when I grow up, I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have BOobies

Det är så nice att man har tid att städa rummet och göra vettiga saker. Det tråkiga är att jag inte pallar ändå.



Nu ska jag brygga omänskligt mycket kaffe och bara hinka.
Det är det som löser alla problem.
BARA HINKA.

celibat

Förresten... Jag vet hur illa det låter men jag saknar Jonas redan.
Jag hatar att sova ensam.
Någon som vill dricka kaffe och sprit i helgen?

she's thinking, how did I get here



Det är då fan vad folk skvallrar och spekulerar. Funderar på att dra igång ngt sjukt rykte igen bara för att se hur snabbt det sprider sig.

Idag kollade jag förresten äntligen på "paparazzi"- videon med Lady GaGa på youtube. Hon har ju rätt sjuka grejer för sig den bruden men den där dåliga jävla svenskan tog lätt priset.


mcparty

Ikväll är det dags för det årliga restaurangbesöket för alla donkoarbetare. Detta är ännu ett tillfälle för alla oss alkoholiserade utarbetade stackars jävlar att bli fulla. För chefens pengar. Alltså blir det inte mycket mer högtidligt.
Om ngn timme eller så ska jag ta bussen till mackan så ska vi sitta i hans nästintill omöblerade lägenhet och bli lagom odrägliga innan det bär av till Pio's :)


the lost suckingpipe

Haha ikväll slog jag vad med en gäst om en cheeseburgare. Hade jag missat hans sugrör så skulle jag bjussa på en cheese, vilket blev fallet.
Han blev skitglad och jag fick lite spänning på jobbet :)
Nice.


keep rockin'

Ligger i sängen med datorn och lyssnar på Orup. "Lita aldrig på gifta män"- och tänker på Sofia. Hon är btw skyldig mig en shot.

Dagens outfit:Vit, uppknäppt, missfärgad, lite skrynklig skjorta missfärgad med GR (á la emsan)
Svarta, skrynkliga och för långa byxor med papperssmul i (från kaffekupongerna!)
Skitfula skor

Dock är dessa kläder nytvättade och jag är klar att dra igång mp3:n och mina nya hörlurar och traska iväg till jobbet. Stängning precis som igår med Robins skift. Kanoners!


nice nice, baby, nice!

Har haft en skitbra helg, lyckade utekvällar och underbara hemmafester. Alkohol har inte varit särskilt aktuellt även om jag har druckit lite cider och tequila rose. Inget "spy på trottoaren och däcka" då alltså, vilket känns helt rätt.
I fredags var jag hos Carro som hade dragit ihop en massa skönt folk. Vi satt där och drack lite, lyssnade på Carros skitmusik och asgarvade och en japansk animéfilm. Så kul :) Där på Carros balle fyllde jag även 19 år så det blev ett jävla oväsen med sången där :D
Sen bar de av in till stan där vi shakade loss på Tre Hjärtan. Jonas kom och hånglade upp mig på dansgolvet och när jag var helt svettig kände jag mig nöjd och traskade hem till baby.






Fick en massa nice presenter dagen efter. Mami hade bakat en stor rosa prinsesstårta och uppvaktade mig när jag kom in genom dörren. På kvällen kom lite polers som sjöng och blev lite småpackade. Efter det följde discobowling, riktigt nice kväll även om jag inte har varit med i ngt bowlinglag och har glittrig klubbjacka och glittriga dojs...:)



up and away

Har precis borstat tänderna och ätit lunch med Jonas (frukost för mig!)Uppehöll ju honom hela kvällen så han inte kunde fixa matlåda så då får man la ställa upp. However, blev kornfilé, trattkantarellsås, potatis och lite sallad. Blev hyfsat gott faktiskt :)
Igår var jag ute och powerwalkade med Carro och sen fick jag mami att köra mig in till stan. Hon verkade på gott humör och tyckte att det var mysigt att få köra mig igen och påminde mig om alla de nätter och tidiga morgnar hon hade hämtat mig. Jag flinade lite och försökte komma ihåg, men det gjorde jag inte vilket istället påminde mig om vilka kvällar det kan ha varit.
Inne i stan träffade jag Sofia och tog en stor kaffe och klagade lite på livet. Det behövdes, kände mig bara så jäkla besviken, sur och ledsen. Jag bara kände att jag behövde sätta ner foten istället för att le och försöka låtsas som man tar vilken skit som helst. Jag är trött på det. Isåfall är jag hellre hatad av några. Orkar inte vara så jävla snäll och känna mig ledsen längre.För man blir lite ledsen när ens kompisar tänker ha fest på ens födelsedag och varken tänker bjuda en, eller har en tanke på att dyka upp och visa att dom bryr sig.
Vad hände där liksom?

