...sen blev tv-tittandet en prestation

Vad är det för fel på mig som inte kan titta på tv? Jag villl ju börja följa en serie eller något. Men det slutar alltid med att jag sitter där i soffan och tänker på något annat. Ringer, läser, googlar någons namn... Vips, så har halva programmet gått, och jag har ingen aning om vad det handlar om. Jag har till och med glömt varför jag ville titta på det. Det är samma sak med film, fast det tittar jag aldrig på ensam, så med människor runt omkring mig så blir det liksom mer meningsfullt att följa med.

Fan,
Svenskaboken ligger och lurar som ett grönt litet monster. Jag hittade den jäveln under klädhögarna när jag städade. Jag förstår inte vad det är med mig. Svenska är ju ändå rätt kul. Eller?

Kanadensisk komediserie. Jag tycker ju om sånt. Nu ska jag verkligen försöka.

Fri som en fågel

Bara för att varenda jäkel har fria sms betyder det inte att JAG har det, eller att JAG tycker om att skriva sms en gång per sekund! GAH. Varför ska hela världen vara så äckligt känsliga och överanalyserande?!

Jag låtsas att jag inte fattar, sen avböjer jag artigt. För jag vill faktiskt kolla på Filippa Bark ikväll och däcka i soffan. Varför värdesätter man inte lite komfort och avslappning?

Jag vill för mycket nyttigt, mest för att det är bra saker. Det funkar så länge man har det gratis och så länge det finns inom räckhåll. Men jag har gått elva år i skolan och det börjar faktiskt att kännas. 
Jag vill ut, jag vill jobba och tjäna mina egna pengar, skaffa en billig liten kvart med en mystiska möbler. Släpa hem vilket pack jag vill, gå runt i för lite kläder, sjunga högt och falskt... Ja, ni fattar.

Nu ska jag laga lunchmat tills imorgon, för jag känner mig mindre tänd på familjen Dafgård efter en veckas intensivt samarbete med mikron.

Lasse på mitt rum

Ikväll är det Lars Winnerbäck, som jag skulle gått på. Om jag hade lagt pengar på det vill säga och prioriterat konserter. Jag tror inte att jag är någon konsertmänniska. Fast det är de tre Winnebäcks-tokiga brudarna som ska dit ikväll, som jag skulle gått med. Tänker på dom, och lyssnar lite på Lasse på min lilla cd-spelare ;)


För min del blir det någonting at Malins place :) Förresten testade jag Malin och Alexandra köttbullar på donken i stan igår kväll. Klockan blev alldeles för mycket alldeles för snabbt så mams fick komma och hämta mig i stan klockan tolv när jag missat sista bussen. Hon var rätt sur, så ikväll ska jag vara snäll om man ser röken av henne
innan jag drar.

Nu ska jag duscha av mig cheeseburger-oset från dagens jobb! Funderar på att laga en mysig middag med tända ljus till mams också. Om jag orkar, jag är seg som kall kolasås för jag började klockan tio imorse..

Drömfångare

Mystisk dröm, mystisk. vi såg annorlunda ut och vi gick ner till eurostop a la högstadiestyle. Jag tror att folk finns i bakhuvudet, som varit tillräckligt stor del av ens liv. De får bara finnas i drömmarna, dyker upp där ibland som för att påminna mig att de finns.


Faaaan maja, rör på ditt ass och kuta till bussen. Var är mina skor?

Koffein och städerska, tack!

Jag tittar ut över katastrofområdet. Det ska kallas mitt sovrum. Det hade varit kul att se golvet och jag inser att min tid som ordningssam är över. Jag är en periodare, helt enkelt. Försöker väcka mig med koffein, men känner ingen större motivation för städning för det.
Jag borde iallafall göra mig iordning, bussen går om 45 minuter. Sen fika med Malin och Emma, trevligt värre :) Ems slutar klockan åtta så jag slipper att åka buss själv, så nu kommer jag inte få något konstigt ryck och ringa någon som jag inte borde ringa ;)

Emma och jag gjorde specialare idag och åt för första gången hamburgare på jobbet, stackars Erik fick göra våra konstiga men asgoa grillar :D

Imorgon ska jag ha på mig mitt masklinne. Det är nog bara jag och Sofie som har fattat hur snyggt det är med "Monki"-maskgrejer.

Göteborg+pengar= pank

Okej jag är nästan pank, jag vågar inte skriva i bloggen hur mycket pengar jag har bränt. Det är rätt pinsamt.
Men det var värt det. Helt fantastiskt, vi hade mys! Lunchade på den efterlängtade indiska restaurangen, shoppade alldeles för mycket, tittade på en helskön film på en gigantisk biograf och bara vandrade gatorna fram i en stad som luktade höst.
Det avslutades på en dubbeldejt. 4 trötta brudar och en paj ;) Sofie drack kaffelatte, och hade svårt att förstå min kärlek till denna dryck. Lovisa och Frida var hälsosamma och drack grönt te.

Var hemma med tåget vid tolv, så jag var rätt trött, mina fötter hade gått mååånga kilometer.

Imorse var det upp som en sjuk tupp och jobba.

