig annars!
/Ems

Måndag efter en helg med Sp06k

Idag var jag värd ett litet skolk. Jag var tvungen att prata av mig över en jättestor latte på espresso house med Sofia. Testade btw typ världens godaste; alla hjärtans dag-muffin. Skitgullig :)
Jag lipade till mig ett tillfälligt busskort som gäller en vecka, sen får jag köpa nytt. Sa att någon hade snott det. Fan, antagligen fick det sitta på sätet bredvid mig i lördags på bussen. Kände att det kunde ha varit min mobil/digitalkamera, så visst var det tur att det bara var ett månadskort. Men ändå, känns surt.

Fick äntligen tillfälle att ringa min sportbrud som är i Tandådalen. Malls åkte på söndagmorgonen, och har inte blivit ordentligt uppdaterad efter hmm.. igår?
"Faaan Maja, du gör alltid sånna saker!"
"Jaa, jag vet, jag ska skärpa mig..."
"JAG VILL OCKSÅ!"
/Malls och Majs. ;)

Btw Emma, så tänker jag personligen kidnappa dig om du skobbar igen! ;) <3

hrm. fast det var askalas.

party party. jobb jobb. jag kom hem vid 6, lyckades bara sova en timme. om man bjuder ut den man är tillsammans med varje gång man är otrogen blir det dyrt. jag tror på allvar att man super bort hjärnceller. undrar om man bara super bort omdömet, eller om faktiskt super fram saker...?

RSS 2.0