However, efter det parkerade jag mig utanför Gastons för att vänta på Jonas (som igår varit min i 8 månader). Betällde lax, satt och myste och fortsatte på en kort walk genom stan igen.
Jag älskar honom så sjukt mycket <3

spänning i vardagen

Hemma från el donko nu, det har varit en lång men rätt chill dag med en gnutta spänning. Ett fyllo hade somnat under bordet med sin nettokasse i famnen. Han hade inga skor men jäkligt skitiga strumpor. Robin fick försöka snacka med honom, men det gick inte så bra. Tillslut fick knarkus ringa securitas så en snubbe fick komma och hämta honom. Det var rätt spännande att se på när vakten fick leda ut fyllot. Han lade liksom armen omkring honom och började prata och helt plötsligt såg det ut som en vanlig utekväll.



Ikväll ska jag, mickan, jonas, dennis och ev. carl och kolla på brad pitt.
sweet. får se om det är ngt att hänga i tannenbaumen.
nu ska jag tvätta fötterna!


Fredag!

Sitter i träningskläder och väntar på att pälsket ska hämta mig. Sen blir det jogging på galgberget, känner mig nästan heltaggad. Det är rätt gött för då kan man bara dricka utan dåligt samvete och så blir det en billigare fylla också :) We like.

Sen blir det lite folk hos mig, härligt med fredag!

Känsliga snokare varnas

Alltså. Igår gick jag och lade mig efter en fruktansvärd upptäckt och p.g.a. det (och lite annat) låg jag och vred mig till halvsex, utan att få en blund. Vaknade igen vid åtta och var skithungrig men jag vågade inte riktigt gå upp.
However.
Slö som jag är på att packa upp när jag varit iväg, så har jag bara låtit kläder och lite andra grejer ligga kvar i  resväskan. Då har min kära mor kommit på att hon verkligen behöver den väskan i helgen och rotat ut ALLT. Och då menar jag ALLT.



Så igår natt när jag ska gå och lägga mig så låg alla mina grejer på golvet och bara lyste upp hela rummet. Speciellt hrm... vissa grejer vars existens som jag och Jonas inte vill dela med andra, speciellt inte min mor.
Aj.
Ska försöka förbli osedd idag. Får väl spela död eller fly fältet.

 


För jag tog faktiskt studenten

Sitter och är sådär stängningsspeedad och önskar att jag inte hade gått med på att jobba öppning på måndag. Som sagt, jag är ingen morgonmänniska. Men å andra sidan har jag inget bättre för mig förrutom att flänga runt på stan och vara lunchdejt åt mina nära och kära som till skillnad från mig har ett normalt jobb.
Okej, det lät lite väl bittert.
Så illa är det inte ändå, jag trivs sjukt bra med mitt liv även om det är ett helt annat tempo än när jag gick i skolan. Nu är det verkligen helt stressfritt; inga Strindbergsanalyser, inga spanskaprov och ingen jävla kulturhistoria som ska göras. Tomt, tomt och åter tomt.



Imorgon ska jag iallafall vara uppe innan tolv, städa, göra ansiktsmask. Sen ska jag dra in till staden och kolla på när Carro gör sin rastagrej.
Sen är det vin. Ah.

auch

shit. en sån informationskäftsmäll har jag inte fått sen jag vet inte när. mår lite illa måste jag säga.

koffein

sitter fortfarande i myskläder och väntar på att kaffet ska kallna så att jag kan halsa det. Uäh.
Behöver gå till jobbet om mindre än två timmar och det känns rätt drygt. Stängning.
önskar att jag hade ett nio -till -femjobb så man kunde få ett normalt liv. Typ ledig helg alltid och grejer. Eller så önskar jag att jag hade börjat plugga på högskolan. Det låter så kul på ngt sätt.
Trodde aldrig att jag skulle tycka det...


snällast är jag när jag sover och inte blir väckt

Inatt blev jag nerputtad ur min egen säng. Det var riktigt otrevligt. Jag sa liksom flera gånger att jag höll på att trilla ut men sovande människor fattar så trögt.