Nostalgi

Jag satt och tittade lite på min stackars gamla lunar och blev helt till mig av sommarlängtan. Just watch and dream. Jordgubbssommar 2006. Blond och rätt.. biffig? ;) That's the shit.image14

Jag säger att jag inte kan duscha nu för att jag inte kommer på någon rubrik, jag fattar i detta ögonblick att jag är för lat.

Nu är jag sådär fruktansvärt trött igen. Är helt speedad hela dagen, sen bara ligger man där som en liten klubbad säl och känner för att sova ett dygn eller så.
Efter jobbet cyklade jag direkt till vidoemix där jag träffade Sofie, Frida och Lollo. Stackars Lovisa höll på och bli sjuk, hoppas på tillfriskning tills imorgon!!!
Efter en hel del velande kom vi fram till Paris Hiltons film och Human trafficking. Vi hann inte riktigt klart med den sistnämnda men den berörde verkligen mig. Den var fruktansvärd, men väldigt bra gjord. Tyvärr kan jag ju inte säga det samma om "Pledge this", som också var fruktansvärd, men mer åt det patetiska hållet. Helt meningslös, underhållning för majsan då alltså ;)
However, det var trevligt, och Sofie bjöd på god äppelkaka och hembakta bullar :)

Vad ska jag hitta på som kan få en lat brud som jag att släpa sig till duschen?
Peeling? - För jobbigt.
Sjunga?- Nej, jag unnar min stackars mamma en god natts sömn utan mardrömmar. (Fin akustik annars.)
Nyinköpta trosor? - Det blir ändå inte enhetligt till min nattröja.
Hårinpackning? - Men snälla...
Att jag får gå och lägga mig sen? - Now you talking... ;)
Att jag får tillfälle att störa med hårfönen? - Tss, det bränns.
Att jag får vakna imorgon? - Livet är allt bra generöst egentligen.
Att jag kan köpa skor imorgon? - Det bränns, det bränns...
Att jag om ca tolv timmar är i Göteborg på äventyr, mys och shopping? WoHo, jag har hittat meningen med livet, eller meningen med duschen!


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv? :)

Jag kom på att mitt liv är rätt meningslöst, och det passar mig skitbra :D
Insikten kom när jag insåg att anledningen till att jag gick upp var ett par skor på Indiska.. Hellskotta, är det lite smått patetiskt, eller bara trevligt?

Fika och snacka skit,
fika och överanalysera,
röka vattenpipa och snacka skit,
jobba och snacka skit,
dricka alkoholhaltiga drycker och snacka ännu mer och värre skit,
fredagsluncha och prata om meningen med livet,
gå i skolan och göra mer eller mindre vettiga saker,
prata i telefon och dricka latte,
åka buss och prata med främlingar
bränna lön
och få kick och ångest samtidigt
dricka te och prata med mamma
få flashbacks av dofter,
göra oljud på gitarr och yla till,
drömma om dagen
och dagdrömma på dagen

Tick och Tack för sovmorgonen och förvirringen

Liten miss av mig igår, jag glömde visst publicera inlägget, tryckte bara på spara ;) Men men bättre sent än aldrig!

Efter duschen igår kväll, kändes det som om någon hade slagit något väldigt hårt i huvudet på mig, och även om jag läntade ut och efter emma, så slutade jag på soffan. Det var rätt härligt det också, fast som vanligt kunde jag inte koncentrera mig på tv:n. Så det blev att prata med folket som var hemma och äta bilar ;)

Morgonen nu har jag ägnat åt att kontrollera omställningen av klockan. Det ställer till det som fasiken, och det blir jättejobbigt, för jag går omkring och oroar mig för att jag ska ha missuppfattat och att jag kommer försent hela dagen.. :P

Efter jobbet ska jag direkt hem till Sofie och vi ska äntligen börja avverka vår lista av filmer vi vill se.. Sen har jag lite misstankar på att det kommer bli en hel del snatter om Göteborg också.... ÅÅÅH imorgon, då är det dags!

En lördag

Herregud vad trött jag är. Inte nog med att jag jobbade sju timmar, jag var kvar en extra timme också, och gjorde jag vet inte vad. Tiden går snabbt med Malin, som förresten har målat en jättefin blomma på min kind :)

Jag är psykotrött, började klockan tio och då hade jag sovit ca 5 timmar... Den mystiska gröna vätskan från igår har haft en förvirrande effekt på mig idag

Nu måste jag bara dra av mig dessa äckelkläder och på med nåt annat för nu kommer Elin och hennes pojkvän :D

Köttbullar?!

Iväg tilll bussen igen, alltid på väg någonstans. Nu till Niklas där vi ska inviga vår nya vattenpipa :)

Fikade med mamma idag, längesen man fredagsfikade med henne. Mys! Sen skulle hon iväg på manikyr den lyckliga människan så sen blev det en längre kaffe till med Lovisa och Sofie. Ibland pratar jag för högt, fast det bjuder jag på ;)

Förresten, det här är mystiskt. Lovisas och mina funderingar har faktiskt slagit in. Fatta att dom har börjat med KÖTTBULLAR på donken! Vart är världen på väg?!

Fredag.

She just wanders around, unaffected by,
the winter winds yeah, she'll pretend that
She's somewhere else, so far and clear
about two thousand miles, from here.
/J. Johnson

Nu drar jag, ska ha dans efter lunch :)
Undrar om Lovisas och min fredagslunch blir djup som vanligt.. ;)

Vattenpipa :)


Jag känner mig abolut inte taggad inför spanskaprovet imorgon, och jag har knappt övat.
Men om jag hade suttit hemma och pluggat hela dagen hade jag dött, jag har egna prioriteringar och folk får tycka vad de vill. Jag behöver en break nu, kan komma tillbaka och sköta mig efter lovet, men jag kan inte mer nu, då går jag ner i en depression eller något.
Det funkar inte att ta med sig massa hem och gnaga på. Skadligt.

Idag inhandlade jag, emma, malin och robin en vattenpipa!  Den var jättefin, och vi kom till och med ihåg att köpa kol. Fikade på en gigantisk kesobaguette som inte smakade så mycket...Mkt trevligt :) <3

Sen sprang vi på Jocke och Niklas och kom på att vi hade samma mål, så vi laddade upp lite hos dom gröna inför kommande helg.

Ems och jag köpte varsin t-shirt precis när Gina stängde så visst har lönen gått åt ;)


FAKK

FAAN,
men det är snart över
sen slipper jag
sen skiter jag i det för alltid
för det förstör mitt liv.

Efter ska jag träffa Malin och Emma :)


salt salt salt
vatten
vatten
mer vatten

Matte

Jag känner mig verkligen dum. Har matte just nu, men jag orkar inte gå in dit igen och lyssna på en genomgång av ett prov som jag inte har gjort.

Jag önskar att Sannarpsbadet helt oförklarligt töms på vatten innan 12.10 idag. Jag hatar vatten, speciellt sånt som är kallt. Bubbelpool för min del, tack!

JAG HATAR JILL JONSSON!!!!!!

Förlåt, hon är väl duktig, men nu går hon för långt. Hon snor och förstör "angel of the morning". Den ska sjungas av en bräcklig röst i 60-talsversion. Jag blir så arg att jag nästan lipar.
Varför ska hon ta i så jävligt och låta som en löpande kattjävel?! SLUUUUTA!

Biljetter är inköpta till Gbg :)

Alla blir vi bruna i vita linnen

Effektivt klassråd, ca en kvart. Härligt härligt. Och det löser sig med mitt historieprov, det blir på torsdag. 25 minuter kvar till min solosång, jag känner mig ofokuserad och kissenödig.
Vi är grymma på att pussla så därför blir det som vi tänkt med Göteborg, med mig och Sofie som barn.
Idag är det dags för biljettinköp, och tillfällig legitimationsförlust...

Egentligen är jag inte så kass som jag känner mig. Det är klart man känner sig puckad med en massa ljushuvuden runt omkring sig.

Nu ska jag dricka en halv liter vatten och skvalpa iväg mot O- huset.
Hej och hopp, hjärnstopp ;)

Hela mitt liv är lite NJAAAA

Det sitter liksom inte som en smäck, bara nästan... Han är fin, men avlägsen osv. Ni vet.

Nu har det börjats med julsånger och jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller le ironiskt. Hej hopp, så var det med denna sommaren.
Mamma har förhört mig lite på historian, det är rätt mysigt när hon pratar historia för i sin entusiasm låter det nästan som en saga. Lite pressigt ändå, med engelskan tills imorgon och spanskaprovet på fredag. Fast jag överlever nog.
 
Jag blev nästan lite sugen på att kolla på meangirls ikväll, och såna där äckligt amerikanska tjejgrejer. Frosseri i i-landsproblem och skitsnacksmissbruk. Mystiska tankar om B-filmer som dyker upp i huvudet när man pratar med Sofie på mobilen och Lovisa på hemtelefonen, typ American Style vettu. Rent sammanträffande och kul, fast det lät lite som en sjuk humla på ett elstängsel.

Nu ska vi se hur det går att sova med hjärtat i hjärnan...

Dom fixar det säkert. Med jobb, jobb o jobb...

Jag har precis fått 30 (rasterna borträknat) extra timmar jobb. Min enda lediga dag den veckan är måndagen för då ska jag till Göteborg :) Ska leja någon som kan ta min Standby där.

Har hållit tummarna blå för Sp06k på historieprovet idag!

Mm min solosång låt är grym. Gröna små äpplen med Monica Zetterlund. Snart bär det av till kören för jag har piggnat till en smula!

Libido?

Idag är jag trött och huvudet känns som en kokosnöt, tungt och fyllt med något som liknar diskvatten. Jag har iallafall tagit mig tid att laga mat, det blev fullkornslasagne som jag har gjort helt själv med lite hjälp av mitt oslagbara kockteam (Familjen Dafgård och micron).

Jag har stirrat på mobilen och försökt plugga. Sen får jag ryck när den piper och tappar koncentrationen helt i onödan. För det var ju inte Han, nej det var bara en annan människa som glatt diskuterar framtida fester. En trevlig prick, men inte Han.