Här bjuder jag på en nyvaken moi efter jag har somnat med kläderna på. Jag är inte glad på morgonen.


superpowerwalk! :)

Det blev en sjuhelvetes powerwalk med Carro idag igen. Har varit ute och knatat i över fyra timmar och det känns som fasiken. Nu har jag käkat linssoppa som jag själv kokat ihop. Den blev typ god även om det inte var tänkt riiiktigt som soppa. Råkade tappa bort tiden på facebook och vips var det överkokt. whatever det blev nice och jag var så ashungrig att jag hade kunnat klämma en pizza (har haft väldigt svårt för just pizza ett tag eftersom jag åt det en gång när jag hade solfrossa *not nice)



Ska städa rummet och duscha innan Jonas kommer. Hade bara tänkt o mysa och kolla på "fråga olle". Verkar ju dökul =)


Rätt tacky

En jobbig insikt precis innan man ska sova och kollar på gamla bilder. Livet var enklare när man inte hade ngn direkt skam i kroppen. Fast folk tycker nog inte bättre om en för att man är skamlös, dom irriterar sig som fan på en. Precis som jag gör nu.
Gaahh. Ett år gör skillnad alltså.


Dagens i-landsproblem

Alltså. Nu står jag inför typ världens jobbigaste jävla i-landsproblem. Jag har ignorerat det totalt i ett halvår men nu får jag helt plötsligt en tvångsaktig tanke att jag måste göra någonting åt helvetet.
Min mail. Mina olästa jävla facebooknyheter som bara strömmar in, flera om dagen. Det blir ganska jobbigt att se om man väl har börja tänka på det. Och jag vill poängtera att jag inte är sådär sjukt omåttligt populär som klagar på alla människor som bara vill skicka en massa fina mail till mig.
Nej. Det är rent facebookskräp som jag måste sitta och markera och radera. One by one. I morse hade jag typ 800 olästa. Nu är jag nere på 483. Det här är såå frustrerande.


powernap? fiesta? el pauso?

Kände mig typ som en krigshjälte när jag kastade av mig skorna efter en tre och en halv timmes powerwalk. Jävlar vad man är seg i benen. Carro råkade i och för sig äntligen upptäcka den där salongen mittemot the corner så vi pausade en stund där.
Nu har jag gjort grönsakssoppa med fullkornsmakaroner i, så jag är mätt och trött och seg...uäh. Dennis skulle ringa efter jobbet så det blir la te att hänga med honom ikväll! :)
yup yup

Hoppas Jonas kommer inom efter jobbet och bara pussar mig lite..=)






aah.
Jonas. <3


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag är fett imponerad av mig själv över att jag inte somnat om än, hade ju varit rätt nice att krypa ner en gång till och sova till tolv. Men nej! Ska vara hurtig idag, Carro och moi ska trava omkring på galgberget och känna oss hälsosamma, wieeha.


(bara för att dom är så söta ihop)


Gårdagen blev rätt nice ändå, så fort jag smält igen dörren kändes livet mycket roligare. Gick genom FyllFuckingInge och ner till stoppan. Jag uppenbarade mig på el donko och hängde med dom andra civilklädda underbetalda iddisarna som vanligtvis jobbar där.
Sen kom min älskling och pussade lite på mig och körde mig till miss slevin. Hon var som vanligt lite sådär lagom bitter á la sofia. Fick den där känslan av att vara otroligt lyckligt lottad igen-.
Minglade vidare till dennis och mickan som planerade roadtrip, låter sjukt kul att bara packa in en massa skönt folk i en minibuss och draa till tyskland. Ska boka det redan nu :D
Och el grande finale gick till Jonas, åh vad jag älskar denna människa <3

måndag

Gbg var riktigt nice, så som bara jag och jonas kan ha det. bilder coming up!

nu sitter jag i bara handduk och klockan börjar väl bli lite för mycket för att man ska dra fötterna efter sig. Önskar att jag bara fick normal dygnsrytm och att det kändes lyxigt att sova till nio igen.
men men.
har börjat få lite panik typ över att inte vara stressad. Jag hade kunnat sitta i bara handduk hela dagen om jag kände för det (eller iallafall till simon kommer hem för det är bara i hans rum min dator fungerar)
planen är att käka ngnting och sen hoppas på att Ripen ska vakna.
eller så våldgästar jag dennis på hans jobb
eller så ringer jag och klagar tills sofia nappar

vettifaan. det är bara en måndag och jag är ledig.

we were standing on the top of the world

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Dagen efter studenten var jag som planerat hyfsat bakis och lycklig. MEN. Bara 24 timmar senare hade jag fått en fet släng av urinvägsinfektion OCH en skiftplats på Donky. Det sög.
Nu är det typ september och läget är attitydsmässigt oförändrat.
Saaay whaaat?!

RSS 2.0