Ibland önskar jag att jag var en robot som gjorde precis det jag var inprogramerad att göra. Tänk att ha avsatt tid för att plugga, och då pluggade man verkligen liksom.
Fast jag har verkligen börjat ifrågasätta det här med skolhysterin. Tro det eller ej, men jag vet inte om det är värt all tid och oro längre. Det kan bero på att jag kanske känner att jag står och väger mellan ambitiös och lättsam just nu, herregud JAG. Minns högstadiet och alla lärare som brukade säga att jag skulle chilla eller gå in i väggen i gymnasiet.

Ibland tror jag nästan att vi har som mål i livet att skapa den ultimata människan i oss själva. Att det är det som blir vår "lust" som Freud snackade om. Vi får oss själva att känna livsglädje och livslust av ett sketet jävla MVG. Vad hände med Libido?
Om hans teori stämmer vet jag många som kommer få genomgå otaliga psykoanalyser i framtiden. Det du!


(förresten Lovisa, såg ditt blogginlägg om vår Gbg-trip, låter skithärligt, ring efter din terrorlånga skoldag! =)

Sunday morning all day

Efter en åtta timmars arbetsdag är det dags att drunkna i täcken och drömmar. Som om jag inte har drömt tillräckligt idag. Självklart har jag sett honom hela dagen, varje gång dörren öppnades. Eller jag tror det kallas inbillning eller önsketänkande.

Mina små fötter är numera mer åt det fyrkantiga hållet, eftersom de svullnat på bredden. Min röst är hes av konstant babblande i fallset och medryckande telefonsamtal. Herregud, vilken helg.

Livet är mystiskt, och består av allt för få timmar för att göra allt man vill, och träffa alla mysiga människor.
Och hör nu, för första gången kan jag tycka att Sverige är för stort...


MYStik i vardagen

Sånna här udda grejer händer mig. Blev uppraggad av en kille i driven i förmiddags. Han satt och väntade på en sten på att bilarna skulle försvinna, så att han kunde få mitt nummer. Till slut kom en lagom irriterad Dior ut och påpekade att han störde hennes personal. Självklart störde han. Fast på ett bra sätt. Sen klarade jag kylan galant.

Sen, efter överläggande med tjejerna på vattenporten och telefonmaraton, kom han hem till mig. Filmen ligger fortfarande i min väska, och popcornen har för längesen kallnat.
Han var så fin. Så väldigt fin. Rätt olägligt att hans flyttlass har gått, dock.

Trendsetter no. 1

Jag kan inte klaga. Vi har massor med strumpor hemma. Problemet är att det inte tycks finnas några matchande. Har just haft en jobbig jakt på likadana strumpor, vilket resulterade i att jag stod helt förundrad och betraktade ungefär 500 nyanser av rosa. Varför just rosa? Så sjukt opraktiskt, bara. Olika skaft/längd/storlek är det på dom också.

Nej du. Om man skulle ta och bli trendsättare och göra det trendigt med udda strumpor. Det hade varit något va?!
Barnfamiljer hade dyrkat mig som en gudinna säger jag bara!


Jag blev glad idag på dansen. Lisa sa att det syntes att jag mådde bättre, för jag hade massa kraft i min dans och i min kropp. Liten grej, men det betydde mycket.

Förresten har jag kommit på en sak som MÅSTE upp på vår "jag lever för-lista".
Bekräftelse, mina vänner. Varenda jävel lever för bekräftelse, inte minst i Sp06k.


Vad lever Du för?

Jag kom inte hem från jobbet förrän efter 22 ikväll. Fick jobba över, för det kom en buss lastad med trögtänkta och hungriga sportnördar. Har inte hunnit vara hemma något emellan skolan och jobb, så jag är gaaanska trött. Nu vet jag att jag lever. Fick en tröja i L. Jävlars jävlar va ful jag var ;) Sen tänkte jag att jag hade tur, vissa skulle jobba stängning och det kan ju hålla på fram till morgonen, även om de börjar skolan åtta...

Idag kom vi på idén med att skriva upp på ett fett papper vad man lever för (inspirerat av ett av Martins mystiska upprop). Jag var den ända som inte kom på något. Hemskt?
Nja. Man kan väl säga att jag lever för kombinationen av kaos och lyckorus. Som Mintchoklad ungefär. Choklad är gott för sig, men ännu godare om man blandar med mint. Även om jag inte tycker om mint för sig. Flummigt.

Sedan kom jag dock på några saker som förgyllde min tillvaro.
Kaffelatte
Vänner
Kyssar
Närhet
Dricka te och snacka skit
Lugna morgonstunder
Sex (fast det skrev jag inte, med hänsyn till känsliga och pryda öron/ögon)
Min familj
Parta och träffa mystiska och/eller goa människor
KÖTT (just nu ;) )


Vad lever Du för?

Don't get me wrong, if I come and go like fashion...

Den här dagen tar verkligen priset. Vad håller jag på med?
Jag har piss-dåligt samvete också. Mamma hade ansträngt sig och lagat kalops och allt. Fan då.
Det var inte ens mysigt att gå hem från skolan. Bara långt och trist.

Och nu kan jag inte sluta med gitarren heller. Jävla as, den stod ju och dammade så fint i hörnet tills du kom in i bilden igen.

Lily Allen är dagens räddning. Tack gode gud för denna musik. Feel good- musik i höstmörkret..
Förresten orkar jag inte sitta här och svälla längre, kvällen känns lockande till skillnad från svenskan.

SÄTT IGÅNG NU DIN LATA FAN!

Cyklar i cirklar i skogen

Jag med mitt matteprov i nötskal.


Nostalgi på tal om Fyllinge in daylight.

Ge mig ett piller.

Det är speciellt att vara ute dagstid i Fyllinge, även om man bara cyklar förbi. Det är då man lägger märke till att allt är som förrut, men ändå inte. Gängen är desamma, 14- åringar som står utanför fritidsgården och skriker, svär, hatar och blir kära. Fast det är andra 14-åringar nu. De som var små, snoriga och lika rädda som tykna har växt och fått finnar.

Tjejerna som lekte häst har smink och har inte längre vitt, utan råttfärgat hår och åker buss själva.

Småkillarna har fått komplex och äter dom inte cheeseburgare, sitter dom vid datorn. Eller sparkar dom på lyktstolpar och hejar glatt, för de vet att det var vi som brukade göra det.

Skitungarna som trodde att man hette Jessica och undrade varför man trängde sig in i Majas hus, har äntligen fattat läget.  Dom hotar inte längre en med att skvallra på en för att man har åkt moppe utan hjälm.

Grannens katt har antagligen kolat, för nu har mina små äckel hela området att festa på.

Det är nytt klotter om andra människor i busskuren, fast om man tittar efter noggrant kan man fortfarande se det man brukade se.


Tristess?

Dom smäller raketer idag igen förresten. Jag ringer fan polisen snart.

Egentligen vill jag bara sova

Jag fattar ingenting. Sån huvudvärk så jag vet inte vad jag ska ta vägen.
Jag har druckit massor med vatten
Jag har ätit en bra lunch
Jag har ätit mellanmål
Jag har druckit kaffe
Jag har andats frisk luft
Jag har kramats

Hatar att erkänna det, men jag tror att jag behöver vila. Det är natt om 6 timmar, och tills dess ska jag ha en jävla massa gjort. Vi har inga värktabletter hemma. Ska rota igenom min gamla väska och se vad man hittar där. Jag har ett svagt minne av att Sofia droppade ner några panodil där när jag skulle jobba bakis :)

Jag fick goa tider WOHO!

Var på elevrådsmöte idag. Jag har alltid undrat hur det var, för jag har varit suppleant sen ettan. Efter att man hade diskuterat fakking vattenflaskor i 20 minuter kom jag på att det inte var min grej alls. Tack och lov erbjöd sig Sofie att hänga med, så nu vet båda att vi ALDRIG vill uppleva något liknande igen.

Folk alltså.

Det var mysigt att cykla idag, liksom friskt. Jag andas ordentligt och mina kinder blir lagom rosiga.

Ibland undrar jag om det syns när jag himlar med ögonen. Förlåt, men ibland blir jag bara sååå trött på hjärnor som fattar långsammare än mig en måndagsmorgon.

Nu smäller dom raketer i Fyllinge. Woho.

Jag måste cykla om 3 minuter

vad i h-vete är en vakuol?!

ännu en helg.

Nu var det slut på det roliga, tack nu börjar en ny vecka. Jag känner mig inte särskilt motiverad, kommer knappt hinna träffa folk. Fast en och annan fika slinker alltid emellan plugget. Jag menar, man måste ju äta, då kan man ju snacka skit samidigt... ;)
Mitt  liv i ett nötskal.

Jag kan typ inte NK:n. Jag funderar på att försova mig, men jag måste lära mig att möta mina problem halvvägs och konsekvenserna av för mycket dagdrömmande, pingvinfilmer och allt annat mys som man gärna hittar på på helgerna.

Ibland önskar jag att jag var en sån där mystisk människa som satt på biblioteket med en jättetjock bok och en stor kopp te framför sig hela dagarna. Men jag kommer aldrig bli sådan.
Ibland önskar jag att jag bara kunde slänga mig ensam framför tv:n och fullfölja en hel film och njuta av den. Men det fungerar liksom inte. Jag kan ändå inte påverka filmen dä jag sitter. Den slutar ändå, och visst är det kul om man är flera. Men är jag ensam, då blir det bara... trist och interaktivt :S
Ibland önskar jag att jag var en naturtjej som plockade svamp och kokade kaffe på färskmalda bönor åt sin mamma. Jag är burkchampioner och pulvercappuchino.
Ibland önskar jag att jag hade tid till att fundera varför jag är som jag är (är jag lat eller bara.. lite slö? Eller har jag prioriterat?)
Ibland önskar jag att jag kunde sluta flumma och BARA GÅ OCH LÄGGA SIG OCH PACKA DOM JÄVLA DANSKLÄDERNA.


Steffiii är äcklig

måste plugga NK.
Men först duscha och åka in till staden och träffa Ellinor en stund ;)

pingvin-porr

Jag slutar aldrig att förvånas över hur äckligt litet Halmstad är.  Manliga slampor som har ihop det med alla gör att det krymper. IH, läskigt. Oj vad jag kan titta snett på folk nu ;)

Jag är nästan klar med naturkunskapen, sen ska jag ju lära mig det också. Jag kom på mig själv att längta till stundenten, för då skulle jag kunna vara riktigt jävlig mot vårt lille äckel till NK-lärare. Han är rätt igenom motbjudande.

Igår hyrde jag och Niklas en väldigt mystisk film om typ pingviner med väldigt eh.. primitiva drifter. Jag tror att det var omslaget som lockade (pingviner med masoschist-kläder, vattenpipor och mystiska kallingar) Sen tog vi fel buss hem till Malin och möttes av kalla och lagom sura alexandra och malin ;) Vi var rätt lost i söndrum.
Jag kände mig rätt glad att det inte var i andersberg för det var kallt och mörkt. Som tur var hade vi massa godis, så det blev trött men trevligt.
Emsan kunde inte komma, hon var trött och ockuperad av jobb. Stackars.

Min budget går ihop, om jag hade mer pengar

Idag har jag köpt en ny matta. Och börjat med naturkunskapen.

Jag trodde att jobbet skulle ringa in mig idag, men icke! Jag är standby hela fakking oktober känns det som. Jag behöver jobb! Och jag har ett rätt sjysst jobb egentligen, jag menar det finns ju värre.
Som Frida sa igår: tänk att jobba som Fröken Ur. (*ler.)
Mindre smarta kommentaren kan komma från alla.

Min ekonomi är kass. Fast den borde vara bra. Tänk nästa månad, då har jag ännu mindre pengar.
Jag kommer få gå i ide.

Lars Winnerbäck och Göteborg och en rad shoppingdagar är prio. Liksom sofistikerat festande ;)

Upplysningen

Om man städar när man är kissenödig går det mycket snabbare.

To do- listan - en helgklassiker

varje helg gör jag en "att-göra-lista". oftast går det åt skogen. Jag brukar dock hinna städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad. Det är ju en fördel att kunna ta sig till sängen utan att behöva göra gångar.

Ikväll att jag partysugen. Det känns som om jag gjort upp planer, men jag väntar fortfarande på den ultimata festen. Det är mystiskt hur allt tycks samla sig på en och samma helg, så att man måste välja. Nästa lördag sitter man där och raggar fest med resten av halmstad. Ingen tycks ha något. Ska checka av med Malin och Emma iallafall och se om de har hittat något, annars får man la hitta på nåt annat :)

Mamma tycker att jag beter mig mystiskt. För av någon anledning beter jag mig som om jag fått någon form av elektrisk stöt och svamlar om att jag vill göra något kreativt med mitt liv.
- Du kanske ska gå på ljusbehandling eller något?


NEEEJ, JAG VILL JU HA HONOM! (men det säger jag inte, jag säger att jag vill ha ny matta)

Helg och hjärtattacker

Två helt oförberedda hjärtattacker. Fan det fungerar inte för mig. Grejen är jag jag såg ful ut och jag fick inte fram mitt vanliga hej. Sen gick jag och väste hans namn, så att Sofie och Frida var tvungna till att titta bakåt.
Den andra hjärtattacken ska vi inte tala om, men jag antar att jag var rätt ful då också, flinade fult typ.

Sen fick vi alla se sådana människor. Vad är det med den här stan en fredag eftermiddag? Har alla fina pojkar varit inlåsta?

Vi åkte till Mjällby idag. Ett riktigt äventyr rätt ut på landet. Det var lite mystiskt fast de var jätteduktiga. Fast Sofie sa att jag såg ut att vara i behov av kaffe..

Det var sjysst att sitta på Ulles och skrika ut lite skit.

Nu är det iallafall helg,
Ska träffa Frida, Lovisa och Sofie hos Frida efter maten.

Jag mår för bra för att må dåligt

Alla mår skit egentligen, och gör man inte det ska man antingen skämmas eller ta hand om dem som mår skit. (?)
Jag mår för bra för att må dåligt, men jag har ingen skyldighet att ta ansvar för någon annan.
Jag är inte egoistisk, självklart stöttar jag mina vänner så mycket jag orkar, om de behöver det. Men det  för att jag bryr mig, och för att jag vill. Inte för att jag borde. För jag är trött på att göra saker för att jag borde.

Ingen misshandlar mig, jag skär mig inte, jag spyr inte upp min mat, jag har ingen dold sexuell läggning.
Men jag mår också skit ibland, det gör väl alla?

Men det är okej att må bra. Det är gött. Tycker jag då.

Flummigt inlägg, men det är sådant jag går och tänker på när det ösregnar och läser löpsedlar till skittidingar.

En sån där onsdag i oktober

Jag är törstig. Mamma rabblar symptom för diabetes som ur en läkarbok och jag äter kassler och blir ännu törstigare. Det är nog inte så mystiskt som man tror.
För mycket salt kanske?

Jag är kall, och lite glad att ingen är hemma, för då kan jag i lugn och ro krypa upp i soffan med för många filtar.

Kunde jag inte fått lite sommar, eller åtminstone en sol som värmer en i ryggen?
När man har solen i ögonen kan man ju ändå inte se den.


repet var taggigt av stål och blod

Volleyboll, aj.
Lågt blodtryck, låg
Jobbigt skit, förvirrad
Missar teatern, surt

Jag hittar inte mina vantar.


Grattis syster!

Idag har jag gjort mitt äckliga psykologiprov. Det värsta är att jag tror att jag börjar bli uppriktigt intresserad.

Sedan åt jag systrarna, mamma och pappa ute. Det var jättemysigt :)
Det var kul att träffa pappa igen, det var ett tag sedan. Förresten har han varit snus-fri i över en månad! Jag är jättestolt och impad. Nu har han börjat med kanelyoghurt! :D
Själv har man ju sina mindre glamorösa ovanor. Jag ska skärpa mig.

- Jag ska sluta stå sådär fånigt med händerna (typ Höjman-style)
- Jag ska sluta knarka koffein (igår blev det massa kaffe och en liter cola-light för att orka sig igenom dagen)
- Jag ska sova åtta timmar varje natt (inte åtta timmar varje helg)
- Jag ska dricka 2 liter vatten om dagen (andra drycker som INNEHÅLLER vatten räknas inte.
- Jag ska bre egna knäckebröd istället för att köpa färdiga (som är så snuskigt goda, men dåligt för miljön)
- Jag ska börja ta foto med diggon och dokumentera mitt liv.
- Jag ska lära mig gitarr. TÅLAMOD!

...massa grejer.
Frida snodde förresten min svarta klänning. Hon klagade på att hon inte hade något att ta på sig ikväll, sen råkade hon glömma att ta av den innan hon åkte. Smart drag! ;)

Karl- Johan

vi föds som oskrivna blad
vi förmultnar
sönderklottrade
sönderrivna
av de träd
de sa var ljus glänta
av de vindar
de sa var varm bris


God natt, nu ska jag koppla bort psykologin och allt annat kul och jobbigt.
Jag saknar att vara ensam hemma ibland, då kunde jag lyssna på tyst musik.
Ibland är de bara i vägen och säger helt fel saker. Synd att jag är ett sånt svampdjur som suger åt mig allt. Fast ibland är jag giftig som en flugsvamp tillbaka och det är rätt gött. ;)
Idag har jag dock varit en harmlös karl-johan.

Fin present.

Dans yippi! :)

Jag hade fått en fin present när jag kom hem. Massa fjädrar på gräsmattan och bredvid ett välslaktat fågellik. Vilka underbara små kisar jag har, vill bara krama och gosa med dom! *not
Jag undrar om skatorna kommer och tar det, dom brukar hugga in på kaninerna (som för övrigt är lika stora som mina katter). Fast är det inte lite mysko, kanibaliskt liksom?
Nej, jag kan ju säga att vår relation har backat ännu mer nu.

Psykologi psykologi... Jag hatar prov. Krockar med kören gör det med. Sing-mari skulle inte förstå.


Det är väl inte sså divigt att stå sådär med händerna som jag gör, jag tycker bara det ser stört ut ;) Höjman-varning! :D

23:23

Jag har haft alldeles för mkt snack och för lite verkstad idag. Jag städade iallafall mitt rum och hjälpte mamma att duka, så lite finns väl på duktighetskontot ;)

Sofia och jag satt och myste på espressohouse utomhus draperade i filtar och överanalyserade saker. Mystiska människor som vill synas men ändå inte... HRM.
Helt klart najs och fan så mycket mer givande än min retliga psykologibok som ligger och blänger på mig.
Nästa gång vill jag ha en kopp förresten :)

Och TYVÄRR missade jag släktträffen hemma (som för övrigt inte är min släkt) Jag halkade under sura blickar in en timme för sent och våndades i tjugo minuter. Jag gick när de försökte förklara vad "bög-testet" innebar för min stackars 85-åriga låssasgammelfarmor. Stefan svävade iväg lite väl mycket när han försökte förklara dagens slangar för homosexuella ;)

Sen träffade jag Ellinor för första gången på länge. Hon va go och glad och luktade fortfarande korv och mos :P


Imorgon ska vi ha extra dans och ingen musik. Woho, det tycker vi om :)

Söndag- vilodagen. In my ass.

Jag sitter just nu och lyssnar på skivan som tjejerna hade gjort åt mig, den är verkligen happy :) Det roliga är att de har tagit med låtar som de aldrig skulle lyssna på själva typ "my humps". Det är väldigt kul :D Och väldigt blandat som jag gillar.

Igår var jag med Malin på bio, vi såg "Supersugen" som var superful och superkul. Jag var på det humöret, där man slipper tänka så mycket. HÖHÖ. Vi snackade lite skit, tittade och träffade på packade människor inne i stan och var överrens om att vi aldrig såg sådär mystiska ut. Njaa. Undrar ju ;)
Jonas kom och hämtade mig i stan sedan, så att jag slapp betala nattaxa och dessutom åkte ut till Laxvik och lyssnade på musik o snackade. Jag var väldigt trött och han fick träffa trötta Maja. Surprise surprise, jag var nere i varv ;)

Jag har mycket på schemat idag, fakk sundays.

image10


Höstnörd

Idag var jag i stan med mamma för att köpa födelsedagspresenter till systern min. Hittade precis det jag tänkte på! :)

Eftermiddagen har ägnats åt psykologin. Jag satt i min stora härliga tröja på altanen och myste :)
Något som förstör stämningen är dock jobbiga läten från mobilen. Onödigt snack i form av sms. Jag har egentligen inget emot sms, men jag pallar helt enkelt inte med långa samtal via sms. Jaha, nu blev det väl en diss.

Jag tycker mycket om hösten. Andas in doften av höstlöv i djupa andetag och sluter ögonen  för att känna solen starkare. Är det så, att om man stänger av ett sinne, förstärks ett annat?

Life is too short, baby, time is flying. I'm looking for bagage that goes with mine.

Som vanligt går mina hemmakvällar med familjen åt skogen. Det dyker alltid upp något som gör att man inte känner för att vara hemma längre, typ att man får en längtan att se hur folk har färgat håret. Onödiga smågrejer.
Det var iallafall rätt mysigt att åka runt med en brunhårig Jonas i en volvo och digga Gyllene Tider.

Nu är jag väl en dissare ;)

Det finns så mycket jag vill göra imorgon. Det enklaste alternativet hade varit om Donken ringde in mig, så att jag slapp välja. Men det är nog inte särskilt troligt att de räknar med mig en lördagmorgon längre.
Hatar verkligen stämplar.

Natti på er alla festisar. Jag är vit som snö och kommer vara superpigg imorgon. Slå det du!

Tiden skiter i dig, den går ändå.

Tiden går så äckligt snabbt. Till och med mitt spanska-pass på två timmar och tio minuter. Dansen ska vi inte prata om, den går ALLTID onaturligt snabbt.
Jag fikade med Frida, Sofie och Lollo i stan. Lovisa TVINGADES till jobbig massage ;)
Herregud vad jag INTE är avundsjuk.
Jag köpte iallafall "the väska". Kärleksobjekt utan personlighet men massor av skönhet, tycker jag.

Tiden går snabbt. Jag skulle kolla bio med Malin och Emma kanske, men klockan var för sent. Sparar det kanske till imorgon. Jag behöver kanske vila, men jag är så uppe i varv att jag inte märker det så ofta.
Tänk om jag går ner i varv, jag kanske är helt slut...

Herregud, vad sugen jag var på kött idag. Efter dansen ville jag ha KÖTT. - Säger vegetarianen :P

Kanelbulledagen

Idag är en sådan dag som det känns som att ens största problem är att man sitter och snackar så länge att man missar bussen.
Kanelbullens dag var toppen, satt i flera timmar och hade det supermysigt hemma hos Lovisa. Det blev Lars Winnerbäck, psykologi och massa skitsnack såklart. Kanelbullarna var underbara, och jag börjar förstå Fridas saliga uttryck i ansiktet när dessa kommer på tal. Hagabullen <3

När jag kom hem nu, kall efter cyklingen, hade mamma gjort ljuvlig varm potatis och linssoppa :)

Sen är man ju lite patetisk ibland. Är det ett sammanträffande att jag hamnade just där, just då, just vid honom? Nej.


Gläd Dig
Åt sommaren
Som aldrig kom
Då vi aldrig
Brände oss i solen
Drunknade i havet
Bländades av
Morgonens
Bleka ljus

Jag har periodisk pensionärslängtan nu. Jag vill mata ankor med små jobbiga barn, sticka en tröja till Röda korset, göra lingonsylt av självplockade lingon, baka kanelbullar och lösa korsord i Allers. Skriva, helt kravlöst.

What happens in Fyllinge, stays in Fyllinge ;)

Laddning inför onsdagen pågår. Fan vad jag inte gillar onsdagar. Idrott och matte ligger mitt på dagen så det fnns ju ingen anledning att försova sig, för då missar jag engelskan.

Lata majsan är trött idag, trots att hon började klockan tio och slutade halv tre med solosången. Det blev fika sen, med Lovisa, Frida, Sofie och så Freud och hans mer eller mindre smarta teorier. Själv är jag redan trött på honom, och tycker att han borde ha haft en annan hobby istället för att ge människors pinsamma beteenden en massa krångliga namn.
Ändå blir det stundtals intressant om man fattar vad han menar. Sexfixerade gubbe.

Drömtydning.

God morgon. Jag har känt mig kass rätt igenom hela natten. Massa mystiska drömmar.
Jag drömde att jag hade så tjocka ögonbryn att människor påstod att de inte kunde se mina ögon.
Jag drömde att jag fick så många IG att jag tappade räkningen.
Jag drömde att jag var tillsammans med en kille bara för att (en väldigt skum kille som är känd för att jag hatar honom)
Jag drömde att jag gick omkring och letade efter plåster på konstiga ställen.

Jag kan göra en djup analys, men det blir way too personal och så orkar jag inte. Jag har vaknat och det är över.

Ska snart dra mig till skolan. Om vi har drömtydning idag på psykologin så dör jag.


Tomma ord från fyllda huvuden

Jag har varit duktig och övat på solosången. Mycket lite, men stort för att vara mig.

Vad trött jag är på att sms:a. Jag skriver kort, för jag orkar inte mer. Jag har börjat fatta att jag inte får ut någonting av sms. Det är dyrt med pengar och missförstånd och tålamod. Nej, face to face eller lur mot lur är mer min grej.

Duscha.

RSS 2.0